Ya da sizin ettiğiniz neydi.
Ah'ım geleceğine yük, ahiretine miras olsun
Ah'ım geleceğine yük, ahiretine miras olsun
ölmeyesin de sürünesin pokunla gülle oynayasın demişti bir kadın boşandığı eşine adliye de sonra da küfürler başlamıştı..
ben etmiyorum beddua döner beni bulur endişesi yaşadığımdan
Avukat mısın sn
adliye çalışanıyım
Hmm anladm.
Cevap
16Cevap
Ben beddua almamaya özen gösterdim ama şu yazdığın bedduayı okurken tüylerim şaha kalktı. Aşırı ağır, resmen bedduanın edebiyatı gibi..
oha şiir gibi bed dua :D eheheheheh
ben bed dua etmem karmaya inanırım amaaaaa eğer kalptenkırılırsam (kalbim sızlarsa) kesin o insanın başına bir şey geliyo
Yuvan yıkılsın dedi. Aldığın günah çokluğundan çocuğundan çıksın dedi diye duydum. Depremde evi yıkıldı, çocuğunu kaybetti.
Ben beddua yemiştim. "Allah senin yapacağın mesleğe kimseyi muhtaç etmesin" diye..
Mezun.
Çok şükür bu güne kadar beddua etmedim de beddua almadım da aldıysam da bilmiyorum en azından...
Hiç duymadım ağır beddua ama çoğunlukla annem eder sjsjjsjsjsj ve çok kötü aslında onlar neyse unutmuştum şimdi aklıma getirdi soru üzüldüm sjhdjdj
Çok şükür hiç beddua almadım ama ettiğim oldu maalesef 😔
Etmıyorum, aldıysamda haberım yok en azından
Hatırlamıyorum ancak zaten dinsizim dert değil 😂
ben beddua okumam ama yanımda beddua okuyana umarım beddua okudugun kısının durumuna dusup arkandan beddua okutmassın derım kı som agzımdan mıdır nedır hep beddua okuyana bedduası gerı donuyor bırkac kere sahıt oldum
Allah size Bir de kılıçdaroğlu iktidarını göstersin
Büyük ve kuvvetli
Allah düşmanımın başına vermesin
Bedava eskort olurusn
Bu ne kadar ağır şey değil mi
En mutlu anında, en çok istediklerinle sınan demiştim..
popiş kanseri olursun inşallah dediğini duydum :D
Ben beddua etmem
Bir çok duydum hiç birini de umursamadım
Beddua etmem Allaha havale ederim
Beddua almadım hiç 😎
Anne baba bedduasi
En İyi Cevap