+1 yılAyrılan sevgili nasıl pişman edilir?
Eğer gerçekten bu olayı kafasında bitirmişse ona istediğin kadar böyle şeyler at hiçbir şey fayda etmez. Çünkü o çoktan başkasını bulmuştur bile, günümüzün insanları çok hızlı maşallah diyelim. 😂😂😂 Seksi jartiyer ve nude fotoğrafla göndermek işe yaramaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasını bulmuştur bulmasına ama bende yurtdisi bonusu var onun bulduklarında yok :)
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla pişman olmaz kimse buna emin ol üniversitedeyken bir tane güzelmi güzel istekli bir sevgilim vardı biz seviştik rahatladık ondan öncede ayrılmak istediğimi belirttim allem etti kallem etti yatağa gittik oral yaptırdı zorla seks yaptık o gün ve vajinası çok ıslandığı için kuloduyla sildi tabi o sırada toparlandık onu bana zorla koklattı ve boxerımın içine soktu böyle kokuyu hazzı kimde bulucaksın diyerek ayrılmak istemedi red etti tabi ben o gün bitirmiştim yani kendini düşürme bu kadar tavsiye etmem
10 Yorumla
+1 yılbuna benzer bir şey yaşayan bir kız tanıyorum, çok şeye sebep oldu. sonra yalanlar filan aklıma geldikçe tiksiniyorum ondan. şimdi ona attın sonra başkası olunca da ona yalan söylersin kimseye öyle şeyler atmadım diye
13 Yorumla
Soran+1 yılYuh be sende atmadık güncellemeyi oku, ayrıca iliski olmuş olsa belki olurdu erkek arkadaşın olmuş olsa falan da, ben böyle biseyi seven biri değilim sanaldan görmeden etmeden inanılmaz saçma ve itici geliyor zaten ondan buraya sordum
- +1 yıl
yarın atacağına eminim. midemi bulandırıyorsunuz
Soran+1 yılOhoo
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının sevgilisine bile çıplak fotoğraf atması çok aptalca. O fotoğraflar siz ayrıldınız mı yabancı bir erkeğin elinde oluyorlar ve genelde en olmadık zamanda ortaya çıkıyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBı ay konusmussunuz zaten bı ay ıcınde konu oraya gıdıyosa zaten garıp nude atmak cesurluk degıl kendını cesur gostermek yerıne rezıl edersın pesındne kosan ona ulasmak ıcın bedenını gosteren bırı olacaksın ayrıca ıcınden de bana attysa baskalarına da atıyodur dıyıp senden tıksıneceek
214 Yorumla
Soran+1 yılHic bu konular geçmedi aramızda cinsellik falan
- +1 yıl
E bacımsu sen konustukca batıyosun aranızda bu gecmemıs kelımesı bıle sen nıye durup dururken nude atmayı dusunuyosun yapma lutfen bu kadar gozunuzu karartmayın ya bı dusun
Soran+1 yılÇünkü libido falan konularıyla Bi adami etkileyenbilirsn ters köşe, daha önce hiç olmadıysa onu özlediğin ortaya çıkar bu şekilde. Yani ben ters köşe şaşırtmaca yapayım diyorm
- +1 yıl
Ya kım dıyo sıze bunları ya sjsjsj lıbıdo olayına dusen erkek abazandır sevmıyodur bı erkegı etkılemenın tek yolu cınsellıkmı cıdden bu da erkeklere hakarer mesela aklı seyının ucundaysa etkılenır ama kullanmak ıcın duygusal olarak degıl ha bana kalbı lazım degıl dıyosan baska ama senı sevmesı ıcın bunu yapman gerekmıyo yaparsan komple sansını kaybedersın
- +1 yıl
Etkilemeye calistigin kalbiyse atma baska yeriyse at tabi :D
- +1 yıl
@Mertizm2834 kalbini etkilemek için ne yapamk lazım
- +1 yıl
Uzun sure konusmamissiniz. Her yerden engellemis acik kapi birakmamis. Muhtemelen baska birine yoneldi. Napsam napsam diye dusunup bu absurt sonuca vardiysan ki sonunda aydinlandin pek umut yok demektir. Bazen ne yaparsan yap olmayabiliyor. Onsuzluk olayini asila kafana yuzyuze kalcan bu durumla. Gerisi de gelir ya o gelir ya toparlarsin kafani hayatina bakarsin
Soran+1 yıl@Mertizm2834 5 gün oldu bugün bu olay olalı, aslında çok taze ama benim sabrım kalmadı maalesef.
- +1 yıl
Ben usttekini sen sandim awk :D senin icin de gecerli bu arada
Soran+1 yıl@Mertizm2834 cinsellik sohbeti görüşmeden yüz yüze yapılmaz yani benim düşüncem bu, ayrıca ben başka ülkedeyim ama o yanıma gelecekti ve ben onun yanına. Niyet daha ciddi bitseydi aslında öyle diyim. Cinsellik muhabbeti öyle aniden pat diye açılımaz, zamanla olur ayrıca
- +1 yıl
Dusuncene saygi duyuyorum da bu cocugun umrunda olmadigin gercegini degistirmiyor lafla peynir gemisi yurumuyor
Soran+1 yıl@Mertizm2834 oluruz bir gün elbette, bir gün herkes kendini kötü hisseder ve geriye doğru bakar :) hepimize olmadı ki kaç defa yaşadık
- +1 yıl
Elbet oyle de bu dusunceyle beklentiye girmek beklentide kalmak da hayal kirikligindan baska bise getirmez bonus olarak gormek lazim bu durumlari. Ki burada durum buna benzer degil
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsel icerikli fotigraf aticaksin ve aaa bu çok cesaretli mi diyecek yani , peki seni engellemis gitmis bir adami geriye döndürmek, kalbiyle degilde zevki icin geldigini bilmek seni rahatsız etmeyecek mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam için zevki çok önemli Bi adam
+1 yılBirincisi zavallı ve çok kötüsün sırf geri dönsün diye kendini vereceksin yani oylemii iyyy tiksiniyorum senden ben olsaydım yedi ceddine saydirirdim hadi ordan ederdim ama sende namuslu değilsin bunu da bil
00 YorumlaUlaşır mı bilmem ancak bunu yapman gerektiğini düşünmüyorum. Zaten attığın nude onu etkilemiş olsun olmasın gidecekti anlıyor musun?
19 Yorumla
Soran+1 yılHic atmadım ki ona daha önce böyle bisey
Soran+1 yılAma konuyu bilmiyorsun. Hersey harika giderken birden saçma bi tepki verdi ve uzaklaşmaya başladı bende sinirimden ısrar ettm aradım benim dengemi bozdu o an, o da sinirden engelledi
Soran+1 yılYok istiyordu hatta o tr de ben baska ülkedeym. Sorun su ki hersey iyi giderken canım canım lacka konuşmaya başladi. cok kız kankileri var bunun. Hoşlanmadım ben. Ve o gece o kızda kalıp kalmadığını sorunca bu ani tepki verdi ya of sıkıldm dedi ve uzaklaştı. Bende neye uğradığımı sasirinca aradm üst üste açmadı. Israr ettm yine gitmek istersen git ama iki yetişkin gibi konusalm dedm beni engelledi. Sinirden ona, zaten hersey yurtdisi içindi dimi dedm. Gurur yapıp iyice topuk. Simdi ters köşe yapıp hiç cinsellik yoktu bari sasirtaym diyorm ama
Soran+1 yılAşık oldum kuzum ya sorma
Soran+1 yılEvet kahrolasıca şeytan tüyü var bisey var aşik oldum ressmen offf sardım fena ne bok yicem bilmiyorm ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar aciz olmayın ya, bir kadın olarak dik duruşunuz olsun.
Bir adamı cinsellikle bir yere kadar ayağınıza getirebilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAcizlik değil, pişmanım bazı şeyler için... Konuşurken daha yakın olabilirdik, buluşabilirdk.. Ama o bunları yapamadan saçmaladı
Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bencede atmaman en doğrusu olmuş daah sonrs onun havalanmış sen değersiz olacaktın zaten sevmiş olsaydı şuanda ayrılmış olmazdınız
06 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın vallah burrya yazınca kendi kendime akillanmaya başladım uyandm. Sence numarasını sileyim mi bende
Soran+1 yıltamam saol
Soran+1 yılEvet cok haklısın
+1 yılO başkasının bacaklarında dilini gezdirirken sen hala onu nasıl etkilerim diye düşünüyorsun. Kolay gelsin
00 YorumlaKendini küçük düşürmekten fazlasına yaramaz. giden için niye böyle küçük düşürüyorsun kendini?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani onun için bu kadar basit biri olmak istiyorsan yap ama o seni kullanır sonra atar başkada bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılGüncellemeyi görmeseydim kalbime iniyordu ablacım yapmayın böyle şeyler degmezzz böyle kendine saygısızlık etme kafanda bitir dön önüne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen denemiştim senden etkilenirler elde etmek istiyecegi için konuşmaya devam etcek fakat elde edince yoluna gidecek. Her türlü yoluna bakacak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi ulaşmaz hadi ulaştı diyelim tek kullanımlık olursun o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılBirini engellesende telefona ulaşır ama atnmmicamm zaten
- +1 yıl
Yani zaten böyle nude ile erkeği tavlamak saçma doğru karar vermişsin
+1 yılEngellemiş niye uğraşıyorsun tek omu var kardeşim kendini küçük düşürme
012 Yorumla
Soran+1 yılAramizda çok güzel bir enerji vardı
- +1 yıl
O öyle düşünmemiş demekki neden ayrıldınız olayı anlatabilir misin
Soran+1 yılYoo düşünüyordu ama kendi mahvetti.. Tepkisine etki oluşturdu. Söyle hersey harika gidiyordu. Ciddi olacak biseydi fakat bitmeden 5 gün önce saçmalamaya başladı. Önce arkadaşlarıyla içmeye gitti ve bunda bisey yoktu ama eve gidince haber vermedi, ben sonuçta onu düşünüyordum hep iyiliği için yani eve gidince haber ver sarhoşun dedm. Ertesi günü instada karıya kıza yürüdüğünü gördm konuştuğumuz boyunca. Onlarla ciddi değilim sadece senle ciddiyim sen varsın dedi. Midem bulamaya başladı çocuktan ilk o gunlrr. belirttm bu beğeni ve yorum olayını beğenmediğimi. Sonra pot kirdj kısa saci hos buluyorum dedi kadında, benimkiler uzun. Yine toparladı ama ertesi günu iyice boka sardı. Sabahı mesaj attı yanına gelicem almanyaya diye plan yapalım falan akşamı da Bi kız arkadaşına ( eski kız arkadaşıymis) proje için gitti. Orada zaten baya bi garipsedm. Tepki vermdm once ama ertesi günü orada kalıp kalmadığını sorduğum da bu sorudan sıkıldı ve aniden of yeter sıkıldm dedi o zmn konuşmayalım dedi.
Soran+1 yılOysa 5 gundur onun saçmalıklarından dolayı soğuduğum için öyle olduğunu anlamadı. Ve soru sormak en doğal hakkım. Ama o öyle yapınca bende dedim ki demek ki hersey almanya içindi. Buna gurur yapıp kaçtı bitti dedi bende ısrarla arayınca engel yedim
- +1 yıl
O ciddi düşünmüyor anladığım kadariyla
Soran+1 yılHepsini okudun mu
- +1 yıl
Okudum sen iyligini dusunyorsun o karı kız peşinde seninlebilgilenmiyor olursa olur takılırım gözüyle bakıyor gayet net degilmi seven adamın başka karı kızla ne işi var niye yürüsün
Soran+1 yılHaklısın. Yedek tuttu belkide ondan sexting falan yapmadı ciddi ayakları almanya için.. Almanya için diyince bu kadar alınmazdi yoksa
- +1 yıl
Bencede alınmaz beğenmemiştir ama vakit geçirmek için tutuyordur boyun kilon felan nasıl güzel biriysende garip geliyor sapikta olabilir
Soran+1 yılBegenilmeyecek insan değilim emin ol :)
Soran+1 yılInstani yaz... Kararı sen ver
Soran+1 yılAtamıyorum ki
+1 yılbence umrunda olmaz üstüne üstlük gelir sexini yapar geri gider
01 Yorumla
Soran+1 yılYurtdsndaym gelemez
+1 yılDurum vahimn dikkat et ambivalans yaşama Ani kararlar iyi değildir
00 YorumlaSonra da fotoğrafımla şantaj yapıyor diye konu açarsın ne münasebet yollama
00 Yorumla
+1 yılBu seni sadece tabiri caizse basitleştirir, uğraşma boş ver
00 Yorumla
+1 yılkıllı vajina, jartiyer, topuklu, göğüsler fora... seks demek ama onda başka şeyler düşündürebilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu cesur olduğunu göstermek değil ki? Bildiğin eziklik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeyler denemeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılVallah son an ıyikide yapmadım. Yoksa kendime olan saygıda gidiyordu ressme
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçmalama lütfen cidden bunu yapmayı düşünmüş olamazsın. Ona mı kalmış senin en özel halini görmek. Biraz kendine değer ver
00 YorumlaGüncelleme ile doğru yola girmişsin aferin yaklaş öpcem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbunları hangı erkege atsan sana gelır ama ne ıcın gelır sadece seks ıcın mı senı sevdıgını jartıyerlı seksı halını gorunce mı anladıgı ıcın mı?
014 Yorumla
Soran+1 yılBen ters köşe yapmqk istiyorm çünkü benden beklemediği bir olay bu şaşıracak çok fena bi şekilde. Kalbim için dönsün isterdim ama çok inatçı kaç gün oldu. Sanki anasına küfür ettim gibi tripler kacmalar engeller. Garip ve tuhaf cidden kız gibi biraz
- +1 yıl
oyle erkek cekılmez be
Soran+1 yılEvet maalesef ama garip bi şekilde çok aynıyız ruh eşim bile olabilir Bi cok konuda, bu hariç. Aşık oldum
- +1 yıl
ozaman yapacak bısey yok ama bu yontemde pek mantıklı gelmedı belkı ıse yarar bılemem
Soran+1 yılEn iyisi beklemek ve yine bir gün dönerse buluşmak fazla uzatmadan. Kısmet artık. Kendi hayatıma bakicam zaten fazla egolu baksana ben ona hiç kötü bisey demeden defoldu gitti bahane aradı sanki..
