• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Tatil & Seyahat

Yozgat'ı nasıl bilirsiniz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Yozgat'a giden gören veya orada yaşayanların bilgilerini almak isterim. İnsanı nasıldır? Öğrenciye nasıl davranırlar? Ucuz mudur? Cafesi barı var mıdır? İklimi nasıldır? Üniversitesi büyük müdür?
Yozgat'ı nasıl bilirsiniz?
Üniversite Soruları En Ucuz Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ykpkrmn34
    ykpkrmn34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

bende bir yozgatlıyım aynı bir çok yozgatlı gibi yozgat dışında İstanbul'da yaşıyorum. Bozok üniversitesi Eğitimi açısından oldukça iyi Gelişmişlik olarak ççok gelişmese de halkı oldukça yardım severdir Orda büyümediğim halde hiç tanımayan insanlr yanıma gelir selam verır hal hatır sorar Öyle bir millettir Yozgat milleti kimseyi yadırgamaz bundan 3 yıl öncesıne kadar dedikodu olayları çok olurken günümüzde kimse kimseye bakmaz herks konuşu şakalaşır Gezecek çok yer olmasa bile Huzur bulabileceğin oldukça çok yer var SORGUN adlı ilçesi oraya 30 km kadar oraya gıdersen orası merkezden daha buyuk ve geniştir Yozgat merkezi bilmem pek ama Sorgun insanı bir tanedir gençlerine çok bulaşma aynı bütün her yerde olduğu gibi Ama Has adamdır hepsi başına bır sey gelsın hepsı yardıma kşar nerde olursan ol. Aydıncık adlı ilçesi yeşillik abidesi şelalelerini filan gezer dolaşırsın Kadışehri Kiraz Cenneti Akdağmadeni ise hızla gelişen bir ilçesi. Sorgunun şehrın ortasında gobegınde Dutluk parkı vardır yapay kafa dinlemekıcın guzel bır yer 3 tepelerınde ıse Pıknık alanı sosyal tesisi bulunmakta Aynı zamanda Bir OTOGARI bile yok dıyen kişiler olmuş ama otogar yıkıldıgı ana denk gelmısler galıba o kişilerde yeni otogarı su anda hızmete açılmış olması lazım Merkezın. Yozgatta Yzgatlıdan cok baska memleketlı ınsanlar yaşar o ayrı tabi :)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Moppi
    Moppi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

Yozgatın insanı mı yobazmış :)) öyle büyük şehirlerdeki rahatlık falan durumu var mı bilmiyorum yazları gittim gündüzleri berbat bir sıcak var akşamları güzel esiyor. Öğrenciye yardımcı olabilcek tarzda genelde esnaf falan halkında kötü bir gözle bakıcağını düşünmüyorum. Üniversite hakkında bilgim yok Bozok muydu

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bozoktu teşekkür ederim.

Yorumla
    • Moppi
      Moppi
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • beşiktaaşkk
    beşiktaaşkk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 58%
    +1 yıl

nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama

çok büyük beklentilerle gitme

çok büyük bir şehir değil

sosyal aktivite ortamı çok yok

üniversitesi büyük değil ama eğitim olarak çok da kötü olmadığını duydum. çok ortada bir şehir özellikle kayseri nevşehir gibi yerler fazlasıyla yakın aradığını yozgatta bulamazsan oralara gidersin

fiyat olarak da seni kasmayacak fiyatları var maddi açıdan zorlanmazsın yemek kira ulaşım vs

insanlarına gelince her ne kadar yobaz densede öyle değiller sadece eğitim seviyesi biraz düşük dışardan gelen adama uzaylı gibi bakıp dışlamaz kimse

aksine yardım edilir

mevsim olarak kışları soğuk ve kuru ayazdır

yazları da gündüzleri sıcak geçer ama gece serinliği çok güzeldir.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim :)

Yorumla
    • Yasashiuta
      Yasashiuta
      +1 yıl

Öğrenciyi yürüyen para olarak görürler 100 tl lik daireyi 1+1 300 TL te verirler bu kadar para gözler, otobus şoförleri yolculara etmediklerini bırakmazlar burada yazsam bitmez he buraya gelip iyi yorum yapan da yobaz yozgatlılar dır ama o kadar gözlerini kibir kaplamıştır ki kendilerinden çok eminler bir ara ya aynaya ya da dışarı çıkın tatile medeniyet görürsünüz ayrıca yobaz dine inananlara denlmiyr bir yozgatlılar mi inanıyor, zaten yozgatlrilarin yaptigi pislikleri biliyor herkes kimseyi kandirmaya calsmayin siz anca kendinizi kandirirsinz. sonradan görünce ne oldum olmuşlar gelmeyin kesinlikle!!!

Yorumla
    • Rabiauzo66
      Rabiauzo66
      +1 yıl

@Yasashiuta Öncelikle memnun değilsen. Bu şehirde yaşamazsın. İkincisi demek ki o kadar şanssızın ki hep gördüklerin çıkmış karşına ama her ülke mutlaka düzeni bozan vardır. mesela bir sınıfta mutlaka gıcık, sipici ve kendini beğenmiş mutlaka bir tane vardır. Yanılıyorsun aslında görüp görebileceğin en sıcak insanlarıdır ve bunun yalan söylemekle kendini beğenmişlik le alakası yok. Rabbim yukarıda ve görüyor. Kibirli insan şeytana uyan insandır. Çünkü kibir şeytandan doğmadır. Birilerini küçümsemek öyle ve sen şu an bunu yapıyorsun. Şehir küçüktür ama aradığını da istediğinde bulursun. Tabi Temiz kalpliysen. Haa bu arada insanın tersi pistir. Öyle insanları vardır ki karşındakinin ne bokum olduğunu hemen anlar. Dikkat et! Biz yozgatliyiz ama senin bildiğin gibi değil. İşte asıl yobaz sensin. Ne kalbin kalmış doğal ne de sen. İnsanlarını ortamını cozemedikten sonra senin yozgat ta işin yok. Hadi uza 😄😄😄😉😉😉

Yorumla
    • _papatya_Hanımcığım_
      _papatya_Hanımcığım_
      +1 yıl

@Rabiauzo66 Helall !! Yozgatli olmak gururdur. ayricaliktir. Gadamizi almayın. Çekemeyen anten taksın :-P

Yorumla
  • radyokafa
    radyokafa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

ben yozgatlı değilim ama türkiyenin en iğrenç yerlerinden biri olduğunu biliyorum. insanları yobazdır. üniversite yozgatta var mı ya? okuyacak başka bi yer bulamadın mı? eminim oranın halkı üniversitelilere gavur gözüyle bakar. bence arkana bakmadan kaç git o şehirden

11
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim. :)

Yorumla
    • tunaparker66
      tunaparker66
      +1 yıl

İgtenç olan sensin. Ben yozgatlıyım Turkiye dahil yurtdısında da bulundum. bizim ulkenin insanlarindan hayir gelmez hemen hemen bütün şehirlerde bulundum insanlarinı tanıdim. Ankarada yaşıyorum burada birçok ilden insan var onlarıda iyi tanidim. Beş para etmez bizim milletin çoğu. Ha yozgatinda iyisi var kötüsü var ama iş paraya geldi mi çıkara geldi mi bizim insanımızın hepsi yavşaktır. yabancı tanıdiklarim filanda oldu İngiliz rus alman hollandalı. Hepsi gayet efendiydi. Bizim millet gibi yawşak olanı yok. Paragözlü bir milletiz. Benim burada samsunlu bir arkadaşım vardı yozgatliları kötuleyip duruyordu. halbuki kendisi o kadar kanı bozuk bir adamdı ki anlatılmaz. Ilk önce insan aynaya kendine baksın sonra laf atsın.
      İgrenc olanda sensin.

Yorumla
    • tunaparker66
      tunaparker66
      +1 yıl

Yobaz diyorsun da nasıl uobaz aceba. Dindar milliyetçi desen iyi olur. Sizin gibi kaşar ya da mezhebi geniş olmayinca igrenc ve yobaz oluyor degil mi? Seni bir tanısak yakindam bakalım sen nasılsın. Senden igrenen insan yok mu kesinlikle vardır. Her insani sevende var igrenende var.
      Senin kanın bozuk bes para etmezki demekki gelip buralarda bögüruyorsun.

