Sahip olmak için önce ait olmasını öğrenmelisin. Ona karşı olan duygularını net bir şekilde ifade etmelisin. Ben birini sevdiğim zaman gizli tutamıyorum. Direkt açılıyorum. Açılamazsam da ilgili tavırlarımla bir şekilde belli ediyorum. Bence sen de böyle yapmalısın. İnan bana hiçbir şey kaybetmezsin. Aşkta taktik yapmak yerine duygularımıza göre hareket etmeliyiz. Seviyorsan, kaybetmek istemiyorsan ilgini belli etmek zorundasın. Her insan sevildiğini hissetmek ister. Bu şekilde duygularına karşılık verebilirsin. Önce sevildiğinden emin olması gerekiyor. Aynı şekilde onunda sana karşı ilgisi varsa taktik yapmaktan vazgeçmeyi lazım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bunu Aslında var oldukları İlk çağlardan beri yapıyorlar sadece son zamanlarda bu isimleşti sıfatlaştı Her neyse bir erkek zaten bir anda ortadan kayboluyorsa sizi sevmiyordur üzgünüm sizi sizi sevmeyen bir erkeğin üzerine gitmeyin onu istemeye devam etmeye gerçekten seven erkek her türlü sevdiğinin yanında olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna sahip olmak mı? adscascsav 🫤🤔🤣 Kendi değerini biraz daha düşürerek olabilir, olmadı onurunu ayaklar altına alarak da yapabilirsin. Ama neticede ona sahip olamazsın, kendini ona teslim edersin, yani bir sahibin olur.!!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılBende sık yapıyorum bunu. Ama ben elde etmek gibi bişey istemiyorum.. İkinizden birinin ghostlamaktan vazgeçmesi lazım..
Ya da senin bikac gün üst üste nude atıp onu seni ghostlamayacak konuma getirmen falans
Ghostladigin kişi trip attığında falan nude durumu kurtarıyor, toparlıyor😂
Nerden biliyosun demeyin 😌
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen şu an o durumdayım, gittim en değişik kıza aşık oldum yani. Sürekli beni ghostluyor sonra geri geliyor sonra yine aynı 😂😑
26 Yorumla- +1 yıl
ne yapacağımı bilmiyorum admin, çok zor bir durum 🙃
Soran+1 yılbenim adam da aynı bir kere yaptı tama dedim olabilir sonra ikinciyi yaptı bu sefer ben de yaptım 2 hafta yazmedi sonra anide buluşalım dedi buluştk ama hiç bir şey yapamadık sonra birer kez yazıştık şimdi yine 2 hafta oldun yzışmadık bakalım ne olacak ama bu durum sinirimi bozuyor
- +1 yıl
Biz buluşamadık ki benimle inatlaşmaktan sürekli uzaklaştı. Aramızda hiçbir şey başlayamadı. Şimdi ise iş sebepli aramız açıldı iyice
Soran+1 yılben başkalarıylada konuşuyorum sen de yap en azından kafan dağılır ne de olsa sevgilimiz değil aldatmaya girmiyor
- +1 yıl
bu bir çözüm değil ki
- +1 yıl
Kanka valla çok fazla ghosting olursa insan bir süre sonra bunalıp bırakabiliyor.
+1 yılkarşılıklı hayaletler:D
nasıl olacak bu iş
biriniz görüneceksiniz ki ilerlesin10 YorumlaBir gün ikiniz ghostlaşır birlikte olursunuz sjsksjsk 😂😂
21 Yorumla
Soran+1 yılamen
+1 yılHarbiden böyle biri için uğraşacak mısın ben s*ktr ederim zamanım kıymetli çocuk oyuncağı mı bu gel git, elde edip ne yapcan ne işe yarar boş faydasız anlamsız.
20 Yorumla
+1 yılAklıma nedense Harry Potter'daki Bağıran Baraka geldi oradaki hayaletler gibi takılın işte fena mı 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Nerdeyse kafasız Nick i hatırladıkça hâlâ gülüyorum djjs
- +1 yıl
@ZiynetTutar Haha çok güzel bir seriydi ya izlemekten bıkmadığım nadir filmlerden
+1 yılseni sevmiyo demek ki kendini yipratma gitsin layiklarini bulsun
10 Yorumlauzun bi süre kaybol ortadan yazmasını bekle, ilgilenmiyormuş gibi yaparsan dikkatini çekersin anladığım kadarıyla ilişkinizi
11 Yorumla
Soran+1 yılbunu az z yapıyordum bu pazar geçsin işte o zaman daha iyisini yapacam
+1 yılBende öyleyim son bulusmamız harika gecti bulustuktan sonra bile birbirimize yazmadık, ghostuz su an 1 haftayı gecti ama onunda ben aklındayım eminim
00 Yorumla
+1 yılNe kdr uzarsa o kadar zarar verir seni ciddiye almıyr anca zarar verir
00 Yorumla
+1 yılBiraz emek çaba gerektiriyor içeriğini bilmediğim için daha fazla bişey diyemiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne kadar embesilsiniz:) acıyorum böylelerine ama iyileşirsin inşallah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de o öyle hissetmiyordur. Ghosting yapıyorsa sen de umursama..
00 Yorumla
+1 yılSen multi ghosting yap da bakalım bakalım napıyo😂bire beş ele taş akıllı olsun.
00 Yorumlaheyecan ve zevkten titret onu ve sende titre bak bakakim kim kaybolacak 🙈☺️
10 Yorumla
+1 yılIlgilen bol bol sonra bir anda çek kendini
11 Yorumla
Soran+1 yılyaptım, uluştuk sonra yine ortada yok
- Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılGhostlayani napcann be ablam
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum bir sürü kişiyle konuştum ama aklım onda kaldı ben de şu an ona aynı şeyi yapıyorum
- +1 yıl
ne yapacağız biz 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle kal en konforlu olan bu.
00 Yorumla
+1 yılEdemezsin alternatifleri hep vardır
10 Yorumla
+1 yılÇok Zor bir durum olur hüsrana uğrarsınız
12 Yorumla- +1 yıl
Uğramaz ya
- +1 yıl
Uğrar
+1 yılSaklambaç oynaya oynaya 😊 ilişkiler böyle yürümez
10 YorumlaÖylerini çöpe at! Onlardan bir halt olmaz
10 Yorumlabenim bu olaylarda üstelediğim zaman öğrendiğim şu oldu. Karşı taraf bahsettiği gibi değil.
00 YorumlaŞu hayatta hepimiz bir ghostuz zaten
12 Yorumla
Soran+1 yıltatlı beyfendi çok haklısınız
seni beğeniyor ki takip ediyor yapış gitsin
00 YorumlaHahaha iyiymiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılKafayı yemiş millet
10 Yorumla O ne la
11 Yorumla
+1 yılO ne be
00 Yorumlag-string giy bence 😄😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ghost ne be abim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSahip olmak mı
00 Yorumla
+1 yılHayaletlesmek ne demek
01 Yorumla- +1 yıl
Bir ömür ghostmusum haberim yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılO ne bacım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVideo ile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne kız
00 YorumlaO ne ya
00 YorumlaO nedir?
01 YorumlaGhost neki
00 YorumlaGosting ne kız.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri