Erkek arkadaşım beni kullanıyormu (hesap ödemiyor, cinsel arzusu fazla, beni dinlemiyor)?

Erkek arkadaşımla flört aşamasındayken hesabı ona odetmiyordum sonrasında sevgili olduk aynı sekilde hesabı ödemeye devam ettik kendisi çalışıyor ve ben çalışmıyorum ona rağmen hiç ben öderim gibi soru yoneltmedi aramızda 1 saatlik mesafe var ve kendi aracıyla geliyordu genelde bende sen o kadar geldin üstünde yoksa ben öderim gibi soru yonelttigimde oldu geri çevirmedi kendi arkadaş cevresiyleyken hesabına okeye giriyor ( çoğunlukla kaybediyor) ama bana gelince benzin parası istiyor ve odedigimde genelde kizlar ödemez senin bu huyunu seviyorum diyor son zamanlarda kafeye giriyoruz geziyoruz sen ye iç diyip sanki özel soforum gibi kendisi izliyor bende yoksa verim diyorum tamam diyor bir kerede ben dedim üstümde yok demediki bu sefer benden.. kredi kartlarina sarıldım borç ettim diyorum umursamıyor hiç param yokken bile altta kalmiyim diyen ben.. erkek olarak bunu hicmi düşünmezsin artık kendimi onun yanında erkek arkaslari gibi hissediyorum bir konfor alanım yok belirli bir konumuz yok cinsel yaklaşımı çok fazla istediği olmayınca anı ruh degisikligi oluyor oda ayrı dert değişik hissediyorum bilmiyorum fazlami abartiyorum
Erkek arkadaşım beni kullanıyormu (hesap ödemiyor, cinsel arzusu fazla, beni dinlemiyor)?