Eşimin yakın arkadaşından hoşlanıyorum, ne yapacağım?

Eşimin arkadaşından hoşlanıyorum, ne yapmalıyım?

Eşimin iş yerinden yakın arkadaşından hoşlanıyorum ve onunda benden hoşlandığını seziyorum. İkimizde karakterli insanlarız kendimize yakıştıramadığımız için hep bu durumdan kaçıyoruz yan yana gelmemeye resmi durmaya çalışıyoruz. Fakat eşim o kadar slk ki sürekli ona benden banada ondan bahsediyor. Sürekli yan yana geliyoruz. Bu arada eşimle de aramız kötü, boşanmak istiyorum ama anlaşmaya yanaşmıyor. (Bunun o kişiyle alakası yok) Çocukda olunca evlilik devam ediyor. Ama ben fena tutuldum. Gece rüyalarımda görüyorum. Eşimle sevişirken birden onun hayali gözümün önüne geliyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor ama ondan en ufak bir sevgi belirtisi görüyüm çok mutlu oluyorum. O da aynı şekilde benim gibi kendini suçlu hissediyor bunu çok iyi anlayabiliyorum hareketlerinden bakışlarından. Belki bana gelip yanaşsaydı bu kadar etkilenmeyecektim ama şu an ondan çok hoşlanıyorum. Ben ne yapacağım, bir de küçücük çocugum var. Kendime de yakıştıramıyorum of off

Güncellemeler
+1 yıl
18-20 yaşındaki ergen arkadaşlar evliliğin e sinden haberi olmayan çocugun ç sinden haberi olmayan sırf popülerite uğrana yorum yapan arkadaşlar.. lütfen biraz saygı. Anlamadığınız konularda konuşmayın. Yargılayan arkadaşların profillerine bakıyorum hepsi çocuk. Biz de sizin yaşınızdan geçtik. Bizde sizin gibi düşünüyorduk. Ama hayat öyle sınamıyor. Bu sevgililik flört vs ye benzemiyor. Ortada ciddi mevzu var. Boş boş yorum yapıp durmayın
Eşimin yakın arkadaşından hoşlanıyorum, ne yapacağım?