Yorumla
    • tunaparker66
      tunaparker66
      +1 yıl

Sizin gibi karısını kızını kıskanmasa sizin gibi olsa boynuzlu olsa iyi olurlar yozgatlılar degil mi. İyi yozgatlı cok gördüm okadar iyilikleri dokundu ki bana anlatamam. Herkes kendi pisliklerini gormez baskasina laf atar.

Yorumla
    • Yasashiuta
      Yasashiuta
      +1 yıl

@tunaparker66 ne dindari allah aşkına yobazsiniz iste kendinizi övüp durmayin biliyrz burada tüm yozgatlılar çok iyi tanıdık karisini kızını satan kaç kişi var onları duyduk söylüyorlar kaç tane genelev var baskınlarında duyduk sorgunda bide kalkmış dindariz su egonuzu bırakan asil aynaya siz bakn buradan knsup durma madem gzldi niye ankarada

Yorumla
    • Yasashiuta
      Yasashiuta
      +1 yıl

Yaşıyorsun ayrıca yardim sever falan değiller dilencisi bile öğrenciyi soymaya çalışır esnafı öyle otobuscusu öyle yardımı bırak birde iki katına hatta uç katına satarlar herşeyi inanmayın yardimmis muslumanms hahahaa gulerim anca diyeceğim bu kadar daha fzlasida varda değmez yormaya kendimi

Yorumla
    • ulkucukizi66
      ulkucukizi66
      +1 yıl

@Yasashiuta nediyorsun sen ya tutmus memleketimin insanlarina resmen kâfir diyorsun ! Klavye artisti senin ben o parmaklarini kirarim. Yozgat senin 5 kuruşluk ruhuna kalmami
      s

Yorumla
    • Yozgatlı666
      Yozgatlı666
      +1 yıl

Radyo kafamısın nesin lan güzel kardeşim Yozgat'ı beğenmeye bilirsin, böyle aşalıyıcı laf etmene gerek yok istersen sen gel ben sana yobazı felan gösteriyim

Yorumla
    • Yozgatlı666
      Yozgatlı666
      +1 yıl

@Yasashiuta denen zübbe Yozgat'ı kötülemeye ne hakkın var isteyene her zaman kapımız açıktır bizim öküz

Yorumla
    • Mmycr
      Mmycr
      +1 yıl

Lan sıktır git laylaylom çıkarttı senin iğrenç dediğin senin begenmedigin o memlekette senin gibi serseriler le dolu değil amin çocuğu o memleket te asker ölmez o memlekete misafir yerde yatmaz vatan haini diye bir şey barinmaz bu yüzden mi kötü iğrenç pic kurusu belki imkânlar yok ama güzel bir şehir olmak için kalbi güzel insanlar yetiyor senin gibi gevsekler de böyle gizliden konusurz Soysuz köpek

Yorumla
    • Fatihdogan09999
      Fatihdogan09999
      +1 yıl

Yozgat Boğazlıyanda ermenileri yok etmişler o yüzden her yerde Yozgatlilara kara propaganda var. Kendine birde türk diyen gayrimesrulari da mi s... tik aceba onu anlamadım... Avrupalarda turk dedim mi kaciyorlar. Kimse sevmiyor gelmis burda tafra yapıyor k... Barrrzolari

Yorumla
    • Fatihdogan09999
      Fatihdogan09999
      +1 yıl

Yozgatlilar ermenilere ve Mustafa Kemale dersini vermiş. Kuyruk acıları var... Pkk'lilarin da ayri var. Ermeni ve kemalist kara propagandasi var cok güzel işliyor. Avrupalarda turk p... lerini de kimse sevmiyor onu napacaz. Kara kafa barrrrzolar

Yorumla
    • Fatihdogan09999
      Fatihdogan09999
      +1 yıl

Senden iğrenç de kimse olamaz herhalde... Bak adi o... Kendi memleketinize bir bakın ne b. ksunuz acena

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

10

Cevap

• fableman
    fableman Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 981 cevap paylaştı.

gitmeyın gereksiz bir yer hele kız erkek ilşkileri berbat::::) kız agbisyle dşarda yan yana hemen dedıkodu yaparlar. erkekleri büyük küçük full abaza. eger istanbul gibi biyerdn oraya okumaya falan gıdıceksnz giyim kuşam olark cok yadırgarlar. mesela küpe takana top falan derler:d

5
    2 Yorumla
    • ulkucukizi66
      ulkucukizi66
      +1 yıl

türkiyede bu normal ne bekliyorsun yozgatla ne alakasi var

Yorumla
    • Fatihdogan09999
      Fatihdogan09999
      +1 yıl

Türkleri Avrupa'da kim seviyorsa kanı bozuk insanımıza bakın. Cok şerefsiz gördüm. Çoğu Yozgatlı değildi. Bizim milletin alayı serefsiz

Yorumla
  • Keanu
    Keanu Takip Et
    Yoda Yaş: 57 , eic 30%
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 826 cevap paylaştı.

Sakın ha Yozgatlıyla para ilişkisine girme, ölseler borç verme. Hayatımda tanıdığım en çakal insanlar hep Yozgatlı çıktı. Yüzüne karşı oldukça sıcakkanlıdırlar, canım ciğerim derler ama borcunu geri alman pamuğun dikenli tele takılması gibidir adeta.

8
    8 Yorumla
    • tunaparker66
      tunaparker66
      +1 yıl

Yozgata laf atana bak ben özellikle Erzurum samsun dahil hıcbirinden borcunu alınamadığina şahidim. bizim Türk milleti mi borc verirsin alamazsin. senin de insanliktan nasibini alman pamuk ipliine bagliymiş almamişin zatende.
      Senin ne pisliklerin var onlari anlat da dinleyelim

Yorumla
    • fulisimm
      fulisimm
      +1 yıl

Yozgatlılar çakal değildir saftır çakalı binde bir çıkar o da çakalına çıkar hanii

Yorumla
    • ulkucukizi66
      ulkucukizi66
      +1 yıl

nediyorsun sen ya 1 dostun yapti diye hepsini ayni cuvala mi atiyorsun sen. ben bildigim bunu her memleketin insani yapiyor birtek yozgatlilarmi yapiyor

Yorumla
    • Gülüm20
      Gülüm20
      +1 yıl

@tunaparker66 peki Yozgat'lılara borç verip hiç alamayanlara ne desinler sizler sanki sütten çıkmış ak kaşıksınız asla değilsiniz.

Yorumla
    • Fatihdogan09999
      Fatihdogan09999
      +1 yıl

Bana kazık atanlarda hep baska sehirdendi. corum samsun Erzurum... Eeee şerefsiz kanı bozuk olursa bı insanın buralara kadar gelir karalama yapar... Bacının ananin dostudur belkide Yozgatlı o yüzden kuyruk aciniz var

Yorumla
    • Fatihdogan09999
      Fatihdogan09999
      +1 yıl

Ben bizim milletin hiçbirine borc vermeye korkar oldum mazallah. Borc verir alamazsiniz. Avrupada ve dünyada Türkleri sevmiyorlar neden aceba

Yorumla
    • Gülüm20
      Gülüm20
      +1 yıl

Eee diyene cevabını verirler önce kendi şehirlerine Yozgat'a bakacaklar bak adam ne diyor Ankara da istemiyoruz onları gitsinler diyor niye gitmiyorlar? Ayrıca Yozgat'lıdan da para verip borcunu alamayanlar dümdüz sövenler şerefsizler diyenler var kanı bozuk olunca demi başka yerleri karalar kendi yerlerine bakmadan o zaman sövenler iyi ki sövüyor. Sizin de bacılarınızın analarınızın dostu ki başka yerlere çamur atıyorsunuz kendi şehrinize bakmadan.

