Erkek arkadaşım beni kısrağım diye seviyor ne demek istiyor?
Cevabın nedir?
Sevgiliyle dolasirken bir kiz icin agzimdan kacirmistim att gibiiii diye elimi cimciklemisti :) sonrada siz at gibi diye bunlarami diyonuz demisti :))
Sana karsi cinsel istegi olabilir ama soyleyemiyodur ve bu sekilde kendince soylemeye calisiyodur. Gayet masumca ;)05 Yorumla
Soran+1 yılyok ilişkimiz ciddi boyutta aileler biliyor yani zaten istemeye gelecekler evet dememi bekliyor sadece cinsel beklentisi olsaydı bunu yapardı zaten
Soran+1 yılAllah korusun olmaz mı hani başbaşa kaldığımız zamanlar oldu yapmak için zorlayabilirdi anlamında
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.vidivodo.com/.../966085
sen nasıl koçum dersen oda kısrağım der işte anladın mı? yani sen demesende bazı bayanlar der erkekler de kısrağım der işte :) video daha açıklayıcı olur
ben hatunum demeyi tercih ederim :)00 Yorumla
+1 yılne demek olduğunu bilmiyorum ama çok enteresanmış severim böyle enteresan şeyleri. Bende sevgilime int sirpin diye hitap ediyorum :))
05 Yorumla
Soran+1 yılint sirpin ne demek :D
- +1 yıl
bizim üniversitede bir ders vardı kod dersi :) c dili görüyorduk orda kodlar vardı int pırpin ve int sirpin diye o ban pırpin diyordu bende sirpin :))
- +1 yıl
:)) biz değer verdik int sir pin pin tanımlamak içindi sir de sirenin kısaltılması :)) ardunio uno ile çalışıyorduk :D öyle güzel anımız oldu bu arada eic için teşekkürler
Soran+1 yılrica ederim
Bence seni guzel ve alimli buldugu icin soylemis. Guzel yani. bir de sehvet var gibi icinde bu sozun
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
111Cevap
Ben bilirim hem de çok iyi bilirim Yanıp tutuştuğunu kısrağım deli tayına Ben bilirim hem de çok iyi bilirim Yanıp tutuştuğunu kısrağım deli tayına
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Tasalanma kısrağım Tasalanma elbet Özgürlümü alacağım Bayırlarda ormanlar da dolaşacağım Ne kolumda kelepçe Ne yanımda gardiyan Yalnızca sen olacaksın Hiç kimseler bilmez bana hasretini10 YorumlaSeninle mesut bir yuva kurmanın heyecanı ve sabırsızlığıyla yaşıyor, bir an evvel validesini ve pederini alıp hanenize intikal etmek Allah'ın emri, Peygamberin kavliyle seni istetmek istiyor.
20 Yorumlasabah sabah yine güldüm :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=E-1lZXxBQy810 Yorumla
+1 yılbak canım benım bunlar tek toynaklılardan bıldıgımız atların dişi ve erkek çeşidine verılen ısımdır erheğine aygır dişisinede kısrak denir kısraklar cok doğurgandır soyu sağlam taylar verirler :)
00 YorumlaBen sana soyleyim deme istiyor ki... At gibisin evlenince binicem üstüne vurucam kirbaci vurucam kirbaci diyo :D :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılsende onu damızlık boğam diye sev işte.)))))))))))))))))))
01 Yorumla
Soran+1 yılçok eğlendin bakıyorum :D
+1 yılAtın dişisine kısrak denir :) At gibi / Taş gibisinin sevgilin tarafından yumuşatılmış hali :D
10 Yorumlaben sevişmeden önce ya da sevişirken söylerdim :D
anla artık07 Yorumla
Soran+1 yılonun öyle bir amacı yok da uzun bacaklıyım diye herhalde :D
Soran+1 yılhayır çok seviyesiz o kelimeler
Soran+1 yılergenken ben de söylüyordum şimdi anlıyorum çocukça ve aptalcaymış :D
+1 yılSana at gibisin demiyorda cümleyi kibarlaştırıyor artık ne anlamda ne şekilde söylediğini ne zamanlar söylediğinden anlarsın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim sevdiğime söylediğim favori sözlerden birisi, at gibisin vucüdun sağlam, fiziklisin anlamında demektir. Genelde hoşuna gitmez hanımların. Ben bayılıyorum kısrağım demeğe. Özellikle atın üzerinde de fotoğraf çekilmesini istiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim hoşuma gidiyor :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı yok at garı :D
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılAt diyememiş yazık biraz incelmiş dişi atı kullanmış tabir olarak.
00 Yorumla Biraz daha gelişirsen taş gibi at gibi kız olacaksın demek istiyor. (Erkek kötü niyetli Benceeee)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılküp şekerlemi besliyo seni alalen beygir diyo sana :D az vahşi ol bindirme :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbinmiyor zaten :D
- +1 yıl
küp şekere kanma sakın böyle devam et :))
Soran+1 yılöyle bir niyeti yok zaten :)
- +1 yıl
kısrak mısrak ne biliyim :)) senden ona aygırım de bari :))
Soran+1 yılben ona Adına Gülümsediğim diyorum :D
- +1 yıl
ismi çokmu komik ki :)) muhittinmi yoksa :D şaka bir yana iyi anlaşıyosunuz desene ;)
+1 yılsevgiline söyle bokunu çıkartmayın işin ergen ergen koduklarım , çok salak bir sevgilin var mk doyuramaz seni o
01 Yorumla
Soran+1 yılsen kendi geleceğini düşün bizim geleceğimiz için kaygılanma
- 00 Yorumla
+1 yılatın dişisine kısrak denir. herhalde oda jokeyliğe merak salmış
20 YorumlaKısrak dişi at lara denir gerisini sen hesabet arkadasim
00 YorumlaKısrak dişi at demektir. bu kadar da cahil olunmaz be arkadaşım. bari aç bir google amcadan sor.
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamını biliyorum arkadaşım demesindeki amacı sordum
Erkek arkadasin gizli sapik evlenince yandin sen 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah yakında evlenicez korkutma beni :D
+1 yılHatunum yavrum hatta aslanım koçum gibi bir hitap sözcüğü ama ne kadar iyi niyetli bilemem.
00 Yorumla
+1 yılbiraz daha büyüyüp irileşirsen at gibi olucaksın demektir :)
10 YorumlaÇalışkan biriysen şayet eşşek demiyorda tay diyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir boş vaktim pek olmuyor
Yaw kizim bakiresin ve adam seni kisrak dye seviyor ama braz hayvan yerine koymus
10 YorumlaCinsel içerikli güzel bir ifade... hakkını ver bari...
00 Yorumla
+1 yılBence çok itici bir iltifat Şekli ya o ne öyle iltifat mı orası da tartışılır.
00 Yorumla
+1 yılromantizm özürlü, kaba, kıro bir sevgilin var canım. kolay gelsin sana :)
020 Yorumla
Soran+1 yılonun kroluğunu yerim :D
- +1 yıl
problem yok o zaman :) insan sevdimi hicbiseyini dert etmiyo yani. ne guzel :)
Soran+1 yıldert etmem kro olmuş parasız olmuş öküz olmuş tipsiz olmuş önemi yok :D
- +1 yıl
seçici olur biraz insan :/ zor buldun galiba.
Soran+1 yılhayır ondan önce o kadar çok olduki normal erkek arkadaşlarımı bile sildim onun için çok kıskanç çünkü canım benim
- +1 yıl
daha kibar ve sevebilecegin erkekler yok degil
Soran+1 yılo varken başka erkekleri gözüm görmüyor seslerini kulağım duymuyor
- +1 yıl
peki artıları nedir merak ettim. yani seni ona baglayan ne
Soran+1 yılsaymakla bitmez ama bir kaç tane söyliyim her gece yatmadan önce bana şiir okur bana şiirler yazar sesi çok güzeldir geceleri şarkılar söyler bütün enstrümanları çalabiliyor sabahları namaza kaldırıyor iş yerine papatyaları çok severim papatyalarla görmeye geliyor falan
- +1 yıl
insan normalde sıkılır yaa boyle yogun ilgiden. yenisiniz galiba.
Soran+1 yıl9. ayın içerisindeyiz
- +1 yıl
daha sıkılmadım diyosun. ama sıkılırsın merak etme. dogal olmadiginin farkindasindir heralde. kandirana kadar yani seni.
Soran+1 yılhayır o beni kandırmaya falan çalışmıyor :) zaten beni kandıramaz :D
- +1 yıl
inaniyomusun canim yaa soyledigine kendin :D
Soran+1 yılsöylediğimden o kadar çok eminim ki yani anlayamazsın tabii :D
Soran+1 yılbizi yan yana görsen sadece o zamn anlarsın
- +1 yıl
ama oyle olmuyo canım iste zamanla bitiyo. zamanla herseyi sana batmaya basliyo. yanlismi. ki boyle cok ilgi gosterenlerinki daha cabuk bitiyo. ilgi azaldiginda yadirgiyosun ve kavgalar basliyo. diyosunki elde edinceye kadarmiydi.
Soran+1 yılhayır daha önceki ilişkilerimde bundan daha kat kat fazla ilgi gördüm ama onlarla en fazla 5 ay sürdü bu farklı yakında evlenicez zaten
- +1 yıl
calisiyomusun yoksa ev hanimimisin.
Soran+1 yılçalışıyorum neden?
Kısrakmı? Hiç çiftleşmemiş dişi ata kısrak denir :D
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylemiş o zamn
Soran+1 yılay çok tatlı :D
Dişi at demek...
Cinsel konular konuşuyor ve birşeyler yaşıyorsanız ondan öyle konuşuyor olabilir02 Yorumla
Soran+1 yılyok konuşmuyoruz yaşamıyoruz ama bilemedim
at la tay ara sı :) buzağı ile inek arasında ki dana terimi gibi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYani :D
At olmaya bastutmus yawru at fibisin degilde tazesin daha gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl bişey ya :D
+1 yılinsan ceylanım der hiç olmazsa kısrağımda ilginçmiş :)
00 Yorumla
+1 yılbinicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı.
demek istiyor.00 Yorumla
+1 yılben de sevgilime kısrağım derim. o da bana aygırım der.
01 Yorumla- +1 yıl
ilişkiye doğadan yorum katma olayı bir bakıma...
Anlamlı ve okadarda düşündürücü bir söz ikili demek yetiştirme anlamı
00 Yorumla
+1 yıluzun metraj koşuya hazırlıyo seni yulafta yediriyosa sıkıntı :)
00 Yorumla
+1 yılAt gibisin demek istiyor ya da at gibi olabilirsin ama benim atımsın akıllı ol demek de olabilir :)
00 YorumlaKısrak işte at bildiğin at yani at gibi bir hatunmuşun. İyiye delalet korkma :D Güzel bir vücuda sahipsin belliki :D
00 YorumlaKısrak dişi at :) boyun posun yerinde demek meşallah :)
00 YorumlaYakında hayvanlar aleminin diğer üyelerine geçerse şaşırma.
00 Yorumla
+1 yılkısrak, at, ceylan, maral, ne hayvani işler bunlar :)
00 Yorumla
+1 yılBen iyiye yorardim atlar çok zarif hayvanlar.
20 Yorumlaooooooooo çok tehlikeli. niyeti bozmuş seninki kısrak ne at. ata ne yapılır?
00 Yorumla
+1 yılJokey olmak istiyor sanırım Bindi mi hiç kısrağına acaba :))
00 YorumlaBunun ne oldugunu bilmeyecek kadar kucuksun demek 14 sin kesin. Yuruuuuu simdi dersine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBinicem ustune vurucam kirbaci dio. Deisik fantezileri varmis
10 Yorumla
+1 yılseksi kadın demek seks için olgunlaşmasını beklemek lazım biraz ata dönüşmen için :D
00 Yorumlaaşalarda bir arkadaşın yorum güzel ben bişey demek istemiyorum onun üstüne
00 Yorumladişi at demek :dd niye öyle seviyor anlamadım
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmem :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhmet kural dizede yatağa attığı hatuna kısraam diyodu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni çoğalmak için seviyor
iyi ve sağlık atlara deniyor00 Yorumla
+1 yılbence sana öyle dememesi daha uygun. uyarmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılat gibi hatunsun demenin kibarcası :)
10 Yorumla
+1 yıltayımm benım demek ıstıyorr
00 YorumlaAt gibisin diyor at sandı seni sanırım
00 Yorumla
+1 yılAt yarışlarında koşturacak :)
00 YorumlaKısrak disi atlara denir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Ibre 180 sizin iliskide yandin sen :))
10 Yorumlabende bılmıyom sıktır et :D
10 Yorumladaş gibisin demenin eş anlamlısı :)
00 Yorumla
+1 yılKişnete kişnete s... cem demek. Kusura bakma en basit və net açıklaması bu. Bu laf öyle her kıza edilmez sen bayaaaa göz dolduruyorsun sanırım
17 Yorumla
Soran+1 yılonun öyle bir niyeti yok olsa 9 aydır belli ederdi yakında istemeye gelecekler birbirimizi namaza kaldırıyoruz ilişkimiz düşündüğünüz gibi değil
- +1 yıl
Valla ablacım ALLAH başa kadar mutlu etsin lakin kısrağım ne demek yani genç dişi atım demek. Sende biliyorsun. Başka sözum yok sayın hakim
Soran+1 yıltişikkir :D
- +1 yıl
Ya şu herşeyi dibe bağlama huyundan vazgeçin sensin dinle ne alakası var yani yarın yapmayacak mısın. Ne olduğunu biliyırsunda burada Ego tatmini.
- +1 yıl
Boş ver pampa hatun da bilir ama işte din min diyerek kendine laf ettirmeyecek
Soran+1 yılbiliyorum Allaha şükürler olsun
- +1 yıl
Sen şu örtülü olanlardanmısın?
- Devamını Gör (72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri