Ben izin vermediğim sürece bana asla dokunmuyor, ayrıca sırf reglm diye bana birsüru çikolata aldı, bikac dakika da olsa beni görmek için taksiye binip geldi, sınavımda benimle birlikte geldi üstelik 6 da kalktı yani sence güven miyim mi?
önclikle yasın kaç onun yası kaç kaç haftadır tanısıyorsunuz agzını ara gitmeden önce geçmiş durumunu felan karsındaki insan nasıl birisi bildgin kadarıyla detaylıca anlatırsan ona göre net tavsiyede bulunurum istersen benii takipp ett ordan konusalım yazması daha kolay olur ona göre konusur detaylı tavsiye veriririm istersen
4 hafta olmuştur sanırım ayrıca o bende bir yaş küçük ben 21 im. Benden önce iki sevi olmuş ve herhangi bi temas olmamış. Gerçekten çok güzel seviyor ve kibar.
tam birleşme seks olmasada önsevişmenin ilersi olur bence takipp etsene ordan konusalım yazması daha kolay olur merak etme seni rahatsız etmem zaten edersemde engellemen bir sanye surmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O filmi izlemezsen bi kaç haftalık sevgili olarak kalacaksın
Nasılsın yani?
Nasıl **
Naza çekme kendini diyorum git izle o filmi bi kaç hafta falan takılma süreye
Gitmek istiyorum ztn.
O zaman ne soru yazıyorsun
Farklı görüşlere ihtiyacım var, belki mantıklı duşümüyorumdur.
Bulmuşsun hala bilmemnesini arıyorsun
Hımmmmmmm ama normal ya
Bence de ya.
Ama sinsi bi tipse onu kullanmak isteyebilir
sadece filmle kalmaz bilgin olsun
Biliyorum, temas illa ki olucak.
yeni sevgilisin iyi dusun guvenmiyorsan hakkında fazla bilgin yoksa gitme
temasta ilersi olup pişman olan kızlarda tanıdım cunku
Ben izin vermediğim sürece bana asla dokunmuyor, ayrıca sırf reglm diye bana birsüru çikolata aldı, bikac dakika da olsa beni görmek için taksiye binip geldi, sınavımda benimle birlikte geldi üstelik 6 da kalktı yani sence güven miyim mi?
ev durumu farklı dısardaki ile kıyaslaama anlık olur hersey
İlla ki farklı olur, herhangi bir tavsiyen var mı peki?
önclikle yasın kaç onun yası kaç kaç haftadır tanısıyorsunuz
agzını ara gitmeden önce geçmiş durumunu felan karsındaki insan nasıl birisi bildgin kadarıyla detaylıca anlatırsan ona göre net tavsiyede bulunurum
istersen benii takipp ett ordan konusalım yazması daha kolay olur ona göre konusur detaylı tavsiye veriririm istersen
4 hafta olmuştur sanırım ayrıca o bende bir yaş küçük ben 21 im. Benden önce iki sevi olmuş ve herhangi bi temas olmamış. Gerçekten çok güzel seviyor ve kibar.
Cinsellik ve temas bağımlısı değil hatta ben daha çok öyleyim diyebilirim.
sen daha cok öyleysen seni ikna eder belki zorla birseye kalkısmaz amabu seninde hoşuna gidiyorsa o an kendine engel olamayabilirsn
Ya seks olmicak bunda eminim ben. Sadece bir önsevişme olur yani o da o anın yoğunluğuna göre değişir.
tam birleşme seks olmasada önsevişmenin ilersi olur bence takipp etsene ordan konusalım yazması daha kolay olur merak etme seni rahatsız etmem zaten edersemde engellemen bir sanye surmez
O çok yumuşak davranıyor da ben cesurum. Sınavlarımdan bi geçim ondan sonra film izlicez diye anlaştık.
Film değildir, seksdir
Offf, sek s değil ya, adam akıllı cevap ver.
Ben cevap verrim adam onu istiyor
Adam sek s bağımlısı değil
Neyse sen nasıl tanımak istiyorsan adamı
Bir şey olmaz en fazla hamile kalırsın.
Sek s değil ya illa ki temas olur ama sek s değil.
Evde mi sinemada mi?
Evde
Amaci sevismektir
Önsevişmeye karşı değilim ki.
Bencede sevisilir ama evlenmeden iliskiye girme bence
Girmem elbette.
Çünkü ben girdim sonra pişman oldum
Ne kadar sevgiliydiniz peki?
Film izlerken illa ki yakınlaşıcaz, bi tavsiyen var mı?
4 ay sürdü iliskimiz film izlerken illaki yakinlasirsiniz sevişmek çok güzel birsey ama erkek arkadasin kendini tutabilir mi sence?
Ben bi halt edip aramızda sınır olmasın dedim ama kesinlikle seks olmicak bundan eminim.
Nasıl bu kadar eminsin?
Çünkü seksi korkutucu buluyorum ve c. organlardan tiksiniyorum.
Erkek arkadasinda böyle düşünüyor mu?
Bu düşüncemden daha haberi yok.
Dikkat et erkeklere güven olmaz sen istemesen de yapabilir
Tamam, dikkat ederim. Teşekkür ederim görüşlerin için. Umarım senin için de her şey çok güzel olur.