AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Onunda mı haramını çıkardınız lan..
Lan? Terbiyenizi unutmuşsunuz geri dönüp alın bir zahmet.
Bu sitenin terbiyesizi benim zaten kızım..
Biraz daha uzatırsanız dümdüz gitmeye başlayacağım birazdan hanımefendi.
Ama tabi, böyle olsun istemeyiz..
Nasılsınız bu arada?
Senin için üzüldüm şu an. Kimbilir kaç sapık fikir duymuşsundur. Belki de niyetin kötü fikirleri düzeltmektir. Allah yardımcın olsun
Bencede evlenmeden olmaz bu is ama ben evlenince bunu yapmaya utanırım gibime gelip :)
Gibime geliyor yazcaktım yalnız yazmısım k. b
Evlenmeden utanmıyorsunuz ama helalinizden utanıyorsunuz? İlginç gerçekten. Esas utanmanız gereken diğeri.
Ben hic kimseyle yatmadımda cıkmadım da yalnız anlamıssın. Ben her halükarda utanıyorum simdi anlamıssındır umarım
Yalnız anlamıssın yazacaktım tablette otomatik düzeltme varda
Evet katılıyorum... Harama yaklaşmamak lazım.
Hem dünya hem ahiret gidiyor
Malesef..
dine inanmıyorum haramı bilmem ben ama hiç sevgilim olmadı :D
Adamsin adam !!
Teveccühünüz efendim.
Tabiki yokturdur haramdan hayır gelmez
beşik kertmesi günah sayılıyor mu peki?
Ne alaka? =D
Normal ilişkide mutlu olamıyorum bide haramı denemek lazım
Sizin normalinizi merak ettim.
boşver ya zaten aldım - mi gideyim ben
Güle güle.
Sen seks yapipta sonradan pisman ildun mu pekii :D
Öyle pisliklere bulaşmadım Elhamdülillah.
sekse mi pislik diyorsun yoksa seks yaptığın kişiler mi pislik değildi ;)
Ben sana benzemem. Beni kendinle karıştırma.
tamam canısı ztn sen kızsın ben erkeğim biz rahat davranırız sizin için geçerli değil bunlar :D
Lüzumsuz konuşuyorsun. İyi geceler.
lüzumsuz değil canısı kapasite meselesi sana da ii geceler
Tanımadığın insanla evleneceksin heralde
İlle onunla bir şeyler yaşaman gerekmez tanıman için. Yazışabilirsiniz de. Teknoloji uzay çağını yaşıyor ama bizim millet hala nasıl kullanacağını bilmiyor.
bir şeyler yaşamaktan kastın ne bilmiyorum ama insanları tanımak o kadar kolay olsaydı bu kadar çok boşanan çift olmazdı
Boşanan çiftlerin yüzdeliğine bakarsak çoğu belli bir flört dönemi geçirip evlenenlerden oluşuyor.
Öyleyse soruyorum.
Bu insanlar salak mı o kadar zaman geçirip de birbirlerini tanıyamadan evleniyorlar?
Demek ki flört bir insana tanımaya yetmiyormuş değil mi?
Tamam işte ben de onu diyorum flört insanları tanımaya yetmezken gormedigin tanımadığın insanla iki konuşman neye yetecek
Videoyu izleyin ondan sonra konuşalım. Olur mu?
Haramdan kastini acar misin ona gore cevaplayim
Her türlü haram ilişkiden bahsediyorum. Alkol, zina, hırsızlık, kumar, cinayet, yalan...
Konustugum vardi oda haram sonucta aslinda cok mutluydum ama baya husranla bitti
Demek ki huzur yoktu..
Güzelmiş söz kim söylemiş?
Risale sohbetinde duymuştum =)
haram ilişki? what is meaann? :)
Her türlü haram ilişkiden bahsediyorum. Alkol, zina, hırsızlık, kumar, cinayet, yalan...
Haram ilişki derken? Aldatmak mı?
O da dahil edilebilir. Hiç aklıma gelmemişti aslında. Her türlü haram ilişkiden bahsediyorum. Alkol, zina, hırsızlık, kumar, cinayet, yalan...
Ben mutsuzum aslında :/ Ama ilişkimden dolayı değil. Kafamda "Acaba Yanlışmı Yapıyorm" sorusu var.
Eğer gerçekten doğru bir şey olsaydı bu soru aklına bile gelmezdi inan bana.
5-10 yıl sevgili olanlar var onlar nasıl oluyor ki
Huzurlular mı diye sormak lazım onlara.
ben sürekli içindeyim bu durumun ve gayet mutluyum
Mutlu musınuz yoksa kendinizi mutlu mu hissediyorsunuz?
kendimi mutlu hissediyorsam mutluyumdur :) mutluluk kendini mutlu hissetmekle gerçek olur :)
Fakat huzur ile mutluluk da bir değil =)
huzur zaten mevcut. mutluluğumla huzursuz olan noktalarımı da huzurlu ediyorum. bunu yaşadığım kadınlara iyi geliyorum. tedavi ediyoruz birbirimizi ve hayatımıza hiçbirşey olmamış gibi devam ediyoruz. içimi kemireceğine dışarı çıksın taraftarıyım..
İlişkiyi anına kadar heyecan sonra hüsran :(
helal bir ilişkide mutsuz olan da binlerce insan var.
Binlerce? Evet bazı zamanlarda ilişkilerde inişler ve çıkışlar olabilir fakat bu sadece belli bir süre içindir.
ve bu bütün ilişkiler için geçerlidir helal haram ayrımı olmaksızın.
Hiç değilse helal'de sabrettiğin için Cennet ile mükafatlandırılıyorsun. Fakat diğer türlü? Hem boşuna cefa çekiyor hem de azap dolu bir mekana gidiyorsun.
pagosus sana katılıyorum çok doğru tespit
boşuna cefa çekildiğini nerden çıkardın belki çok mutlu olacaklar hatta cefa çekildiğini nasıl anladın. cehenneme gitme konusuna hiç girmiyorum.
Bir insanla kavga ederken de cefa çekmiş olursunuz. Mesela ben burada sizze laf anlatırken parmaklarım cefa çekiyor gibi.
o zaman bunun ilişkinin helal ya da haram olmasıyla bir alakası yok herkes cefa çekebilir mesela ben sana cevap vermeye çalışırken parmaklarım cefa çekiyomuş.
Fakat ben burada size bu cefanın ödüllendirileceğine inanarak tebliğ için parmaklarımı yoruyorum.
ben de ilişkilerde mutluluğun buna bağlı olmadığını düşünüyorum. tebliğ etmek gibi bir misyonum yok soru sordun düşündüğümü söylüyorum. sen öyle inanıyosun öyle düşünüyosun ben böyle. saygılar.
haram ilişki nedir anlayamadım
Videoyu izlerseniz anlarsınız.
erkeksiz bir dünya istiyorukkkk :D:DD:D:
Ahahahaahah =D O kadar da değil =D
hayatııımmmmm nerlerdesinnn D:D:D
Burdayım aşkım jhdghagjd =D
"Nerdesin aşkım burdayım aşkım" a döndü =D
kaybolma !!
Tamam hayatım ama senin derslerine mani olmayayım diye yazmıyoruuum.
peki düşünceli seni :D
Saçma sapan bir düşünce. Net.
Gayet mükemmel bir düşünce.
Bir kadının bir erkeğe bakması da haram diyorlar. Sen bir insana bakmadan onu göremez ve duymadan, dokunmadan tanıyamazsın. Bunların hepsi haram. Mezara basmakta günah toprağın altı ceset dolu bastığımız yer dahil. O zaman sen bir ilişkiye haramla başlıyorsun. Hayat sana haram hatta bu şekilde düşünenlere haram. bir bitmediniz
Evlilik düşüncesiyle eş adayları birbirine bakabilir.
Yav he he. İşine gelince öyle işine gelmeyince böyle.
Bu benim söylediğim bir şey değil. Benden size bir tavsiye... Bilgi seviyenizi çaktırmayın ki rezil olmayasınız. İyi geceler.
Bunu bilsem ne olacak bilmesem ne olacak. Mantığıma aykırı.
