İnternet & Teknoloji Bu foto fake mi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Intrnetten biriyle tanıştım konuşuyoruz ama fake olduğundan şüpheleniyorum sizce Bu foto fake mi sizce? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
skarlet1997 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 7,6b cevap paylaştı. Fake bir fotoğraf resim google da aratınca çıkıyor yabancı sitelerde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tanıştığın kişi Filipinli bi ablanın hikayelerine konuk olmuş :Dhttps://www.wattpad.com/amp/893047841 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol attığın için JSGSJSGSGSJSJSG Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 15,5b cevap paylaştı. Fotoğraf fake değil. Bu gerçek bir insan da senle konuşanın bu olma ihtimali Barbara Palvin 'in benimle evlenme ihtimaline denk 1 0 Yorumla
noname21gibi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl arkadaki evler amerikan evleri. seni yiyor :D 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,8b cevap paylaştı. Fake maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Knk bu çocuk yabancı bu arada taniyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi mi adına ne peki eminmisin Yorumla Soran +1 yıl Bana bu fotoyu attı ama profil resminde aynı kişinin başka halde fotosu vardı inandim bende ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız deli misin srkada ki evlere bak onlar bile Avrupai evler Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 15,9b cevap paylaştı. fakeden çok ib... neye benziyo 😂😂 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 734 cevap paylaştı. fake tabi kii 0 0 Yorumla
muhsinaslan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 334 cevap paylaştı. fake 0 0 Yorumla
beyzaaa5 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fake 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fake google lensden baktım net bilgi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun KSHDJSHXFSKJSGSNSJSYS Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim hanımefendi Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 8,3b cevap paylaştı. Fake aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fake bir fotoğraf resim google da aratınca çıkıyor yabancı sitelerde.
Tanıştığın kişi Filipinli bi ablanın hikayelerine konuk olmuş :D
https://www.wattpad.com/amp/893047841
Sağol attığın için JSGSJSGSGSJSJSG
Fotoğraf fake değil. Bu gerçek bir insan da senle konuşanın bu olma ihtimali Barbara Palvin 'in benimle evlenme ihtimaline denk
arkadaki evler amerikan evleri. seni yiyor :D
Fake maalesef
Knk bu çocuk yabancı bu arada taniyorum
Ciddi mi adına ne peki eminmisin
Bana bu fotoyu attı ama profil resminde aynı kişinin başka halde fotosu vardı inandim bende ya
Kız deli misin srkada ki evlere bak onlar bile Avrupai evler
fakeden çok ib... neye benziyo 😂😂
Bu fake değilse cümle alem beni sevsin
Evet
Yüksek ihtimal
fake tabi kii
Evet fake
fake
Fake
Fake google lensden baktım net bilgi
Allah razı olsun KSHDJSHXFSKJSGSNSJSYS
Rica ederim hanımefendi