Bilmiyorum ama supheleniyorum kocamdan. Bunu Nasil ögrenebilirmiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şüpheci davranma hatta birazcık saf ayağına falan yat ki biraz daha açık etsin Eğer gerçekten de senin arkandan iş çeviriyorsa senin zaten bir şey anlamadığını düşünüp çok daha dikkatsiz davranacaktır rahat davranacaktır daha doğrusu bu sayede ortaya çıkarıp öğrenebilirsin ama onun dışında çok fazla şüpheci davranırsan da ancak kendini yer bitirir üzülürsün çok bir şey kazanabileceğini düşünmüyorum Eğer ortada hiçbir şey yoksa şüpheci davrandığın için eşin sana kırılabilir kızılabilir aranızda bir Güven problemi oluşabilir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, eğer şüphelendiğini belli edersen kocan kendisini bir müddet kısıtlayacak, dikkatli davranacaktır. Sen hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam et. Kocan ne zaman nereye gidiyor, ne zaman dönüyor, kiminle konuşuyor kısacası ne yapıyor ne ediyor hepsini takip et. Gözlemleyerek bazı şeyleri çözebilirsin. Dediğim gibi önce biraz serbest bırakman gerek.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞüpheyle yaşamak çok zor.. Önünde iki seçeneğin var.. Eşin ile açık açık konuşabilir ve kafanda ki soru işaretlerini kendisine sorabilirsin.. Sana vereceği cevaplardan tatmin olabilir ya da soru işaretlerinin doğruluk payını ölçebilirsin.. Diğer seçenek ise araştıracaksın ki bunun çok sağlıklı bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum..
00 Yorumla
+1 yılSana karşı olan ilgisinde herhangi bir değişim varsa bunu anlayabilirsin veya biraz zamana bırak gözün üstünde olsun eğer ki ortada bir şey varsa zaten açık verecektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sana olan yaklaşımı
Hareketleri
Telefondan geçirdiği zaman
Bunlar normalin dışında davranışlar ise kork012 Yorumla
Soran+1 yılSanki bosanma davasi acacak gibi
Soran+1 yılTam aksine daha ilgili daha cok sevgisini gosteriyo..
- +1 yıl
Kimseye danışma yaa kendi kendine dinle sakin davranış sergile
Soran+1 yılSordum kendisine arkamdan is ceviriyormusun diye Oda Hayir dedi kocam. Durust olmayi sectim. Ama Bilmiyorum 2 hafta önce bosanmak istedigini soylemisti ailesiyle gecinemiyorum kavga etmistik. Simdide boyle fazla ilgili?
- +1 yıl
Belki telafi ediyordur
Soran+1 yılBilmiyorum… kafamin ici cok dolu.
Soran+1 yılBende hataliyim Kabul ediyorum. Ama kocam ta yaptigim altinlari verecekmisin diye sordu bana O kadar bosanmak istiyordu. Simdide boyle geri vites atmasi peki?
Soran+1 yılSordum kocama durust olmayi sectim. Arkadasdan is ceviriyormusun dedim? Oda Hayir yok oyle birsey dedi.
Soran+1 yılEvet Fakat en azindan durust oldum Ona karsi. Bilsin Yeter. Bunu dememe ragmen birseyler yapiyorsa acimam kimseye cocugum haric.
+1 yılAmansız takip mutlaka hata yapar çünkü biz kadınlar kadar kusursuz yapamayız bu gizli kapaklı işleri e😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıle devletten bir kontrol edin, sizin bilmediğiniz üstüne kayıtlı farklı bir numarası var mı? Sevgili olup aldatanlar daha sık yapıyor bunu. Evli olanlar 2. telefonu saklayacak yeri yine ev olduğu için yine çok denemezler.
00 Yorumla
+1 yılHemenn kuruntu vesvese kendinize de karşı tarafa da hayatı zehir ediyorsunuz yapmayın etmeyin
00 Yorumla
+1 yılArayalım mı ağzını abla hovardalık işleri nasıl gidiyor hesabı
00 Yorumla
+1 yılsaf rolu oynamalisin salaga yatmalisin zamanla buyuk aciklar vericektir.
00 YorumlaTelefon al sessize köy ses kayıt aç evde başka odaya geç biseylerle uğraş telefonu. Kocan oturduğu yerde sakla sessizde kalsın birinci gün olmazsa ikinci gün yakalarsin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissediyorsan doğrudur. Bir kadın başka bir kadının varlığını her zaman hisseder...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonuna dikkat et arayanlara erkek ismi ile kaydediuorlar kadınları
00 Yorumla
+1 yılArama engel listesi ve gmail üzerine açılmış hesaplar
00 Yorumla
+1 yılEn etkili yöntem takip etmek veya telefonuna ulaşmak 2. Bir telefonu da olabilir dikkat et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyor mu bundan mi şüphe duyuyorsun?
02 Yorumla
- +1 yıl
Neyden şüphe ettin peki
Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Ne iş çeviriyor iyiliğine mi kötülüğüne mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılKotulugune. Normaldan daha fazla sevgi gosteriyor
Soran+1 yılEvet. Cunki 2 hafta önce bosanmak istiyorum dedi ailesiyle aram yok kavga etmistik yine kocamla. Yaptigi altinlara kadar sordu yaptigimi geri verirmisin diye. Simdide boyle geri vites?
Soran+1 yılAmaci ne olacak yani? Bosanacam ailemlede yasamiyacagim dedi bana. Yani her iki taraftan bikmis durumda farkindayim. Fakat ailesine degil bana soyledi senden bosanacam Yeter dedi bide ailelere telefon acti beni sikayet etti boyle boyle diyor yapiyor diye, kendi karisini. Ben daha cok kizdim kocama kiyamet koptu. Kararli gibi gozukuyordu bosanmak istiyorum dediginde… simdi yani ne olduda normaldan fazla ilgi gosteriyorsun? Henuz 1 hafta gecti aradan…?
Soran+1 yılEvet anlatti resmen cok kizdim… ben asla yapmazdim. Kavgamiz buzdolabi Yeni model satacakti sonra annesi istemis Ona vermek istedi kocamin kenarda fazla parasi yok biliyorum bende dedim ki sat verme hersey yoluna girdiginde alirsin 1 tane yenisinden. Ve Neden hep Sen yapiyorsun abilerin birsey yapmiyor annene babana dedim. Bunu dedim diye beni bosamak istedi Ve ailelere telefon acti. Bunun uzerine annesi Eve geldi gelme dediginiz halde evden kovdum annesini. Oglunuda al git Cocuk Senin oglun daha dedim. Ama…. Yani bunlar yasanmis…. Anneye cok bagli kocam oyle yaptim diye bosanacam dedi bana simdide boyle yapiyor…?
Soran+1 yılEvet. Hakliyim ama beni dusman belliyor boyle dersem. Kocami dusunuyorum ben ama o beni Bu konuda kotu niyetli biliyor. Artik karsiliyorum. Kendisinede dedim. Oda dedi ailem konusunda birsey deme artik dedi.
Arkana dön bi bak bakalım 🤷🏽
00 YorumlaTelefonunu karıştır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,6b cevap paylaştı. Uyanık olup ne döndüğünde şüphede haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıltelefonunu kontrol edin..
00 Yorumla Şüphelendiği konu nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsence sana asık bırısımı?
00 Yorumla
+1 yılTakip et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe konuda suphe
11 Yorumla
Soran+1 yılSanki bosanma davasi acacak gibi normaldan daha fazla ilgi gosteriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir şüphe
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe konudaa
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDedektif tut
00 Yorumla
+1 yılMesela ne yapıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNormaldan fazla ilgi gosteriyor sevgini paylasiyor
- +1 yıl
Bu gayet normal
Soran+1 yılBilmiyorum… cunki 2 hafta önce benden bosanmak istedigini soyledi aisiyle aram acik oldugu icin kavga etmistik bosanmak istiyorum demisti. Simdide daha fazla ilgi gosteriyor …
+1 yılGiyimi ilgisi nasıl
10 Yorumla
+1 yılAldatıyo mu
00 Yorumla
+1 yılparanoyaklık var mı
00 YorumlaAldatıyormu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamdan şüpheleniyorum, arkamdan iş çevirdiğini nasıl anlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat