AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bugün duygusalız üstümüze gelmez misin lütfen. sana tüm duygusuzluğunla başarılı bir gün diliyorum
ahaha niye duygusalsın pembe olmanın verdiği duygusallık mı hdbfskjbf
Ağlayarak yazıyorum, birazdan da günlüğüme yazacağım.
ah kıyamam sana bennn minooş
Erkek ol biraz erkek. silkelen biraz.
erkekler kızllara böyle asılmıyor mu zaten dbvkdhb
Acemisin tabi. bu ne biçim yürüme. püh sana.
öhm öhm kim üzdü seni söyle hesabını kapatalım güzelim
Dibim düştü
ayağa kalk prenses tacın düşmesin:)
Bunlar ne güzel sözler. sevinçten kendimi şeyapacam
camdan atla kurtulalım.. yordun be tc kızııı
Ne iş yapıyorsun, evin var mı,10 bilezik isterim.
oldu bide canımızı iste hep para göz bu kızlar.. mühendis adamım sen merak etme param var
Mühendisler asgari ücret alıyor. ben sana bakmam. zengin kocaya varcam ben. bir de en güzel benim.
ahahah ilk okul mezunu kezbana bak sen asıl ben sana bakmam. zengin adamda kollarını açmış seni bekliyordu sanki
Benimki kıymetli. nefes de alıyorum. sen kendi haline yan.
sen kendi haline yan koca eline bakacak zavallı bir kızzsın bir hiçsin
Evimde akşama kadar yatıp müge anlı izleyeceğim. sen de akşama kadar perişan olup ömrünü çürüteceksin.
müge anlı izleyerek ancak toto büyütürsün kocan seni kapı önüne atınca da müge anlıya çıkarsın artık.
Nafakamı alır, sevgilimle story yollarım ona. her türlü keyif benim. ömrü boyunca benim için çalışacak.
evlilik sözleşmesi denen bir şey var artık erkekler de uyandı sizin gibilerin oyununa gelmiyolar
10 bilezik alıp, dünya kadar düğün masrafı yapan adam onu aklına getirir mi. ben baştan yoluyorum onu.
o zaman çoktan evde kaldın kimse almaz seni
Hergün gelen 100 mesaj öyle demiyor. hangisini seçsem diye strese giriyorum.
Abaza onlar hepsi senden daha kötü durmda ki yokluktaki kişiler onlar ahaha
Ya evlenme teklifleri ne olacak. hergün kaç teklif alıyorum haberin var mı. görüceri saymıyorum bile.
Görücüleri
Ucuz malin alıcısı çok olur derler:) kismetse olura falan mu katıldın
Sadece kıskanıyorsun. sen asıl bana laf yetiştireceğine para biriktirmeye bak. gerekirse ek is yap. ben de ojemi sürerek senin gayretine puan vereyim.
Ahaha o mükemmel fikirlerini kendine sakla. Şu an ki konumuma asla erişmezsin ek işe ihtiyacım yok. Bir oje alabilmek için para dilenmeye devam et sana o yakışır 😅
Bir hanımefendiyle nasıl konuşması gerektiğini bile bilmeyen bir kişinin o kadar kazanması ne kadar inandırıcı bilemiyorum. lütfen hayal aleminden çıkmaya davet ediyorum sizi.
Karşımdaki kişi belirliyor nasıl konuşacağımı. Bu seviyede konuşmayı hakkediyorsun demek ki:) Ayrıca bir şey kanıtlama gayretinde de bulunuyorum bu kadar önemsemee kendini:)
Çok kırıcı konuştun. şu an gözlerim doldu ve neredeyse ağlayacağım. kalbimi kırdın bu sözlerinle.
Oy kiyamam sana sil o timsah göz yaşlarını 😅
Bak abazasınız siz erkekler. iki gözyaşına yelkenleri suya indiriyorsunuz. donunuzu bile alırız sizin haberiniz yok.
Ahahaha Dalga geçtiğimi anlayabilecek zekada bile değil elimdeki sigarayı bile alamazsın bu zekayla tatlim😅
Doğru, o timsah gözyaşları lafı her şeyin kanıtıydı:)
Ahaha seni nakavt ettim erkek halimle bile kaybettin 😅
Evet. sezarın hakkı sezara. yalansız bir şekilde zeytin dalı uzatıyorum. umarım bu barış teklifini geri çevirmezsiniz.
İmm Neyse hadi affettim 🤝🏻
Sonunun dostça olmasına sevindim. kin beslemeyen ama hakkını da sonuna kadar savunan bu delikanlıya iyi geceler diliyorum.
nisana girdik ya
şaka mı yani saçmaa
Bende şimdi onu sordum😂😂
sakaymış :D
Evet. 1 Nisan
Görmedim
Haberim yok öyle mi olmuş
Bende sıkı tı yok
körsün o zmn
Körüm awk malı
belli slak şey
hem de dağ ayısısın