Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşıma gelen hadisedir. Sevgilimle herşeyi çok çabuk yaşadık. İki ay sonra birlikte olduk. Bakireydi. On kere sordum emin misin bak ayrılabiliriz falan diye. Ben bekareti önemseyen biri değilim bu arada ama bakir olmadığım için değil. Buna takılmak saçma geliyor. Buna bu kadar anlam yükleyip, karakteri, sevgiyi ve birikimi ikinci plana atmak yanlış. Uyumsuz olduğun birine senden başkası dokunmadı diye herşey güzel olacak sanmak yanlış. Bu kafayla yapılan evlilik, göstermelik, ruhsuz bir kurumsallaşmadan öte gitmez. Her neyse bizim konuya geliyim. O gecenin sabahı kız bana ilk defa rahatça canım dedi. Beklentileri ve tripleri arttı. Daha çok özlemeye daha çok sorgulamaya başladı. Bunları yaparken de o kadar rahattı ki beni delirttiğini fark etmedi bile. Kendinde hak görüyordu. Sonrasında ben ona eften püften sorunlarla bu ilişkiyi yorma dediğimde onu sevmediğimi sandı. Hatta onu kullandığımı bile düşündü çünkü hakkaten sıkıyordu ve ben yansıtıyordum. Her halde şöyle düşünmüştür "Beni sevmiyor ama birlikte oluyor." Ona kendimi ifade etmeye çalıştığımda onu atlatmaya çalıştığımı sandı. İşim var dediğimde inanmadı iyice baskı yapmaya başladı. Sabrım taştında artık bu ilişkiye devam etmek istemiyorum dedim. Benİ instagramdan engelledi. Ama ne yalan söyleyim pek önemsemedim.
01 Yorumla
Her zaman söylüyorum. Onun yaptığı doğru birşey değil ancak buna izin verende sizlersiniz.
Her çıktığınız ile evlenmiyorsunuz sonuçta. Her ilişkinin bir sonu vardır. Bunu bilerek hareket ederseniz, parmağı yüzünüze takıp aynı eve çıkana kadar sınırlarınızı belli ederseniz kimse o sınırları geçmez. Bu ve benzer adımlar atarken ilerisini düşünerek adım atın. Her ilişkinin bir sonu olduğunu bilin. Sonra bu tarzda can sıkıntıları ile uğraşmayın bayan...
Umarım herşey dilediğin gibi olur.
www.google.com.tr/imgres20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiri ile ilişki yaşadın diye hayatının sonuna kadar onla olacaksın diye bir şey yok. Bu evliliği sonlandırmak da olabilir sevgililiği sonlandırmak da.
Buna yatıp yatmamak olarak bakma. İlişkinizde bir sorun varmış demek ki. Bu sorunu da en iyi sen bilebilirsin.121 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana tüm samimiyetimle söylüyorum. Evlenmene yakın diktir karsindaki bakir degilse. Ama kesin emin ol bakir olmadigina. Bakire olsanda ilerde esin seni en azindan sanalda aldatacak %100 emin olabilirsin
1336 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlamaz merak etmeyin
Soran+1 yılEvlenmeden iki uc gun onceki mi kalici olanmi iyidir? fiyat nedir bir bilgin var mi
Cevap sahibi+1 yılKalıcı olandan yaptir. Flep yontemi ile daraltiyorlar. Ustune vajina estetiginden yaptir. Valla kizlik dikimi 2 bin en fazla
Soran+1 yılTesekkur ederim canim kalicisi daha uygun. Zaten ikinci bir kisiyle daha iliski olmadi.
Cevap sahibi+1 yılBen dogum yaptiktan sonra vajina estetigi ameliyati oldum insan daha güzel hissediyor :)
- +1 yıl
Böyle bir mantık kabul edilemez. Bunu en iyi cevap seç kız da kusura bakmasın hiç masum değildir.
Cevap sahibi+1 yılBoramert bakir degilse ne halt yemeye temiz kız istiyor?
- +1 yıl
Dikilmiş kimlik zarını anlamak kolaydır cunku orjinal kızmak zarı ile estetik ile oluşturulmuş kimlik zarından akan kan miktarı velanın rengi cok farklıdır ayrıca dikilmiş olan cok kolay acilir bazen kendiliğinden bile açılabilir bir hafif darbe onun açılmasını saglar. Erkeklerin bunu hissedebilecegi açıktır. Uyanık olan sadece kızlar degil yani.
- +1 yıl
Dikilmiş kızlık zarını anlamak kolaydır cunku orjinal kızlık zarı ile estetik ile oluşturulmuş kızlık zarından akan kan miktarı velanın rengi cok farklıdır ayrıca dikilmiş olan cok kolay acilir bazen kendiliğinden bile açılabilir bir hafif darbe onun açılmasını saglar. Erkeklerin bunu hissedebilecegi açıktır. Uyanık olan sadece kızlar degil yani.
Cevap sahibi+1 yılCanım sen onlara ne çözümler buldular bir bilsen :) aynısını tıpa tıp yapıyorlar artık. Orda saydam yuvarlagi bile yapiyorlar artik
- +1 yıl
Yalan evrensel olarak onaylanmayan bir davranıştır. Evliliğe başlanırken yalan söylenirse o evliliğe nasıl güvenilebilir. Bir erkek bakire olamyan bir kız kabul edebilir ama yalancı bir kız kabul etmemelidir. Yalan evlendikten sonra gizli saklı işlere kalkışmakla devam eder. Bu evlendikten sonra da aldatma ihtimalini getirir. Bir kızda erkekten bakirlik isteyebilir bunu anlarım , kız da bir erkek bakir değil diye evlenmeyebilir bu en doğal hakkı. Dolayısıyla bekaret soran erkeklerin yaptıkları yanlış değildir adam ben bakir değilim sen bakire misin demiyor? Sen bakire misin diyor bu soru doğru bir yanıtı hak eder. Evliliğe yalanla başlanacaksa adam da 100 bin liralık borcunu söylemeyebilir bunu bir kadın kabul eder mi? Evlenmedne önce işlediği cinayetis öylemese bu hoş olur mu? Bunun gibi şeyler de kadınlar için geçerlidir. Yalan evrensel olarak kabul edilmeyen bir davranıştır bunun pazalığını yapmak kendi suçunu bastırmaktan başka bir şey değildir. Bakirelik istemek
- +1 yıl
bir kızın damattan bilezik istemesi kadar doğal bir davranıştır. Bunun neresi yanlış açıklayın o zaman. Yargılamaya asla hakkınız yok Bir kadın ilişkisinin başladığı erkeğe evlenmeden hemen önce değil ilk 2 ayda hemen söylemelidir. Erkek ona göre ilişkisine devam etmeli işnbe gelmyora ayrılmalıdır. Kadınların amacı kurnazlık söylemiyeyim eskiden yaptığım seks yanıma kalsın bu adam la da sevişmedeyeyim giderim diktiririm. Sonrada örtünürüm oh miss. Bu en adi şerefsizliktir.
Cevap sahibi+1 yılBoramert sen ne kadar kolay sanıyorsun ya. Çok kolay değilim de bitsin. O kadar kolay mı sanıyorsun? o adam onu kabul etsede yüzüne vurabilir ama asla kabul etmez o ayrı asla etmez.
ha zengin ya da zekidir hayata bakış açısı farklıdır. ileri görüşlüdür açık fikirlidir ama bu gibi kişilerde zeka ve kültür ister.
oysaki ben okumadım güzel bile değilim. Beni kabul edecek erkek yoktu. maalesef yoktu. Hayat bu napalım. Ben kendimi kötü hissetmiyorum çünkü eşim bakir değildi. Bakire istemeye hakkıda yoktu.- +1 yıl
Kızın Aklını karıştırmaaa
- +1 yıl
Bak ya ben güzel değildim , işim yoktu dedin çıktın işin içinden. Nasıl da sıyrıldın öyle ya. Bir de bakir elik aramayan erkekleri iler görüşlü zengin ilan ettin. Vay vay vay sen demek istiyorsun ki bakire olmayan kızlar böyle iler görüşlü ve zengin erkeklerle evlenir. Diktirdin demek bir de bakire olmadığın halde evlenirken ne bilezikler , araba , ev 3000 bin lira maaş isteynelerdensindir sen. Bakire kızların ne suçu var sen onlarla aynı mısın ! Kendini onlarla bir tutuyorsun. Sen de git işin gücün olsun avukat , doktor ol seninle de evlensinlerdi sen niye kolay yoldan kendini kurtardın. Şunu söyliyim jinekolaglar dikildiğini anlıyor ondan dolayı sen kızlara çok yanlış akıl vermiş oldun. Bir kızın bakire olmaması farklı bir kötülüktür bir erkeği kandıran bakire olamyan bir kız olması farklı bir kötülüktür.
Cevap sahibi+1 yılBenimde eşim mühendis ama cahil yani çok cahilce düşünüyor. Napayım yani okuyamadım güzelde değilim napayım. Çokta bilezik takılmadı merak etme
- +1 yıl
Sen şu "bakir olmayan erkeğin bakire kız istemeye hakkı yok" 'u bir açıklayabilir misin? Ben burada bakir olmayan erkekle evlenmem diye kızda gördüm herkesin en doğal hakkı evleneceği kişinin kriterlerini belirlemek. Sevgilisi bakir değil diye ayrılan kız da var. Bak kızlarda da kendi de olmayan bir şeyi karşısındaki erkekten isteme gibi bir durum var. Mesela ev + araba+ 3 bin lira maaş istiyorum diyorlar sen ne getireceksin dendiğinde de ev hanımı olucam diyor. Ev hanımlığı nedir Allah aşkına yenen bir şey mi o. Bir kadının çocuğu olana hiçbir zoluğu yoktur 2 saat ev işlerin eayırsa günlük işi biter. 3 çocuklu kadının işi zordur ona bir şey demiyorum. Yani hayatınızı bedava yaşıyorsunuz bir de erkeklerin isteklerine karşıyorsunuz. Sen de Allah bilir kocandan neler istemişsindir? Sen de var mıydı da istedin? Sen de sende olamayn bir şeyi istiyorsun erkekte kendide olmayan bir şeyi istiyor. Ben şahsen evlenmeyeceğim bir kızın bakireliğini (kandırmadığı sürece ) almam, aldığım kızın
- +1 yıl
da evlenirim. Bana güvenip kendini vermiş bir kızı asla ortada bırakmam. Bir kızın bakireliğini aldım ve evlenemedim o zaman da karşımdaki kızdan bakirelik istemem. Sen erkeğin para ile yaptığı seksi bir kadının tutkulu ile seks yapıp kızlık zarını bozdurmasıyla aynı mı tutuyorsun? Erkek olsan emin ol tüm kızları elden geçirirdin ben ne kadar kız arkadaıma sorduysam bu cevabı alıyorum. Erkek olmakta kolay değil.
Cevap sahibi+1 yılBen okuyamadım diyorum anlamıyor musun. Çalışmak istiyorum izin vermiyor. Getireceğin 3 kuruş evinde otur diyor. Yeter artık
- +1 yıl
Yav sen evlenmeden önce okuyacaktın güzel kardeşim. Artı okuyarak değil kurslara giderek de kendini geliştirebilirdin. Paranı kazanırdı bir erkekle evlenirdin. Açık açıkda bakire olmadığı söylerdin. Niye anlamıyorsun. Bir erkek sen bakire değilsin diye sana o* gibi davranacak diye bir şey yok. Bizim konuştuğumuz konu evlenmeden önce kızların yalan söylemesi yalanla evlilik kurmaları. Artı sen sevgilinle tutkulu sevişmenizde haberin yokmuydu güzel olmadığından okumadığından ve dolayısıyla kolay evlenemeyeceğinden. Şimdi erkekleri suçlamak kolayına gidiyor ?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım sen neyin hesabını yapıyorsun. konumuz kültürüm mü? yoksa çalışmamam mı?
Cevap sahibi+1 yılhayır sevgiliydik ve ayrıldık ayrılmak zorunda kaldık. Geçmişi geri getiremem konu kapandı
- +1 yıl
Ayrılmak zorunda kaldıysan evlendiğin adamı kandırmaya hakkın yok. Açıkca söyleseydin bakire olmadığını. Adamı enayi yerine koy sonrada gel burada kızları yanlış yolla sürükle bu yetmemiş gibi konu kapandı de. Evlendiğin adam da bilseydi konu kapandı diyebilecek miydin? Boşuna demiyorlar kadınlar şeytan diye.
Cevap sahibi+1 yılYo kandırmaya hakkım var beyefendi. Kızlara cinsellik yasak olan bir ülkede buna hakkım var. Bakir olmayan erkek bakire isteyemez işte o kadar.
Evlendiğim adam öğrenemez merak etme.- +1 yıl
ne kadar mide bulandırıcı bir cevap olmuş, senin çevrendekiler nasıl kişilerse hep öyleleriyle karşılaşmışsın demek ki ömür boyu vicdanın sızlamicak mi peki o adamın yüzüne bakarken?
- +1 yıl
Orrrrrrrrrrrrrrrrr.
- +1 yıl
Benim babam annemi hiç aldatmadı. Genelleme yapıyorsun madem bu erkekler eşlerini kimle aldatıyor onu söyle. Erkekler yine kadınlarla aldatıyor. Aldatma naketin de Türk kadınları da suçsuz çıkmadı üstelik onlarda da oran oldukça artmış. Türk kadınlarından da gerek duygulsal gerek cinsel olarak aldatanlar oldukça fazla. Kızlara cinselliğin yasak olduüğunu söylemişsin öyle bir şey yok sonuçlarına katanabildiğin sürece her şeyi yapabilirsin. Adam da öldürebilirsin sonuçlarına katlan yeterki. Sen öncesinde sonuçlarını bilerek bunları yaptın ve sonuçların akatlanmadın. Gözümde özgür cinsel hayatını yaşayıp bunu kocasına anlatarak evlenen bir kadından daha düşüksün. Öbür dünya da nasıl hesap vereceksin bakalım. Üstelik kul hakkıda aldın kocana söylemedin gerçekleri. Öğrenemez diyorsun belki dediğin doğru ama bu dünya da değilse öbür dünyada illaki öğrenir. O adamın sana yedirdiği ekmekler nasıl boğazından geçiyor anlamış değilim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Bebeğim benim. Hissettiğin duyguyu çok iyi anlıyorum. Ben de 23 yaşımda çok sevdiğim bir adamla beraber oldum. Gerçekten hissettim. Ve talihsiz bir şekilde yalan konuştuğum için ayrıldı benden. Pişmanlık duymuyorum ama üzülüyorum çünkü benim için çok özel bir insanı böyle kaybetmemeliydim. Onun da üzüldüğünü ve özlediğini biliyorum çünkü ben ona kendimi teslim etmek ile basit duruma düşmedim aksine, gözünde değerli oldum. Özel hissettirdim kendini. Tabi ki onunla oldum diye önüme gelenle olmuyorum. Bu tarz şeyleri yasamadan önce karşında ki insandan emin ol. Ben sevgisinden emindim ve beraber oldum. Yaşandı bitti. İstedim ve oldum. Diktirme gibi bir yanlışa da sakın düşme. Seni seven ve senden emin olan bir adam emin ol seni olduğun gibi kabul eder ve sever. Günümüzde bu tür şeylerin önemi yok. Sen yeter ki dürüst ve güvenilir ol. Ben sevdiğim adamı kaybedeli 1,5 ay oldu. Yüzüm yok aramaya yazmaya. Ama kullanılmadığımı biliyorum. Bunu yapmak isteyen adam olan adam masum bir Kıza yapmaz bir sürü bakire olmayan insanlar var onlarla da yapabilir böyle düşün :) içini Ferah tut. Ve diktirerek daha çok günaha batma. Sevgiler.
10 YorumlaNamus sizin için hani 2 bacak arasında değildi sözum sana değil genel olarak diyorum bunu bakin kizlar kendinize gelin bu dünyanın bide diğer dünyası var burası sınav dünyası bak kısa bir örnek bu dünyada bir universiteyi kazanmak icin sınava girersin demi ya da bir devlet kapısında ise girebilmek için bir daha sınava girip kazanmaya calirsirsinizya hanh iste diğer dunyanizida öyle bilin ve bakin erkekler cinsel konuda hassastır guvenmeyin herşeyi düşünmeden eğer sana öyle bir yanlısı olmuşsa allahın dan bulsun üzme canını dua et hayırlı geceler
10 YorumlaKız neden evlenmeden kendini teslim ediyor. Diğer bekleyenler salak mı? Kızın hemen kendini teslim etmesi erkeği soğutur çünkü değeri kalmamıştır.
Tabi kadınlarda sütten çıkma ak kaşık değil. Kendine kör kütük aşık edip sonra sıkıldım der terkederler.
Evlenmeye yakın dikdir diyenler var. O zaman herkese yalan söyleyin tüm arkadaşlarınızı satın. Neden ilerde belki sizi üzme kırma satma ihtimallerine karşı baştan tedbirinizi almış olursunuz.
Dikilen zarın ne önemi var ki sen yalan üzerine bir evlilik yapacaksın.20 Yorumla
+1 yılErkek çoğu şeyi takmaz, kaybedecek bir şeyi yok çünkü, varsa bile lafla sözle kapatır bunu.. Bir erkek pantolonunu indirse sıkıntı yok, bir kız eteğini kaldırsa büyük kaos... Bu eşitsizlik devam ettikçe, çoğu erkek bu kadar adileşiyor işte..
100 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevmiyordur, ama onu seven ve hatta kolayca yatan bir enayi bulduğu için hemen bırakmak istemez..
Önce biraz hevesini alır, sonra şutlar..
Aklınızı başınıza toplayın.. Henüz ciddileşmemiş ilişkilerde kolay kolay seks yapmayın.. Yoksa kaybeden siz olursunuz..
(nikah öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim, fakat doğru zamanda doğru kişiyle yapılmalı, ilk çıktığın serseriyle değil)31 Yorumlao erkek karaktesiz ve adi bir insandır. kızı kandırı duygularıyla oynamayı bı yana atı artık kızın gelecegını boka cevıren obur dunyada 2 yakası bı araya gelmıcek ınsandır. mazlumun ahını almıstır acısı ya ondan ya onun cocugundan mutlaka cıkıcaktır. ama burada suc cocukta degıl ! burada suclu olan tek ınsan sensın. sadece sensın. evlenmeden yamaman gereken bısı yaıyorsan nıkahsız bunu yasıyorsan sonuclarına katlanıcaksın.
30 Yorumla
+1 yılherkes kendınden sorumludur. amacım senı yargılamak değil ama sen bu sorumluluğu göze aldıysan bıtıncede onsuz yoluna bakabılmeyıde göze alman gerekıyordu. çunku hayat bu. hıç bır şey bellı olmuyor. ınsanlar 20yıllık evlılıklerınde eşimi hiç tanıyamamışım dıyebılırken ıkı gunluk ıkı aylık ıkı yıllık ınsanlara güvenmemek gerekıyor
50 Yorumla
+1 yılİlk önce yanlış yazmışsın onu söyleyim. O kişi erkek değil cinsiyeti erkek olabilir ama karakteri erkek değil.
Eski nişanlımla böyle bir konu geçti aramızda. Bana "Eğer yapsaydık beni bırakacaktın demek ki" dedi. Bende ona "Eğer yapsaydık ayağında köpek olurdum yine de seni sahipsiz bırakmazdım. Vicdan sahibiyim senin gibi değilim" demiştim. Bu arada şunu belirteyim. 1 ay sonra evlenecektik bu yüzden yapmayı düşünüyorduk. Erkek olan adam bunu yapmaz.30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. çünkü , kızı alacak adam zaten o kızın bekaretine göz dikmez düğün gecesine kadar.. ( %99 .. % 1 lik bozup da evlenenler istisnadır ) ..
40 YorumlaÇünkü evlenme niyetinde olan hiçbir erkek evlenmeden önce böyle işlere kalkışmaz, kalkışmıyorsa aseksüel olduğundan değildir herhalde olası bir ayrılık ihtimali için kızın geleceğini düşündüğündendir, düşünmüyorsa bil ki evlenme niyeti yok işte kullanıp atar bir kenara.
50 Yorumlaacıkcası ben hiç bir kızın bekarıtini almam zaten hazır alınmışları varken ne uğraşcam :D
141 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Evet bir erkek namusu helâli bildiği kız oğlan kıza nikâhtan önce bu benim helâlidir deyip elini dahi sürmez. Aksi durumda kızın da istemisiyle cinsel birliktelik olup kızlık bozulup terkedilme olunuyorsa bunun yaptığı erkeklikle bağdaştırılamaz aynısının kendi kız kardesine de yapılabileceğini düşünmeden yapılan şerefsizliklikle bağdaştırılabilir. Bu şerefsizi de görüp gözetecek kızlığını her koşulda nikâh öncesi teslim etmeyecek olan bayandır. Yani size Islâm'ı hükümlere uymadığınızdan ötürü geçmiş olsun diyemeyeceğim ne yazık ki Islâm'a uymayıp zina işlediğiniz için ruhunuz daki bu yarayı iyilestiremeyeceksiniz.01 Yorumla
+1 yılHer insan bir olacak diye bir şey yok. İnsanların hepsini aynı kefeye koyman da mantıklı değil. Bugüne kadar kimsenin bekaretine falan dokunmadım. Şayet kazara bile bir kıza böyle bir şey yapsam ortalıkta bırakamam. Benim de ablam var belki ilerde kız çocuğum olacak kimsenin böyle bir şey yapıp ortada bırakmasını kabul edemem. O yüzden de kimseye böyle bir şey yapamam. Allah da aksini yaşatmasın.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca beni kandırıp kızlığını diktirmiş bir kızla evlenmektense bakire olmadığını geçip karşıma adam gibi söyleyen kızla şayet seviyorsam evlenebilirim ancak beni aldatmaya çalışan kızı kabul edemem. Allah da yaşatmasın. Böyle birisiyle evlenmektense bakire olmayan bir kızla evlenmeyi 10 kere tercih ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek millleti iste ama sen suclusun burada
seni seviyorumlarla kadirdi 5 dakalik hevese kurban gittin gecmis olsun bacim
hep karsiydim hepte oyle erkege bir sey olmaz aksine o kendisine tecrube kazanir ama kiz onun hayati aile namusu bes paralik olur yazik10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayvandır da ondan, karşısındakini zaten sevmemiştir, sadece kendi götünün derdindedir, evlenmeye götü zaten yemez, neyse offff sinirlendim yine, kanmayın bu pezevenklere, Allah aşkına kanmayın.
24 Yorumla
Soran+1 yılAllah belasini versin o* cocugu bunlari yapan erkektir ama adam degildr
Cevap sahibi+1 yılAynen erkek ama adam asla değil. Heleki bakire kıza başıma kalmasın diye anal teklif eden en aşağılık yaratıktır gözümde.
Soran+1 yılPisligin dibi ne denir ki oulelerine
- +1 yıl
Yapan suçlu da yaptıran neden suçlu değil
+1 yılBen kimseninkini bozmadığım için terk etmedim. İçim rahat :) Ter edenlere gelicek olursak. Onların bir kız kardeşi bacısı ya da Allah korkusu yok. Sadice 5 dakikalık yaşıycakları o zevke kapılıyorlar ve sonrada bişi olmamış gibi yoluna devam ediyorlar. Cahil topluluğu olarak çok gerideyiz çok..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. salaklık yapıp veriosunuzda oondan erkek hormonları yüzünden seks ister evlenmeden olmaz diemiyorsunuz... işinize gelio.. sonra adam alacağını alıo nie evlensin? hee evlenmesi gerekir ama evlenmessede karaktersizliğini gösterir... sende önceden cinsellik yasamıs bir erkek bul onla evlen kurban olim bakire erkeklere yamama kendini... ondan sonra kadına yönelik şiddet diolar televizyonda felan.. günaha sokmayın adamı...
10 YorumlaKardeş kız çok aşıksa gözü görmeyebilir insan bazen sonuçlarını düşünmüyor erkeğe gelince evlilik düşünen bir erkeğin sevdiği kıza dokunmayacağını düşünüyorum umarım evlenmeleri lazım böyle bir durumdaa.
10 Yorumla
+1 yılAdam zaten serefsizdir kizda serefsizlige izin vermistir. bunun izahi aciklamasi yoktur. yok sevmistim yok alkolluyduk bilmem ne. lnancimiz bosuna evlenmeyi emretmemis, evlen helalinle yasa ne yasayacaksan. nasil olsa beni birakmaz evlenir demeyle olmuyo yani artik bunu unutun 10 da 1 cikar oyle vicdanli adam. sonra gelip serzenis etmeyin niye boyle oldu bilmem ne diye, degerinizi koruyun hanimlar helaliniz evlendiginiz adamdir !!! (Inanmayanlari tenzih ederim ve saygi duyarim)
10 YorumlaKızlarda azcık beyin olsa 2014 yılnda bir erkeğe güvenip bekaretini vermez
92 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. bu sorunun en kısaiki şıkkı var. birincisi şerefsizliğinden. ikincisi kendi ailesinden birisinin başınada aynı şey gelsin diye. çünkü eden bulur. bu dünyada bulmayanda hesabını öbür tarafta verir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi saçma gelicek ama yapmasaydın güvenipte bırakmasaydın kendini. ki zaten namus kavramı bacak arasında görüldüğü sürece bir b. k olmaz bu ülkeden. Öyle yapan erkeklerede şerefsiz karaktersiz diyoruz biz.
30 Yorumla İster ver sonra diktir ister diktirme, ister her haltı ye bir kızlığını bozdurma sonra evlenmeye yakın hanım hanımcık triplerine gir hatta tesettüre gir... Bunlarla herkesi kandırabilirsin. Ama Kandıramayacağın birisi var. Ve o er geç sana bunların hesabını soracak. İmtihan dünyası Bu yüzden evlenmeden çok büyük günah evlendikten sonra çok büyük sevap bunu yapmak...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa güvenmeyin adam olan nikah kıyıp öyle yaklaşır şimdiki devirde erkekler çok tehlikeli dedikleri laf ben kimseye benzemem vs diyip damardan girer sonrada alcağını alıp gider be kardeşim kadında suçlu burada kbakma öyle bişeye yeltenen erkeğin ben pekmezini akıtır dişlerini eline veririm.
20 Yorumla
+1 yılİşte İSLAM ÇOK GÜZEL BİR DİN. Eğer ALLAHIN EMRİNE UYUP ONUNLA TEK BAŞINA BULUŞMAK veya ZİNA gibi BİR HARAMA BULAŞMASAYDIN ki flört diye bişey yoktur KURANDA BUNUN ADI ZİNADIR. Böyle şeyler başına gelmezdi. Tamam sevdin sandın nefsine uydun inandın onun tek niyeti ise SENİNLE NEFSİNİ EĞLENDİRMEKMİŞ böylelerine çok şey söylenir ama onlar için GÜNAHA LUZUM YOK. AF DİLE TÖVBE ET birdaha da ASLA KİMSEYE GÜVENME ve FLÖRT = ZİNA ETME.
10 Yorumla
+1 yılEğer bekaretini almışsa ve terk etmişse o erkek değil yavşak bir köpektir. Ayrıca bekaret bacak arasındaki o olay değildir bir kadının sorumluluğunu ve namusunu tüm ömür boyunca üstelnmektir , hayatını onla birleştirmektir , olaya bu açıdan bakın ve bu meseleyi bu kadar ayak altına almayın
10 Yorumlavermeseydin halla halla , bende bunu anlamıyorum erkekden çok istekli oluyorsunuz veriyorsunuz her şey iyi güzel gidiyor ayrılınca yok beni s*kti bir köşeye attı zorlamı yapıyorlar kardeşim. Kimse zorla ilişkiye girmediği gibi kimsede evlenmek zorunda değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmek zorunda degil, herkes kendisinden meshul, cogu erkegin böyle oldugunu sana kimse söylemedi mi
32 Yorumla
Soran+1 yılMesul olacakti o. Genel bir soru sordum benlik bir durum degil yani.
Cevap sahibi+1 yılkimse kimseyle evlenmek zorunda degil. sonradan pisman olacaklar uzak durmali. gelin ata binmis ya nasip demis
Bana mı sordun verirken şunu hala kavrayamadiniz sanırım devir eski devir değil kimseye güvenilmez herkes olmuş menfaatci evlenmeden böyle şeylere kalkismayin sevgili bayanlar üzülen yine siz olursunuz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılNeden terk etmesin? Zaten en başından beri kullanmak isteyen birisi nikahına mı alsın o kızı? Sen duygusal yaklaşırsın o tamamen iş mantığıyla yaklaşır. Bu yüzden herkese güvenmeyeceksin. Seçici olacaksın.
20 Yorumla Dikilmiş zar anlaşılmaz diye bir şey yok zar dikme diye bir şey yok. Sadece o bölgeye hafiften dikiş atılıyor penis girince dikişi patlatıp kanatıyor. Olay bu ki akıllı erkek bırakın girmesini akmasını kızın heyecanından huylanır anlar. Girmeyin öyle işlere anca kendinizi kandırırsınız. İki gün sonra eski olduğunuz adam gelir bulaşık olur sonra seyreyleyin pazar yeri ortalık. Sizin giib kzılık diktirriz kakalarız kendimizi diyenler sonra demesin kadın cinayetleri diye...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı. Onu yapan erkek bir ayri serefsiz. Ama size ne demeli zorla mı birlikte oldun. Yapmayinca ölecekmiydiniz. Ama en iyi cevap sectigin kizin dedigini yap sen diktir. En ufak yalan bile birgün ortaya çıkıyor. Sen yalanla basladigin o evlilik sana zehir oluyor mu olmuyor mu gör. Ne ekersen onu bicersin
00 Yorumlaişin içinde zina var.. kat i şekilde desteklemem. . nikah diye bişey var.. kızlar kendizi neden mudara eidyorsunuz anlamıyorum ki.. salak mısınız ya siz. sonra ahanda böyle üzülüsürsnz..
20 Yorumlabazen hayat planladığın istediğin gibi gitmez.. hem senin için hem onun için... istesee olmaz bazen, bazende istemesende olur.. kim pişman, kim mutlu o belli bir zaman sonra ortaya cıkar.. yani belki hep mutsuz olursun belkide sen mutlu o mutsuz olur ilerde.. neyse kısacası hayat işte, kızma üzülme hayatına önüne bak, mutluolmanı engellicek bişey değil bu.)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu kızları anlamıyorum arkadaş, yaparken zevkin sefasını sür bittikten sonra da en adi şerefsiz damgasını yapıştır, kusura bakma ama o şerefsizin koynuna giren kişi de sensin. kendi rızanla birlikte olduktan sonra neyin peşindesin? üstüne bir de en iyi cevap seçtiğin mantığa bak.. sen dünyayı ölene kadar zannediyorsun herhalde, kul hakkı nedir bilmiyorsan en acı şekilde öğreneceksin.
20 Yorumlaben bir kızla seviştim ama evlenmeyeceğim için (evlenecek param olmadığı için) kızla ilişkiye girmedim sadece seviştim ama ilişkiye girseydik kız da benimle evlenmek istiyorsa kızı asla bırakmazdım evlenirdim onunla
00 Yorumla
+1 yılAmacina ulastigi icin terkeder niye olacak. Ve buyuk bir ihtimal arkadaslarina ovune ovune anlatiyordur. Kizlarin en buyuk aptalligi bu evlenmeden vermeyin verirseniz boyle kalirsiniz iste
20 Yorumlaama olmazki şimdi böyle de hata yapılmazki, erkekte kadında bırakır gider kafasına göre, öyle olmasa evlilik kurumu olmazdı zaten, niye imza atıyosun evlenirken, gitmiycem bir yere diye, öyleyken gidiyor millet seninki de sorumu şimdi canım ya :(
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. Yalniz bu olay benim olayim degil. Genel bir soru merak ettigim bisey.
Ya arkadaşım yeter artık herkez tuturmuş bişey gidiyor herkezin önünde internet tlf v s günlük bu olaylar oluyor kızla ilişkiye girdi bıraktı ayrıldı bir anlık bir zevk için hayatınızı kararlara değmez anlayın artık hı zaten seven erkek adam gibi seven aşık olan evlenmeden o işi yapmaz örnek alın kızlar hepiniz BIR ANLIK ZEVK ICIN HAYATI ZİNDAN ETMEYIN KENDINIZE
00 Yorumla
+1 yılBir erkek bunu yapan kız hakkında benimle evlenmeden bunları yaşıyorsa başkalarıyla da yaşar , bu kız helal süt emmiş değil diyip bırakır. Erkekler çok garip varlıklar anlayamıyoruz ama böyle düşünüyo çoğu yani bizim hayal dünyamızdaki gibi değiller
21 Yorumla- +1 yıl
Ha şunu bileydiniz
+1 yılAdamın suçu yok, bu sürtüklüğü yapanların hakettiği cezai yaptırıma tabiiler. Köküne kadar hakediyorsun sen
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini elde edene kadar delikanlıdır, maçodur, karakterli, şereflidir. Elde ettikten sonra sorumluluğunu bırakıp kaçacak kadar korkak, şerefsiz ve geşek ruhludur.
10 Yorumla Bence ortada bırakmak diye bir şey yok.. Seninle evlenicem diye kandırarak yaptıysa o şerefsizlik.. Senin de slaklığın.. Öbür türlü benimle evlensin diye yaptıysan o da senin ucuzluğun.. Diğer bir şey de alan memnun veren memnun neyin kafası..
20 Yorumla
+1 yılo kız beyinsizse adamın ne sucu var mecburmu evlenmeye madem evlencekler evlendikten sonra yapsınlar
170 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOncelikle Allah kimseye böyle bir şey yaşamanın. Kız erkek fark etmez ikisi de çok dikkat etmeli kendisine. Madem sevgili olmuşlar is bu dereceye gelmeden Nisan ve evlilik olmalı ondan sonra cinsel ilişki yaşanabilir. Bu iş oldu bitti diyelim kız bekaret sevdiğine verdi bu adam gerçekten seviyorsa ve ya adam ise zaten evlenir değil ise de zaten niyeti belli böyle dalgaların. Bu yüzden kız kendini korumalı zaman çok değişti eskisi yenisi yok artık bu zamanin
01 YorumlaAllahım büyük konuşmaktan sana sığınırım... Arkadaş karşıdaki insana en değerli halini vermek için nasıl bir güven telkininde bulundu sana ben bunu anlamıyorum...
20 Yorumla
+1 yılistediğini almıştır , bır bayanın iyi tanıması gerekır , ne amaçla birliktesınız önce bunu sorgulucaksın kendıne sonrada seven erkek sevdiğine kıyamaz yanı
10 YorumlaAlakası yok erkek bekaretini bozduğu kızı terketmez. Sadece kız bekaretini verdi diye ne yaparsa yapsın erkeğin gidemiyceğni sanır. ya da bunu yaptıktan sonra herşeyin daha fazlasını ister ultra ilgi bekler
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bekaretin benim gözümde evlilikle bir baglantisi yok
Bu zamana kadar da ne birisine böyle bir şey yaptim ne de yaparim...
Evlenmek icin kriterler var ve bakirelik bile varsa bu fazla etkilemez ne yazikki
Durum bu...00 YorumlaSonra bana niye aska sevgiye inanmiyosun diyorlar iste bundan herkes herkesi istedigi gibi kullaniyor..
Hem erkek hem kadin hepsi ayni10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKiz neden evlenmedigine veriyor bunuda sormak lazim
60 Yorumla
+1 yılçünkü kızlar; bırakıp gidicek adamların altına yatarlar genelde.
gerçek seven; bırakmaya kıyamıyacak olan; sevdiğinden bunu istermi?20 Yorumlatecavüz söz konusu değilse birşey diyemeyiz kadında da akıl var mantık var, milletin halini göüyorsunuz ille başınıza gelmesini mi bekliyorsunuz? benim de kız kardeşim var, korkuyorum onun içinde. sizi de anlıyorum ama durum bu
00 YorumlaŞu bekaret olayını kadının alnına namus diye damgalamışsınız ya hayret ediyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen zevkli iliski budur çünkü, zamaninda aynisini yaptim evlilik hayalleri kurduğum salak kiz arkadasima. Onu evlenmeden iliskiye ikna ettim sirf bakire bir kizla birlikte olmak için evlenmek saçma geliyordu bekaretini bozdum sonra terkettim. Bakire bir kizla girilen iliski verdiği zevk kimsede yok anliyacağiniz pisman değilim :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdamlik bunlarla ölçülmez :) sizin gibi insanlarin vereceği saçma salak tepkilerden gizli yaptim yoksa umrumda değilsiniz.
ona bakarsan kızlar okumasın diye ellerinden geleni ardlarına koymuyolar.
karıları hamile olunca kadın doktor ilgilensin.
YOK CANIM ÖYLE Bİ DÜNYA00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. hımm eğer böyle birşey yaşadıysan üzüldüm ama sana tavsiyem
sen de bakir erk bul sen de onlara aynını yap..:)01 Yorumla- +1 yıl
sırf o erkek suçlu diye tüm erkekleri aynı sınıfa koyamazsınız bakire olmayıp ta bakir erkekle evlenen kız en adi en aşağılık kişidir (aynı şey erkekler için de geçerli)
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. cevap basit bana veriyor bende gözünü açtıysa başkasınada verebilir neden vermesin?
20 Yorumla
+1 yılpeki kız bu bütün Yeşilçam filmlerine konu olmuş vakayı bildiği halde neden evli olmadığı bir adamla yapar bunu? yüzyılın paradoksu bu işte.
20 Yorumlaarkadasim yapilan sey ahlaki olarak kabul edilmiyen birsey yaptiysanda sonunda olacaklari goz onune alarak yapmissindir bunu yadirgayamazsin
00 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar