Eşiniz masaj salonuna gitmek istese karşı cinse masaj yaptıracağını söylese kabul eder miydiniz?

Kabul ederim ✅
Kabul edemem ❌
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşiniz masaj salonuna gitmek istese karşı cinse masaj yaptıracağını söylese kabul eder miydiniz?

Evlilik, iki insan arasında karşılıklı güven, saygı ve anlaşma üzerine kurulan bir ilişkidir. Karşı cinse masaj yaptırmak, evli olsun ya da olmasın, kişinin kendine özgü bir tercihidir. Ancak, bu tercih çiftin arasındaki anlaşmaya ve karşılıklı saygıya dayanmalıdır.
Eğer eşinizin veya partnerinizin rızası varsa ve masajın sınırlandığı ve özelleştirildiği konusunda açık bir anlaşma varsa, bu tamamen kabul edilebilir olabilir. Ancak, masajın fiziksel ya da duygusal olarak sınırları aşmasına izin vermemek çok önemlidir.
Ayrıca, masaj yaptırmak gibi bir tercih, din, kültür, yasa veya toplumsal normlar tarafından kısıtlanabilir. Bu nedenle, yerel yasalara ve kültürel normlara uygun olarak hareket etmek önemlidir.
Etmem desem güven problemim mi var gibi bir algı olur.
Ama bence bazı şeylerde saygı göstermek lazım karşı cinse. Eşime guvenirim ama esimi korumak da isterim. Yani benim için üzücü bir mevzu olur. Bazen güven duyarsın ama sevdiğin biri için tedirgin olursun ya, o yüzden içime sinmezdi.
Masajı seviyorum. Hem kadına hem erkeğe yatırdım daha önce. Evli değilim ama. Bilmiyorum yabancı kadınlar bunu sorun etmiyor. Çünkü çoğu masajı sadece masaj olarak görüyor. Fakat Türk kadınları ve erkekleri farklı görüyor
Eşim için masaj yapmayı ben öğrenir ve ona en güzel masajı ben yaparım. Ben varken, sağlık dışında eşimin başka kimseye ihtiyacı yok. Eğer ihtiyacı oluyorsa ben eksiğim demektir.
Cevap
68Cevap
Hayır kesinlikle kabul etmem.
Hayır ben eşime izin vermem ve ben kendimde yapmam. ama sevgilim veya eşim yoksa tabi ki olur
Kimse kusura bakmasın
Ben evli olucamda bunu kabul edicem.. Allah yazdıysa bozsun..
Bırakın birinin dokunmasını söz söylese baksa yanlışlık temas etse yakarım o kişiyi vurdum mu güller bitmez.. anca genel cerrahide dikiş
Ya da acilde alçıyla uğraşıyor olur...
Masaj istiyorsa kadın yapsın
Ben kendim yaparım
Çok lazımsa masaj eğitimi alın kendiniz yapın
Bana da hiç bir kadın dokunmasın iğreti olurum
Eşin seni aldatsa ne yapardın?
Resmi tüm haklar derken? Boşanma dışında tazminat davası falan mı açardın?
Ne gerekiyorsa
Sıfırdan bir hayat kursun ya da aldattığı kişiyle devam etsin o baksın.. vs 1 tek hakkım geçmesin
Ne kadar uzatabiliyorsa liste ne kin me sevgi herhangi bir duyguyu görmesine izin vermezdim
Allah yazdıysa bozsun tabi bu durumu Allah korusun
Öff Sude nerden çıkardın şimdi bunu akşam akşam 😒
Ömür boyu mahkemelerde uğrastirirdin yani 🙈
Ama az önce tazminat davasi acar miydin diyince ne gerekiyorsa dedin ve simdi de yok uzatmam diyorsun. Anlamadim 😅
anlık ederim diyenler erkekler 😂😂

buda kızlar 😂😂
Ahahahahaa
Millet soruyu masaja değil başka yere gidior olarak cvplamis. Geçen adamın biri doktora esi rahatsız gitmiş benim cigerlerime bakıp eşimin rahatsızlıgi için ilaç yazın demiş bu mantıkla aynı çizgi..