Yorumla
    • Gülüm20
      Gülüm20
      +1 yıl

Yozgatlı ya para verip borcunu alamayanlar da onlara da dümdüz sövüyor sanki sizler çok sadıksınız ya alamayıp sövenler niye sövüyor şikayet ediyor. Herkes bir değildir.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yiğidin harman olduğu yer falan değil adı çıkmış alakası yok ancak iftira çamur atmasını bilirler başka birşey bilmezler millete laf ederler kendilerine bakmadan artık zaten yazanlarda çok güzel anlatmış.

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yozgat'lı Kürtlerde var zaten bir Kürt arkadaş Yozgat'lıyım demişti Kürtlerde insan vatanseverleri de var tabiki herkes bir değil.

Yorumla
  • lonelyfrk
    lonelyfrk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Gereksiz bir yer olarak biliyorum, özellikle üniversiteliler için :((((

ama diğer illerin arasında git gel yaparsınız

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim.

Yorumla
    • tunaparker66
      tunaparker66
      +1 yıl

Gereksiz olan sensin lavuk herif

Yorumla
    • Yasashiuta
      Yasashiuta
      +1 yıl

@tunaparker66 herkese havlayan birisi var acaba ne çıkarı var bildim para olmasn

Yorumla
    • ulkucukizi66
      ulkucukizi66
      +1 yıl

Boş boş ötüyorsun

Yorumla
  • pepe34
    pepe34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 58
    +1 yıl

yozgatı bilmemde yozgatlılar iyidir yaaaa anadolu insanı işte

3
    0 Yorumla
  • Yalan_Dünya
    Yalan_Dünya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

yozgat tin bos oldugunu saniyorum ! cünki memlektte ne kadar yozgatli varsa viyanaya gelmis ;)

0
    1 Yorumla
    • beşiktaaşkk
      beşiktaaşkk
      +1 yıl

yaz gelince nufüs patlaması yaşıyor zaten yozgat :)))

Yorumla
  • tunaparker66
    tunaparker66 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Yozgatlılara laf atanlar kendi pisliklerinizi bir anlatın aynaya bakın kendi kanın bes para ediyor mu ona bakin önce.

3
    2 Yorumla
    • tunaparker66
      tunaparker66
      +1 yıl

Adi olan sensin pic. Once seni bir tanimak lazım sen nasil bir picsin aceba. ben ankarada yasayan bir yozgatlıyım. Her yerin insaninı tanıdim bizim insanlar yuzde 90 ı adidir buna sende dahilsin. Karşidakini suclarlar ama kendi pisliklerini gormezler. Kanı bozuk seni

Yorumla
    • ulkucukizi66
      ulkucukizi66
      +1 yıl

sen yozgatli değilsindir Soysuz o. c

Yorumla
  • vatanseverbozkurt
    vatanseverbozkurt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

O kadar memleket gezdim bir Adıyaman menzil birde Yozgat'ın adamları sıcak kanlı

3
    1 Yorumla
    • Gülüm20
      Gülüm20
      +1 yıl

Sen öyle san gezmediğin çok belli.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

yozgatın insani çok adidir kardeşim sakın güvenme malum eğitim seviyeleri çok düşük

6
    4 Yorumla
    • fulisimm
      fulisimm
      +1 yıl

kendi seviyenide bu şekilde kanıtlamış oldun bu kafayla ( pardon kafasızlıkla) gidersen bulursun belanı zaten gardaş

Yorumla
    • ulkucukizi66
      ulkucukizi66
      +1 yıl

sendeki beyin bir ampulu degistirmeye yetmez

Yorumla
    • Mmycr
      Mmycr
      +1 yıl

@fulisimm siktr bacım çocuğu

Yorumla
    • Fatihdogan09999
      Fatihdogan09999
      +1 yıl

Yozgata lqf atan cok şerefsiz gördüm. Ermeni katliami yozgatta olmuş. Arti Mustafa Kemale dersini vermiş kovmuş yozgatlilar bunların kuyruk acıları bu yüzden... Yozgat'i kötüleyenler ermenilerin kara propagandasıni yapıyor. Yapsinlar nasıl bir kansiz milletimiz olduğunu görsünler hırsız ahlaksız türk insanı. Avrupa'da yemediginiz b. k kalmadi kimse sizi sevmiyor ama hala Yozgatlı diyorsunuz

Yorumla
  • Nihallllmine
    Nihallllmine Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48
    +1 yıl

Bosuna dememişler yiğidin harman olduğu yer diye. Yozgat’ın havası sert insani mert olur.

1
    0 Yorumla
  • beşiktaaşkk
    beşiktaaşkk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 58%
    +1 yıl

açılın yozgatlıyım :))

2
    2 Yorumla
    • Yalan_Dünya
      Yalan_Dünya
      +1 yıl

dogrudur haha :)

Yorumla
    • tunaparker66
      tunaparker66
      +1 yıl

Hemserim benim

Yorumla
  • freee333
    freee333 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

yozgatlıyım şahsen ama sakıııınn gitmeeeeee

2
    3 Yorumla
    • tunaparker66
      tunaparker66
      +1 yıl

Sen yozgatlı degilsindir. O zaman senin anlattıgina bakilirsa sende iyi bir halt degilsin. Adinin tekisin. o laf oraya çikar. Ben her yerin insaninı tanıdım. Türk mü uzak dur kurtleri saymiyorum onlar basta zaten. Gavurlar turkleri neden sevmez dişlarlar hiç düsundü mü herkes. Avrupada neden turkleri sevmezler. Avrupadaki turklerin hepsi yozgatlı degil mi. avusturyadan kovulmak istenenler afyon emirdaglılardır. Herkes baskasını suclar ama kendi pisliklerini görmez. Yavşak olan yozgatlılarda ya Erzurum dadaslarıdır ya da dogudan gelen dogululardır. Yozgatın yerlileri gayet iyi insanlardır.

Yorumla
    • ulkucukizi66
      ulkucukizi66
      +1 yıl

sen yozgatli değilsin

Yorumla
    • Gülüm20
      Gülüm20
      +1 yıl

Yok alakası yok aslen Yozgat'lılardan bahsediyor hiç Erzurum Dadaşları ve doğudaki insanları katma

Yorumla
  • Deleterious
    Deleterious Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

yozgat öldü mü nasıl soru bu :/

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

boğazlıyan ilçesinin ismi hoşuma gider

0
    2 Yorumla
    • Fatihdogan09999
      Fatihdogan09999
      +1 yıl

Ermenileri bogazlamislar o şehirde. O yüzden gizli ermenilerle dolu sanat dünyamız Yozgat'lilari filmlerde kötülerler

Yorumla
    • Emrekaan99
      Emrekaan99
      +1 yıl

Ermeni cetelerini mi Ermeni sivilleri mi?

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Yozgat'ı nasıl bilirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yozgatlıları nasıl bilirsiniz? 11 cevap verildi
Yozgat ? yozgat nasıl bir yer ? 17 cevap verildi
Hatay-İskenderun ve Arsuz'u nasıl bilirsiniz? 33 cevap verildi
Kahraman Yozgat'lı ne demek? 2 cevap verildi
Cankırı Çorum Yozgat seytan uclusu? 6 cevap verildi
Yozgat'ta neler yapılır, nerelere gidilir? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gunaydinnnn Kahvenizi içtiniz mi? sizce abartmış mıyım?
  • Nolucak şimdi😏?
  • İnsanlarda en sevmediğin huy nedir?
  • "özür dilerim" cümlesi gerçekten sana yapılanları unutturuyor mu, affetmek yetiyor mu?
  • Sevgilimin arabasına kahve döktüm, verdiği tepkiye bakınca böyle adam kaçırılmaz değil mi?
  • Hayatı kuralına göre mi oynarsın kuralları kendin mi belirlersin?
  • Aşkta mı kazanmak kolaydır, yoksa dostlukta mı?
  • Kuaföre gitmeden acil yardım: A şıkkı tırnak modeli sizce yaptırmaya değer mi?
  • Güneş gözlüğü ipleri sizce gerçekten tarz mı günlük hayatta kullanıyor musunuz?
  • Güzel olduğu için bir kadınla evlenmek normalse parası var diye bir erkekle evlenmek neden tartışılıyor😅🤷‍♀️?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