valla benim sevgilim yengec burcu. kiskandirmaya gerek yokki herseyden nem kapan bir tip zaten. hic bir sosyal hesabim yok acik giyinmek yok erkek arkadas yok :D hicbisey yok. kiskandirmaya calismana gerek yok. ama biraz dik basli olursan yani inatci. ve birazda var olmayan seylerden iste erkek arklardi kiyafetti sosyal hesaplardaki karsi cinsti gozune sokarsan o inceden mesaji alir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBenimde sosyal hesaplarim yoktu simdi simdi acmaya basladim her yolu denemeyi dusunuyorum :D
Soran+1 yılBak o da istemez ama hani boyle direnis yok anladin mi bende kavga cikarsin istiyorum ama yok cok pasif kaliyo bu konuda bende sinir oluyorum
Soran+1 yılbılmıyorum ama delı oluyorum ya :D sadece trıp yanı yaptıgı vurdum kırdım yok cocukta :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYengeçler kıskançtır zaten. Seni seviyosa kıskanır. Ayrıyetten bir şey yapmana gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaten butun sevgililerini kiskaniyo masallah beni kiskanmasida normal zaten
- Astroloji & Burçlar konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılbende yengeç burcuyum ama kıskandılırak sahip olamassın aşırı duygu bazen ters tepki verebilir seni sevmesini sağlarken nefrette ettirebilirsin ilgisini geçmek istiorsan aranızdaki bağı kuvvetlendirin ona ilgini hissettir ama bu şeilde değil ona zaman yengeç burcu sana daha fazla ilgiyi duymaya başlar ona küçük bir kıvılcım yeter
03 Yorumla
Soran+1 yılya daha ne kadar hıssettırebılırım kı anlamıyorum o da bılıyo nasıl sevdıgımı. ama cok rahat davranıyo cok guvendıgı ıcın bana bir de biz yenı tanısmıyoruz senelerdır tanısıyoruz ve tamda dedıgın gıbı baglarımızı kuvvetlendırmek ıstıyorum o yuzden bıraz kıskandırmak onun benı sahıplenmesı bana ıyı gelıcek
Yengeç+1 yılsana güvenmesi kötü bir şey değil ki sen kıskanılmaktan hoşlanıyosun sanırım :) bazı insanlar kıskanmaz yani ilgisini farklı şekilde ifade ederler aranıza biraz yenilik katın yapmadığınız şeyler mesela sanırım ritüel bir yaşamdan bunalmış gibisin :)
Soran+1 yılkıskanctır aslında hemde cok ama artık kıskanma gerektırıcek bir durum bıle kalmadı ben boyle rahat olmasınada alıskın degılım ılk tanıstıgımızdakı halını ıstıyorum hepsı bu. evet hep aynı seylerden bunaldım yenılık sart ! :)
erkekse ucan kusdan kıskanır kıskanmayan ılıktır. net
028 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle oyle ama anlık kıskanclıkları var hemen unutuyo ben baya bı delırtmek ıstıyorum ama tabı kasar durumuna dusmeden
Soran+1 yılpeki soyle bısey var mesela bız bulusucagımız zaman bana cok laf atan oluyo yanında gıdene kadar ama ben sınırlenmesın dıye soylemıyodum soylesem boyle boyle dıye sence nasıl olur kıskanırmı dersın?
Boğa+1 yılSÖYLE. erkeginden erkegine degisir kendimden örnek vermemi istersen ben cok kıskancım mesela bulusucagımız zaman kapısının önüne kadar gelirdim bir noktada birlesirdik ondan sonra kahveden gecsek kahve sol tarafımdaysa sagıma alırdım ya da solumdan erkekler geciyo sagıma alırdım kız arkadasımda senin gibi söylemezdi ama bilirdim bir kez söylemişti çıldırmıştım ama daha çok sahiplenmistim çünkü SEVİYODUM.
oda seviyosa Çıldırır Sinirlenir ve daha çok dikkat eder :)
Soran+1 yılo zaman ıyı bısey bende kıskansın sahıplensın ıstıyorum zaten :) ya bız senelerdır tanıyınca bırbırımızı artık nasıl bırı oldugumu bılıyo mesela her zaman sorardı bana erkeklerle konusuyomusun dıye ama artık sormuyo cok guvenmıs cunku bılıyo konusmadıgımı ama ben tekrar kıskanclık duygusunu alevlendırmek ıstıyorum. baska erkeklerle konusmayada devam edıcem cunku bı kere denedım ıseyaramıstı :) sence baska ne yapmalıyım var mı bı fıkrın?
Soran+1 yılşu an cıkmıyoruz ayrıldık zaten ama sevmedıgımız ıcın degıl anlasamama var arada ben bu huyundan cok sıkayetcıyım bastan cok hata yaptım bu kadar ıyı nıyetlı davranmamak gerek erkeklere her an kaybedıcekmıs duygusu olunca ılıskı yuruyo gercekten
Soran+1 yılheh ıste sorun TAMDA BU ! eskısı gibi degıl resmen ben kosuyorum pesınde ben eskı halımızı ıstıyorum ve eskıden nasılsam o halımıze gerı donmek icin cabalıyorum once kıskanclıktan baslamam gerek pesımde oldugu zamanları hatırlatmam gerek
Soran+1 yılsevıyem dusukmus ondan atamıyomusum :(
Soran+1 yılcok abartırsam bu sefer ılgılenmez ya :D ama sertlık ıyıdır haklısın
Soran+1 yılya burdan anlatsana kım bakıp okıcak zaten ustu kapalı anlat yanı ornek vermek ıstedıgın yerlerı :)
Boğa+1 yılerkekdeki nefisdir nefis erkegi baska yere götürür ve ben nefsin erkekde oldugunu düsünen bir varlıgım.
erkek nefsinin götürdügü yerlere uctugunda bir çok şeyi bırakıp gitmiş oluyor geri döndügünde bıraktıgı seyler yerindeyse arsızlasıyor arsızlastıgında devam ediyor bu böyle yani ehe ehe elimin altında var ehehe gibi ama o bıraktıgındaki seyler onu bırakırsa bu sefer ona iyi bir ders verirlerse keske sadece ders vermis olsalar sonra ucma rotasını bıraktıklarının pesinde ucurtmaya baslar ama nafile çünkü ders vermekle kalmamıstır senin uctugun gibi oda ucmaya baslamıstır..
Soran+1 yılıste benı elının altında dusunuyo bende bunun olmadıgını ona gosterıcem. ınsallah yakalayabılırım :/ sence ne yapılmalı peki
Boğa+1 yılbunu sana eski kız arkadasım daha iyi anlatırdı :D neyse.
takma sallama onu mesaj atma bırak o atsın sogu kdavran sert konus mesafeli konus hatta biriyle oldugunu bile düsünsün sende biraz ona yansıt sonra sana eski günleri eski zamanları hatırlatırsa umarımda hatırlatır çünkü o iyi bişey pişmanlık gibi yani sende eskileri yaptıgı hataları çekinmeden yüzüne vur ve ilk anlaşmada yelkenleri suya indirip canım askım deme süründür bırak kossun biraz anlasın ha fazlada uzatma sonra olumsuzluktan senide kaybetmesin :D yani sen o kıvamı duruma göre ayarlıcan ;)
Soran+1 yılhmm yanı ayarlamak gerek o kıvamı evet fazlada bıktırmak ıstemıyorum ben hep pesımde olsun ıstıyorum bunun bı yolu yok mu :D
Soran+1 yılevet haklısın ben kıskandırıyım benım degerımı bı anlasında gerısını hallederım ben :)
Soran+1 yılyaa orası derın mevzular ama ıpler bızım elımızde olmalı yoksa sız beceremıyosunuz :D
Soran+1 yıltamam tesekkurler :)
Soran+1 yıldınlıcem tesekkurler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılben yengeç burcuyum yemin ederim sakın kıskandırmaya kalkma seni vurur şahsen ben öyleyim dayanamam vururum
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya o kadar asabı bırı degıl kıskanması ıyı olucak , sen kıskandırma yollarını soyle yeterlı :)
Yengeç+1 yılşahsen diyelimki faceye fotoğraf atmış ve begenen kişiler olmuş ve begenen kişilerde akrabası falan değil başka arkadaşları şahsen ben o zaman cinnet geçiririm o zmaan ya da cep telefonundan arasa akrabası falan olmasa erkek sosyal arkadaşı olsa bile ben o zmaan o seni niye aradı diye telefonun bile kırarım yani okadar kıskanırım sevdiğimi
Soran+1 yıloo super o da oyle zaten :) fotograf koysam bı erkekle?
Yengeç+1 yılsen bilirsin ama fazla abartmadan koy yani sarılarak sakın koyma şahsen ben onun agzına anladın sen onu
Soran+1 yılhahahaha anladım anladım tamam :)
Yengeç+1 yılhadi sana iyi kıskandırmalar canimmmm
Soran+1 yıltesekkurler gule gule :D
+1 yılKaş yapacağım derken göz çıkarma, kıskandıracağım diye de güvenini sarsma. Eğer güvenini zedelersen bir daha imkanı yok sana güvenmez. Yengeç güvense de kıskanır ama çoğunlukla belli etmez :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYa belli etsin iste bende onu istiyorum delirsin :D
Yengeç+1 yılYengeç erkeğinin kıskançlığı çekilmez tavsiye etmem
Soran+1 yılBen kiskanilmayi seviyorum cekerim sorun degiil :)
+1 yılYengeç burcuyum ve özel bir çabaya gerek yok yengeç burcu sevdiğini çok aşırı fazla kıskanır zaten
10 Yorumla
+1 yılYengeç burcu erkeğini kıskandırmanıza gerek yoktur çünkü burcun özelliği olarak zaten çok kıskançlardır.
00 YorumlaBenim sevgilimde yengec.. ama hic bir zaman kiskandirmaga curet edemem cunki asiri kiskanc zevkinide burnumdan getiriyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılöyleler evet :D ama benimki artık o kadar guvenmıskı erkek arkadası zaten yoktur zaten yapmaz dıye dıye ben sıkıldım ! :D
+1 yıl@siestalife5 a son derece katılıyorum bende aynı durumdan muzdaribim yengecim ve baglandım mı kopma durumu olmuyo kıskançlıktan geberebilir yengeçler herhangi bir sey yapmana gerenk yok
01 Yorumla
Soran+1 yılOnda oluyo iste kopma durumu ondan toparlamam gerek kiskandirmaya ihtiyacim var her yolu denicem ama guvenini sarsmadan tabiki siz sadece ornekler verseniz yeterli kucukte olsa :)
+1 yılHem cinslerimi hem. kiskandircan hem yardim istiyon pehhhhhh
00 Yorumlaarkadaş şaka mısınız? burçla kıskandırmanın alakası ne ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldikkat et erkeklerin bir çoğu kıskandırıldıkları zaman vazgeçerler
010 Yorumla
Soran+1 yılyok abartmadan yapıcam bunu cunku kasar gozukmekte ıstemıyorum sahıp cıksın bana yeterlı
Cevap sahibi+1 yılkeyfin bilir ama bir nefret örneği olursun
Soran+1 yılya bana yardım etsen ben dozunu ıyı ayarlarım merak etme :)
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma duygularla oynamayı sevmem
Soran+1 yılhayır bu duygularla oynamak degıl farkında olsun bazı seylerı ben kendı yasadıgımı ona yasatmak ıstıyorum duygularıyla oynanan benım
Cevap sahibi+1 yılo farkında olmadan yapmış olabilir ama sen kasıtlı yapıyorsun daha vahim bu
Soran+1 yılnasıl farkında olmadan ya baska kızlarla boy boy fotograflar cektırmek farkında olmadanmı yapılıyo? :D
Cevap sahibi+1 yılo zaman ayrılmak yapacağın acizlik örneğinden daha şerefli bir davranış olur
Soran+1 yılben ayrıldım zaten ama onada aynı seyı yasatmak ıstıyorum of !!
Cevap sahibi+1 yılküçük olmana gerek yok
Ben bir yengecim istersen kiskandirma derim
021 Yorumla
Soran+1 yılhayır kıskandırmak ıstıyorum cunku bana sahıp cıkması gerek tek ona aıt olmadıgımıda farkında olması gerek cunku hıc ugrasmadan resmen benı elde ettıgını dusunuyo ben kıskandırıp bazı seylerı farkına varsın ıstıyorum
Soran+1 yılohooo sen yardım etmicen anlasıldı burctasını koru hemen ;)
Soran+1 yılhic sadık oldugunu sanmıyorum bana o kadar cok guvenmıskı askıma o kadar cok ınanmıstı artık benı kıskanmıyo bıle ılk baslardakı gıbı davranmıyo bende bu yuzden kıskandırmak ıstıyorum ama hıc bı sekılde yardım falan etmıyosun
Soran+1 yılsupeer hıc aklıma gelmemıstı :D baska baskaa
Soran+1 yılsenın hemcınsın zaten oz kuzenınden kıskanıyo benı :D tesekkur ederım ıseyarar ınsallah :)
Soran+1 yılsorabılırsın ozge ısmım :)
Soran+1 yılya acarken ısmımı farklı sekılde yazdım aslında ısmımı vermıcektımde sen oyle dıyınce yazdım gozukmez hıc bı sekılde kusura bakma :/
Soran+1 yılnasıl yanı hahahaha senı tanımıyorum bıle :D
Soran+1 yılbende :) sen sevgılını kuzenındenmı kıskanıyosun yoksa :D
Soran+1 yılcok mu yakınlar ki
Astroloji & Burçlar konusunda 403 cevap paylaştı. boğa desen bilirdimde yengeç ilgi alanım değil:D
01 Yorumla
Soran+1 yılboga benım burcum zaten ::D
+1 yılKıskandırma :) seviyorsa kudurur öldürür
015 Yorumla
Soran+1 yılyok yok o kadar asabı degıl sakındır :D ama kıskanıcagını tahmın ediyorum sende yardımcı olabılırsın?
Yengeç+1 yılBaşka biriyle biraz samimi olman bile delirtir :D
Soran+1 yılasırıya kacmadan herhalde? :D
Yengeç+1 yılEvet :) git başkasına bırak kendini demiyom kan çıkar o zaman ya da yıkılır çocuk
Soran+1 yılyok ya o dar kafadır zaten kasar falan der suratıma bakmaz bıdaha abartmamak gerek. eteklı shortlu fotograflar atsam ınternete?
Yengeç+1 yılKaşar der :) ben sevmem öyle tipleri :D
Soran+1 yılay aynı onun gıbısın o da hemen yadırgar :D fazla kısa gıymeden yapıcam o ısı o zaman :D
Yengeç+1 yılAçık foto atma :)
Soran+1 yılya bu cocuk bı garıp her zaman kızar acık gıyındıgımde bı kere gıydım bısey demedı bende bu gazla tekrar denıcem :D :D
Yengeç+1 yılSonunda soğutursun diyim bak sevdiğim kız vardı ne kadar koştum peşinden anlatsam ağzın açık kalır sevgilisi varmış bir çırpıda sildim biz böyleyiz
Soran+1 yılya dogru zaten o da fazlasına gelemıyo ama bana baska secenekte bırakmıyo mecburum bıraz acı cekmesı lazım
Yengeç+1 yılÇekceği acıyla sende kaybolcaksın
Soran+1 yılnasıl yanı?
Yengeç+1 yılSoğar senden
Soran+1 yılya sureklı pesımde olmasının bı yolu yokmu? soguk davranırsamda bı zaman sonra sıkılacagını ve pesımı bırakacagını dusunuyorum cunku? sence senı ne bı kızın pesınden kosturturdu?
+1 yılYa birakin bu bos seyleri ala askina
00 Yorumla
+1 yılYorma kendini zaten her b*k a kiskaniriz biz
05 Yorumla
Soran+1 yılonu bılıyozda bu ıyıce guvendı bana artık kıskandırmak gerek :D
Koç+1 yılErkek bir kedi al yanına bu yeter li :D
Soran+1 yılHahaha yaa o o kadar abartmaz sanmiyorum ama denerim :D
Koç+1 yılBizde yengeciz bayan biliyoruz
Soran+1 yılE tamam o zaman iseyarar seyler soyle sende
+1 yılbise yapmana gerek yok zaten yeterince kıskancız
011 Yorumla
Soran+1 yılDurup dururken kiskanmazki ayrica onun ofkesi saman alevi gibi hemen soner ben devamli kiskansin istiyorum
Yengeç+1 yılnekadardır berabersiniz kısa süre ise daha henüz kırıcı olmak istemiyordur yoksa alıstıkca döver bile seni kıskandıkca sahsen ben öleyim
Soran+1 yılYa biz ayriyiz suanda bazi nedenlerden dolayi ama senelerdir birlikteydik ilk tanistigimiz zamanlar cok kiskancti zaten simdiye kadarda dovmekle falan tehdit etti ama o kadar asabi bir insan degil kiymetimi anlasin hep elinden kacicakmisim gibi hissetsinki degerimk bilsin
Yengeç+1 yılzorlama ozaman demkki karaktrinde yok bu her erkek aynı degil işte
Soran+1 yılBen onu iyi taniyorum gayette var karakterinde sadece ortaya cikarmaya calisiyorum
Yengeç+1 yılne kadardır ayrısınız
Soran+1 yıl4 ay falan oldu. Araya zaman koyunca daha cok ozluyo o yuzden barismayi dusunmuyorum bir sure acikcasi kendine gelsin sonra ben onu dahada kendine getiricem kiskandirarak :D
Yengeç+1 yılvalla eger sinirli biryse sen dayagı yersin bu gidişle :)
Soran+1 yılYa iste hic sinirlenmiyo kiskaniyo ama bos geliyo bana deli olsun istiyorum dovmez beni ya :D
Yengeç+1 yılilla dayak istiyosan gel döveyim stresim gitsin en azından :)
Soran+1 yılhahaha yok almiyim :D
+1 yılBilmiyorum gizli :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler