Güzellik & Bakım Bu elden nasıl biri çıkar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kazananlar birazdan açıklanacak Güncellemeler+1 yıl 150 boy 45 kilo eğlenceli birisi diyenler doğru Bu elden nasıl biri çıkar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Hırslı... mücadeleci... yek başına çözmeye çalışan yalnizligi seven cesaretli insan eli 1 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Tombik, masum, saf, duygusal, herkese inanan, aldatılan, çok seven biri :d 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 698 cevap paylaştı. Kilona 45 diyorsun boyun baya kısa herhalde ellerin ve bacakların kilona göre tombul, ellerin sevimliymiş ama bir yerden kurtarıyorsun 😂 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Boy 150 knk Yorumla Arda1966 +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl Aynı yaş Yorumla Arda1966 +1 yıl Niye süt içmedim kız Yorumla Arda1966 +1 yıl Içmedin Yorumla Soran +1 yıl Biz fakirdik Yorumla Arda1966 +1 yıl Aga be üzüldüm kendinle barışık mısın peki Yorumla Soran +1 yıl Farkındaysan 150 boy kötü bir şey değil ayrıca çok da tatlıyım Yorumla Arda1966 +1 yıl Annemin boyu 1.58 küçüğüm diye seviyorum sen 1.50 kötü değil diyorsun peki öyle olsun Yorumla Soran +1 yıl Sana göre değildir ama çok sevenler de var ki ben buyum napıyım benim zekamda çoğu insanda yok Yorumla Arda1966 +1 yıl Önemli olan o işte Yorumla
yildirim187 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 18 yaşında sürekli ders çalışmam lazım tribine giren kendini tanımayan utangaç 0 0 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sümeyye eli, nerede görsem tanırım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sümeyye değilim sjsjjsjs Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tatlı birisi çıkar 1 6 Yorumla frk18 +1 yıl Balık etlimisin Yorumla frk18 +1 yıl Tatlı dedik doğru değilmi Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla frk18 +1 yıl Kazandım Yorumla Soran +1 yıl Ya çok tatlısın shshhs Yorumla frk18 +1 yıl Sende Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Elle insan mı yorumlanır Allah aşkına? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of vakit geçiriyoruz işte Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kore dizisi seven annesiyle arası limoni kız eli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Annemle çok iyi anlaşırım dizi izlemeyi sevmem Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kısa boylu, balık etli, anaç, masum.:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha ben Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Soru nasıl birinden bu el çıkar olmalıydı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sen kpss ye gir atan Yorumla GentlamanBoys +1 yıl A grubundan atandim zaten Yorumla Soran +1 yıl Ya sen adamsın ben de atanırım inşallah Yorumla GentlamanBoys +1 yıl Hakkinda hayirlisi atandim Maraş a gittim hemde Yorumla Soran +1 yıl Yaaa iyi misin peki Yorumla GentlamanBoys +1 yıl Şükür canimiz sağ Yorumla
Yildoistecano Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Kapalı birisi kesinlikle imanli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaha evet Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. 150 sumeyye eli 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahha sümeyye değilim ama 150 Yorumla muratby +1 yıl O tirnaklarida bi kes Yorumla Soran +1 yıl Kesecem de adetim bitsin Yorumla muratby +1 yıl Adetle ne alaka? Yorumla Soran +1 yıl Reglken tırnak kesilmez saç kesilmez abdestli kesilir Yorumla muratby +1 yıl Anladim bilmiyordum ogrenmis oldum Yorumla
ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl 150 60 kilo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 150-45 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. gayet minnoş 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Balık etli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl şişman kısa tüylü beyaz bakımsız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç kılım yok jsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl diğerleri doğru yani asfdasad Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Efendi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hırslı... mücadeleci... yek başına çözmeye çalışan yalnizligi seven cesaretli insan eli
Tombik, masum, saf, duygusal, herkese inanan, aldatılan, çok seven biri :d
Kilona 45 diyorsun boyun baya kısa herhalde ellerin ve bacakların kilona göre tombul, ellerin sevimliymiş ama bir yerden kurtarıyorsun 😂
Boy 150 knk
Yaş kaç
Aynı yaş
Niye süt içmedim kız
Içmedin
Biz fakirdik
Aga be üzüldüm kendinle barışık mısın peki
Farkındaysan 150 boy kötü bir şey değil ayrıca çok da tatlıyım
Annemin boyu 1.58 küçüğüm diye seviyorum sen 1.50 kötü değil diyorsun peki öyle olsun
Sana göre değildir ama çok sevenler de var ki ben buyum napıyım benim zekamda çoğu insanda yok
Önemli olan o işte
Adam gibi adamsin, ileride usta bisey olursun kardesim
Tatlı minyon bir kız 👧
Ponçik tatlı biri çıkar.
Sevimli biri çıkar
18 yaşında sürekli ders çalışmam lazım tribine giren kendini tanımayan utangaç
Sümeyye eli, nerede görsem tanırım.
Kanka sümeyye değilim sjsjjsjs
Balık etli ve bakımlı
Tatlı birisi çıkar
Balık etlimisin
Tatlı dedik doğru değilmi