Nikah memuru olmak için ne olmalıyız? Gençler artık bıktım sınavlardan kolaysa nikah memuru olcam :D
Nikah memuru olmak için ne okumalıyız?
Nikah memuru olmak için ne okumalıyız?
belediyeye git ben vali, kaymakam, muhtar olmak istiyorum de hayır olamazsın diyeceklerdir muhtemel sende tamam o zaman nikah memuriyesi olmak istiyorum de tamam senide çekilişe aldık dicekler. milli piyango idaresinde ki nikah memurluğu çekilişi tamamlandığında kazananlar listesindeysen aranacaksın dicekler. bundan sonrası heyecanlı bir bekleyiş. kolay gelsin :)))
haha verdim 5 yıldızıı :D
ABD'de ne kolay yahu, bir papaz oluyorsun evlendirebiliyorsun insanlari=). Bazi eyaletlerde internetten yapilan bir papazlik sinavi(!) bile gecerli oluyor.
(!) yazmamin nedeni pek de sinava benzememesi. Bana bile cok kolay gelmisti yani=).
Belediye baskanlari, valiler vs nikah kiyabiliyor. Ayrica gemi kaptanlari.
işler güçleri miz izledin :D benim de yattıydı aklıma :D
aynen :D torpil torpil ya of
Cevap
18Cevap
unıversıte mezunu olmak ( bolum onemlı dııl ıkı yıllıkta olabılır) daha sonrasında kpss sınavından gecerlı bı not almak ve forma eger sozel bolum ısenız nıkah memurlugu dıye tercıh etmek yeterlı. sonrasında beledıyelerden nıkah memur acıgı dıle gelecek sınava gırıp kazanan arkadas da atanacak...
İşler Güçler'i mi izledin? :)
İyi fikir aslında ama nasıl nikah memuru olunuyor bilmiyorum.
evet izledimde :D hem süsü seviyorum hemde olması kolaysa kısayoldan okurum ya bıktım okuldan sınavlardan
Devletin sana verdiği yetkiye dayanarak milleti karı koca yapıcam diyosun yani :D
Teyzem kıyardı, çocukluğum nikah şekeri yemekle geçmişti...
Şimdi tabi bilmem nereden olunuyor. Değişik iş valla :)
Dostum bildiğim kadarıyla belediye başkanıyla aran iyi olursa iş tamamdır. Lise mezunu olsan da olur diye tahmin ediyorum. Sonuçta iki imza attırmak için lisans diploması sormazlar her halde.
belediye memuru olman yeterli belediyede kadrolu ol baskan yetki versin sana yeter
Belediye de kadrolu personel olman yeterli sanirim.
ilgimi çekmeyen bir meslek olduğu için hiç bir fikrim yok
cocuklukö hayalınmıydı kıyacam lan size =))))))))))))))
kaptan ol..belediye başkanı ol.. :) onların nikah kıyma yetkisi var :)
birileri benle dalgada geçti hıh .
aaa kim ki o
bilmem ki sensin sanırım kaptanlıkla ne alakası var ki ya
: ) doğru ama onların nikah kıyabilme yetkisi var
oha yok artık
valla var :)
feyz al biraz :D
https://www.youtube.com/watch?v=fw8vGu2v8eUBelediye Başkanının Sana Vermiş Olduğu Yetkiye Dayanacaksın... Basacaksın Nikahı :)
ohhh ne guzel is kari koca ilan ediyorum diyeceksin alt tarafi guzel is:))
hiç bir sınava gerek yok.belediye başkanı yetki veriyo.ilkokul mezunu olsanda olur
adı üstünde memur. kpss. sınav sınav sınav. sınavın amk.
bu sınavların gerçekten of bıktım ya
iş güç para gerekli
para para para babamdan destek almadan kurcam hayatımı hiç bir erkeğe muhtaç kalmadan yaşasın feminizm huhuhuh
Nikah memuru olursan mutsuz olursun.
neden ki :D
yok ben evlenmek istemem zaten o ne öyle insan kendinden vaz geçiyo çoçukları için aman
Trıplere gırerım lahn nıkah memuru olsam :(
Herkes evlenıyo ben evlenemedim diye :(
ben koca bulurum
önce kendin bi nikahlı ol sonra memur ol
Durdur bu nikahı nikah memuru
memuru kısmını söylerken vurgu düşük tabii bu onun beceriksizliği... komik oluyordu o şarkı bence...
Günde 50 kişiye nutuk çekeceksin bayık iş :)
Güzel bir meslek. Belediye memuru olmak yeterli.
meteoroloji ve hava bilimleri okuman lazim
kaptanlık oku
yerel yönetim okumak gerekiyomus öğrendim..
hakketten ya nasıl olunuyo araştırmak lazım
ne ilginç birisin...
neden yahu:D
öyle işte...
sebebini yazarsam büyüsü bozulacak gibi...
vovov yaz hadi ya lütfinn burdan yazma mesaj at istersen
Muhtar ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar