seni karım gibi goruyorum tam olarak ne anlam ifade eder
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu lafı duyan kişi için evlenilecek, evleneceğim kadınsın anlamı taşıyor ama söyleyenin niyetinin ne olduğu farklı bir hikaye. Gerçekte bunu kastediyor olabilir, ya da senin güvenini kazanıp kandırmak peşinde koşuyor olabilir ya da seni yedekte tutmak ve onu bırakmaman için söyleyip başka kadınların peşinde koşabilir. Bunlar gibi bir sürü anlam çıkabilir. Söyleyenin niyeti önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı zamanda evlenelim yakın zamandada diyo ama yinede yeni tanıdıgımdan bir aklımda acabaa bişeyler yaşamak için mi soyluyo kısmı var gerçi benim evlenmeden ne seviyede bişeyler yaşıyacagımıda biliyo bilemedim
+1 yılsoyleyen kısını karakterist özelliğine göre değişen bir cumle cınsel hayata ılgı duyan bırıyse muhtemel senınde bedenı ıstıyordur ama duygusal ve sana deger verecek bırı ıste hayatını paylaşmak ıcın adaydır o kısının karaterınıde az cok anlamıssındır zaten .
00 Yorumla
+1 yılÇok şey ifade eder ben nedersem olacak ben ne istersem kabul edeceksin ya da ilerleyen zamanda karim olacaksın ben şimdiden öyle görüyorum da olabilir karakter önemli sen daha iyi tanirsin nedemek istediğini de bilmelisin..
10 Yorumla
+1 yılgeleceğimiz var gibi, ama zamana bırakıyorum der gibi..
yani, böyle böyle güvenini kazanıp tekmeyi atacak gibi.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
bence çok güven veren bir kelime değil. madem o gibi görüyorsun o zaman evlen
onu bu gibi bunu o gibi görüyorum olmaz bu işlerde, ne görüyorsan onu yaşar yaşatırsın
abi fazla uyuşturucu kullanıyor herhalde onu böyle bunu böyle görüyorsa geçmiş olsun. :)
ufaktan uzaklaş bence11 Yorumla- +1 yıl
@yanihani en mantikli cevap bu
+1 yılSeni bir kar kadar temiz goruyorum. Yuksek daglarin tepelerindeki kar kadar ulasilmaz, kendinden emin goruyorum. Seni ak beyaz karım olarak goruyorum. Demek istemis de olabilir olmaya da bilir.
13 Yorumla
Soran+1 yıletkileyici bir acıklama :)
Soran+1 yılevet farkındayım zaten ama bunuda zaman gostericek zaten pişman oluycam seyler yapan biri degilim bunu oda biliyo amacı farklıysa kacar yakında;)
Bu ne demek? sevgilisi gibi görmek karısı gibi görmek, bunların arasındaki fark eglenelecek veya evlenilecek kız mı? İnsanın nasıl gördüğünü söylemesi bir anlam ifade etmemektedir. Önemli olan ne yaptığıdır. Tam olarak ifade etmek gerekirse ki boyle sorulmus, OYALANIYORSUNUZ... !
00 Yorumlanerden biliyonuz l*n belki adam benimsinn seni hiç bırakmıcam demek istiyor. bunu ancak sen anlarsın agızdan cıkan bir kelimenin hiç bir önemi sonucta kelimeler ücretli değil istediği kelimeyi herkez söyler ;)
10 Yorumla
+1 yılKarisi olarak goruyorsa bu iliskinin adi konsun o zaman. bir cok erkek bunu rahatlikla soyleyebiliyor amaci kotu olanlarinda yataga atma taktigi
00 YorumlaSenin yanında bir erkeğin, karısında ne kadar rahat ise o kadar rahatım...
00 Yorumla
+1 yılÇocuklarımın annesi olacak kadınsın gibi bişi sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. ıstedıgım gıbı guderım demek çok agır bır kelıme bu lafı herkes kaldıramaz
13 Yorumla- +1 yıl
:D adfgsdhge
Soran+1 yılsandıgınız gibi bir ilişkim yok
+1 yılyani diyorki : sana cinsel yönden daha çok yaklasmam lazım bu lafı söleyerek yer yapıyorum...
diğer bir değişle sana çakacak dikkatli ol...10 Yorumla
+1 yılMesela ben çok sinirlendiğim adamlara seni karım yaparım diye dalga geçiyorum ama bilemedim şimdi..
03 Yorumla- +1 yıl
hak etmedikleri sürece kullanmam.
seni istiyorum demek istemiş :) ciddi bir ilişki yaşamak istiyor ve çok kıskanıyor
00 YorumlaDüzgün bir açıklama yapmadan hiçbir anlam ifade etmez.
00 YorumlaSana karşı gizli duygular besliyor Ama sana böyle dolayli yollardan söylüyor olamaz mi
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyor da olabilir ateş tavana vurmuş da olabilir..
00 Yorumla
+1 yılkaraktere kişiliğe vicdanına gore değişen durum. nereye çeksen oraya gıden bır söz.
00 Yorumla
+1 yıladam evli ama eşiyle sorunları var. seninle mtlu ve seni eşi gibi görüyor demek canım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılSeni gerçekten seviyor
Ciddi bir ilişki istiyor
Senle evlenmeyi düşünüyor00 Yorumla Kendimi sana bagimli hissediyorum o kadar yakiniz ki anlami tasir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörüyorsa evlilik teklifi etsin onun haricinde anca yatağa atma taktiği eğer atmışsada öyle görmesi normal gibi
10 YorumlaEvlenmeden kimse kimseyi karisi gibi goremez. Bu buyuk bir yalan.
00 Yorumlasuya atlamadan önce yapılan ön hazırlık:)) bone takmadan öncede denilebilir:) anlarsın umarım
00 Yorumla
+1 yılTestosteron tavan yapmis tedbirli ol
00 YorumlaNamusumsun eşimsin benim.. cok ciddiyim seninle.
00 Yorumla
+1 yılTam olarak kanka gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarısı gibi görmek = karısı gibi S.. mek
12 Yorumla
Soran+1 yılaklınız fikriniz baska seyde benimle oyle bir ilişki yasıyamaz bunu oda biliyo
Cevap sahibi+1 yılYarın niyetini belli ettiğinde bu yorumu tekrar okursun yavrum
+1 yılciddi düşünüyorum demek.
00 Yorumla
+1 yılHer yonden sevgi ask cinsellik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazıldığı gibi demek :))
00 Yorumlacani istediginde birlikde olmak
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle bir ilişkimiz yok
+1 yılCok acik degilmi sence söylediği
00 Yorumla
+1 yıltam olarak karısı görüyordur
00 Yorumla
+1 yılAdam evli senide karisi gibi goruyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. hormonal baskı war
00 Yorumla
+1 yılÇok ciddi..
10 Yorumla