Engelleyen kişi merak edip o engeli kaldırır mi ya da kaldırması uzun zaman olur mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne zaman isterse
Seni fazla umursamıyorsa kaldırmaz hatta aklına bile gelmez ama bir erkek umursuyorsa fazla dayanamaz kısa süre içinde kaldırır ortası yoktur erkekte.
Bi kere daha engellemişti beni bende fake hesaptan yazdım bu sefer yine engelledi bu seferde öyle bi şey yapmadım
ozaman sende sal
Uzaklaştım zaten yazma yok arama yok ama aklıma geliyor bazen ona karşı duygum falan kalmadı ama aklıma geliyor durduk yere o düşündüğü için mi yoksa bende bilmiyorum istemiyorum aklıma gelmesini ama olmuyor
Oda geçecektir zamanla farklı insanlarla konuşmayı dene mesela
Konuşuyorum video falan izliyorum ama gece yatağıma girince geliyor aklıma hem kendi hata yaptı bende ona kızına kfr falan edince beyefendinin zoruna gidiyor
Bir şey diyemem dediğim gibi başkalarıyla konuşmak gezmek vs vs kafanı dagitacak insanlar bul mesela
Tskr ler yinede yormun için
ne demek
Turkiyeden biri çalışmak için yurt dışına gidebilir mi
Kaçak yollarla evet
izin alarak da gidebilir
Hmm ama hiç gitmemiş biri ilk defa gidecek
Kaldırsın ya da kaldirmasin madem seni engelledi sende engelle ve umursama
Vala bende engellerdim ama o 27 yasinda ama ergen daha büyümemiş , mesela diyelim senin ilişkin var sevgilin seni hep uyarıyor başkasını ekleme falan diye seni seviyor diye hep kıskanıyor ama sen gitmişsin rus bi çocuk eklemişsin sonra diyorsun yoksa senden önce vardı yoksa İnstadan karşıma cıktı ve sana sevgilin küfür ediyor Sence senmi haklısın yoksa o mu
Birincisi küfür geçen bir ilişki olmaz zaten. Saygı benim ince çizgimdir ki herkesin öyle olmalı. İkincisi sen ekleme demene rağmen o ekliyorsa bir şeyler vardır. Ve akıl yaşta değil baştadır ergen biriyle işin olmasin.
Vala ben onu allah'a havale etim Onunda kız kardeşi var inş o daha beterini yaşar
Beddua etme. Allah'a havale ettin yeter 🙂
O her şeyi çok hak ediyor
Şeyinin keyfine bağlıdır genelde biraz daha yalvar burnun sürtsün hatAnı anla şeyini pofpofla kaldırır huylarıdır
Bir cilginlik yapip engelleyen kisiye bir sekilde sorabilirsin meselaaaaaaaa
Kız her yerden engellemiş nasıl sorayim
Ver bana nosunu ona bir dalim
Her seyini sildim no falan kalmadi
Gulum bunu biz bilemeyiz kisiden kisiye gore degisir
O kadar onun çilesini çektim 8 ay boyunca bi kere bitti demedim gitmiş benden habersiz rus bi kız eklemiş bide kendini haklı bulup beni engelledi sence bu ergenlik değil mi
Evet ergenlik ve sende gelmis bana engeli acarmi diyorsun kendini basitlestirme seni kaybettigine yansin srfsiz
Bende bunu görmek için dedim kız bide yurt dışına gitme havalarına girmiş canım
Yarin kaldiriyo
Kaldirmaz
Gerçekten satnistmisin yoksa sadece adını mi öyle yazdın merak kendi bilir ister kaldırı ister kaldırmaz