Mutlu olmadım Olamadım aksine İştahım kaçtı..
huzur aramazsan problem olmas :)
Huzur herkesin hakkıdır.
hak başka, arayıp aramamak başka.
Kusura bakmayın ama aramayana da normal gözüyle bakamıyorum =)
her insanın huzur anlayışı dünya görüşüyle yakından alakalıdır. bişey sizi rahatsız etmiyosa problem de değildir.
Öyleyse sizin için üzüldüm. Hayatınız çok boş geçiyor olmalı...
Haram ilişkiden kastınız anal seks mi arkadaşlar
Evlilik dışı flört!
@Roka34 gece gece can sıkıntsından cevab veriyorum size he normalde yorumları takmam
ayakkabıların der gideirm <3
haha ulan bodrumda ki çalışan garson suratlı insan :) ne bu özgüven.. o ayakkabı değerinde ayakkabın oldu mu? :) dalga geçmeyi bırak emin ol bende sallamasyon yazıyorum
@Roka34 hiç olmadı :/ versene takılim az
l*n saçmaladın he
@san_lorenzo anal seks haram ilişkidir arkadaş cahilmisniz ya :D
haram olduğunu bende biliyorumda seviyeyi düşürme sana artı vereyim diye bahane arıyorum ama yok yani :D
Terbiyenizi evde unuttunuz sanırım. Bir zahmet dönün de onunla birlikte gelin.
@__alice__ alice bunlar sapık arkadaş got falan dıyorlar terbiyemi bozdular özür diliyorum onların adına senden
@san_lorenzo
@TCtek1
sen de kafanda bir din kurmuşsun ona inanıyorsun. seks günah değil mi sence evlilik dışı ya da flört? ama eşcinsellerin yaptığı günah değil mi?
Kendi adına dilemeliydin.
#romeooooo nun yorum güzel niye bastiniz eksiyi. Bnden +1. adam haklı Dağılın
Evet cok dogru bir yorum anal iliskide haramdir harami gunahi bilmeden elesdirmisler @Romeooooo ya +1
HAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAH ROMEO A NOKTA KÜU :D
hacı abiler @Romeooooo biladerimize niye eksi veriyonuz ayıp değilmi :(
ben yaşadım ve mutluyum
haklısın
Kesinlikle haklısın
=))
Katılıyorum kanki
bak şekil 2 a , ben
Ne kadar huzurlusun peki?
tabiki , huzurluyum. huzur ve mutluluk eşyaya bagımlı değilse sorun olmuyor.
Peki bahsettiğiniz haram nedir?
Alkol , cinsellik, vb. şeyler.
Huzur bunun neresinde? Alkol sayesinde bir kaç seneye kalmadan hastalanacaksın. Haram ilişkiler de seni bir süre sonra bunalıma sürükleyecekler.
20 yıldır içiyorum hastalanmadım. alkol alıyorum deyince her aksam içmiyorum haftada ya da ayda bir
haram ilişkiler nedeni ile kendimi asla suclu hissetmedeim. bunalıma girmem için bir neden göremeiyorum. Bu öngörüyü neye dayanarak yapıyorsun ki, tanımıyorsun bile beni
bu arada huzr ve mutlulugun bunlarla bir bagı yok ki, huzuru ve mutlulugu herhangi bir eşyaya baglar isen asla mutlu ve huzurlu olamazsın
"Helal" bir eşya değildir. Fakat siz mutluluğunuzu bir kaç eşyaya bağlamışsınız zaten...
kesinlike baglamadım. hangi eşyaya bagladıgımı sanıyorsun
hayatımdaki herşeyi çıkarsan bile ben yinede mutlu olmaya şükretmeye devam ederim.
inançsız değilim. günahkarım , hepsi bu.
Alkol ve kadınlar..
olaiblir, huzurluyum ve senin teorin burada çöküyor.
neden huzurlu olmayatım ki.
Peki seni ne zamana kadar mutlu edecekler? İleride bunlardan zevk alamayacağın zamanlar da gelecek. Haksız mıyım?
tamamen varsyımda buluyorsun. ben bunlar ile mutlu olmuyorum ki ,,,
ben iç huzurumu bulmuş kendimle barışık biriyim. yaşadıklarım mutlu olmaman neden ya da engel değil.
Şu ana kadar haram bir ilişkiye başlayıp da ben başından sonuna kadar mutluyudum diyen var mı? Diye sordum ama ben. Onlarla da beraberken mutlu musunuz demedim.
Ayrıca inançlı biri olduğunuzu söylemiştiniz.
sorun su nokta baslıyor. haram ya da helal , bir ilişkinin sana mutluluk getirmesini bekliyorsan zaten bastan kaybediyorsun. Helalde olsa haramda olsa ilişki kişiye mutluluk veriyorsa ilişki ilk tökezlediğinde verdiği mutlulugu geri alır. Benim tezim. Mutlulugunuzu bir kosula baglamayın.
Tökezleme bir kaç defa olur sonra eski hale dönülür.
dönülmeyebilirde, bir çok insan ayrılıyor bosanıyor. ilişkileri haram mı?
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Dinin iç huzura etkisi oldugunu inkar etmiyorum ama bunun helal haramla ilgisindne çok insan üzerindeki psikolojik etkisinden kaynaklanıyor. Örneğin budizmi takip eden bir insanda hem mutlu hem huzurludur. Senin teorine göre müslüman olup haramdan sakınanlara hariç herkesin mutsuz huzursuz bir durumda olması gerekir. Oysaki dunyada en fazla kargaşa müslüman ülkelerde var.
İslam kusursuzdur fakat burada İslam'ı yaşayan herkesin kusursuz olduğu söylenemez. Kusursuz yaşayan insanlar zaten çok mutlu ve huzurlular.
İnsanın başına bir musibet geldiğinde her zaman suçu çevresinde ya da başka birinde arar. Oysaki ben ne yaptım da başıma bu geldi demeli.
tamam islamı kusursuz yaşayanlar huzurlu ama ya müslüman olmayanlar
hepsi huzursuz mu?
Benim tanıdıklarımın hepsi öyle.
yani dünya üzerindeki 4 milyar insan hiç huzurlu değil.
Bunu onlara da sormak lazım tabii. Fakat çoğu öyle.
sen mi her buluşmanda seviştin? anlamadım ki?
Zeka yaşınızı tesbit etmekte zorlanıyorum. Siteye nasıl üye oldunuz?
yorumlarda birisi öyle demiş dostum o benim
haha :) he yav zeka kapasitem çok düşüktürr.
neyse tartışmıcam; yanlış anlamışım so sorry
bir saat önce haram ilişki yaşadım çok mutluyum
Kaç dakika sürecek acaba? Kabir azabına değecek bir mutluluk muymuş bu?
kabir azabı yok bacım. bu dünyadaki hurilerle takılmak lazım biraz. beni de anla.
Var bacım. Seni anlamak zorunda da değilim.
Terbiyeni takın. Var ise tabii.
Haramdan kastın ne?
hmmmm
haram tatlıdır
olabilir mumkundur
senin dedigine gore hayr olma ihtimali ya da mutluluk imkansızdır ama mutluluk var o senin sacmalıgından
Cevabınızı tekrar okuyun. Kendinizle çelişiyorsunuz.
hayırdan kasıt o ewt karşıtı olan hayır degil
Yazınızı okuyamadım kiii. Ne biçim yazmışsınız Allah Aşkına!
olabilir türkçemiz kıt işte... ne azarlıyon
Reklam yapmıssın
Evet seviyorum İslam'i reklamları. Belki nasiplenen olur.
ben de severim ama bu başka reklam
Başka bir reklam değil. İnsanlarda farkındalık oluşturacak bir reklam. Başka bir amacı yok.
iyi bakalım
Çok mesuduz
Mutluyum :D
yokkk
Benn varımya
ekmek mi bu
evet ben varım evliye görüştüm şimdi mutluyum
Mutluluktan bahsetmiyorum. Huzurlu musun?
evetttt
Hiç sanmıyorum. Bunu söylerken eminim en azından kaşın bile isyan edip oynamıştır.
yooo :)
Vicdanınız mı öldü yoksa?
Niyr caninmi cekti
yokkkkk