- +1 yıl
boyle yorucu ınsanlar ıskence gıbı ben uzak dururum benı yoran ınsanlardan
Soran+1 yılYordu vallah cidden, bide ne fark ettim biliyo musun? Evet hoşuma gidiyordu kendisi falan ama o gidince şey fark ettim, kendi hayatımı 2 haftadır yasamiyormusm sanki sürekli ona konsantre olmaktan
- +1 yıl
manipüle olmussun bak farkındalıgın arttı bıde memnun edemıyordun dımı hep bı memnunıyetsızlık hıssı verıyordu
Soran+1 yılAslında öyle bisey hicc yoktu tam aksine son bi haftadır o beni memnun edemiyodu çünkü tek konu kadınlardi, ben bunun bir sürü kadına like attığını falan fark etmeye başlayınca aramızda yavaştan soğuk rüzgarlar estirdim, barıştık, bu defa 2 gün sonra bi proje için Bi kız arkadaşının yanına gitti. Buna boyun eğmeyince ben sen çok kıskançsın dedi kağıt
- +1 yıl
son haftaya bakma oncesı onemlı ve zaten senın baskaldırısın onu rahatsız ettı bıseylerı farketmen onun hosuna gıtmedı
Soran+1 yılAy evet yaaa.. zaten benle konuşurken ayni anda başka kadınlara yorumlar beğeniler. Son iki hafta bana yöneldi aslında ve bende bu beğenileri görünce olmadı işte susamadm çünkü herseyden once bi adam birini istiyorsa yedek yapmaz. Allah senden de razı olsun
- +1 yıl
rıca ederım mutluluklar
Soran+1 yılSana takip attım bende izmirliym :)
- +1 yıl
kabul ettım sımdı gordum :)
Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hem kötü ayrılmışsınız hemde sen tekrar mı istiyorsun
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü henüz yüz yüze buluşmadan ve o kadar ortak yöne rağmen saçma oldu sonu
Soran+1 yılSacma sapan bisey. Bu karıya kıza yürümüş like atmış yorum yapmış benimle de konuşurken. Ben cok gec fark ettm. Fark edince soyledm ona garipsedigmi ve bu olayın bana güven vermediğini. 2 gün sonra da pot kırdı kadın saç baş ile ilgili, 1 gün sonra işte emin olduğunu ve benim için almanyaya geleceğini söyledi, akşamında da eski is arkadaşı bir kıza proje yardımı için gitti, o gün ben cok şaşırdım bisey demedim, hep sabrettim ama ertesi günü beni aradığında normal konuştuktan sonra, kızda mi kaldın dün gece diye sorunca ben, delirdi aniden tepki verdi, ya offff sıkıldım dedi konuşmayalm dedi. Bu lafa etki tepki olunca bende sadece Avrupa için benimle konuştuğunu ima ettm. Etki tepki oldu yani. İlk hatayı o yaptı ve bende uzuldm ve üzüntüden öyle bisey yazdm. Beni cok şaşırttı bu tepkisi. Kaldı ki ben kıskanç biri değilim, onu yeni tanıdığım için bu hareketleri beni urktu urkuncede sordm kızda mi kaldığını veya kalmadığını sonuçta ne tür ilişkileri var bilemem ve bunu anlayamaya calisiyodm hepsi bu. Öyle canım Bi tepki vermesine gerek yoktu
Soran+1 yılYa bide ben kıskanç bi kadin hiç değilim, bunun yaptıklarını tc kızına yapsa daha 1 günde tekmeyi başardı ben avrupaliym düşün modern rahat düşünmeme rağmen değerlerim var sonuçta benimde yani ve asla nereye gidiyon kimlesin demedim ama o beni bi anda Bi soru için sildi yuh
Soran+1 yılÖylede oldu zaten. Sonrada kıskançsın diyip defoldu :)
Soran+1 yılUzakta kalmicakti yanıma gelecekti zaten sorun bu değil bence sorun onun kafasizliginda
Soran+1 yıl:((((( üzülüyor insan çok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAt at 3 gün sonra netten izlersin. Beyin gösterememisin bari vücut göster
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNude de atsan, üstüne de çıksan duygusal bir şey olmaz bundan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılJartiyere ve ince çoraba dayanabilecek erkek varsa gelsin 10 bin vereyim hemen:))
00 Yorumla
+1 yılEvet etkilenir ama onunla kalmaz busefer yatağa atmaya çalışır ve yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamaz çünkü yurtdsiindaym
- +1 yıl
Anladım evet yapamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNude atan kadın cesur değil apt*ldır. O fotoöar sadece o erkeğin telefonunda mı kalacak sanıyorsun? Twitter ifşa sayfalarına gir bak bakalım kaç kadının fotoğraflarıyla dolu
01 Yorumla
Soran+1 yılBen farklı ülkede yasiyorm trde değil ayrıca biz daha önce hiç cinsellik konuşmadık onu sadece etkilemek iyi geceler dilemek amacım. Çıplak değil sadece estetik bir jartiyer li üst
Kafasini karistirmakla kalmaz f*ck body'lige yelken acarsiniz.
