Sevdiğim Çocuğa Büyü Yaptırdım ve İşe yaradı? ama depresyona girdi sanırım yardımm?

Arkadaşlar komik gelebilir bende inanmıyordum ama gerçekmiş galiba çünkü benim bu çocuğu tavlama gibi bir imkanım yok. Aynı lisede okuduk ve aynı mahallede oturuyoruz evlerine gittik geldik vs. Ama bunca sene hep sevmeme rağmen o kadar kaş göz atıp cilve yapmama rağmen. Hiç yüz vermedi ve konuşmalarımız merhaba merhabadan öteye geçmedi.

Hiç ortak hobimiz falan yok çocuk mühendis ben liseden sonra okumadım falan.

Neyse işte ben annesinin bazı kızları falan sorduğunu öğrendim ve krize girdim. Bir canım anıydı yani gittim büyücüye bana dedi saçını getir tırnağını getir 1500 liraya bağlama büyüsü yapıcam diye. Uff uzun oldu soran olursa tırnağını nasıl aldığımı anlatırım skjslks.

Çocuk 5 er 10 ar kilo alıp veren birisiydi kilosu 70 ile 90 arası değişirdi. Ve bütün vücuduna eşit olarak dağılan bir vücut tipi var. Yani kilo alsa da verse de belli olmuyordu zaten spora falan da gidiyor. Annesi de morali bozulunca yemek yer derdi ve hiç 90 ı geçmemişti.

Bu büyüden sonra çocuk bir anda benimle sohbet etmeye başladı sen çok güzelsin öylesin böylesin biz sevgili olduk bu büyüyü yaptırdığımda çocuğa sordum işte seninle konuşmaya başladığımızda kaç kiloydun diye 78 kiloymuş. şu an 100 !!! 6 ay OLDU !!! soruyorum moralin bozuk mu diye yo çok mutluyum seninle olduğum için falan diyor. Spora gidiyordu bende gitmeye başladım hiç başka kızlara bakmıyor ben bazen soruyorum şu mu güzel ben mi diye. Sen en güzelisin diyor , deli gibi sürekli beni övüyor ve peşimi hiç bırakmıyor mesajlar hediyeler falan.

Benim açımdan her şey güzel , ama bu büyüden mi? ve çocuk acaba depresyona girdi mi?

Vicdan azabı da çekiyorum, Büyücüye hiç gitmeseydim böyle olur muydu?

Benim gibi lise terk bir kadın bu çocuğu tavlayabilir miydi? spor yapıyor, çalışıyor, kamp falan yapıyor. Ben bildiğiniz ev kadını pasta börek? :( Birileri dışardan bakıp bana doğruları söyleyebilir mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar öncelikle komik diye başlamamın sebebi benim büyüye falan gerçekten hiç inanmamdı. Şimdi bir araştırma yaptım.

"
Büyücüler ne bir insanı diğerine sevdirebilir ne de nefret ettirebilirler. Allah bu salahiyeti kimseye vermemiştir.

Aslında ben büyünün, yani sihrin varlığını kabul ediyorum. Ancak bunun tarihte kalan bir ilim dalı..." diye gidiyor Sorularla İslamiyette. Yani büyü gerçek değil zaten inanmıyorum da
Sevdiğim Çocuğa Büyü Yaptırdım ve İşe yaradı? ama depresyona girdi sanırım yardımm?