Okulumda öğretmen öğrenci ilişkisi olduğunu düşünüyorum napmalıyım?

Lisede matematik öğretmeniyim. Okulda sınıf öğretmeni olduğum 11. sınıf bir kız ve edebiyat öğretmeni arasında bi yakınlık sezdim. Öğretmen bizim sınıfın dersine bile girmiyor daha önce kızın dersine girmemiş. Öğretmen bizim sınıfın önünden geçerken baya bakınıyo içeri kızı arıyo dikkat ettim ve daha dikkatlı incelemeye başladım. Koridorda kaçamak bakışmalarına şahit oldum fazlaca. Teneffüslerde hep bir aradalardı. Beni bu durumdan emin kılan olay ise dün yaşandı. İkisi dip dibe merdivenden önümden iniyor öğrencinin eli hocanın karnına doğru çarptı sanırım kız elini çekti öğretmen arkadaş gülümseyip kıza yakınlaştı. Ben bu kızı hocasının montunun fermuarıyla oynarken de görüyorum. Bir gün 5 öğretmen bahçede konuşuyoruz kız öğretmenin kolundan tutup hadi dedi. Adam koluna baktı gülümsedi bana müsaade dedi yanımızdan ayrıldı. Arkadaşlar ben mi abartıyorum bi şey var mı sizce müdüre söylemeli miyim bunları. Bu soruyu normalde öğretmen ya da öğrenci sorar belki ama olaydan rahatsızım bi durum varsa el atmak istiyorum sessiz kalmak yerine.

Okulumda öğretmen öğrenci ilişkisi olduğunu düşünüyorum napmalıyım?