Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Valla arkadaşım yazını baştan sona okudum, güncelleme notunu da okudum, üzerinde düşündüm ancak elle tutulur bir tarafı yok yani. İkimiz de karakterli insanlarız demişsin. Bu doğru değil. Karakterli birisi olsa arkadaşının karısına o gözle bakmaz. Sen karakterli birisi olsan böyle karaktersiz birisi için yanıp tutuşmazsın. Erdem, onur, şeref, haysiyet... Bu kelimeler ne ifade ediyor her ikiniz içinde? Haaa şimdi burada yok beni yargılıyor, yok hakaret ediyor diye atlayacaksan, hemen burada kes okumayı, ancak hiç kusura bakma amacım kırmak, yargılamak, hakaret etmek değil. Neyse onu söylüyorum. Eşine ondan bahsediyor diye canım diyorsun ama arkadaşının karısına bakana karakterli diyorsun, otur bir daha düşün. Eşinle sevişirken onu düşünüyorsun, o sana yanaşsa belki aldatacaksın bile ama sen de karakterlisin o da karakterli. Doğru olsan o kişiyi uyarırdın, gerekirse eşini uyarırdın samimiyeti keserdiniz. Bir sürü yolu var ancak sen yolunu seçmişsin gül bahçesine gittiğini sandığın ateşten taşlar ile döşeli o yolu...
25 Yorumla
Soran+1 yılFiili bir hareket eylem yok bunlar duygular. Eşimede duygularımı söylemeyi düşündüm. Lakin anlayabileceğini düşünmüyorum. Tepkisi sizin gibi olgun olmaz. Boşanmak istememin sebebi zaten onun olgun olamaması. Hatalar yapması. hatalarını düzeltmemesi. Saygısızlaşması.. şimdi bunu söylersem sizce nasıl tepki verecek?
Soran+1 yılBir de bu yanıp tutuşma öyle olmAdı. Ordan bakınca pat tanıştık hoşlandık gibi gözüküyor öyle değil. Bu kişi benim hamileliğimde de yanımda oldu. Arkadaştık. Bende o gözle bakmadım o da o gözle bakmadı. Çok ortak noktamız vardı. Zamanla daha çok vakit geçirmeye başladık. Daha çok daha çok derken birbirimizi düşünür olduk. Ben onun canı sıkıldığında sıkılmaya başladım. O eşim bana kötü davrandıkça morali bozuldu. Aramızı yapmaya çalıştı hep. Öyle arabozucu gibi bir durumu olmadı hiç. Sadece anlarsınız ya. Sevdiğinizin bir yeri acısa sizinde canınız yanar öyle bir şey. Çok değişik gerçekten bende böyle bir şey ile karşılaşacağımı düşünmezdim. Eminim ki karşı tarafta öyle
Soran+1 yılBen ne istediğimin farkında mıyım sence? Boşanmak istiyorum orası kesin ama hayatımda erkek istemiyorum sanki. Bazen duygusal boşluktan aklıma geliyor bence. Sağolsun burada yorum yapanlar beni kendime getirdi.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilhassa eşinizle sevişirken o hayali def etmeye çalışın, çünkü bu mühim bir ayrıntı.
Çoğu kişinin hayalleri ve hayatları başka ve çocukların varlığı evliliği uzatıyor ya da bir ömür boyu devam etmesine yol açıyor.
Mutlaka ki evliliğinizi bitirme sebebiniz üçüncü bir kişi değil, şayet öyle olsaydı ondan uzak tutmak için zorlamazdınız kendinizi. Zihninizde, hayallerinizde bir başka adam olmasa dahi siz yine boşanmak istiyorsunuz, sanırım bu düşünce içindesiniz epeydir ama elinizi, kolunuzu bağlayan sebebleriniz var. Sapık, ırz düşmanı bir adam olsaydı eşinizin en yakın arkadaşı ne kadar yakışıklı ve etkileyici olursa olsun ona gönül vermezdiniz şüphesiz ki. Hem yakışıklı, hemde kalender erkekleri yakışıklı buluruz biz kadınlar.
Bu insan evinize girip çıkan, evinizde çay içen, yemek yiyen birisi, eşinizin arkadaşı, eşinizle boşanıp onunla olduğunuzu varsayalım herkes bu durumdan nasıl etkilenir, bunu ele alalım. Eşiniz siz onu aldatmasanız dahi sinir krizi geçirir, hep aldatıldığını düşünür, kan bile çıkabilir Allah korusun, belki çocuğunuzu size göstermez intikam almak için, dışardaki kişiler onlar da evvelden beri o kişiyle ilişki içinde olduğunuzu düşünüp size olmadık sözler söyler, arkanızdan konuşurlar, adam kadını ya da kadın adamı ayarttı olur ki (bu durum da her iki taraf da masum olsa dahi günah keçisi kadın olur) Eşiniz en yakın arkadaşına tekme tokat dalıp "karımı elimden aldın, namusuma göz diktin"der, o hesaplaşma muhakkak olur. Eşinizin en yakın arkadaşı bekar sanırım, siz hem evli hemde annesiniz. Günahınız olmasa dahi böyle bir konuyla yaftalanırsanız çocuğunuz için de olmadık sözler söyleyebilirler (lütfen kırılmayın bana, anası ne ki kızı (çocuğunuz kız mı erkek mi bilmiyorum ama şayet kızsa kadınlar hakkında daha çok atıp tutuyor toplum, gençtir yanılır demiyorlar ) ama annelerin daha dikkatli olması lazım, ilerde çocuklar hata yaptığında paşalar gibi çocuklarını koruyabilsinler.
Tabiki elalem odaklı yaşamamak lazım ama kimseye de o cürreti vermemeliyiz. Boşanmayı istoyorsunuz, lakin ekonomik özgürlüğünüz var mı, çocuğa dair tüm sorumlukları taşıyabilecek misiniz, kendize bu soruları sorun ve hayatınızdaki kararları ona göre verin bence, en önemlisi de çocuğunuzun mutluluğu, zannimca o beyfendinin çocuğu yok, evli değil, baba olmayan, babalığı tatmayan birisi sizin çocuğunuza olan şefkatinizi anlayamaz, sizin onu çocuğunuz için ikinci plana atmanızı anlayamaz, ayrıca çocuğunuz en çok babasının yanında huzur ve emniyette olur, bence çocuğunuz da istemez annesi ve babasının ayrılmasını. Eşiniz temiz kalbli bir adam bence, en azından haddim olmayarak şunu söyleyebilirim ki madem onu sevmiyorsunuz, madem zihninizde daha çok boşanma düşünceleri var o zaman ikinci çocuğu yapmayın, önleminizi alın, çocuğunuzu büyütün. Tek çocukla boşanmak başka, iki çocukla boşanmak başkadır.
O kişi aklınıza düştüğünde zihninizi meşgul edin, kazak örün mesela, zihninizi dağıtmaya çalışın ve o kişiyle bir araya gelmemeye çalışın ki bunu yaptığınızı da ifade ettiniz
58 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok iyi anlamışsınız beni. Bende bunları düşünüyorum. Bu yüzden kaçışlarım. Eşimle malesefki olmayacak yuva olamıyoruz. Çok şükür ekonomik özgürlüğüm var. Sadece evlilikte yaptığım birikimler fedakarlıklar eşime kalsın istemiyorum. Çünkü çocugunun rızkından önce kendi ailesini önemseyen biri. Bizi hala benimsediğini yuva olduğumuzu anlamıyor. Zaten bu yüzden boşanmak istemem. Hayırlısıyla kurturulurum inşallah. Dediğiniz gibi yapacağım. Sadece denk geldiğimizde ne yapacağımı bilemiyorum. Elim ayağım birbirine dolanıyor. Ya çok sinirli tepkiler veriyorum o şahısa ya da çok yumuşak. Ortası yok. Haliyle o da anlayıp ümitleniyor. Farkında ona gitmeyeceğimi biliyor fakat insanın sevilmesi o kadar güzel bir şey ki duygulara kaptırıyoruz kendimizi. Onuda anlıyorum kendimide ama hareketlerimi kontrol edemiyorum. Bir ara eşime söyleyim dedim. Ondan hoşlandığımızı bizi bir araya getirme diyecektim. Sonra tepkisinden korktum. Eşimede güvenemiyorum
- +1 yıl
Tabi ki haklısınız, kadınlar için bilhassa daha zor sevmedikleri kişiyle evliliklerine devam etmek. Sizden evvel, çocuğunuzdan evvel kendi ailesinin rızkını düşünen birisine bugüne dek olan birkimlerinizin yarısını vermek istememeniz gayet de doğal, kaldı ki kendi emeğinizin yarısını niye ona vereceksiniz? Birisiyle evliysen onunla gönül bağın bitmiş olsa bile hukuksal bağın da oluyor, malların bölüşümü gibi, bu da çok stresli bir süreç olur iki taraftan birisi boşanmayı istemezse. Sizi çok iyi anlıyorum, çok zor bir şey böyle birisiyle evli olmak, elbette ki beterin beteri vardır ama ne olursa olsun önce kendi evladını düşünecek, eşiniz böyle yapınca kendinizi ikinci plana atılmış gibi hissediyorsunuz, kim olsa öyle hisseder. Ekonomik özgürlüğünüzün olması büyük bir artı, illa ki mal paylaşımı hususunda bir çıkış yolu vardır.
Çocuğunuz ve sizin hakkınızda her şeyin en güzeli olsun, yavrunuzla çok mutlu günleriniz olsun.
Bilmez miyim aşk insanın ayarlarını bozan bir duygu, insan ne yapacağını şaşırıyor, tepkileri aşırı oluyor, kontrolsüz oluyor ya da aşırı kontrollü oluyor, etkilendiğiniz insanın karşısında iki dirhem bir çekirdek olmanız öyle normal ki. Hepimiz geçtik bu yollardan ama duyduğunuz aslında aşk değil biz kadınlar duygusal yoksunluk yaşıyorsak kadınlığımızı bize hissettirecek bir erkeğe ihtiyaç duyarız, eşiniz size gereken özeni vermediği için duygusal olarak ondan kopup kendinizi ona kapattınız. Sakın ola ki eşinize söylemeyin. Sizi anlamaz, nasıl anlasın, üstelik çok korkunç şeyler olabilir, içinizde saklı tutun ve böyle devam edin.
İlerde bir gün hayatınızda birisi olacaksa da bu doğru bir zamanda olmalı sizin de ifade ettiğiniz gibi ve bu kişi eşinizin en yakın arkadaşı olmamalı.
Eşinizin en yakın arkadaşı olan kişinin sizin kadar hayat tecrübesi yoktur eminim ki ve bir insanı aynı evde yaşarsak tanıyoruz ancak, hayallerimizde olan o insan hayatımızın en büyük hatası da olabiliyor, belki o etkilendiğiniz kişiyle kimyanız uyuşmayacak.
- +1 yıl
Siz şu an en doğrusunu yapıyorsunuz eşinize söylemeyerek ve kendinizi durdurarak, en önemlisi yavrunuzun mutluluğu, boşanmak da sizin en hür hakkınız ama size Serhat Yabancı'nın Evlenmeden Boşanmadan Önce İyi Düşün kitabını okumanızı tavsiye ediyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim sonunda anlayan mantıklı bir yorumla denk gelmek güzel oldu. Kim ister böyle bir duruma düşmek. İnsanlar hemen ahlaksız karaktersiz diye yaftayı yapıştırıyor. Boşanma mevzusunu 2 senedir gündemdeydi. Evliliğin temelini sarsıcı hareketlerde bulunmuştu ben affettim. Keşke affetmez olaydım diyemiyorum çünkü bu çocugu çok istiyordum. Pişman değilim. Doğum sonrası bilirsiniz kadınlar daha hassas olur. O dönemlerde hak etmeyeceğim davranışlar gördüm. Sırf kendinin bencil çıkarları uğruna. Onu da affettim sevgi olmasın en azından saygı olsun çocugumun hatrına sevmediğim insana katlanırım dedim. Lakin tek taraflı olmuyor. Sevgi görmedikçe saygısızlaştı. Saygısızlığın boyutu her geçen gün arttı. Artık katlanabileceğim bir seviyede değil
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek. Elbette ki hepimiz hayalimizdeki hayatı yaşamak isteriz. Anlamayan kişiler büyük konuşuyor, kendileri aynı durumu deneyimlese kim bilir neler yaparlardı, anlamayıp büyük laf edenler aynı duruma kendileri düşselerdi kendilerini tutabilirler miydi? Siz hiçbir ahlaksızlık yapmadınız, kendinizi durdurmaya çalışıyorsunuz ama şu konuya tekrar değineceğim, çünkü ehemmiyeti büyük bir konu, bu hatayı zaman zaman hepimiz yapmışızdır, nerdeyse hepimiz, benim kimseyi yargılamak haddime olmaz, ama ne olursa olsun yapılmaması gereken bir şeydir bu, bir başkasını hayal edip başkasıyla sevişmek, o esnada ana rahmine bebek düşebilir, bu konu çok önemli, dinen bu konunun ehemmiyeti çok büyük, o esnada insanın zihnine bu düşünceler uğradığında def etmeye çalışmalı.
Elbette ki boşanma hususu bir anda verilebilecek bir karar asla değil, insanın bu kararı vermesi dahi sancılı bir süreç, siz ekonomik özgürlüğü olan bir insansınız, gidebilmenizin önünde hiçbir engel yok aslında, kendisi boşanmak istemese dahi en azından onunla aynı evde yaşamamış olursunuz ki bu da sizin için iyi bir durum olsa gerek.
O sizin birikiminizin yarısını alabiliyorsa, sizde onun birikimini alabilirsiniz.
Anne olmayı sevmişsiniz ne güzel, eşinizin size verdiği en güzel şey çocuğunuz ama mutsuz evliliği kesinlikle çocuk kurtarmıyor, size iyi bir eş olamayan bir insan nasıl çocuğuna iyi bir baba olabilsin ki? Çocuk bir evliliği kurtarıyor olsaydı bu adam değişirdi, lohusalık döneminde ihtiyacınız olan şefkati size gösterirdi (hem de doğum öncesinde affı mümkün olmayan hataları da telafi ederdi böylelikle) ama daha da bencilleşmiş. Evlilik kişilerin birbirine katlanacağı, hayatı birbirlerine cehennem edeceği, yaşadığı travmaların bedelini güçsüz olana çektireceği bir kurum asla değildir.
Eşinizin ve bu evliliğin size kazandırdığı en büyük güzellik çocuğunuz şüphesiz ki, yavrunuzun da ömrü, bahtı güzel olsun. - +1 yıl
Kesinlikle çaresiz bir kadın değilsiniz, size boşanın ya da boşanmayın demek benim haddime değil, kimsenin haddine değil ama evliliğinizi gözlemlediğinizde eşinizin artılarını mı eksilerini mi daha çok görüyorsunuz, boşanmak mı yoksa evliliğinizi devam ettirmek mi sizce sizin için daha hayırlı, hangisi sizin ruh sağlığınıza daha iyi gelir, bu hususları enine boyuna düşünmek gerekir.
Soran+1 yılKesinlikle boşanmak çok düşündüm
- +1 yıl
Öncelikle eig için teşekkür ederim 🌿
Hakkınızda her şeyin en güzeli olsun 🌹
+1 yılevli değilim, bu tarz bir durum da hiç yaşamadım ama empati yapabiliyorum sizinle. bana göre uzaklaşmacı değil, yakınlaşmacı bir yol izlemelisiniz. yani demek istediğim şu; kötü olan ve istenmeyen şeyden uzaklaşma planı değil de, olması gereken ve istenen şeye yakınlaşmaya dair bir plan yapmalısınız. istediğiniz şey (o 3. kişiden bağımsız olarak söylüyorum) eşinizle daha mutlu ve sağlıklı bi evliliğinizin olması değil mi? öyleyse buradaki düğümü çözmeye odaklanmalısınız diye düşünüyorum. eşinizle konuşun, "bak ben seni seviyorum, hayatımıza beraberce devam edelim istiyorum ama şunun şöyle şöyle olması beni çok üzüyor, bu yüzden umutsuzluğa kapılıyorum" tarzı kendinizi ifade edebilirsiniz. kullandığınız iletişim dili de suçlayıcı olmamalı, "sen şöylesin sen böyle yapıyosun" şeklinde suçlayıcı bi dille değil de "senin şu davranışın beni böyle hissettiriyo" şeklinde açıklamalısınız. hatta elinize bayağı kağıt kalem alıp rahatsızlık duyduğunuz şeylerin ve olmasını istediğiniz şeylerin listesini yapıp, böyle bi konuşma planlayabilirsiniz. aynı şekilde siz de eşinizi can kulağıyla dinleyin, sorunlarınızı tespit edin. "hoşumuza giden ve gitmeyen şeyler ne" diye düşünüp bunların farkında varın, eteğinizdeki taşları dökün. ikiniz de kendinizi ifade ettikçe ve birbirinizi anladıkça ilişkinizin iyileşeceğini düşünüyorum.
siz de şu an bulunduğunuz yolda trafik tıkandığı için doğal olarak civardaki yan yollara sapma eğilimindesiniz gibi geldi. o yüzden kendi yolunuzdaki trafiğin açılmasına çabalamak gerekiyor diye düşünüyorum. kolaylıklar dilerim gerçekten11 Yorumla
Soran+1 yılYok yollar tıkalı değildi. Dediğiniz şeyleri uyguladım ama olmuyor. 1 ay sonra eski hali geri geliyor. Onun ilgisiz davranışlarıda sürüklemiş olabilir fakat ben o kişinin düşünce yapısından etkilendim.
Cinsel Yaşam konusunda 17,7b cevap paylaştı. Çocuk olması senin elini ayağını bağlıyor artık senin hayatı çocuğunuza düşünerek iki kişilik düşünmen gerekir. Çocuklarımız bizim canımız ciğerimiz onların saçının bir teline bile zarar görmesini istemeyiz onun için bir çok fedakarlığı gözümüzü kırpmadan yaparız. Sen geçici bir heves olarak kocanın arkadaşına gönlünü kaptırmışım arada bir elektriklenme olmuş ama o adamla ilişkiye girmen hem çocuğu hemde kocayı etkiler. Bence o hayali çocuğun için bırak kocana dön çocuğunu analı babalı büyüt sağlam karakterli meslek sahibi ettikten sonra ayrilacaksam ayrıl bunu çocuğun sağlığı için yap. Kocanın arkadaşıyla ilişki yaşadın elektrik tutmadı oradanda ayrılacaktır sonu bilinmez bir macera olacak sana o yüzden ince düşün çocuğun geleceğine göre karar ver
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmayın yuvanızı yıkamayın
02 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden değil ya yuva hiç yuva olmadı zaten. Eşimin ilgisizliği saygısızlıgı bitirdi herseyi
- +1 yıl
Madem ilgisiz ve saygısız niye evlendin?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbakınız bir yaşanmış hikaye ama önce lütfen bir psikoloğa gidiniz zira bu sizi hayatınız boyunca bırakmayacak bir durum
bir arkadaşım oğlunu evlendirdi, sonradan öğrendim kioğlu ile şimdi evli olduğu kadının eski kocasi iş arkadaşıymış, ve kadın arkadaşımın oğlunu resmen baştan çıkartmış, iş arkadaşı oğlunu sürekli eve davet ediyormuş, bira bitince işte siz gidin alın diyormuş, sonunda kadın boşanıp arkadaşımın oğlu ile evlenmiş,
bir yıl sonra çocukları olmuş ama arkadaşımın oğlu kendi işini kurup kısa sürede evini arabasını almış, kadın lüks hayat yaşamaya başlamış ama oğlan deli gibi çalışıyormuş, kadın ise partiler, meyhaneler yani herkes kendi hayatını yaşamaya başlamış
ama en son öğrendiğim çok iç açıcı değil, kadın spor hocası ile kırıştırmaya başlamış,
lütfen kimsenin hayatını zehir etmeyin psikoloğa gidin ve madem çocuk var evliliği kurtar demiyorum boşan gitsin yazıktır adama22 Yorumla
Soran+1 yılAmacım o boşanacağım inşallah.. biraz zaman
- +1 yıl
yazdığımı okudunuz sanırım? boşanın bence de, henüz gençsiniz hayata yeni baştan başlayın ama psikolog şart size
Cinsel Yaşam konusunda 823 cevap paylaştı. Ulan daha adamın sana bir şey itiraf ettiği yok o da şöyle biliyorum o da böyle seziyorum diyorsun. He 6. hissi kuvvetli insan sana yanaşmaya çok çekiniyor.. madem kalbinde birisi var eşine böyle söyle illa bu kişi arkadaşın demek zorunda değilsin baktın olmuyor davayı sen aç.
Ortada iyi veya kötü bir evlilij ve bir çocuk var ya onu toparlamak için uğraşacaksın ya da boşanmak için.. ötesi olmamalı böyle yaşamak zorundayım diyemezsin. Bir kere o arada kalan evlada yazık. Daha evliliği yönetemeyen iki insanın çocuk yapma girişiminde bulunması bile o kadar saçma ki..14 Yorumla
Soran+1 yıl6. Hisler değil. Bakış imalar vs anlıyorsun. Detayları anlatmama gerek yok. Anlatırsam bitmez.. Ortada böyle bir durum var ve ben çıkmazdayım. Çocuğumu senden daha çok düşünüyorum. Zaten bütün savaşlarım onun için. Dertleşme postu bu. Akıl alma postu. Yargılama değil..
- +1 yıl
Soruda dertleşelim gibi bir yazı göremedim açıkcası sadece ne yapacağım demişsiniz bende size yapmanız gerekenleri kendi düşüncelerimle ifade ettim. Ha üslubum kaba mı evet çünkü bu tarz hissediyorum biliyorum o da benden hoşlanıyor imaları bana boş geliyor. Bazen kendi hislerimizle onun da öyle hissettiğini düşünebiliyoruz. Neyse tabii ki tam tersi de olabilir.. çocuk için ayrılamıyorum lafları da olamaz yani çocuk için insan kaç sene kendinden feragat edebilir ki? Kaç sene mutluymuş gibi yapabilir? Bunları da düşünmek gerek. Çocuğunu benden daha çok düşündüğünü yazmışsın ee ben başka bir şey mi ima etmişim. Zaten olması gereken de bu.
Soran+1 yılSen olayı hiç anlamamışsın. Yorumun sana kalsın teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında eşinizin tavrını da anlamış değilim. Bunları neden yapıyor ki? Yani sürekli konunun siz olmanız ne alaka? Arkadaşına senden ve sana da sürekli ondan bahsetmesini çok ta masum bulmuyorum. Kafasın da bir şeyler mi var diye de sormuyor değilim. Kimse ilgisizliği, saygısızlığı, aşksızlığı haketmiyor. Sorunlarınız her neyse çözün ve dikkatinizi aşinize verin. Olnuyorsa da olmuyordur. Çocuğun varlığı hiç bir şeye engel değil. Boşanıp hayatınıza bakın, sizi hak edeni bulun ve mus mutlu yaşayın...
24 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda çok dolandırıyor kafamı. Ne yapmaya çalışıyor diye. Onu anlayabilmek imkansız
- +1 yıl
İmkansız değil. Ben zaten görebiliyorum. Ama buradan yazacak ta değilim...
Soran+1 yılYani saf canım desem değil. Kurnazdır. Belki o da böyle tatmin ediyordur kendini.. bana acı çektirmekten
- +1 yıl
Ve daha dahası da var...
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yakin arkadasimin nisanlisiydi o zamanlar kiz. benle onu kiyaslar hep beni overdi. ama biz arkadsimla cok yakin oldugumuz icin alinma gucenme olmazdi. bi kere benim de ters zamanima geldi. benim eve hani guya calisan olarak gelme konusunda sakalasmaya basladik. konu en son gece ben uyuyamazsan iste senin yatagina gelirim falan konulari oldu neyse. bi dahakine bana geldiklerinde opustuk. hatta arka odada yakinlastim baya. kiz korktu :) sonra evlendi bunlar. evlendikten sora cocugu benle gorusturmedi ortaligi ayaga kaldirdi vs vs. gel zaman git zaman gorusemedikce koptuk hepsiyle, artik napiyorlar hic haberim yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSana şeytan büyük oyun oynuyor sakın pes etme, o değil kazanan sen ol. Onunla arayı aç, uzaklaş gerekirse işten ayrıl ne bileyim bir çözümü vardır... Eşinle de bu konudan bağımsız olmuyorsa olmuyor deyip yola çık. Allah tüm kadınların yardımcısı olsun, çocuğun ve kendin için ne gerekiyorsa yap, öncelik sizsiniz...
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten yeni ben bencil olmalı. Eskiden olsa hep karşı tarafı düşünürdüm. Artık buna son
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılEn yakın arkadaşımın başına gelmiş gibi konuşacağım, kardeşlik duygusal bosluktasin, hadi boşandın hayatın düze çıktı. Yine de ex in kankasindan sana yar olmaz. Bu böyle adı koyulmayan pilatonik olarak devam eder. Hadi oldu diyelim. Exler saykoya sarar, sana. ok atar vay efendim sen beni bunun için bıraktın. Bir de islemedigin kabahatin çamuru. boş ver sen cocugunla yeni hayat kur.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yaklaşım.. haklısın
+1 yılDurumuna çok üzüldüm. İyi bir anne olduğuna eminim. Çocuğun huzursuz bir aile ortamında büyüyüp telef olacağına ayrıl eşinden. İkna etmenin bir yolu olmalı. Eşinin arkadaşı olmasaydı belki başka bir adam olacaktı. İlgiye ihtiyaç duyduğun bir dönemdesin. Aklın karışık.
016 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yapabilirim inşallah o kozları elime geçiririm
- +1 yıl
Huzursuz bir evliliği sürdürme. Bunu en başta kendin için yap. Mutlu bir kadın ol ki evladına analık yapabilesin. Evladın için de sürdürme. Suni olacak. Mutsuz bir çatı altında büyüyeceğine genç yaşta ana babasının yanlış tercihini sorgulamayı idrak etsin. Daha yeğ olur.
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum. O rahmime düştükten sonra ben çok değiştim. Hayata pozitif bakmaya onun için yaşamaya yaşatmaya mutlu olmaya çalıştım. En basitinden keyfim olmasa bile sabah bir müzik açıp şarkılar söyleyip kahvaltı yapar oldum. (Eski ben olsa öğlene kadar yatar kahvaltı yapmaz) Sırf sütünü alsın diye. Allah bana emanet etti diye. Bir çok şeye olumlu baktım. Ama eşim ben böyle oldukça bütün yükü omuzlarıma verdi. Çok yoruldum. Psikolojim alt üst oldu. Sütüm kesildi üzüntüden. Bir erkek nasıl çocuğunun annesini böylesiye üzebilir anlamıyorum. Benimde erkek çocugum var ben kesinlikle böyle yetiştirmeyeceğim…
- +1 yıl
Eşinle sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Huzursuz olabilirsiniz. Artık yüzünü dahi görmek istemiyor olabilirsin. Ancak unutma ki kendi tercihindi. Hata ise senin hatandı. Böyle bir adamdan çocuk sahibi olmak tercihlerinin sonucu oldu. İnsan subjektif bir canlıdır. Objektif refleks gösteremez. Eşinin derdi nedir bilemiyorum. Suçlu suçsuz mevzusunda da değilim. Olmuyorsa olmuyordur. Eşinin annesinin bir günahı yok. Eşin de el bebe gül bebe sevgiyle büyütüldü belki. Tam aksi olsa dahi kınama. Sen de annesin.
- +1 yıl
Problemlerin kaynağı nedir? Niye bu haldesiniz?
Soran+1 yılHayır yanlış anladın. Ben eşimden çocuk sahibi olduğum için pişman değilim. Eşim çocuguna ilgili bir baba fakat çocuk için gelecek sağlayabilecek bir baba değil. Sevgi yönünden eksiltmez onda sıkıntı yok. Lakin sorumluluklar sıfır. Olgunluk yetişkinlik sıfır. Bunları benden bekliyor. Evin geçiminde elime bakıyor. Ben ters yapınca saygısızlaşıyor saldırıyor. Bu saldırılar sözel. Bende artık daha fazla katlanamıyorum. Eşime kalsa yer içer çocukla banada zırnık koklatmaz öyle biri. Her yöne çekilebilecek bir adam. Olgun değil hemde hiç.
Soran+1 yılSadakatsiz dizinde volkan karakteri var bilir misin. Onun gibi işte.
- +1 yıl
Eyvah eyvah :)
- +1 yıl
Her ilişki kendine özgü. Bir çok detay olabilir. Benim 5 yaşında bir oğlum var. Bir gün uyandım ve aynada kendime baktım. Dedim ki bu Sen değilsin. Mutlu ve huzurlu değilsin. Bunu kabullenip idrak edene kadar süreç çok sancılıydı. Oğlumun annesine bir kez dahi sesimi yükseltmemişimdir. Allah var hem çok iyi bir annedir hem de o da saygısını her daim korumuştur. En çok bundan endişe ettim zaten. Oğlumun annesine saygımı kaybetmekten. Telaşlandım. Eylem gerekiyordu ve bu ayrılık ile olacaktı. Bunları neden anlattım? Eşine saygını kaybettin. Tamiri mümkün müdür bir düşün. Oğlunun babasına güvenmiyorsun. Bak soruya konu olan adam hiç mevzu değil. Ben babayım ve çocuğun için telaşlı olmanı anlarım.
Soran+1 yılİstesem kurnazlık yapar parmağımda oynatırım. Ben öyle biri değilim. Sakin dingin bir hayatım var. Küçük şeylerle mutlu oluyorum. Çakallıklar bana göre değil. Bu duruma düşmek bile benim için çok kötü. Ağır geliyor. Benim bir an önce ikisinden de kurtulmam gerek…
- +1 yıl
Düştüğün bir durum yok. Zor bir süreçten geçiyorsun kafan karışık. Hayatının alelade bir döneminde o adamı görsen belki hiç dikkatini çekmeyecekti. Arzulamayacaktın. Eşin ile beraber olurken adamı hayal etmen tatminsizliğinle alakalı. Eşini hala seviyor olabilirsin ancak ona inancını yitirmişsin. Arkadaşından kurtul. Zira sana iyi gelmeyecek. Her doğru her yerde söylenmez. Bu dürüstlük değil aptallık olur. Bu konu da içinde kalsın kapansın gitsin.
Soran+1 yılKeşke sizin gibi saygılı bir ilişki olsaydı o zaman bitirmek daha kolay olurdu. maalesef çocukça bir inatlaşma içinde.
- +1 yıl
Telaşlanma. Her insanın kabullenme kotası bir değil. Eşin kararlı davranırsan eninde sonunda idrak eder. Umalım ki bu süreçte evladın ve sen ve eşin çok yıpranmamış olun. Ayrılsanızda hayatında olmaya devam edecek zira.
Soran+1 yılKesinlikle aptallık başka bir şey değil. teşekkür ederim
- +1 yıl
Sorun kendime dair detaylar hatırlattığı için özellikle takip ettim. Eşine anlatmaktan falan bahsetmişsin. Sakın böyle bir şey yapma. Çok sancı çekersin. Arkadaşım dediğin o adam bekar bir anne olana değin senin için alternatif değil.
Soran+1 yılYok anlatmayacağım öyle karar aldım bende kalsın. Güvenmeyeceksin kimseye
Adam heycan derdinde senden isik gormus ama emin degil o yuzden yanasmiyor ayrica muhtemelen korkak. Esin durumun farkinda caktirmiyor zaten bosanma vs konusu gectigi icin hamlenizle beraber seni kapi onune koyacak yillarca verecegi nafakadan yirtacak. Sizde biraz akilli olun bu sacma dusuncelerden vazgecin en azindan simdilik bosandiktan sonra egerki adam size gelirse duygusal bir bag diyebilirsiniz ama Şu an ki durum tamamen Heycan ve kullanma arzusu garanti başım agrimaz nasilsa hissi
04 Yorumla
Soran+1 yılNafaka vermez ki eşim maaşım ondan yüksek. Sadece şu doğum sonrası sürecte ücretsizdeyim. O da gecici durum. Bununla ilgisi oldugunu düşünmüyorum. Yeşil ışıklar da yoktu birden bire oldu anlayamadık. Onun içinde böyle oldugunu düşünüyorum
Soran+1 yılEminim, kadınlar anlar
Genellikle evlilerin içinde bulunduğu çıkmaz durum, evdeki karısına zerre kadar ilgiyi çok gören adamlar, iş yerindeki arkadaşlarıyla 9 10 saat ahenkli, sohbetli şakalı, yemekli, çaylı, kahveli, derdini dökmeli paylaşımları varken, evdekinin suratına telefonu dikerek oturup bir şey söylemek isteyince de "yaw benim dinliycek halim mi kalmış? Sen de ne konuşuyorsun" diyerek tersliyorsa, en gerekli konuları bile paylaşamıyorsa, evdeki dışarıda da çalışan kadına evin her sorumluluğunu yıkıp kendi hobilerinden taviz vermiyorsa, üstelik aldatma geçmişi olmuşsa hadi bakalım gel de bu durumu hal et! Daha ailesinden ve anasından duyduğun âdice lafları söylemiyorum bile! Lafın tamâmı aptala söylenirmiş.. Daha başka da bir şey yazmıyorum
00 YorumlaBazı düşünceler farklı düşüncelerin önünü açar. Eşinizle olan soğukluk sizde böyle bir boşluk yaratmış ve sizi bu yönde bir düşünceye sevk etmiş. Bu boşluğunuzu görüp size yakın durmuş ve eşinizin size olan yaklaşımı sizi ona daha çok yaklaştırmış. Bu yaptığınız çok doğru bir davranış değil. Eşinizle anlaşamıyorsanız boşanın. Eşinizle boşanmanızın sebebi bu adam olmasın. Eşinizden boşansanız dahi eşinizin arkadaşıyla evlenmenizi onunla birlikte olmanızı tavsiye etmem. Hayatınız boyunca kendinize olan saygınızı kaybedersiniz. Aklınıza geldikçe bu hata sizi baskılayacaktır. Güven duygunuzu sarsacaktır. Doğru ve mantıklı hareket edin.
00 Yorumla
+1 yılöncelikle bunun yaşla alakası yok onu belirtmeliyim insan 7 sinde ne ise 70 inde odur.
siz o yollardan geçerken yanlış yola sapmışsınız.
Bu tamamen karakter meselesi. En çokta o çocuğa üzüldüm Geleceği karakteri umarım size benzemez.
00 Yorumla
+1 yılAnlaşmalı boşanamıyorsan çekişmeli boşan ama boşan. Boşanmak istediğin adamla sevişmeye devam ediyosun ne alâka?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok etmiyorum. Çekişmeli için somut delil lazım. Beklemedeyim
sen bu işi ikiye ayır. hoşlandığın erkekle ilgisi yoksa boşanma düşüncenin önce o kısma kafa yor. böyle evlilik olmaz zaten sen kafanda bitirmişsin kadın bitirmişse kafasında olay bitmişdir. o evlilikden bi mok olmaz. hoşlandığın erkekle olan ilşkini bu olaydan ayrı tut.
00 Yorumla- https://youtu.be/oO8awe77tJg
Sana diyeceğim sadece budur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıllütfen kalitenizden, gururunuzdan vs ödün vermeyin, biraz inancınız varsa dua edin hakkınızda hayırlısı olması için. gene mi aldatma hikayesi diye girdim, çok şükür kaliteli bir insan çıktınız. boşanmadan evvel biraz sabredin, elbet çözülecektir
00 YorumlaAdi üstünde bak hoşlanıyorsun sadece. Ayrilsan ve onunla bir ilişki yaşasan emin ol seni de onu da mutlu etmez. Üstelik kocanın en yakın arkadaşı. Yol yakınken vazgeç. Herşeyi çok daha kötüye sürüklersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılAranız kötüyse gelip sana o arkadaşını mi anlatıyor. Bence dikkat et, belki bunlar 3'lü fantezi falan planlıyorlardır. Gerçi sen büyük kızsın üstesinden gelirsin. 😎 aranız kötü ve sevişiyor musunuz biraz garipmiş 😆
02 Yorumla
Soran+1 yılYok orası biraz yanlış anlaşıldı. Aramız hep kötü oluyordu. Ama bir şekilde düzeltip eskisi gibi devam ediyorduk. Ben bu adamdan hoşlandığımı anlayınca uzaklastım. Sonra evliliğim için yapmam gerekenleri düşündüm. Eşime sadık saygılı hamarat yatakta kuvvetli her şey oldum. Fakat eşim öyle birisi ki bunları hiç hak etmediğini bana yaptığı saygısızlıktan anladım. şu an sevişme yok. Boşanma gündemde. Bir şekilde ondan boşanacağım. Ama bu sürectede aklıma o kişi gelip duruyor. Ondan da nerdeyse 1 aydır uzagım. Cocugu özlediğini filan söylüyor. Vs vs
- +1 yıl
Umarım düzelir durumlar. Eşinin arkadaşından hoşlanıyorsan bile boşandıktan sonra kendine biraz zaman ver..
+1 yılHanımefendi siz böylesine bir sorunu gerçekten burada çözebileceğinize inanıp paylaşmışsınız sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok sizin sorununuz kendiliğinden hallolur hatta siz yorgun olduğunuz zamanda dünya durup size yol verir eminimki ama siz o zaman da dünyanın yakın arkadaşına aşık olursunuz böyle yedi göbek sürüp gider bu olay ufak bir karakter meselesi….
14 Yorumla
Soran+1 yılKimseye anlatamadığın bir şey. Bu platform bunun için yok mu. Herkes de ne karakterliymiş arkadaş. Sanki adamın altına yattım. Adamı görünce kaçıyorum adamda benden kaçıyor. Oldu gönül kaydı beyinle zıt ama hareketlerle zıt değil. fiili biraey yok
- +1 yıl
benim bahsettiğim noktalardan biri şu eşinden canım diye bahsetmen ve diğer birkaç nokta daha ama tabi çok da bir önemi yok bunların..
Soran+1 yılÖyle bahsetmedim canım demedim canım dedim
Soran+1 yılHakaretler canım diye çıkıyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bence sadice arzuluyorsun yani evet eşinle aran iyi olmuya bilir küçük çocunda varmış bence eşinle arını düzeltmelesin en azından bunı denemelisin eğer olmuyorsa tamam ama bu hoş bireşy değil yani
16 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama eşim bana karşı çok saygısız. Onunla yapamıyorum. Onunla çocuk büyütmek istemiyorum. Çocuga konuşmaları bile doldurur yönde. Yapma etme dedikçe yaptı, kendinden soğuttu
Soran+1 yılO olacak zaten bir şekilde. Boşanacağım. Bunun zaten dediğim gibi o kişiylede ilgisi yok
Soran+1 yılİnşallah öyledir
+1 yılHiç hoş omayna şeyler evlisj çocuğun var nasıl başkasına karşı bu duyguları besleyeblyrsun büyük konuşmak istemiyorum ama karakter meselesi bu ve yaptgin yanlış madem sevmyrsun eşini niye sevişiyorsun sevişirken o adam gelyr aklıma diyorsun bu hoşlanma istek arzu da olablr ama kötü zor ve olmaması gereken birsey
08 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek hoşlanmadım. Ortada dile dökülen bir şey de yok. Evliliğimi çok kurtarmaya çalıştım ama olmuyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. O kişinin arkadaşlığı bana iyi geliyordu. Sonra baktım birbirimizden hoşlanıyoruz hoşlanmaya başladık hemen uzaklaştım. 1 aydır görmemek için elimden geleni yapıyorum. Ama şu an yalnızlıkta sürekli onu düşünür oldum. İstemsizce aklımda zihnimde rüyalarımda
- +1 yıl
Yalnız hissediyorsun diye de olaabilir yani eşinle neyi cozemiyorsunjz ki bu kişi olmadan da eşinle boşanmak istyr muydun dürüst ol lütfen. bir de hoslandgin kişiyle aynı ortamda misjn
Soran+1 yılEvet istiyordum boşanmayı. Eşimle çok sıkıntılarımız oldu daha çok affedici taraf bendim. Ama şimdi çocuk var ve o hala büyümedi. Hala sorumsuzca ve saygısızca davranıyor. Ortak karar alamıyoruz hep onun istekleri oluyor. Birikim yapamıyor. Sürekli borcu var. Ailesinin eline bakıyor. Aileside çok müdahil evimize ortamımıza. Yuva gibi değiliz. Hoşlandığım kişiden nerdeyse 1 aydır kaçıyorum bir bahane bulup arkadaş buluşmalarına katılmıyorum
- +1 yıl
tamam madem öyle boşan ama o kişiyle bütün ilişkini kes onun arkadaşıyla
Soran+1 yılDeniyorum bekliyorum sabırla o günün gelmesini
- +1 yıl
Ama eğer bisandiktan sonra o adama gidersen ayrı o adamla ilişkini kes belki eşinle aran düzelir islkin var demyrm hicbirseklde görme konsma
Soran+1 yılYok öyle bir sey olmaz anca merhaba merhaba o kadar olur
- +1 yıl
Onu da yapma tamamen tanimiyormussun gibi davran çıkar hayatından ya
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmaya gidin yapacak bir şey yok tek taraflı boşanma yok mu boşan onunla da konuşmak için daha özgür olursun şansını denersin olumsuz olsa bile en azından kötü bir evlilikten daha iyi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılVarda çocuk var çekişmeli en az 1 sene. Hakim için geçerli sebep lazım. Somut deliller lazım. Çocugumun geleceğinide garanti altına alıp boşanmalıyım. Eşim onun geleceğini düşünmeyen biri. Bu güne kadar hep ben birikim yaptım kenara attım. Ondan bir hayır göremedim
- +1 yıl
E bu zaten başlı başına yeterli sebep babalık görevini yapmamış
Soran+1 yılİspat lazım somut delil lazım böyle boşan demek çok kolay
- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerısı sana kalmıs ama once bosan bosandıktan sonra duygulaeında degısır belkı Şu an elde edemedıgınden oyle dusunuyosundur
12 Yorumla
Soran+1 yılAh bi boşanabilssm yolumu görebilsem… o zaman daha rahat karar verecegim duygularımda
+1 yılBence çocuğunla yeni bir hayat kur ekonomik özgürlüğünde varmış zaten. O hoşlandığın çocuktan da sana yar olmaz çünkü şimdi arkadaşının karısına yan gözle bakan ileride seninle birlikte olduğunda da aynı şeyi yapar. Sen yapmaz diye düşünürsün ama yapar. Bir ilişki nerede ve nasıl başladıysa aynı yerde aynı şekilde biter.
10 Yorumla
+1 yılkocanlan otur konus evliliği düzeltmene bak. Ayrıldın eşinden diyelim eşinin arkadası ile görüştün evine geldi sen gittin sanırım kendısı de evli. Ortalık 56 olacak. Herkes birbirine düşman kalacak. Eşinle konusmanı ve diğer arkadas ile arkadas kalmaya bak. çocuğun da var arada büyük problem yaşarsınız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor durum iki tarafda ne istediğini bilirse kolay sadece takılma kaçak et kesme durumu ise kolay duygusal bağlantı olursa kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygusalda hissediyorum ama şu an düşününce diyorum ki ben neleri atlatmadım. Bunu mu atlatamayacağım..
- +1 yıl
Yalan değil bende böyle bir ilişki yaşamak istiyorum isterimde
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKara senin zorla birlikte aynı ortamda yaşanmaz, Ömür kısa bazıları mutlu olurken bazıları neden mutsuz olsun.
Kafandan geçtiği gibi yap, çocuklara da bi çare bulursun. Mutluluk herkesin hakkı,
Kaderim diyemezsiniz.05 Yorumla
Soran+1 yılAnne olunca kendi mutluluğundan daha çok çocugunun mutluluğunu düşünüyorsun. Bütün savaşlarım onun için
Cevap sahibi+1 yılÇoğu kadın çocuğu olanlar böyle düşünüyor. Çocuklarım için katlanırım diyorlar.
Cevap sahibi+1 yılAynı sizin gibi bir kadın ile hikayem vardı...
Soran+1 yılKatlanmam. Boşanacağım. Belki çok uzun bir zaman alacak ama bunu yapacağım
Cevap sahibi+1 yılBanada aynısını demişlerdi ama süre çokkk uzun olabilir diye
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce boşan ileride suçlu sen olma. Boşanmamak için fedakarlık yapanlar işin sonunda suçlanan oluyor. Sonrasını da zamana bırak...
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah boşanabilirim
Soran+1 yılKararlıyım. Somut delil bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendin kurup kendin oynamışsın. adam sana bu kadar detayı direk söylemiş bile olsa yazarken unuturdun. hayalinde onun seni senin onu sevdiğin gibi sevdiğini sandığın için aslında ona karşı olan kendi düşüncelerini yazmışsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSanrı değil gerçek maalesef
Cevap sahibi+1 yılsallama gerçek bir konuşma olmadan kimse bu kadar duygu ve düşüncelerden emin olamaz.
Soran+1 yılİmalar bakışlar gönderme şarkılar dertleşmeler. Öncesinde arkadaştık o kişide başka birini seviyordu unutamıyordu. Arkadaşlığın dozunu aştık. Benim çok erkek arkadaşım vardır görüştüğüm konuştuğum dost olduğum. Bunuda öyle sandım. Kendimi kandırmışım. Daha doğrusu bir düşüncesi beni öylesiye etkiledi ki o gün bu gündür hoşlanıyorum. O gündür de kaçıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Zor bir durum , bence daha fazlası da var aranızda olanlar. Bazı sorular yaşanmışlıklardan çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok fazlası olmadı anlattıgım kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılOnu sadece arzuluyor olabilirsin eşinle hem aran kötü hemde yatakta o hoşlandığın aklına geliyorki onunla sevisme arzusu olabilir içindeki
07 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir duygularım çok karışık
- +1 yıl
Eşin seni yataktada eğer tatminde edemiyorsa o yüzdende olabilir
Soran+1 yılYok çok saygısız davranıyor. Eş olarak göremiyorum onu. Ev olduğumu yuva olduğumu hissedemiyorum onunlayken. Ben her manada çok çabaladım dişi kuş olarak o yuvayı kurmak için.. ama ben inşa ettikçe o darbe vurdu yıktı geçti
- +1 yıl
Yani karar senin inşallah mutlu olursun iyi anlıyorum seni arada kaldın ne yapacağını bilmiyorsun konuşmak istersen eğer konuşabiliriz
Soran+1 yılArada kalmadım da bu durumdan sıyıramıyorum kendimi. Çok zor bi durum
- +1 yıl
Anladım gerçekten çok zor bir durum hakkında hayırlısı eğer konuşmak istersen yazabilirsin istediğin zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
- +1 yıl
Sen gençleri kafana takma takılmana gerek yok boş ver gitsin
Bir kere o duygulara kapıldiysan artık dönüşü olmayacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın
+1 yılO kadar karakterlisinki kocanla sevişmenizde arkadaşını hayal ediyorsun öyle bi karakter yani. Sizinle aynı çağda yaşamak bile iğrenç
00 YorumlaUzaklaş o kişiden boşanmadan ne olursa olsun birine yanaşma asla.
01 Yorumla
Soran+1 yılYanaşmıyorum zaten güven sorumlarım var böyle birseyi düşünsemde cesaret edemem
Yüzde 99 u böyle kadın ların kocadan çıkmayan bikaç çocuk daha
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum öyle mi kadınlar
Sevişirken aklına o geldiğinde daha ateşli sevişiyormusun eşinle? Eşin farketmiyor mu bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılFark etti değişiklik var filan diyor ama doğum sonrası hormonlara bağlıyor
Soran+1 yılBana göre değil mide bulandırıcı
Kocan salağa yatıp sizi birbirine yakınlaştırmak istiyor olmasın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılOnuda düşünmedim değil
+1 yılHikaye biraz daha gerçekçi olabilirdi. Çok uzatmasaydın.
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçek zaten
- +1 yıl
bence değil
- +1 yıl
Gerçek olsaydı yadırgamazdım. Hatta bence sevişmelisin. Müthiş bir zevk yaşarsın. Sonra pişman olup kendine hakaret etme olasılığın olurdu. Bunda yadırganacak bir şey yok. Lakin bence seks içgüdüsünü aikla karıştırıyorsunuz.
Soran+1 yılher şey seks mi? Defol git mide bulandırıcısın
- +1 yıl
Evet seks.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de karaktersiz insanlarasınız sadece. Bir kıvılcım gerekiyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılİnan öyle değiliz. Bütün bunları hissetmeden önce bizçok iyi arkadaştık. Hatta büyük konuşup insanların gıybetini yaptık. Karaktersizlik şöyle böyle diye. Ama sonra tanıdıkça zaman geçtikçe birşeyler oldu. Vallahi hiç tipim de değil ama oldu nasıl olduysa içimde bir şey anlamlandıramadığım. Bu arada ben evliyken bana gercekten çok kişi asıldı eşimle kötü günlerimizde vs de. Ben daha önce hiç böyle olmadım. Onun karakterine hayran kaldım belkide o yüzden. of ne karışık
- +1 yıl
Uzak durabiliyorsan tebrik ederim. Saygıyı hak ediyorsun. Ama hayatındaki insana haksızlık etme.
Soran+1 yılHayatımdaki insan keşke çıksa hayatımdan..
- +1 yıl
Boşanın bunu yapan ilk siz olmayacaksınız
Soran+1 yılboşanmak istemiyor ama yapar bi hata bekliyorum bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 701 cevap paylaştı. Bir an once sacma sapan duygulari bir kenera armalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke atabilsem of
- +1 yıl
Aldatıyorsun soran
Hoşlantı dediğimiz şey geçici bir hevese dayalıdır Duygusal bir bağ içermez
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu sorguladım. Nerdeyse 1 ay olacak görüşmüyorum. bir bahane ile kaçıyorum. Ama çok özlüyorum. Hoşlantıdan ibaret mi yoksa tutku mu aşk mı ne bu anlamadım
Bence o çocuğu gormemenin bir yolunu bulman lazım aklinda o varken başkasına dikkatini de sevgini de veremezsin en azindan görmezden bir müddet sonra unutursun daha sağlıkli düşünür öyle karar alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAnneyim ben yorgunum vs diyerek atlatıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli ki sizi buna iten sebepler olmali cunku aldatmak tek tarafli degildir. Isin fantezi boyutunu birakirsak krndnize yuklenmeyin
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşluk var ama o boşluk hep vardı. Ben bu güne kadar böyle olmamıştım. şu an kendimi anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılInsanlar degisir kadinlar daha cok degisir. Cunku beklentisi her zama daha coktur dolayisiyla bu furum normal zaman zaman gelir gider
+1 yılIzzet güllü takıntı serisi
Ikna ve telkin videosu izle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGit konuş dicek halimiz yok. İçine atacaksın tabii ki.
00 Yorumla
+1 yılEşin farkında herşeyin sizden bir hamle bekliyor. Ve o adam sana karşı bir şey hissetmiyor tek sebebi kadın olman senin ona olan ilgini fark ettiği için bu şekilde davranıyor. Eşin herşeyin farkında ama.
07 Yorumla- +1 yıl
Eşininde hoşuna gidiyor bu durum
Soran+1 yılEşimin amacı ne
- +1 yıl
Karısıyla ilişki yaşamasını istiyor
Soran+1 yılOlabilir hersey olabilir ama ben ne yapacağım mal gibi kaldım. Nasıl hem eşimden hem arkadaşından kurtulacağım bilmiyorum
- +1 yıl
2016 damı evlendin
- +1 yıl
Çekişmeli boşanma diye bir gerçeklik kavramı var eşinden boşanman biraz zorlar lakin arkadaşından kurtulmak diye bir şey yok hadi ordan ettiğin anda tek bir kelime dahi edemez sana kadın sığınma evleri vs var destek alabilirsin
Soran+1 yılİmkanlarım var şükür sadece beklemedeyim
+1 yıl2 mizde karakterli insanlarız cümlesinden sonrasını okumadım
00 YorumlaAklima kocanin cuckhold bir erkek olabilecegi geldi. Sakayla karisik bu adam benden hoslaniyor, onunla birlikte olsam ne dersin gibi birsey ortaya atip, sakaciktan nabiz yokla bakalim ne diyecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarekterli insan evli ise eşinden başkasına gönül yeşillendirmez. ayrıldıktan sonra yeşillenir.
01 Yorumla
Soran+1 yılGönül bu tutamıyorsun. Eşim o kadar içimize evimize aldı ki bazen ben bile karıştırıyorum hangisi eşim.. siz düşünün. Ben şu an psikolojik bunalımdayım ayağına kaçıyorum herşeyden. Eşime kalsa hala gidecek arkadaşını eve getirecek
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten adam adım atmamış o adım atsın bakarız şimdilik hayali ile idare et
02 Yorumla
Soran+1 yılAdım atsa ne yapıcam
Cevap sahibi+1 yılİçindeki arzuların seni götürecek
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oda evliyse sıkıntı sen zaten boşanıyor muşun bekarsa evlen bence en azından gönlünün istediği adam
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşındayım ama kesinlikle yargılanmalık bir şey bulamadım bu durumda sizin değil eşinizin sorumsuz ve suçlu olduğunnu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılabla kafayı mı yedin sen ya ne güzel yaşayıp gidiyon eşinle aklına karpuz kabuğu sokma
01 Yorumla
Soran+1 yılKız yok ben iyiysem eşim iyi. Onun bütün kötülüklerine katlanıyorum. Saygısızlıklarına. Artık çocugum var zoruma gidiyor. Eşimle aram hiç iyi olmadı bu saatten sonrada olmayacK. Hoşlandığım kişiyle benim boşanmak istemem arasında uzaktan yakından bir bağ yok
Duygularla başa çıkılmıyor hepimiz insanız eşin de sana değer vermeyip sevgisiz bırakmış, yapılacak şeyler belli.. :)
00 Yorumla
+1 yılÖnce hoslanmamaliydin şimdi dikkat et yanlış şeyler yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok dikkat ediyorum kaçıp duruyorum
- +1 yıl
En güzeli bebeğim
+1 yılLibidon yüselmiştir , kararını regl den sonra ver..
00 YorumlaHangisi yakışıklı esin mi o adam mi
03 Yorumla
Soran+1 yılOlayın tiple alakası yok
Soran+1 yılBilmiyorum o yönden hiç bakmadım
+1 yılÇekim aranızda duygusal mı erotik mi?
015 Yorumla
Soran+1 yılİkiside
- +1 yıl
Çok mu istiyorsun onu
Soran+1 yılBilmiyorum arada geliyor. Sonra nefsine yenik düşme diye telkin ediyorum kendimi. Namaz kıldım çok dua ettim inşallah yanlış yola sapmam
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. burada mısın?
- +1 yıl
Bende evliyim. Güncellemende dediğin gibi çoğu seni anlamaz.
Soran+1 yılArayış içinde değilim lütfen saygı çerçevesinde..
- +1 yıl
Ya yakıştı mı sana şu ifade? Sana öyle diyen mi oldu?
- +1 yıl
Beni takip eder misin lütfen. Sana sorup anlatacaklarım var.
- +1 yıl
Şu video tam sizin özet. Ayrıca dediğim gibi eklemeni rica ediyorum.
- +1 yıl
Niçin tepki vermiyorsun?
- +1 yıl
orada mısın? Bir şey der misin?
- +1 yıl
Olumlu ya da olumsuz tepki ver lütfen?
- +1 yıl
Cevap verir misin artık
- +1 yıl
?
+1 yılUzak dur derim başıma geldi
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya nasıl oldu anlatsana
Soran+1 yılÜstte kalsın
- +1 yıl
Ee yaz da anlatjyim
- Cinsel Yaşam konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk değil bence sadece yasak olanın arzusu
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
O her evli insanda oluyor normaldir 😂
Soran+1 yılOlmasın ya benim başıma gelmesin.. of
- +1 yıl
Gelmiş artık geçmiş olsun 😂
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?