ne alaka mankafalı seni , canım sormak istedi bunu ve sordum , ayrıca bu tenin tenime cümlesinden öncede oldukça duygusal konuştuk yani cinsel anlamda mı dedi emin olamadım
bizim sağlıklı giden ilişkimiz var arada böyle libido seyleri oluyor ama bunlar üzerine kurulu yaşamıyoruz. benim sınırlarıma saygı duyan birisi en ufak temasta bile çekingen davranıyor seni rahatsız edecek durum olursa söyle diyor mutlaka
Ne güzel dediğin gibiyse ilişkiniz bulunmaz nimet işte bunu devam ettirip evliliğe kadar gidin çabalayın bi kavga olunca alttan alın değerini bilin böyle ilişkinin, umarım banada nasip olur
hiç tartışmıyoruz bile olsada hemen barışıyoruz birbirimize destek veriyoruz her konuda yanında oluyoruz , birimiz ağlarsa diğeri gülmüyor. çok mutluyuz ve tutku doluyuz resmen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tenin tenine değmek istiyor demek.
bişi dicem.. kaç yaşındasın ve anne sütü hiç mi vermediler sana?
bu kadar zeka geriliği bi insana fazla
ne alakası var knk soru sorma platformu istediğimi sorarım
soru sor kanka ama sorduğun sorudan zeka seviyen anlaşılmasın
ne alaka mankafalı seni , canım sormak istedi bunu ve sordum , ayrıca bu tenin tenime cümlesinden öncede oldukça duygusal konuştuk yani cinsel anlamda mı dedi emin olamadım
yani tenin tenime iki posta ama duygusal ckxkx
kanka aramızdaki bağı bilmiyosun ben de daha önce bu tarz şeyler yaşamadım böyle yadırgama
tamam ama ten tene demk yerine kalp kalbe diyebiliirdi o bieazda şımarmak istemiş belli ki
ilişkimiz sağlıklı böyle şeyler üzerine kurulu değil, biz cinsellik bile konuşmayız öyle rahatça. insan sevdiğini tabiiki arzular bu normal.
Kendisi yazdı kendisi bozdu kirli degil ya pastı ya tozdu
Saf ayaklarına yatma bakim ne demek istediğini anlamışsındır sen.
knk bunun yanında güzel seyler de söyledi o yüzden emın olamadım
Şunları okudukça üzülüyorum
neden üzülüyorsun pardon
Bu yaşınıza kadar ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Kelime dağarcığınız bu kadar zayıf olmamalı. Kitap okuyun anlam ve kavram çalışın
Bu sitenin kitlesini bildiğim için rahat takılıyorum:D ve burayada sadece taş taş geçmeye geliyorum
Sitenin kitlesini bende biliyorum hangi amaçla dolaştığın sana kalmış. Ama yazdıklarımı seni kırmak veya kötülemek için yazdığımı düşünme 🌸
ben sapğm sen de ırıspım ol diyor.
sevişmek istiyorum demek
seni yatağma atarım sonra bırakırım demek
Sapık işte
hayır erkek arkadaşım ve güveniyorum
Neyine güveniyosun cinsellik istemediğinemi yoksa cinsellik yaptıktan sonra seni bırakmayacağınamı hangisi
bizim sağlıklı giden ilişkimiz var arada böyle libido seyleri oluyor ama bunlar üzerine kurulu yaşamıyoruz. benim sınırlarıma saygı duyan birisi en ufak temasta bile çekingen davranıyor seni rahatsız edecek durum olursa söyle diyor mutlaka
Umarım dediğin gibidir evlenmeden teklif etmiyorsa evliliği bekliyorsa seviyordur ve umarım öyledir, hayırlısı olsun. Hakkınızda
öyle ya biz cinsellik bile konuşmayız o da utanır
Ne güzel dediğin gibiyse ilişkiniz bulunmaz nimet işte bunu devam ettirip evliliğe kadar gidin çabalayın bi kavga olunca alttan alın değerini bilin böyle ilişkinin, umarım banada nasip olur
hiç tartışmıyoruz bile olsada hemen barışıyoruz birbirimize destek veriyoruz her konuda yanında oluyoruz , birimiz ağlarsa diğeri gülmüyor. çok mutluyuz ve tutku doluyuz resmen
Maşalla nazar değmesin ama ilişkini anlatma nazar değer kem gözlü insan çok, ilişkini gizlemelisin
Poffffffff
noldu
Knka sence ne demek istiyor?
knk bunun yanında güzel seyler de söyledi o yüzden emın olamadım
Emin ol amacı cinsellik
Sevişmek istyo yaşı kaç
Sıcak temas
sevişmek snrada mutlu son yapabilirmsin
Skiselim diyor
En basit anlamıyla sevişmek
Zikmekkk istir
Cinsellik