duhank7 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılBen de dinini yaşamaya calışan bir insan olarak söylüyorum. Niyetiniz ciddiyse bunu belirterek görüşmek istemenizi öneririm. Aksi halde dediğiniz kadar dini hassasiyetlere sahipse flört veya sevgilik durumlarına çok hoş bakmayabilir.
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe mutlu o kıza kalbini çalmış daha da iyisi onu incitmeden yaklaşmanın, kendin içinde en iyi ihtimali arıyor yollarını ariyorsun...
Bence o kişinin karakterine bağlı az çok tanimissindir.. sezinler insan az çok vereceği cevabi.. ama eğer sen acilirsan o da nezaketle yaklaşması gerekir, gurur önemli.
04 Yorumla- +1 yıl
İnşallah kardeşim hayırlı bir şekilde olur bu gönül işin senin adına mutlu olurum tanimasamda🙏🏻
- +1 yıl
Güncellemeni yeni gördüm. Olsun da peki kız açıklama vs yaptı mi
+1 yılBence kıza niyetini belli et, niyet çok önemli. Cümlelerin ile güven vermelisin. Sen de bir süre muhafazakar davran ve yakın ilişki kurmaktan biraz çekin, bunu kandırmak için değil bu tarz bir insana doğru bir yaklaşımda bulunman için söylüyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle..
Kızlar Ne Diyor
- Kişilik & Karakter konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAllah’ın emri peygamberin kavliyle seni sevmeye niyetlendim, de
05 Yorumla- +1 yıl
Tepkisi öyle olabilir tabii 🙄
- +1 yıl
Hayır
Böyle tip kızlar her zaman daha iyidir ve ciddi ilişki isterler o yüzden bir anda açılmak doğru değildir sizi basit birisi olarak görme ihtimali yüksek ve görüncr tamamen sizden uxaklaşacaktır bir şekilde aynı ortamlara girin onun neler sevdiğini falan bulmaya çalışın hangi mekanlara gittiğini falan böyle birkaç ay geçsin öyle açılın eğer ciddiyseniz zaten ciddi olmazsanız bu kadar şey ile fazla bir süre uğraşmazsınız gerçekten seviyorsanız her şekilde belli edebilirsiniz ama bunu üstü kapalı yapın biraz
11 Yorumla
+1 yılKonuşuyormusunuz?
bence bak ayni bize burada sorduğun gibi gayet nazık ve düşünceli bir şekilde sor 🤗
ne incitmek istemiyorum.. seni tanimakda istiyorum bu mümkünmü gibi.. kendi cümle ve samimiyetınle yaklaş bence 🤗03 Yorumla- +1 yıl
🤗
Seninle sohbet edince kendimi çok iyi hissediyorum. Sende bunu hissediyor musun? gibi açabilirsin konuyu 😅
Olmadı, 5 vakit namaz nasıl kılınır öğrenmek istiyorum diye sor, baya ilgili olur kesinlikle😄 sevap sonuçta
03 YorumlaNormal kıza açılır gibi açıl doğal davran, dürüst ol efendi ol, gönlü varsa olur gönlü yoksa naparsan yap olmaz. Olmassada takma kadana sana kızmı yok. Kız tribi çekme hiç
27 Yorumla
+1 yılMuhafazakar bir kız olarak söylüyorum , önce normal yaklaş kitap okumayı seviyosa kütüphaneye davet et kibarca centilmen ol niyetinin temiz olduğunu bı şekilde belli et ( temizsse) çekingen olurlar genelde ve baş başa biseyler yapmaktan çekinirler masa oyunları biliyosa kendini iyi hissettiği birisi ile oyuna davet et ya da direk Recep İvedik 7 ye 2 tane bilet al ve teklif et :)
01 YorumlaEfendi hareketler olabilir. muhafazakar olup çılgın olanlar da var onlara da yine saygısı yerinde dobra lar yapan kişiler olur
07 YorumlaDümdüz söyle. Senden hoşlandım diye ne değişecek muhafazakar diye.
13 YorumlaÖylelerinin içinde alev vardır kıvılcım yeter git dene cekinme
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru "erkekler su içiyor mu?" ile aynı vibe yemin ederim 🤣
15 Yorumla- +1 yıl
ee ama başka bi ırkdanbahsediyormuşsun gibi yazmışsın 😃 normal kız işte yani gidip her kızla konuştuğun gibi konuşacaksın
- +1 yıl
Yani insanlar genellikle aynı davranır eğer psikolojik sorunları yoksa
+1 yılDirek açılma bence dolaylı yollarla duyur şimdi direk açılırsan büyü bozulur
01 Yorumla
+1 yılKarşında ki kız zarifse nazik ol numarası var mı
08 Yorumla- +1 yıl
Bahane bulup mesaj at tanışıyor musunuz
- +1 yıl
Senden hoşlanıyorsa konuşur seninle sende yavaş yavaş acilirsin
- +1 yıl
Açıl o zaman konuşmuş işte açıl sende
- +1 yıl
Ne kadardır konuşuyor sun uz
- +1 yıl
Hmm peki
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence yavaş yavaş onu etkilemeye çalış. Tekte söylersen direkt red alırsın adjfnf
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 743 cevap paylaştı. Normal bi kıza nasıl açılıyorsan ona da öyle açılacaksın. İnsanlara göre açılma şekli mi var
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani muhafazakar da olsa o da bir kadın işte diğerlerine nasıl yaklaşıyorsan ona da öyle olucaksın. Cok da bir fark yok aslında.. Kibar ol, saygılı ol gerisi gelir ☺️
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılniye reddetti ne dedi? merak ettim bak şimdi 😅
Cevap sahibi+1 yılAaaa demek ki daha önce yaşamamış böyle şeyler. Böyle şeyleri sevmiyorum demesi onu gösteriyor. Kim sevmek sevilmek istemez ki… Neyse sağlık olsun
Zikir çekerek
21 YorumlaPişkin pişkin yaklaşma, çapkınlık sezdirme. Hafif utangaç tavırla yaklaş. Tabi bu dediğim normal bir kapalı ise, bu kulaklar neler duydu. Kızlar ilk teklifte evet demez, bu hepsi için geçerli. Nazıyla uğraş.
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKağıda numaranı yaz seni çok beğeniyorum tanismak istiyorum yaz
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKahve içmeye davet et. Yanında kız arkadaşınla gelirsin de
Cevap sahibi+1 yılBöyle demezsen gelmez kız yan masaya geçer gelince
Cevap sahibi+1 yılSen dediğimin dışında yaz bakalım gelecek mi. İnsanı sinir ediyorsunuz illaki. Bildiğini yap by
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesneviden ders aldımı söyle knk etkilenir baya
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa seni reddedeceğini sanmıyorum maşallah çok yakışıklısın 😀 biraz kibar ol yeterli sanırım
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun bakar belki neyse hayırlısı olsun inşallah olursunuz
Cevap sahibi+1 yılİnşallah 🙂
Cevap sahibi+1 yılNeye
Cevap sahibi+1 yılHe bakarım sjsjaq
Cevap sahibi+1 yılNeyse sana bol şans ben kaçar iyi gecelerr
+1 yılBütün cevapları okudum yazdın mi kıza ya merak ettim
09 Yorumla- +1 yıl
Cevap verdi mi
- +1 yıl
umarim icine sinen bir cevaptir diycem de pek oyle sezmedim
- +1 yıl
Hee daha teklif falan etmedin mi
- +1 yıl
anladim sonucu guzel olur umarim
+1 yılHmm git ona hediye al veya doğum gününü öğren kutla falan
01 Yorumla
+1 yılSamimi bulursa sorun çıkmayacaksın önemli olan samimi gitmek
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılReddedebilir muhafazakar sonuçta belki sevgli hayatı yaşamak istemiyordur bunu konuşmalarından anlarsın onun yakın bir arkadaşına sor istersen çnce..
022 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHım o zamn yalnızken bir yerlerde birşeyler içelim mi gibi söyle kabul etmezse zaten belli olur.
Cevap sahibi+1 yılHa o da olur tabi..
Cevap sahibi+1 yılNiyetin ciddi mi merak ettim
Cevap sahibi+1 yılNeden umudun yok
Cevap sahibi+1 yılHımm belli olmaz sonucu yaz merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılHımm iyi bakalım hadi hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılAhahaha hiç işim olmaz Esra Erol sevmem (bende tesettürlüyüm ondan ilgimi çektş😃)
Cevap sahibi+1 yılYani evlilik düşünmüyorsa işin zor😀
Cevap sahibi+1 yılİyi o zman hadi bol şanslar
Cevap sahibi+1 yılSonucu yaz ama unutma😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende muhafazakarım ve bana hiç açılan olmadı. Bence ciddi olduğnu kesinlikle belli etmelisin ciddi olmazsan seni umursamaz ve flört etmeyede çalışma.
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer ciddi değilsen ve gerçekten dindarsa kabül etmez. Ben birini sevsem ciddi olmadigi sürece günah olur diye kabül etmem sevgili olmak zaten günah evlenmiyeceği biriyle olmaz o kız boşuna da günaha girmez zor senin iş
Cevap sahibi+1 yılÇok peşinden koşman gerekir ama onun gibisinide bulamazsin bence belli ki gözün tutmuş kızı yani dürüsttür sadıktır ama eğlenilecek kız değildir evlenilecek kızdır o NDMDMDMXM
Cevap sahibi+1 yılO zaman olur bak gerçekten ama bunu iyi ifade etmen lazım işte bide hemen vazgeçmemen lazım belki isteksiz görünür ama hoşuna gider sen sabırlı ol.
Cevap sahibi+1 yılHmm evet sıkıntı ama belli et sen yinede yani bir sey kaybetmezsin bide nasil cevap verdi yaz güncelle soruyu dndndmmdndn merak ettim
Cevap sahibi+1 yılBiri bana açılsa kalbim yerinden kopar yinede zor kabül ederim mdmdmdmdm yaz sen ne caveo verdiğni olur mu?
Cevap sahibi+1 yılOkay
Cevap sahibi+1 yılYaaa üzüldüm senin için belkide hayırlısı budur
Cevap sahibi+1 yılPiek onu bekleyecek kadarseviyormusun beklermisin yani kızı
Cevap sahibi+1 yılİyi boş ver gitsin o zmn
+1 yılMuhafazakar olduğu kanaatine nerden vardın
07 Yorumla- +1 yıl
Ah be kardeşim ne kapalılar var ne haltlar yiyorlar asla giyimden anlayamazsın bu arada
- +1 yıl
Ona ulaşabileceğin herhangi bir sosyal medya ağı var mı peki
- +1 yıl
İnstgaramdan hikayelerini beğen onu beğendiğini ilgin olduğunu belli et
Kişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. Direkt evlenme teklif et
11 Yorumlamesafeli olarak iletişim kurmaya çalış
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılinstası yok mu
015 Yorumla- +1 yıl
sınıf arkadaşın falan mı
- +1 yıl
e git arkadaşı ol
- +1 yıl
hiç muhabbetiniz yok mu yavaş yavaş yanaş iştee sımıf çok mu kalabalık ki
- +1 yıl
bizde 17 kişi gittim çocukla arkadaş oldum yakın olmak için ama knk olduk bu sefer yanlışlıkla aw bence sen de yavaş yavaş sohbet aç aiırı mı muhafazakar normal mi keödpsödhsl
- +1 yıl
o zaman biraz zor ya
- +1 yıl
ne alaka ki sınavla
- +1 yıl
niye reddettii
+1 yılHemen vazgeçme, ilkte ters tepki verse de
03 Yorumla- +1 yıl
Kiz kıtlığı yok haklisin.
- Daha fazla (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!