Cofi Türkiye de böyle şeyler olması normal biz şaşırmıyoruz 😬
Masaj konusunda eşine bi erkeğin masaj yapmasına izin verecek çok az sayıda erkek vardır.. ama doktor konusu öyle değil
Kadına kadın, erkeğe erkek masaj yapsa sorun çözülür aslında. Hem fizik tedavi zorunluyken, masaj keyfi bir durum.
Erkek masör de varken kadına yaptırıyorsa bir sorgularım niye diye
Hanımefendi erkek dururken neden kadına gitmeli açıklayabilir misiniz? Siz veya eşiniz düzgün insanlar olabilir ama masaj yapacak kişinin niyetini biliyor musunuz acaba? Ha sağlık durumu olur ve mecbur kalırız, o zaman her tarafına dokunabilir o doktor, eğer oradaki en iyi doktor kadınsa. Ama keyfi durum için niye kadına gidiyor? Erkeklerin suyu mu cıktı?
Bne yurt dışında yaşıyorum bizde bu tarz ayirimlar yok herkes normal kendi hayatında bu kadar nereye gidiosun kadın mı dokundu erkke mi baktı kontroller bu tarz şeyler olmaz böyle bir hayatta da mutlu yaşanmaz kontrollü olmak seni bitirir şüphe acaba giti mi açan kadin ona baktı mı dokundu mu böyle yaşanmaz. Bu kafa yapısının değişmesi lazım
Zorunda kalırsa elbette kadin erkek diye ayırmam. Ama kadindan masaj istiyorsa çok şükür elim ayağım tutuyor 🙂 Masör istiyorsa da erkeğe gidebilir. Zaten neden erkek dururken kadını seçtirmeye calistiginin aciklamasini yapamadiniz. Bu bile gecerli sebep olmadiginin kanitidir.
Hala cevap yok 😅 Eşimden süphelensem boşanırım zaten, ben karşı taraf için söylüyorum. Iyi günler dilerim 🌸
Bu Dediğin, Semtlere, İlçelere, Şehirlere, ırklara, dinlere mezheplere, yaşam tarzına, bakış açısına diye diye uzar gider bu konu. Senin bakış açın ne peki?
Sadece birbirimize yapalım isterdim
Temin ki yorumum şu sözünle iflas etti, Yani temin ki mesajım,
(Bu Dediğin, Semtlere, İlçelere, Şehirlere, ırklara, dinlere mezheplere, yaşam tarzına, bakış açısına diye diye uzar gider bu konu. Senin bakış açın ne peki?)
Bu yukarıda söylediklerim ve söylemediğim kesimlerin Tamamının 💯 Evet diyecekleri bir tekliftir.
Ben de müslümanım ama dindar değilim. Mesela namaz kılmıyorum, kapanmıyorum ama bu sadece dini durum için olmaz zaten. Ben sevdiğimi sahiplenen ve kıskanan biriyim 🙂 Ateist de olsam, bu durum beni rahatsız ederdi. Semtten semte değişme durumu da tartışılır. Genel olarak dediğin doğru olsa da yeri gelince bir doğulu insan cuckold isterken, yeri geliyor amerikalı adam daha kıskanç olabiliyor. Bu şeyler pek benlik şeyler değil ve bana sadece evli olduğum adam yapmalı. Evli falan değilsem belki bir gün yaptırabilirim masajı bir erkeğe ama evliysem sadece kadın yapmalı ya da eşim yapmalı. Elbette aynı kural onun için de geçerli 🙂
😈😍😝 kabul ederimmmm...
Gitsin mıncıklansın istiyorsun yani ahahhs
Bu kırma ve kemiklerini yerinden oynamanın türlü şekilleri var
Oldukça sıcak bir ortamda seni gevşetmek lazım kıtır kıtır 😄
Gördüm, rest.
Meydana çağırdın, senden eser yok 😒😅
Yaptırabilir. Gerçek hayatla p*rno videolarını ayırt edebilmek lazım bence. Ayrıca o insanlar profesyonel olarak işlerini yapmaya çalışıyorlar.
Ben ona özel masajlar yaparım giderse de kendi kaybeder
Gerek yok sırf başka lavuk benim manitanin orasini burasını görmesin diye envai çeşit masaj taktiği gelistirdim... Hatundan yana sıkıntı yok fakat masaj yapan lavuga guvenim hic yok Brazzers icerigi gibi seyler gerek yok ben yaparim masörden iyi olur
Ben kendim yaparım ama uzatırsa kemiklerini kırarım
Uzatırsa derken?
bunun gelişmişlik ya da modernizmle alakası yok. partnerimin karşı cinse masaj yaptırmasını kesinlikle istemem
Profesyonel masör ise sorun değil. Spor kulüplerinin kadın takımlarının masörleri çoğunlukla erkek, sporcu kadınların eşlerinin de bunu sorun ettiğini sanmıyorum.
ben 8 sene masörlük yaptım egedeki tüm tatil otellerinde ve sadece bayanlara yapıyodum çogu evliydi ve hepsinin eşi bırakıp giidyodu :) çogu erkek izin veriyo ama bazıları asla izin vermez
kusurabakma ama bır luks otelde yanyana masajı yaptırmıyorsak yaptırmayı tercıh etmem. lakın cok ısterse ben bedava ya yaparım derım kursa gıder ogrenırım bıle :)

Onlar için günün bonusu 😂
Bu ne? 🤠
Alibaba. com dan boynuz cilası 😂
Wçöslxhdmddjd
Neden sorun olsun ki😊zihniyet düşünce niyet onemli
Sen ne düşünüyorsun
Yapmasin 🙂
Sana mi yaptirsin😀
Hayirr 😅
Ya kime yaptirsin 😀birde erkek. kuaforler var
Bana yaptiracak tabii ki yaa aaa😃😃
Ahhh insanından gibi sevgilisi esi olurda yaptırmaz mi😊
🙂🙂
Karşı cinse masaj yaptırmak bana göre doğru değil evli bekar olmasının hiç bir önemi yok.
Sorunun cevabı belli de, görseldekiler sanki film çevirecekmiş gibi poz vermişler 😂😂
Süper soru seçilince onu site koymus😅
Bizim adminler de tuhaf, bunu fantezi yapacak çok eşek var akıllara karpuz kabuğu düşürüyorlar 😄
Karşı cins olmaz.. kendi hemcinsine yaptirsin.
2 saatte 470 oy kullanılmış rekora gidiyorsun 😅 Allah artirrsin
Ablan star bebeğim 🤪😅
yakışır
Peki sen? Eşinin sana bu konuda izin vermesini istermiydin?
İstemem ama o bana yapsin isterim 🙂
Çok güzel ve tabikide onun yapmasını istemen çok daha güzel. Umarım, seninle gerçekten ilgili ve bu konulardada sevgiyle keyif ve zevk alarak bunu ve benzeri isteklerini yerine getirecek ve mutlulukla yapacak seninle zaman geçirmek ve ilgilenmekten her zaman mutlu olup mutlu edecek biri olur evlendigin kişi. 😊😇
Çok teşekkür ederim ama kimseyle evlenmeyeceğim ☺ Umarım senin karsina cikar böyle biri
Teşekkür ederim. Peki evlenmek istememe sebebin nedir?
Birçok sebebi var ama genel olarak zaten güvenmiyorum. Günümüzün erkekleri iyice bir garipleşti. Çoğu erkek gibi bile gelmiyor 🙈
Kıyamam yaa , evet bir çoğu için haklısın diyebilirim. Birazda senin ortamlarınla ve çevrendeki insanlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Senin bahsettiklerin senin çevrendedir ama kendi çevrenin dışına baktığın zaman farklılıklar göreceğini düşünüyorum. Bazen saçma ideolojilerin esiri olmaları , bazen çok narin buyutulmekten kaynaklı sebepler , bazen toplumlar üzerinde oynanan cinsiyetsizlestirme kurgularının sonuçlarıyla birlikte karşımızdaki erkek tablosunda maalesef cinsiyeti erkek olup erkek gibi gelmeyenler olduğunu görüyoruz. Tabiki bu benim gözlem ve düşüncelerim. Peki senin gözlem ve düşüncelerin neler ve nasıl? Erkek gibi gelmiyor derken ne gibi özellikler ve durumlar karşısında erkek gibi gelmediğini düşünüyorsun? Son soru , işte sağlam bir erkek diyebilmen için olması gereken özellikler veya yaklaşımlar nelerdir?
Yurt disinda yasayanla da konustum, türkle de konustum, kürtle de konustum, yasitimla da konustum, orta yasliyla da. Sosyal medya sonucta burasi, bir sekilde diyalogun oluyor. Yani genelinde var bu durum ☺️ Erkek gibi gelmemesi de benden daha nazli ve tripli olmasi. Bana gore bir erkek beni kiskandiginda bana laf sokmak yerine beni koruyup sahiplenerek gostermeli kiskancligini. Masaya yumruk vurup emirler yagdirmak yerine aksam evime birakarak baskın tarafini sunmali mesela. Ya da hatali olsam ya da ayrilmis olsam dahi erkek ortaminda abuk subuk seyleri anlatip da diger erkeklerin agzina sakiz etmemeli beni. Sahiplenmesiyle, korumasiyla, sorumluluklariyla bir erkek gibi gelmeli. Simdikiler erkek mi? Cogu degil. 1 bardak cay ismarlamayi enayilik, 1 kez kiz icin kavga etmeyi apt*llik, kiz icin yeri gelince naz cekmeyi de @mcilik goruyor afedersin de. Yani surada ben seni iteklesem ve sen bunun karsiliginda 10 kat sert vurup da burnumu koyup video ceksen “sigma, alfa” yazarlar. Gunumuz iliskilerinden midem bulaniyor.
Her maddede ilk kelimeden son kelimeye kadar haklısın gerçekten. İnsanların özünü kaybetmesine , değerlerden ve fitrattan uzaklaşmasına yönelik öyle çok etken var ki , her an hayatımızda olmasına rağmen bir çoğunu bilmediklerimiz var. Tüm bu sebepler bu sonuçları doğuruyor. Naz Trip nedir bir erkekte , bir kere fıtratına aykırı, bir kadına ise basit , soğutucu kusura bakma ama ezik gösteren durumlardir erkeği. Koruyup kollamıyorsa veya bunun önüne seviyeli şekilde gecemiyorsa, kıskanmasına sebep kişiler karşısında kendini yetersiz gördüğü için kadınına zoru yaşatıyor ki , bu da onun çapsızlığını gösteriyor. Hoş böyle olan erkekler aslında karşısındaki kadına senin beklentideki tavrı gösterecek şekilde değer vermiyordur bu onun açık göstergesidir bence. Her iki durumda da idarecilik ve sahiplenme vasfinin olmadığını gösteriyor. Sorumluluk sahibi olamamak yetersizlik , kişilik oturmamışlığı olarak görüyorum. Bir kadını eve bırakmak yerine naralar atarak yolda bırakan bir kişi artık o kadının gözünde erkek olamamalı zaten, bunu yapmak söyle dursun.
Bir kadın eve bırakılıyorsa arabada veda edilip arkasına bakmadan gitmek bile yanlış, olması gereken ya kapıya kadar eşlik etmektir, bunun olması şartlar gereği mümkün değilse kapıdan içeri girinceye kadar beklemeli ve sağlıklı şekilde içeri girdiğini gördükten sonra oradan ayrılmalı. Ayrılmadan önce, eve girince müsait olursan en azından mesaj gönder ki evinde ve güvende olduğunu bilmek istiyorum diyebilir. ( kadın bu kadarindan hoslanmiyorsa istisna tabiki) enayilik meselesini de anlamıyorum. Olmadık yerlerde olmadık masraflar eder insan , farklı çıkarlara kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez menfaatciligine bogulurda bir hanımefendinin kendisiyle karşılıklı oturmuş olması şerefini ve mutluluğunu yaşaması gerekip tatlı muhabbetle birseyler içmeyi güzel bulup ısmarlama konusu olarak değil ikramda bulunma idrakinde olamaması ne kadar hazin. Bir kiz için ona laf soyletmemek adına karşısındakini susturmak için küçük bir hamleyi çok görmek aslında aptallık değil, korkaklık ve karşısındaki kıza hiç ama hiç değer vermediğinin göstergesi. Bir kız için münakaşaya aptallık diyen bir erkek arka planda şunu düşünüyordur kız benim için önemli değil kız bir sürü ama benim tatlı canım daha önemli! Anlamıyorum o nazlardaki tatlılık ve güzelliği yaşamanın mutluluğunu tatmak ve bunun devamı için zaman zaman onu nazlandiracak etkileşimler sağlamak yerine bunu @mcılık olarak görmesi bir kızın tatlılığının güzelliğinin verdiği ve verecek olduğu mutluluğunun farkında olmayışını gösterir. Oysa bu güzelliklerle kendisi mutlu olurken , erkekteki mutluluğu gören kızında , erkek mutlu oldu diye mutlu oluşunu görmesi olması gereken durumken bundan bi haber oluşu yine degersizlik ve maddeci materyalist bakış açısının hep önde ve sadece maddeci olduğunu gösteriyor.
Sen gerçek bir erkeksin💜
Bir erkeğin sıradan olması gerekenleri konusunda bir kaç madde değerlendirdim, seni bu düşünceye hangi kırık kelimelerim götürdü bilemiyorum lakin , beni bu ifadenle gerçekten çok ama çok mutlu ettin, onurlandırdın. çok teşekkür ederimmm 😇😇🌹🌹🌹🌹
Kadına saygıyı enayilik olarak görmediğin ve manipüle etmeden dinlediğin için ben de teşekkür ederim ☺️💜
🌹🌹💜💜💚💚❤🩷🩷🧡🧡🌹🌹
Düzeyli olan her insan saygıyı hakeder ama her zaman her koşulda, Öncelikle kadın saygıyı hakeder. Tarihimiz bu ögretinin yaşanmışlıkları ile dolu ve günümüzde örnekleri hâĺâ var. Tabiki ve sadece olması gerekeni yaptım. Saygıyı enayilik görmek cahillik , manipule etmek bencilliktir. özellikle, Karşımızda düzgün konuşarak bir konuyu aktaran varken ve bir kadınken manipule etmek çirkeflik, düşüklüktür. Rica ederim 😊🌹💜
Böyle saçma sapan sorular sormayın ya adam olan herhalde kabul etmez edenin de kanından şüphe edilir
Yaptıramaz. Elin adamının ya da kadının eli değemez.
Erkeği anladım da kadına niye yaptırmasın?
Kadın, erkeğe; erkek de kadına yaptıramaz demek istedim. Yani kadının elinin erkeğe değmesinden bahsettim.
Anladım 🙂
Bende masajdan anlarım o yüzden gitmesine gerek yok ücretsiz sınırsız hizmet😆
Böyle bir durum benim eşim için söz konusu olamaz.
Benim kadınıma benden başka kimse masaj yapamaz. Banada aynı şekilde.
Kabul etmezdim kendi ellerimle yapardım 😂🙃👌
Kabul ederim, niye ederim çünkü tek bir masaj yatak/matak işler değil ya
Profesyonel hizmet veren nezih bir mekansa olabilir.
partnerime güven problemim olmamasını düşünüce izin veririm
Bu kadar geniş olanı sadece tebrik etmek mi gerekiyor bilemem 😡
Ekip resimdeki kişilerse masaj yapılmayan yeri kalmaz.. :D
Kabul etmem ben sana yaparım derdim bu kadar basit ki onuda demez zaten
ne gereği var ki öyle bir durumda kadın zevk bile alabilir o an
pulp fiction'daki ayak masajı gibi. bir ayak masajı asla sadece bir ayak masajı değildir.
sevgilim izin verirse benlik sorun yok :) ama o yaptıramaz tabi...
Dusununce evet, erkegin erkege masaj yapmasindan iyidir
@SBEÇ914 o tarz seyler vallaha dusunsene abi igrenc ogk🤢.
@SBEÇ914 olsun
Tabiki bir şey diyemem. Hatta zevk almasını dilerim
Kabul edersem ilk evlilik yıldönümümüzde de bana boynuz alsın, başıma takıp gezeyim.
Hayır olmaz . ben kısakanıyosam onunda beni kıskanması doğal.
Masayı yapan senin profildeki kızsa sorun etmezdim herhalde. Gidip gay gibi kendi hemcinsinin onu mıncık mıncık etmesinden iyidir
Biz susalım da şu. kabul ederim doeynler. komussun fikirlerini çok merak ettim açıkçası shsj
Aman sude hanım o nasıl bir soru haramdır bilmezmisiniz mahremdir yanlıştır mekruhtur 😂
he bi de söylicek ahshha dalga geçiyor olmalı
Sonunda bşr şeyler olur ç, sakıncalı bir durum
Yok daha neler siz kafayı yemişiniz
Anket amaçlı sordum, sakin olun hanımefendi 😅
O amaçla bile fazla değil mi sence. yani arada sevgi kıskançlık yoksa da ona evlilik denmez zaten fb tarzı birşeydir o
Sadece empati yapması neden kabul etmediğimi anlar.
Sen bu aralar fenalardasın heralde bir arkadaşıma çok benzıyorsun
Etmem de sen 35 yaş kadinla cinsel ilişki yaşar misin
2 gün önce sorduğun soruyu niye tekrar soruyorsun?
Hiçbir kadınla ilişki yaşamadım ve yaşamam da sanırım
O tarafımı bastırmaya çalışıyorum. Sen neden sürekli 35 yaş diyorsun peki?
Cinsel olarak zaman zaman çekiyorlar evet ama %80 gençler
1.55-1.65 arası genelde daha çok ilgimi çekiyor. Arada 1.70-1.75 civarındaki olgunlar da ilgimi çekebiliyor ama nadiren. Çoğunlukla genç ve minyonları beğeniyorum
1.56
Hafif küçük ya da orta boyut olmalı. Karpuz kadar olanları beğenmiyorum.
Yerine göre. Bir de niye anonimsin?
İstemiyorum iyi akşamlar
Gizliden çıkmıyorsan yazma daha fazla
Takip etsene bi
Yani sonuçta bu masaj yapan kişinin görevi ve ona göre maaş alıyo ben kabul ederdim
Evet yaptırabilir ama daha sonra hemen eşi ile birlikte olmak şartı ile
Yaptırılmaması lazım diye düşünüyorum.
Evde ben yaparim ne gerek var hahah
Sen niye zor sorular soruyorsun 😂
😅😅😅
Saçmalık olur , kadının yaptırması hiç olmaz
Erkeğin ne farkı var?
Bi farkımız olmasın mı 🤨
Kadın yaptırsın da siz yaptırmayın o zaman. O zaman da farkınız olmuş olur 🙃
Yok ikimiz de yaptırmayalım 🙃🤨
Kabul 😅
Kurşun yemek istiyorsa yaptırsın
Kadını mı öldüreceksin?
Yok kurşun dökeceğiz aman allah korusun
Hee oldu kırarım kafasını valla
Hayır ben yaparım 😜
Yaptırabilir, ne olacak ki ya :)
İşte bu 😄
Sen yaptırdın mı peki karşı cinse masaj?
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?