Sevgili ile para muhabbeti doğru bir şekilde nasıl konuşulmalı?

1 aydır süren bir ilişkim var, niyetimiz ciddi. Beni erkek arkadaşım ailesine bahsetti ve beni ailesi dahi butum çevresi biliyor, henüz tanismadim ailesiyle ama beni çok begenmisler ( aile dostları beni denetledi), neyse erkek arkadaşım çok sağlam bir yerde çalışıyor çalışmama şartları mükemmel aldığı maaş güzel, ben işsizim ve beni de çalıştığı yere aldırmaya çalışıyor, iş bulmam konusunda inanılmaz bana yardımcı oluyor. İlk tanıştığımız zamanlarda parasını hemen bitirmiş dolayısıyla benim paramı harcamıştık, sonra maaşı aldı içimden dedim ki tamam şimdi de ondan yeriz diye geçirdim. Ama bir eşitsizlik söz konusu oldu, maaşı almasına rağmen gene en çok para benden çıkıyor ki hep fazla para harcamayalim para biriktirelim diyor ( evlilik için). Ben onun yol parasına istediği miktarda destek çıkıyordum parası yokkken, ama şimdi maaş almasına rağmen benim ona verdiğim yol parasından 3 kat az veriyor benim yol parama desteği. Bunun dışında bir de ehliyet için benden 340 TL istedi sana maaş alınca veririm dedi. Azıcık benden hep niye para istediğini sorduğumda ben evliliğimiz çok icin maaasimi altina çeviriyorum para birikmiş olsun düğünü nasıl yapcaz diyo ve para muhabetine girdiğimi anladı,, bana para muhabeti yapacaksan hoc konusma benle diyor susuyorum aramız kötü ollmadin diye. Bunun üstüne bir. De saçlarımı boyatmami söylüyor ama senin parandann çok harcadık bana bir de ehliyet parası verdin bana param yokken yol paramı verdin al ben vereyim kuaför parasını filan demiyor. Nisanlaninca ortak hesap açarız sen de işe girdiğin zaman er ikimiz de maassimizin 3 de 1 ini hesaba atarız birikir diyor. Dışarı çıktığımızda Gene o da hesabi ödüyor yiyip içtiğimizi ama bu güne kadar hep en çok para benden çıktığı için bu durumdan artık rahatsız olmaya başladım. Ama beni çok seviyor benimle okadar iyi ilgileniyor ki bana sahip çıkıyor beni koruyor ve bana iş bulmak için çok çaba sarf ediyor. Bana inanılmaz değer verdiğini hissettiriyor ve beni hep mutlu ediyor. Ama bu para mevzusu canımı sıkıyor. Bu durumda ne yapabilirim acaba 🤔

Sevgili ile para muhabbeti doğru bir şekilde nasıl konuşulmalı?