Cinsel olarak arzuladığın eski flört ile arkadaş kalır mısın?

1 hafta falan flört ettik, çocuk beni baya begeniyordu yükseliyordu falan zaten yüksek biri ama ben ona göre baya masum kalıyordum sevgilim falan olmamıştı hiç şaşırıyordu hep, sonra bu seni üzmek istemiyorum arkadaş kalalım takilmalik istiyorum falan dedi. Bir baktım birkaç gün sonra başka kızla takılmaya başladı aynı okuldayız bu kız beni öğrenmiş falan çocuğa soğuk yapmış falan dedi bilsem konuşmadım o çocukla sonra bu kızda 1 hafta sonra falan sevgili yaptı AHAVAYSVSJWGWJWGE

bu çocukta benimle aynı ortamda bile bulunmak istemiyordu yüzüme bile bakmıyordu o kız vardı falan şimdi ben sakatlandim falan degnekle okula geliyorum arkadaş ortamimiz da aynı ama normalde onun olduğu yere gitmiyordum gitsem de bu gidiyordu. Şimdi bana bu hafta böyle daha sıcak davranmaya başladı giderken görüşürüz diyor sakatim yardıma ihtiyacın var mı falan sürekli bana bakıyor. Ben bakmamaya çalışıyorum. Arkadaş olduğum ortamdaki kızlara da yakın davranıyor falan böyle arada bana da bakıyor brn amacı ne anlamadım yani asla

Cinsel olarak arzuladığın eski flört ile arkadaş kalır mısın?