00 YorumlaBen güzele güzel demem güzel benim olmayınca.
00 YorumlaBeğenmemiştir seni büyük ihtimal beğenen birini bul şansını başkasıyla dene
00 Yorumla
+1 yılNe elde etmiş olucaksınki o şekilde
30 Yorumlasenden nefret etmişse basit oldugunu düsünebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNefret edecek naptim ki
Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. bir arkadaşına atıp bu fotoyu iletir misin de.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarını tanimiyorm
+1 yılBana at ben ona ulastiririm
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur sırtlancigim
- +1 yıl
Saol bektaşcigim
+1 yılSen yurtdışında o tr de istesen nolur?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik düşünüyorduk
- +1 yıl
Cinsel anlamda bişeyler paylaşmamışınız şimdi mi etkilemeye kalkıyorsun sanmıyorum dönsün
Soran+1 yılPaylaşmadık çünkü 4 hafta süreçte ben taşındım falan telaşım vardı ayrıca bi kac saka dışında o da o şekilde gelmedi ama onun yanina gidecektm. Cinsellik zaten sanaldan aşırı saçma geliyor. Erkek arkadaşın olur uzak ilişkide tabi yapardın ama yeni tanıştığın biriyle bana abaza geliyor. Gelecek dönemde buluştuktan sonra tabi yaşardık online da
Soran+1 yılBi insan bununla zaten dönmez ama şaşırır çünkü benden beklemediği bir hamle. Ayrıca ben yüksek biriyim sadece ona bu süreçte belli etmedim ve ıyikide etmemişm sonuçta bak napti, bu bir. İkinci ise ben yavaş yavaş açılmayi düşünüyordum fakat o bana sürekli karı kız muhabbeti yaptı o hafta, o yüzen ayrildk
- +1 yıl
Engel atması falan saçma olmuş biraz ben olsam foto işini engelleyen kişiye atmazdım isteyen engellemez engeli kaldırırsa o sana yazsın sen yazma üstüne düşme bence fotoyla olucak iş degil bu sefer evlilik yerine başka şeyler düşünür
Soran+1 yılAynen ya vallah keşke senin gibi düşünse. Çocuk gibi davrandı ben bile sasirdm. Biz siz yasitsiniz onunla. Engelli değildim aslında ama gece hafta olaydan 1 gün sonra ben yine yazdm konuşalım konuşalım diye tutturdum ve sürekli arayınca ben, açmadı, acmayinca sdddm ki tamam istemiyorsan istemiyorsan ama sin kez konusalm dedm. Istemiyorm konuşmak dedi hoşçakal dedi engeli bastı canım. Gören duyan inanamıyor zaten benim ona baktığıma, güzel yakışıklı biri de değil yani normal ama sempatik biri ve ruhen anlasiyordk, aniden bi dengesiz oldu soka uğradım
- +1 yıl
birden kestirip atmış belkide yurtdışında olmandan dolayıda olabilir veya yakınında birini bulmuşta olabilir kimse dürüstlüğünü kullanmıyor açık bir şekilde neden istemediğinide söylemiyor insanlar garip fazla üstüne düşünce afedersin *ötleri başları oynuyor ne kadar seversen sev senin sevgini kendisine yakıştırmıyor
Soran+1 yılYok o zaten buraya gelmeye çok keskin nuyetliydi ondan değil, beyefendi 2 soru sorunca bunaldım tribine girdi garip Bi şekilde, cok fazla rahat ve large yaşamayı lacka sevenlerden hani vardır rahat böyle onun gibi işte maalesef. Bu mnu yapmasaydı gayet iyi gidiyorduk
- +1 yıl
boş ver salla gitsin neyse ben yatıyorum
Soran+1 yılSalladım. Birden aydınlanma geldi. Uzun süre kimse yoksa birden böyle yapismsmak lazım onu gördm vallah başkalarıyla tanismaya çalışcam iyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılIgrenirdim ben basit gorurdum
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden igrensin ki ben çirkin ve basit bir kadın değilim olsam zaten 1,5 ayda çoktan yollardim
- +1 yıl
Farketmez bi adami elde edebilmek geri cevirebilmek icin bedenini kullanan kadini gectim kullanmayi dusunen kadin basittir benim icin. Bu ben. Benim dusuncem
Soran+1 yılBasit değil çaresizdir ve psikolojisini o konuştuğu kişi bozmuştur. Ayrıca yollamadm
- +1 yıl
Benim dusuncem..
Aklınıda karıştırır dünyasında...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıladamın dünyasını değiştirirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neyse, çok şükür anlamışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAtmamalısın. Cüretkar olmak bu değil.
00 Yorumla
+1 yılAraba kullanırken bakmasın da😄
00 Yorumla
+1 yılBuna gerek yok ki çok yanlış bana göre
00 YorumlaSen sadece kendini kandırmış olursun 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 920 cevap paylaştı. At ablam at adama malzeme çıksın 😂
00 YorumlaSeni cinsel objeden fazlası görmez o saatten sonra
00 Yorumla
+1 yılSeni basıt görur yapma
00 Yorumla
+1 yılbence bisverr baska birini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbedeninle elde etmek iğrenç bence
00 Yorumla Buluşup sevişir sonra ayrılırsınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. madem ayrılmış neden kasıyorsun hala :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklını karıştıracak başka bir şey bul bence
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılMesela hiç bir şekilde takma
Soran+1 yılBunu göremez ki... Engellemiş yani.. Bir haftadır hemde dönüş yok bisey yok. Bende artık numarasını sildim...
Cevap sahibi+1 yılOzaman önüne bak derim kendini üzmeye değmez
Cevap sahibi+1 yılEiğ seçermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereden ulaşacak ki nonu engellemiş
03 Yorumla
Soran+1 yılYinede ulaşıyor msjlar
Cevap sahibi+1 yılNereden ulaşıyor ben wptan mesaj attım ulaşmıyor mms mesajı ise diğer kutusuna ulaşıyor mesaj olarak gelmiyor
Soran+1 yılAynen öyle ama o kutuya bir gün elbette bakıyor bu canım merak etme.. Yinede atmadım
+1 yılOoo atmadigim yoktur :)
26 Yorumla
Soran+1 yılSonu ne oluyo
- +1 yıl
Seksting
Soran+1 yıltamam aşkımda bu çocugun diğer kutusuna gidecek engelliler kutusuna foto falan bu dönüş yapmaz ki bu şekilde
- +1 yıl
Fake hesaptan at ;)
Soran+1 yılAy çok ezik ve piskopatca Bi davranış bence o kadarda Bi taraflarını kaldiramam
- +1 yıl
Sen bilim bebegim
- Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerek böyle bir şeye. Basit olma
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Sen o çocuğu unut seni bırakan kişi zaten senin olmamıştir canını da sıkma güzelim diyorsun daha iyilerini bulursun
Soran+1 yıl@Muhammed23232321 evet öyle yapicam aynen boş ver dm
+1 yılUlaşır, s! ker, engeller. Asdfghjkl
21 Yorumla
Soran+1 yılYapamaz o dediğini çünkü farklı ulkedeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşuna kendini küçük düşürürsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılUlaştığından emin olman lazım
00 Yorumla seni basit sanar attınmı
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir atmıyorum
Soran+1 yılAtıp birsey değişmez, adam engellemiş çocuk çocuk şeyler yapmış küsmüş bide ödül verrmem
Soran+1 yılYuh derken
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne