1 hafta falan flört ettik, çocuk beni baya begeniyordu yükseliyordu falan zaten yüksek biri ama ben ona göre baya masum kalıyordum sevgilim falan olmamıştı hiç şaşırıyordu hep, sonra bu seni üzmek istemiyorum arkadaş kalalım takilmalik istiyorum falan dedi. Bir baktım birkaç gün sonra başka kızla takılmaya başladı aynı okuldayız bu kız beni öğrenmiş falan çocuğa soğuk yapmış falan dedi bilsem konuşmadım o çocukla sonra bu kızda 1 hafta sonra falan sevgili yaptı AHAVAYSVSJWGWJWGE
bu çocukta benimle aynı ortamda bile bulunmak istemiyordu yüzüme bile bakmıyordu o kız vardı falan şimdi ben sakatlandim falan degnekle okula geliyorum arkadaş ortamimiz da aynı ama normalde onun olduğu yere gitmiyordum gitsem de bu gidiyordu. Şimdi bana bu hafta böyle daha sıcak davranmaya başladı giderken görüşürüz diyor sakatim yardıma ihtiyacın var mı falan sürekli bana bakıyor. Ben bakmamaya çalışıyorum. Arkadaş olduğum ortamdaki kızlara da yakın davranıyor falan böyle arada bana da bakıyor brn amacı ne anlamadım yani asla
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin masum görüyo demekki işte. Eğer senin de öyle isteklerin varsa belli et takılın işte ahshhshs
İlla seks olacak değiş sevişme falan olur sadece isterseniz
Ya ben şu an bana ne olarak bakıyor onu anlamadım. Bir anda aynı ortamda durmaya başladı normalde ben gelmezdim gelsem giderdi yüzüme bakmazdı. Şimdi görüşürüz dedi dün, ben dizimde sakatlandim değnekle falan oturuyordum diğer masadan eşyalarını aldı bende yere bakıyordum bilerek ama bana baktığını anladım sonra başımı kaldırdım yardıma ihtiyacın var mı fslan dedi. Sürekli bakıyor zaten ama ortamdaki kız arkadaşıma da baya kardeşim davranıyor. Beni kıskandırmaya mi çalışıyor acaba yoksa bak ben herkese böyleyim demeye mi çalışıyor. O ara bile bazen bana bakıyor anlamadım asla amacun ne diye sormak da istemiyorum bende mi ona baksam acaba yarın falan onun gibi anlamıyorum
Ortamdaki kız arkadaşıma da baya ya*sakca davranıyor**
Hoşlnıyo musun sen? Yakışıklı mı ahahha
Ya biz zaten 5-6 gün falan konuştuk. Okulda ortamda denk geldik sonrw araya hafta sonu falan girdi akşam yazdı böyle 3-4 gün mesajlaştük flört gibi falan baya beni beğenmiştim fizik vs zaten kardeşim kendine bile diyordu. Bana fslan şey demişti seni ilk tskilmalim diye düşündüm baya güzelsin sporcu fizik vs ama benim hiç sevgilim olmadı opusmedim falan bu öğrendi sasirdi baya. Sonra pazartesi okulda falan öyle eğleniyorduk ama ben utanıyorum bir yandan çünkü o kadar alışkın değilim falan. O gün böyle sevgili mi yapsam falan diyor arkadaşıma bir kız var vs kendi dd böyle konuları açıyordu falan ben heo saha ciddimsi ilişkim olursa biseyler yaşarım dediğim için. Sonra çarşamba günü bir anda arkadaş kalalım üzmek istemiyorum vs dedi. Tatlı çocuk bu arada bence zaten ben asidi zor hoşlanırım. Şu an ne yapicam bilmiyorum, uzak duruyordu dedim tamam ok hani zaten bende takmam o zaman unuturum şimdi bir anda böyle davranmaya başladı diyorum herkese mi kardeşim ama bana niye heo bakıyor falan ben ne yapmam lazım bilmiyorum, benden buna bakmamaya takmamaya falan çalışıyorum ne yapicam hiç bilmiyorum yani
Bence masum olmadığını göster ona skdjdjjs
Hoşlanıp hoşlanmadığımı anlamıyorum zaten artık yeterince derdim var sakaglandim bu da ne amacı anlamadım
Ahahsjag ne yapıyım da gösteriyim konuşmuyoruz şu an o kadar o adım atıyor hafiften bakıyor
Aşko dene gör işte olmazsa ayrılırsın olur biter. Ama içinde kalmasın bence. Sen de onu istediğini göster yüksel falan işte
Ya güven olsa kullanıp atmasa belki yaşardım o zamanda zamanla gitti sa*ak çocuk, şimdi ne diyim ona bende mi ona bakiyim falan böyle bilmiyorum ne yapıcam. Cinsellik için kullanıp atmasinu ds istemem ki tamamen hiç bilmiyorum
Git ver demiyorum tabiki de biraz öpüş seviş falan. Tecrübelenirsin sende işte sjsjdjjd
Ya şu an samimi değiliz zaten öyle sana yükseliyorum mu diycrm çocuğa aysvsjshe zaten aynı arkadaş ortamimiz garip hep birileri var falan
