Arkadaşlar merhaba. Bugün sevdiğim çocuk bana kral dedi. Normalde ismimle hitap eder. Bu arada sohbetimiz yok önemli bir şey olmadığı sürece. Yani bu ne demek beni arkadaş olarak mı görüyor? Daha önce hiç böyle bir kelime kullanmadım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet arkadaş görüyor. Ya risk alıp açıkça söyle, ya da söyleme ve ona olan sevginin bir gün bitmesini umarak yaşa.
Gral diye hitap etmeyi ben de severim. Tabi erkeklerin kadınlara söylemesi bir tık farklı bir durum.02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm çok haklısınız katılıyorum şu an için mesafe koymayı düşünüyorum o meşhur bir günde bakalım ne karar vereceğim ya söyleyeceğim ya da yitip gidecek tabii geç kalmazsam. Teşekkür ederim yorumunuz için 🤗
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKral dediyse ; Arkadaş kanka gibi düşün
İsminle hitap etse ; olabilitesi var
Teklif edip adım atsa ;
(sen) - aha buda çantada keklik tıpış tıpış üzerime geldi bu da cepte tamaamm
Mantelite bu kaçınılmaz son.
Kaçan kovalanır bu arkadaş da bir bakıma iyi yapmış 🙂15 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden ismimle hitap ederdi hoşuma da gidiyordu hem ahahah
Ama bugün kral dedi şok oldum aha dedim arkadaş olduk. Halbuki ben kendimce niyetimi belli ediyorum anladı mı bilmiyorum ama. Hem hiç arkadaş gibi yaklaşmadım 😨
İyi yapmış derken ne demek istediniz
Cevap sahibi+1 yılSiz kadinlar
Elde edene kadar
birtakım belli etme hareketlerinde girişimlerin de bulunursunuz
Daha sonra sizin üzerine düştükten sonra
Cepte görmeye başlar ve artık uğraşmazsiniz
Arkadaş bunu bildiği için de kaçan durumunda sende kovalayan
Bu yüzden iyi yapıyor demek istedim
Soran+1 yılHiç böyle bir niyette değildim ama haklı olabilirsiniz tabii ne diyim. Teşekkür ederim yorumunuz için hoşça kalın 😊
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm ama
Haksız olmayı isterdim
maalesef durum bu 😊
Rica ederim değerli yorumuna
Kendine iyi bak Hoşcakal iyi akşamlar 🙂
Soran+1 yılİyi akşamlar ☺
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
15Cevap
- Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok bazı hitap cümleleri herkeste kullanılır sevgilime knk abi reis demişliğim bile var
04 Yorumla
Soran+1 yılAma aranızda bir ilişki var bizimki daha ne olduğu belli değil derken kralı yapıştırdı 😅😳
- +1 yıl
endişende anlıyorum ama bende öyleyim tanımadığım insanlara bile knk kral gibi hitaplarda bulunabiliyorum ağız alışkanlığı olabilir
Soran+1 yılHmmmm anladım. Şey bi de şu an hiç yazmıyorum o da yazmıyor anladı mı sevdiğimi inan bilmiyorum kral dedikten sonra mesafeli yazdım çünkü
- +1 yıl
bence anlamamıştır erkekler öyle incelikli bakmaz olaya düz şekilde bakar eğer seviyorsan belli etmeye çalış yoksa elinden kayıp gider
+1 yılYook insan sevgilisine de kral diyor senin zaten niyeti bilmiyor aranızda bişey yoksa ne göre bilir arkadaş gorecek elbette
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimce niyetimi belli etmiştim fakat anladı mı anlamadı mı bilmiyorum maalesef. Yorumunuz için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Anlamamış anlasa böyle olmazdı biseyler olurdu rica ederim bence emin olamayip bu soruları sormaktansa tekrar anlat baktın olmuyor kapat bu defteri ama dene içinde kalmasin
Soran+1 yılHaklısınız. Peki hoşça kalın 😊
- Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer kraliçe değil de kral dediyse evet kanka olmuşsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim 🥲
E adı üstünde olmuş sevdiğinmiş sevgilin değil ki sana karşı boş olmasa onu demezdi
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olup da dese güler geçerim. Sohbetimiz bile yok doğru düzgün kral demek ne bileyim kafamı karıştırdı 🤔
+1 yıl😄😄😄 Ya beş yaşındaki birey hitaplari değil mi bunlar
07 Yorumla
Soran+1 yılDimi dimi. Ne gerek var ya ne güzel ismimle hitap ediyordu hem hoşuma gidiyordu ahahaha
Kendisi kızlar konusunda utangaç çekingen biri nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor reelde. Mesajda kendini daha iyi ifade ediyordu bi baktım kral yazmış 😳- +1 yıl
🤷🏻♂️😊 Acayip itici
Soran+1 yılEvet. Her ne kadar üzülsem de arama mesafe koyacağım yol yakınken zorlamanın anlamı yok. Arkadaş olmak istesem öyle yaklaşırdım. Teşekkür ederim yorumunuz için 😊
- +1 yıl
Ricalar olgun birey iyidir her zaman
Soran+1 yılEvet evet insanı yormuyor ☺
- +1 yıl
Evet geçmiş olsun
Soran+1 yılSağ olun iyi akşamlar
Belki oda aynı hissi yaşıyor sana karşı. Tahminde bulunmak biraz can sıkıcı hani o mesajdan sonra durup şey demişte olabilir (kral ne ya ya) o yüzden iki ihtimal kalıyor biraz daha sohbet edip onu tanıyabilirsin bu benim nacizane bir fikrim
05 Yorumla
Soran+1 yılBakış açınızı sevdim haklısınız. Ve hakikaten kendisi pek kızlarla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorum utangaç çekingen kendi halinde biri ☺
Fakat işi düşmediği sürece yazmıyor hatta yardımcı olmazsam görüldü atıp geçiyor. Menfaat konusunu da düşündüm ondan mesafe koyayım diyorum 🥲- +1 yıl
Senin açından baktığımda sende haklısın önceden insanları çok yorumluyordum kendimce ama bazen sandığımızdan çok daha farklı bir karakter olduğunu görüp üstünede zararlı çıkınca bunu bıraktım tedbir almak ve ona göre hareket etmek istediğinide anlayabiliyorum ama bana kalırsa en sağlıklısı konuşarak gerekirse sorarak tanımak ters tepebilir negatif bir sonuç alırsın belki ama en azından kafandaki soru netleşmiş olur 😊 ama yinede belirli bir taktik uygulamak istersen birazda onun mesaj atmasına izin ver görüldü atıyorsa yazmayabilirsin tabi bu sadece bir fikir detayını bilmediğim için ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum umarım menfaat üzerine kurulu bir iletişiminiz olmaz ve sandığımız gibi bir değildir 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Konumuz sadece ders 😅 sadece ders için konuşuyoruz tek yuruyebildigim konu da çünkü başka konu olsa kısa kısa cevap verip geç yazıyor kısa kesiyor yani ondan çekiniyorum ben de 🥲
Soran+1 yılUmarım sağ olun hoşça kalın 🤗
Ya bende de bir kız varda aşkım canım cicim bebegim sonra bi anda knk dostum sonra askım bitanem gibi hitap ediyor ne anlama geliyor sence seviyor mudur
01 Yorumla
Soran+1 yılSamimi olduğu bir arkadaşı olsanız normal diyeceğim de aşkım demek fazla. Seviyor desem neden dostum desin çok kafa karıştırıcı 🥲
+1 yılAğız alışkanlığı olarak söylemiş olabilir sen de ona devrem de bremın de bak bakalım onun tepkisi ne oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deyince mesafeli konuşup kısa kestim kapattım sohbeti dediğiniz iyi aslında ama çok riskli ben arkadaşı olmak istemiyorum 🥲
ah be balim umuda kapilip cok baglanma olur mu erkek milleti belli mi olur, dikkat et kendine hosca kal🫶🏽
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz. Mesafeli konuşup sohbeti kapattım çok sinirimi bozdu. Siz de dikkat edin hoşça kalın 😊
+1 yılBence öylesine dedi bir şey erkekler biraz sığ. Ya var ya sende kendimi gördüm siz de sınava mı hazırlanıyorsunuz merak ettim
05 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öylesine demiştir kendimce niyetimi de belli ettim ama anladı mı bilmiyorum. Evet şu an sınav haftasındayız 😅
- +1 yıl
Aynen ya valla ben de çok belli etmişim hislerimi benim de şey oldu geçen omzuma vurup sana güveniyoruz falan dedi bir konuda kpnuluyrıduk ortak
- +1 yıl
Yaa ama ben seninle konuşmak istiyorum beni eklesene sen bir sorun olmayacaksa bakalım ne çıkarıyoruz
Soran+1 yılİstek attım
- +1 yıl
Ben göremiyorum istekleri ya pek aktif değ değilim hesap gizli değil zaten istersen mesaj bırak o şekilde konuşabiliriz
+1 yılBende reis diyorum sevdiğim kıza yani bence sıkıntı etme
15 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz kafamı karıştırdı 🤔 ben mesafe koymayı düşünüyordum. Beni arkadaşı olarak görmesini istemiyorum niyetimi kendimce belli ettim ama anladı mı bilmiyorum. Peki siz nasıl birisinizdir? Kendisi biraz utangaç çekingen biri kızlar konusunda özellikle kızlarla nasıl konuşacağını bilmiyor
- +1 yıl
Alışır babacım alışır
Soran+1 yılNeye alışır anlamadım 🥲
- +1 yıl
Yani cicimli falan konuşmaya
Soran+1 yılSohbetimiz yok. Bir de şey şunu fark ettim son günlerde işi olmadıkça yazmıyor. Yani sohbet edecek yer bıraksa dediğiniz için uğraşacağım. Hatta yardımcı olmazsam görüldü atıp geçiyor. Bir de genel olarak geç cevaplar veriyor 😨
Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı. Sende ona kardo de normal karsilarsa arkadas devam edin yeni sevgili ara
05 Yorumla
Soran+1 yılKardo mu 😅 arkadaş olmak istesem öyle yaklaşırdım en iyisi mesafe koymak gibi görünüyor 🥲
Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılKendimce niyetimi belli ettim bugüne kadar anladı mı bilmiyorum maalesef. Bi de biraz işin menfaatinde sanırım işi düşmedikçe yazmıyor sohbeti uzatayım diyorum kısa kesip gidiyor. Hatta yardımcı olmazsam görüldü atıp geçiyor. Ondan da mesafe koymak istiyorum aslında 🥲
Soran+1 yılAnlıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim 🙂
O neyki benim exim bana tosunum paşam aslanım diyorduuu
01 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgilinmiş 🥲
+1 yılamcaoğluna bağlamışnz direk
04 Yorumla
Soran+1 yılHep ismimle hitap ederdi ben de öyle. Böyle deyince aha dedim beni kankası mı yaptı 🥲
- +1 yıl
🤣🤣 takılma yaa sende ona ortağım diye hitap et
Soran+1 yılTabii tabii 😂 yorumunuz için teşekkür ederim ☺
- +1 yıl
her zaman 🙏
+1 yılYapma be kral olur öyle şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılYa 😂😂😂
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Güldür güldür shov izliyor ondan. :D
03 Yorumla
Soran+1 yılOrada da mı öyle diyorlar 😅
Soran+1 yıl😂 bakayım bi merak ettim. Teşekkür ederim yorumunuz için 😂☺
+1 yılEvet arkadassın
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim 😊🥲
Evet hatta asker arkadaşı gibi görüyor seni
02 Yorumla
Soran+1 yılYa djlsjfowndif
Yorumunuz için teşekkür ederim 😊
Bu aralar moda ondandır
031 Yorumla
Soran+1 yılHmmm anladım 🤔 yorumunuz için teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılAhahah bu kelimeleri hiç bir kıza söylediniz mi peki
Soran+1 yılHmmm anladım 🤔 daha neler duyacağız bakalım 😅
Soran+1 yılAhahah doğru söylüyorsunuz ne güzel ismimle hitap ediyordu hoşuma gidiyordu hem 😅☺
Soran+1 yılAhahah aman aman kral kelimesini duymak yetti. Yani sohbetimiz olsa sonradan canım demesi rahatsız etmez
Soran+1 yılİnanın böyle şeylerden hiç anlamıyorum ilgim varsa belli ediyorum kendimce anlamıştır umarım diyeceğim de kral kelimesi her şeyi bozuyor bu sefer 🤣
Soran+1 yılBu arada işi düşmedikçe yazmıyor mesafe koymak istememin diğer sebebi de bu böyle olduğu zaman soğuduğumu hissediyorum geç cevap veriyor. Ve yardımcı olmazsam görüldü atıp geçiyor bunları da yeni fark ettim vah akılsız başım 🥲
Soran+1 yılYaa🤣
Hadi ya öyle mi diyorsunuz 🥲 ben en iyisi kendi köşeme çekileyim 😭
Soran+1 yılAllah iyiliğinizi versin 😂
Bakayım bakayım net birileri var mı 🥲
Soran+1 yılArayan bulur derler 😅
Bakış açınız bile yetti estağfurullah 😂
Soran+1 yılAman aman 😅
Biz de gülüp geçeceğimiz zamanlara geleceğiz bakalım ne diyim 😂
Soran+1 yılOnu kafama göre ayarlamıyorum ama napim elimde olsa hiç sevmeyeyim de işte duygular çok yanıltıcı 😑
Soran+1 yılAa teşekkür ederim 🤗 sohbet etmeye yer bırakmıyor hatta işine gelmezse görüldü atıp geçiyor sanırım menfaatçi biraz. Vah vicdansız 😅
Haklısınız 🥲
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz aydınlandım.
Bulsun bulsun o da rahat uyusun 😂
Teşekkür ederim yorumunuz için hoşça kalın 🤗
Soran+1 yılNe demek ☺
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEspiri anlamında da demiş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- Aile & Toplum konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılKral olarak görüyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol ya 😅
- +1 yıl
😂🥲
Soran+1 yıl🥲🥲
+1 yılBüyük ihtimalle
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için 🥲
- +1 yıl
Rica ederim ❤️
Aile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. Muhtemelen
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için 🥲
Soran+1 yılSağ olun sizin de 🤗
+1 yılHer şey olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn güzel yorum. Teşekkür ederim 😅
- +1 yıl
Ricalar 😃
Kanka ayagi sey ayagi bazen hic belli olmaz derim
08 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya 😳 mesafe koyayım bakalım neler olacak
Soran+1 yılHmmmm anladım. Teşekkür ederim yorumunuz için 🤗
Soran+1 yılAyy ajajajskdmwnf bu riski alamammm bi de kanka oluruz çok üzücü. Ama bir yandan çok komik 🤠
Soran+1 yılHmmmm denk gelince bir değerlendireyim madem tekrar teşekkür ederim hoşça kalın 🤗
+1 yılHoşlanmadigi kesin
06 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Neden kesin dediniz
- +1 yıl
Sohbetimiz yok dedin birde erkek arkadaşına seslenir mi ne o öyle kral felan hiç hoşlanan erkek görmedin mi böyle mi davranır hoşlanan erkek
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz 🥲
- +1 yıl
Biraz mesafeli ol uzak dur yani ağırdan al belki bazı şeyleri anlar
Soran+1 yılHmmm tamamdır mesafe koyayım arama kendi köşeme çekileyim bakalım. Teşekkür ederim hoşça kalın 😇
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKraliçe demeliydi
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah değil mi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok darakilma
09 Yorumla
Soran+1 yılHmmm teşekkür ederim yorumunuz için 🥲
Cevap sahibi+1 yılFok da takilma demek istedim y a ne yazmidim :(
Cevap sahibi+1 yılHay klayvemin...
Soran+1 yılYo yo anladım 😅 olsun 🤗
Cevap sahibi+1 yılAy hala yanlis yazmam peki djdjdjdj anladiysan sorun yok ben birinden hoslansam yine kanka falan derdim ama belli olmaz erkek milleti cok da umutlanma
Soran+1 yılHmmm evet doğru söylüyorsun arkadaş olup da yaklaşmak daha kolay mı geliyor anlamadım
Cevap sahibi+1 yılValla sana sunu soyliyim git sevdigini soyle icinde kalmasin artilarini eksilerini dusunucem diyosan unutmaya ba
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim ☺
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynısını yaşıyorum desem gel sarılıp ağlayalım 🥲
07 Yorumla
Soran+1 yılYapmaaa😭 arama mesafe koymayı düşünüyorum bizi arkadaş olarak görmesinler ya 🥲
Cevap sahibi+1 yılKanka başkasını düşünüyomuş izlenimi veren bi hikaye paylaştım aradı 😂 taktikler işe yarıyor 😉
Soran+1 yılAaa bravo sana sen benden akıllısın helal olsun ben anlamıyorum böyle şeylerden 😅 ayy hakkınızda hayırlısı olsun ☺
Cevap sahibi+1 yılUmursama bak nasıl devran dönüyor
Soran+1 yılAh ah inşallah hadi bakalım. Ben akıllandım 🥲 teşekkür ederim yorumun için 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bebeğim yinede üzme kendini erkek değiller mi hepsi aynı fazla takmamak lazım kafaya 😉🌸
Soran+1 yılKonuş konuş doğru bu kadar umursamaya değmez 🤪
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzüldüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki? Siz ne düşünüyorsunuz
- Aile & Toplum konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabj haci
012 Yorumla
Soran+1 yılHacı mı 😅
- +1 yıl
Heya. d reis
Soran+1 yılOhooo daha böyle çok kelime varmış bildiğim iyi oldu ahahaha. Peki siz bu kelimeleri bir kıza deseniz o kızı arkadaş olarak gördüğünüz manasına mı gelir
- +1 yıl
Arkadas gibi evet ama ben samimi olmadiklarima diyomd.
Soran+1 yılİlgi duydunuz bir kıza demezsiniz yani dimi 😅
- +1 yıl
Demem. d
Soran+1 yılBence de demeyin. Bu ne ya arkadaş olmak istesem öyle yaklaşırdım zaten 🥲
- +1 yıl
Haklisin Dayıoğlu. d
Soran+1 yılYa 🤣
Teşekkür ederim yorumunuz için 😊- +1 yıl
Rica ederim ne zaman isterseniz burdaym :)
Soran+1 yılSağ olun ☺
- +1 yıl
Sizde bro :)
Hayır iltifat ediyor
08 Yorumla
Soran+1 yılNe 😳
Soran+1 yılAma sizin aranızda hoş bir sahbet var biz sadece işimiz düşerse konuşuyoruz 😅
Soran+1 yılBen arkadaş olmak istemiyorum elbette aramızda sevgi olsun istiyorum ama durum bu işte sohbeti uzatayim diyorum kısa kesiyor lafı ağzıma tıkıyor ben de ondan çekiniyorum 🥲
- +1 yıl
Asko sana söyle anlatayım bir erkek seviyorsa cidden bahane aramaz sohbeti uzatır bos muhabbet açar sevmiyorsa hayattn bıktm vs vs der ya da saçmalar kısa keser kendini toxic iliskilerde yorma prenses gibi hissettiren insanlar var seni kraliçeler gibi yasatacak erkekler var bırak sana kral diyen yerine güzelim bebeğim yavrum diyenle ol
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun insanı yoranlar lazım değil hiç. Teşekkür ederim hem yorumun hem motiven için 🤗
+1 yılMax tc ergeni
010 Yorumla
Soran+1 yılAh ah konuş. İsmimi söyle geç kral ne ilk defa biri bana kral diyor 😨
- +1 yıl
Kendini bi şey zannediyo
- +1 yıl
Senin onu sevdiğini öğrendiyse falan
Şey diyo sana yani "bak biz sadece arkadaşız, kankayız
Soran+1 yılİşi olduğu zaman yazıyor biliyor musun 🥲 bunu da fark ettim. Üzdü ama mesafe koyacağım arama en iyisi 🥲
- +1 yıl
Çıkarcı işte
- +1 yıl
Bu tipler var ya aşırı sinir bozucu
Soran+1 yılHmmm evet niyetimi belli ettim ama fark etti mi bilmiyorum. Ama iki ihtimalde de haklısın ben en iyisi yoluma bakayım. Teşekkür ederim yorumun için 🤗
Soran+1 yılÇok doğru enerjimi emiyor resmen 😭
- +1 yıl
Sevmiyosan sevmiyorum dersin
Böyle istemem yan cebime koy hareketleri çok boş
Çocuk boş yani
Soran+1 yılDimi net olmayınca insanı yoruyor
En iyisi net insanı aramak huh boşa vakit harcamışım 🥲
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevdiğim çocuk bana kral dedi. Beni arkadaş olarak mı görüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler