Küçüklüğümden beri kızlara ilgi duydum. Erkeklerden çok çıkma teklifi aldım ama hiç birini sevmedim. Belki kendimi yanlış tanıyorumdur diye kabul ettiğim de oldu ama uzun süre devam ettiremedim. Normal olamadığım için hep kendimden nefret ettim, ağır depresyona girdiğim zamanlar oldu. Ailemden sakladım bu durumu. Şu an bir kızdan çok hoşlanıyorum, onun için her şeyi yaparım öyle bir sevgi ama durumumu anlatırsam benden nefret edeceğini düşünüyorum. Napıcam ben böyle.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendinden boşuna nefret etme, ne yaparsan yap kendinle bire bir yaşayacaksın. Yaş aldıkça karakterin ve olaylara bakış açında oturacak, o zaman böyle anlarda nasıl hareket etmen gerektiğini anlarsın. Hoşlandığın kişi homofobik değilse ve ona güveniyorsan kendini açıklayabilirsin bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
cinsel yönelimimiz genellikle doğuştan olduğu için kendinden nefret etme. böyle olduğunu kabullen ve o kıza senden hoşlanıyorum de. utanma.
bu arada eşcinsel değilim ama benim de sevdiğim bir kız var.02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemem doğru olmaz, benden rahatsız olur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle düşünme lütfen. Ben de biseksüelim hala gizliyim hala bilen yok etrafımda ama artık kendime dert edinmiyorum daha rahatım. Bence yine gizli ol ama lütfen sev kendini :(
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Kendinden nefret etmek yerine profesyonel yardım almayı tercih etmeni tavsiye ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGitsem bir şey değişmeyecek.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİradeni güçlendirip kendini bu tür kalkışmalara engellemelisin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıllezbiyen olduğunu düşünüyorsan yurt dışında yaşaman senin için daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılGitme şansım olsaydı giderdim. maalesef yapamıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişte zor bir çocukluk mu yaşadınız yani bunlara maruz kaldınız mı
02 Yorumla
Soran+1 yılZor zamanlar yaşadım ama durumun bununla ilgisi yok.
Cevap sahibi+1 yılGenelde hem cinslerine karşı eğilim gösterenler çocukluktan itibaren yaşamış olduğu travmaların sonucunu yaşarlar
Kendinden nefret etmene gerek yok eşcinsel olmak normal birşey eğer kız eşcinsel diğilse ona sevdiğini söyleme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyi düşünmüyorum zaten ama yanındayken kendimi kötü hissediyorum
+1 yılÇok çıkma teklifi aldiğına göre dışardan bakıldığında şüphelenecek bir dış görünüşün yok. Bu durumu paylaşabildiğin hiç kimse yok mu?
00 Yorumla
+1 yılEğer kendisi de eşcinsel değil ise bu tür yönelimlere karşıysa hiç bahsetme onu tamamen kaybedebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBen sonunda kabullendim 21 yaşındayım. Memnunum artık bu durumdan rahatsız etmiyor önceki kadar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. Kolay değil ama nefret etme bence
03 Yorumla
Soran+1 yılAsla bir ilişkimin olacağını sanmıyorum, hep platonik kalıcam.
+1 yılHaklisin sapkınlık sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılSize göre sapkınlık ve ya değil bilmiyorum ama bu durumu değiştiremiyorum, elimden bir şey gelmiyor.
- +1 yıl
Doğuştan geliyo herkesin bir şeyi var doğuştan naparsan yap baskiliyosun sadece anliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAga be elden bir şey gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu yazan erkek olsa taşa tutulur
03 Yorumla
Soran+1 yılToplum erkek eşcinselliğini bülent ersoy ya da kerimcan durmaz gibi algıladığı için öyle bir yargı var. Tepkileri saçma buluyorum.
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok, sadece bu konuda değil erkekler her konuda kadınlardan fazla baskı görüyor
Soran+1 yılBence bu kişiyle alakalı bir durum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende biseksüelim. Sınıf arkadaşın falanmı
025 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynı bölümdeyiz.
Cevap sahibi+1 yılneyi ilgini çekti senin
Soran+1 yılDışa dönük biri, konuşması ve kişiliğini çok seviyorum. Görünüşü de çok güzel. Birlikteyken çok eğleniyoruz.
Cevap sahibi+1 yılsana dokunduğu anda kalbin çıkacak gibi oluyor mu? içinde cinsel birşeyler oluşuyormu
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılonunla sevişmek istiyormusun o kadar
Soran+1 yılSadece beni sevsin başka bir şey istemiyorum, onu gerçekten çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam ama bende öyle istiyorum zaten. Ancak sevişmekte istiyorum. sana dokunsun istemiyormusun
Soran+1 yılTabiki istiyorum ama kızlardan hoşlandığını sanmıyorum onu zorlama ya da rahatsız etme hakkım yok.
Cevap sahibi+1 yılseninle konuşmak istiyorum ama nasıl yapabiliriz?
Cevap sahibi+1 yılbenimde anlatmak istediklerim var
Soran+1 yılBurdan anlatmak istiyorsan anlatabilirsin ama gizliden çıkmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbenim içinde zor zaten. o yüzden dedim sonra silersin istersen
Cevap sahibi+1 yıloradamısın
Soran+1 yılDediğim gibi istersen burdan yazabilirsin seni dinlerim.
Cevap sahibi+1 yılelini tuttuğunda ne hissediyorsun
Soran+1 yılÇok sıcaklamış hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılonu düşünerek mastürbasyon yaptınmı hiç
Soran+1 yılÇok fazla soru sordunuz siz de anlatabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılben onu düşünerek yaptım. hatta oral bile denedim ona.. sende sorabilirsin
Soran+1 yılAnladım, ben daha çok sevgi olarak bakıyorum. Cinsellik düşüncesi kafamdan nadiren geçiyor
Cevap sahibi+1 yılmesela seni tatmin etsin istemiyormusun
Soran+1 yılİsterdim ama sadece sevse de olur
Cevap sahibi+1 yılöpse seni ne yapardın
- +1 yıl
Senin derdin nedir? Kız içlenmiş bir şey yazmış, zihninden geçen sapık düşüncelerinle terket burayı hadi
Nezamandır böylesin
02 Yorumla
Soran+1 yılKüçükken de böyleydim, kızların yanında utanıyordum, elini tutmak iyi hissettiriyordu vb.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne