Cinsel Yaşam Çekici, seksi kızlar mı yoksa sevimli, samimi kızlar mı? lesvinya Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Uygulama neden resimlerin kalitesini bu kadar düşürüyor asla anlamıyorum ama her neyse kusura bakmayınn Çekici, seksi kızlar mı yoksa sevimli, samimi kızlar mı? Cevapla Sevgi Soruları Uygulama Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 261,8b cevap paylaştı. Aşık olduğum kızı seçerim fiziği veya çekiciliği önemli değil 0 0 Yorumla
gecmeyen_stres Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu soruyu burada sadece beğeniyorum bu kız çok güzel sadece onu söyledim 0 1 Yorumla lesvinya +1 yıl 💖💖💖 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl resimlerın fotoğrafların kalıtesı düşmüş ama senın kaliten düşmemiş maşallah :) 0 2 Yorumla lesvinya +1 yıl Güzel iltifattı pgnğefmğsöğw teşekkür ederim c: istedigiyerdeyım +1 yıl neden guldun pekı ıltıfat etmedımkı görduklerımı yazdım :D
Şey_veya_o Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Samimi sevimli kızlar, çünkü burada her hangi bir amacım yok ve sohbetleri samimi olunca, sohbetlerine doyum olmuyor! 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Cinsellik için çekici, seksi kızlar Aşk için sevimli samimi kızlar 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Masumiyetin, sevimliliğin, samimiyetin kadına seksilik kattığını düşünenlerdenim 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Samimi olduktan sonra diğerlerinin bir önemi kalmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl @lesvinya diğer yorumda da söyledim önemli bi konu hakkında konuşmak için ekledim seni bi mesaj atarmisin çok önemli 0 0 Yorumla
Semihavci Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Samimi kizlar cok tatli oluyo ama cekicilerin ayri bi havasi oluyo ya 0 0 Yorumla
heyyᴏ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çirkini de gördük güzeli de..Onun için karakteri sağlam biri olursa evlenirim.:D 0 0 Yorumla
ElzemEzell Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çekici seksi kızlar bence kcdjkcnd 3 4 Yorumla wenomm +1 yıl Neden çekici seksi kızlar senin gibi sevimli ve samimi kızlar daha iyi degilmi Yorumla ElzemEzell +1 yıl Sevimli ve samimi olduğumh nereden cikardin Yorumla wenomm +1 yıl Öyle tahmin ettim içimden öyle geldi Yorumla ElzemEzell +1 yıl Ben öyle düşünmüyorum:) Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bacaklara bak be, sniper mermisi gibi 0 0 Yorumla
coktaşedeilya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hepsini yerine göre olabilen kızlar 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çekici seksi kızlar tabii ki de :) 0 0 Yorumla
RatTatKat Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. Çekici olan sevimli olur zaten 0 0 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl sen cekıcısın canım 1 4 Yorumla lesvinya +1 yıl Teşekkür ederim canım beniim Yorumla gonullyarasıı +1 yıl keske bende senın gıbı cekıcı olsaydım :/ Yorumla lesvinya +1 yıl Ben öyle çok çekici bir kız değilim ki.. Önemli olan güzellik ve sen çok güzelsin zaten Yorumla gonullyarasıı +1 yıl keske senınle konusabılseydım :&/ Yorumla
ulanhayatttt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Samimi komik eğlenceli kızlar 1-0 öndedir bence 0 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevimli samimi 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sevimli 0 0 Yorumla
Rix0s Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl senin gibi kızlar 0 2 Yorumla lesvinya +1 yıl Ahaqnsksh sağool Yorumla Rix0s +1 yıl rica ederim güzele güzel cevap vermek lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Aşık olduğum kızı seçerim fiziği veya çekiciliği önemli değil
Bu soruyu burada sadece beğeniyorum bu kız çok güzel sadece onu söyledim
💖💖💖
resimlerın fotoğrafların kalıtesı düşmüş ama senın kaliten düşmemiş maşallah :)
Güzel iltifattı pgnğefmğsöğw teşekkür ederim c:
neden guldun pekı ıltıfat etmedımkı görduklerımı yazdım :D
Samimi sevimli kızlar, çünkü burada her hangi bir amacım yok ve sohbetleri samimi olunca, sohbetlerine doyum olmuyor!
Cinsellik için çekici, seksi kızlar
Aşk için sevimli samimi kızlar
Masumiyetin, sevimliliğin, samimiyetin kadına seksilik kattığını düşünenlerdenim
Samimi olduktan sonra diğerlerinin bir önemi kalmıyor
Çekici ve bakımlıysa.
@lesvinya diğer yorumda da söyledim önemli bi konu hakkında konuşmak için ekledim seni bi mesaj atarmisin çok önemli
Samimi kizlar cok tatli oluyo ama cekicilerin ayri bi havasi oluyo ya
Çirkini de gördük güzeli de..
Onun için karakteri sağlam biri olursa evlenirim.:D
Çekici seksi kızlar bence kcdjkcnd
Neden çekici seksi kızlar senin gibi sevimli ve samimi kızlar daha iyi degilmi
Sevimli ve samimi olduğumh nereden cikardin
Öyle tahmin ettim içimden öyle geldi
Ben öyle düşünmüyorum:)
bacaklara bak be, sniper mermisi gibi
Minyon, sevimli kızlar
Hepsini yerine göre olabilen kızlar
sevimli kızlar
Sevimli samimi kizlar
Çekici seksi kadın her zaman
Çekici seksi kızlar tabii ki de :)
Samimi sevimli kızlar elbette.
Sevimli samimi kızlar
Çekici olan sevimli olur zaten
Hangisinin kişiliği sağlamsa, duruşu netse o
sen cekıcısın canım
Teşekkür ederim canım beniim
keske bende senın gıbı cekıcı olsaydım :/
Ben öyle çok çekici bir kız değilim ki.. Önemli olan güzellik ve sen çok güzelsin zaten
keske senınle konusabılseydım :&/
Çekici sıcak kanlı kızlar
çekici seksi ve tabiki de dominant kızlar
Çekici olması iyi olur
Samimi komik eğlenceli kızlar 1-0 öndedir bence
Sevimli çekici kızlar
Boyun ve kilon kaç aşırı merak ettim
Herşeyden önce karakter ve samimiyet bence
Sevimli kızlar tabiki
Samimi
Seksi kızlar
Sevimli samimi