Ayrıldığın sevgilinin evinde kalan kişisel eşyalarını gidip alır mısın yoksa bırakır mısın?

Ayrıldığın sevgilinin evinde kalan kişisel eşyalarını gidip alır mısın yoksa bırakır mısın?

Almalı tabi ki de yani ben sevgilimin evinde kalıyorsam eşyalarımı alırdım yani kişisel sonuçta ve evli değiliz yani sürekli aynı evde kalmadığımız için de eşyalarımı evinde bırakmak istemezdim aynısı sevgilim için de geçerli olurdu. ama herkesin kendi kararı. bazıları bunu sorun etmeyebilir. kızlar daha çok sorun edebilir.
Kişisel eşyalar bunlar giysi vs seylerse alınmalidir fakat o eve gitmeden ve o kişiyle görüşmeden nasıl alınacak oda ayrı mesele o evden yaşadığın hatirala lr gözüne gelecek tekrar bir bağ kurmak isteyecektir insan geçmişle buda insanı gerçekten hüzünlendiren bir durum karar veremedim sanırım bu durumda kalsın çöpe at ya da bir poşete köy ve subatkadasima ver ben ondan alırım derdim bir daha o eve girmek istemezdim tamamen bir daha görüşmeyecegim biriyse
Geç gelen bir Eig için teşekkür ederim bu yorumu yaptığımı bile unutmuştum ☺️
Rica ederim.
Her zaman seçemediğim için böyle geç olabiliyor 😅
Görüşünüz için ben teşekkür ederim 🙏
İnanirmisin bu yorumu yaptığı bile unuttum hatırlamak iyi oldu teşekkür ederim 💐
Rica ederim 🙂
Alırım onunkileride atarım ya da alsın isterim sebebini söyleyemem ama bırakılmamalıymış hele ki nişan atıp anne ve ailesinde olan giysilere ona çok dikkat her şey yapılıyor üstünde büyü cadı
Böyle bişey benim açımdan söz konusu olamaz.
Olursa da çöpe atsın.
Teşekkür ederim canım 🥰
Rica ederim 😘
Cevap
12Cevap
Kişisel eşya bırakmamaya özen gösteririm aksi takdirde son kez buluşma bahanem olur :D
Ben kız arkadaş için söylüyorum rahatsız olmaması için alırdım nasıl bi adamsam karşımdakini düşünerek hareket ederim 😂
Anaa ben alttaki notu görmemişim saf saf duygusal yaklaşmışım pahalı eşya varsa alırım tabi 🤣🤣
😂😂😂kahkaha attım
Atarsin tabi gördün safı 😂
Şahsen alırım. Ama hangi eşya olduğuna bağlı. her şey çok pahalı artık yenisini alamam.
Bırakmalı , gidip alıp tekrar yüz göz almaya lüzum yok
Tercih.
Kimi alır , kimi istemez kalır.
Ben almam.
Giymem çünkü.
Eğer o eşyaları atmadiysa zaten o eski sevgili sana geri verir zaten..
Al yoksa bir pazarında satar 😂
Bitmişse bitmiştir detaylarla uğraşmam
Haberleşme imkanı varsa birine aldrt
Gidip almam gururmdan
Kişisel eşya bana aittir alırım
Al bence senin onlar
Arkadaşımı gönderirim, gitsin alsın gelsin 😀😀
Al tabiki
Bırakırım..
neden kalsın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?