Yok yok direkt öyle deme tabiki ajsjdjje mesajlaşırken öv onu. Mesela omuzların çok iyi ya baya seksi falan de. O da iltifata bulunur sana muhtemelen. Ordan yükseldiğinr bağlarsın işte sjdjdh
Ya askim su an konuşmuyoruz sorun o diyorum ya, aynı ortamda bile bulunmak istemiyorfu şimdi hro bana bakmaya başladı aynı ortama gidiyoruz görüşürüz diyor yardımcı ihtiyacın var mı falan adım atıyor ama konuşmuyoruz yani sorun o amacı ne onu anlamaya çalışıyorum okulda
Olsun bi bahaneyle mesaj at konuşma başlar zsten öyle
Aşkım ama ben niye yüzsüz gibi mesaj atiyim şimdi suç onda en son o uzak kalalım dedi takmadı beni ben mesaj atarsam direk cepte görme olur klasik erkek ki zaten bisey diyemem ona ben
Denedim. F.. kbuddy olduk. Ama şahaneydi haaa :)
Öyle bir şey olmadık biz. Yapsam onunla olurdu belki hiç bilmiyorum. Güzel bir kızım o ds buna şaşırıyordu hep hiç sevgilim olmadı çünkü baya masum utangaç kalıyordum ama egleniyorduj güzel vakit geçiyordu. Hatta sevgililik gibi konular açılıyordu 1 haftada böyle o da alttan açıyordu bir anda arkadaş kalalım ben seni üzmek istemiyorum takilmalik istiyorum dedi. Kendi kendisine bile hep yavşagim falan diyir bu arada belli, bisey yaşarız ve şu an sana tamamen bisey hissetmiyorum sen cidden iyi birisin sonrasında üzülmeni istemiyorum o yüzden şu an uzak kalalım takılmak istiyorum diyip gitti. 1 hafta başkasıyla takıldı kız beni öğrenmiş sonra soğuk yapmış buna bana dedi hatta kız bilsem seni onunla konuşmadım diye sonea o kız da 1 hafta sonra sevgili yaptı zzten AHABAYSVSJHS o ara da ben bu çocukla 2 dakika konuşalım fslan dedim bu düşman gibi tavırları istemedi aynı masada bile oturmak istemedi somdi bir anda sıcak davranmaya başladı hep bakıyor bana ben bakmamaya çalışıyorum dün giderken görüşürüz dedi şaşırdım bugün yardıma ihtiyacın var mı dedi dizim sakatlabdi değnekle falanim. Ama ortamdaki kız arkadaşıma falan yakin davranıyor falan anlamiyorum canım kardeşim amaç ne
Sen onun için geri plandasın. Yedek oyuncusun. Muhtemelen senin tanımadığın biri daha var oralarda.
Nasıl yani, su an o bana bisey söylüyor soruyor yüz vermemeye çalışıyorum zzten ama sürekli bakıyor yani böyle yapması kafamı karıştırıyor
Senle irtibat kurmasa kaçar gidersin. Eldekinden de olur.
Elde niye görsün ki beni uzak kalmaya çalışıyorum fark ediyordur bakmamaya konuşmamaya çalışıyorum ona o adım atıyor bana. Kıskandırmaya çalışıyor falan olabilir mi acaba yoksa her kıza kardeşim diye mi
Seninle takılmak istiyor. Fackkbady lik yani
Çok istese o zaman yapardı ki şimdi bir anda niye böyle davranıyor anlamadım, umursamasa neden bir anda konuşmaya böyle biseyler soruyor falan. Umursuyor desem gözümün önünde kız arkadaşlarıma neden yakın davranıyor yavşağın teki sürekli bana ds bakıyor zzten ben gözlerimi kaçırmaya çalışıyorum bakmamaya sanki göz göze gelsek böyle bisey diycek garip bakamıyorum anlamıyorum amacinı
Sende verecektin yani hemen
Hayır tabiki zaten versem verirdim o zaman, ben hiç yaşamadım fslan zaten biliyordu sonra seni üzmek istemiyorum şu an bilmiyorum tskilmslik istiyorum diyip uzaklaştı. Şimdi bir anda ne oldu başkasına gitti biseyler oldu kız sevgili yaptı aynı masada oturmak istemeyen kişi görüşürüz diyor bana bakıyor falan yardıma ihtiyacın var mı diyor dizim sakat değnekleyim. Ama bir yandan da ortamimizdski kız arkadaşıma yakın davranıyor bana bakıyor hep anlamıyorum
Değnekli misin. Bacağın mı kırıldı
Basketbol oynuyorum sakatlandim iste, sorun o değil arkadaş mı olmaya çalışıyor yoksa yaklaşmaya benden bir adım mi görmeye çalışıyor anlamadım. Eskisi gibi olmak istiyor desem gözümün önünde arkadaşıma neden yakın davransın bana baka baka garip
canım olma. Amacı seninle cinsel münasebet sadece. Seni ptlatır bırak bu kişi uzak dur
belki * izin verir diye konusuyo iste
Arkadaş mı olmaya çalışıyor acaba aynı arkadaş ortağımız yoksa böyle ona karşı bisey hissedip hissetmediğim mi anlamaya çalışıyor falan ne amaç anlamadım
abla yok seninle yatmak istiyo iste o yuzden yakin tutuyo kendine