Sesli anlattım biraz olduğu kadar... Resimlerde siz neler görüyorsunuz.. ansızın böyle yapması evet aniden gaddar soğuk oluyor hemen silebiliyor onca güzel anımız var daha pazar günü vapur turu yaptık yakındık 🤦🏻♂️ kabul etse hayatının en güzel şansına sahip olacaktı işte
Sizce neden bu şekilde bir mesaj attı durduk yere? Kızlar neden böyle yapıyor?
Bazı kızlar iyi arkadaşlık ilişkilerini sevgililikle bozmak istemezler şimdi diyeceksin o zaman arkadaş kalsaydık ama öyle olmuyor onun sana karşı Bi hissi olduğunu bilmek ister istemez uzaklaştırıyor sen ne kadar aynı kalırım desende öyle olmuyor bazıları da güleyim eğleneyim takılayım ama sevgili olup kendimi sıkıntıya sokmayayım havasında oluyor çabalama derim.
sen ilk dediğinle kızın aklından silinmişsin kardeşim sonrası biraz çevir kazı yanmasın olmuş kızlar aşık olup öyle bi ilişkiye başlamak ister ilişkiye başlayıp aşık olmayı beklemeyi istemez erkek güzel vakit geçirir eğlenir aralarındaki çekim azalınca da ayrılır aşk nerde peki olmadı ama kızlar olaya böyle bakmıyo işte o dediğin olmaz
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşk sonradan olur daha yeni flört eder gibiydi aramız adım adım gider bunlar
Kız anladı hoşlandığımı işte söylemedim diye böyle tavırlar yaptı bende uygun zamanı bulamadım yüzyüze söylemek istedim mesajla söylemesini bilirim yani
1 ay hiç arama sorma sabret sonra tek mesaj at fikrin değişti mi diye döner bu canım kız bırak kafa dinlesin naz yapıyor aklınca sabredebilirsen o döner sana kalmaz bir aya
İkizler burcuna geçirmeseydin iyiydi 😒kız beklentiye girmiş sonradan bir ihtimal ya bir şey gördü ya da duydu bir başka ihtimal oturup düşünmüş arkadaştan ötesi olmaz diye
Valla banada öyle geldi sanki ciddiye gelemiyo gibi hiss ettim kızdan. böyle utanqaç maymun atmasıda çok saçma, bi an düşündüm “ay evet evet” dicek diye o maymundan sonra. Ne biliyim yauv öyle baya vakit geçirip sonrasında terslemesi sayqısızca. En azından “benim duyqularım yok kusura bakma” diye bilirdi. Sonuçta kos koca 13 ay😬 sinirlendim yauv
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende dedim evet diyecek emojiden sonra biraz naza çeker gibi ama baya ters soğuk yazdı iyi olmak varken neden istemiyor ki baya güzel çift olurduk o da biliyor baya şey yaşadık mangal yaptım bayıla bayıla yedi 1 ay önce o anı izlemek güzeldi benim için 😏
Bak etrafımdan misal söylicem sana. Öncelik böyle başlayıp sonrasında ilişki zamanı hep ayrıl barış yaşıdılar. En sonunda 123456cı ayrılıklarının üzerinden bidaha barışmadılar ve baya şiddetli ayrıldılar
Bende bana davranışlarından yaklaşımından heveslendim işte dedim iyiyiz daha iyi olalım beraber olup ama ters köşe yaptı nedense el kol şakası olurdu sarıldı omzunda göğsünde biraz yattı yüzümü sevdi hafifçe vuruyordu cins
ikinizde garipsiniz ya 😂 sen aşık değilsin sevmiyorsun ama mantık ilişkisi yapmak istedin sanırım yani bi yönden haklısın aslında arkadaş olabildigin kişiyle yürür ilişki. ama erkekle kız normal arkadaş kalamaz fazla. kızda aşırı derecede ergenlik çocukluk var bi öyle bi böyle yorar bu seni soylim. yani aslında erkeklere hak ettiği gibi davranıyor- sert bi üslubu var-ama bilmiyorum sana kalmış artık. mutlu olacağınıza inanıyorsan çabala. Bu arada senin yaş kaç ve burcun ne
Benim inancım var onun da vardır derin düşünürse mantık lazım biraz ama hoşuma da gidiyor kendimi tuttum çok sevip bağlanmamak için istemezse çok uzulmiyem diye beklentiyi aşağıda tuttum biraz adım atarsa o da alevlenir zaten sevgim
Bana kızıyon belki sinirlisin cumartesi söylüycektim yanımdayken hem daha iyi olurdu böyle karmaşık oldu hep ama gelemedin kaldı bu hafta içinde yazcaktim açıkça 🤦🏻♂️ zaten belli seni istediğim sende biliyon aramız güzel beraber olsak baya iyi anlaşırız çünkü isteklerimiz çok yakın ve o deli sevimli hallerin çok hoşuma gidiyor hele yüzüme bakıp gülerken 🥺 benimle birlikte olmanı çok isterim Betül bunu iyice düşünmeni istiyom kestirip atma seninde hoşuna gittiğimi hissediyorum benim de kafam allak bullak oldu böyle olunca böyle bakalım
Yazarım şimdi yazmaz kesin yarın yazar biliyom zilliyi hafta sonu da annemle tanıştırmayi düşünüyorudm annemde tanıştır diyordu kıza da dedim hafta sonu 1 saat kafeye gideriz dedim
Evet bir flört bir soğuk oluyordu bakalım son mesajı yazdım böyle 1-2 gün bekliycem...
Bana kızıyon belki sinirlisin cumartesi söylüycektim yanımdayken hem daha iyi olurdu böyle karmaşık oldu hep ama gelemedin kaldı bu hafta içinde yazcaktim açıkça 🤦🏻♂️ zaten belli seni istediğim sende biliyon aramız güzel beraber olsak baya iyi anlaşırız çünkü isteklerimiz çok yakın ve o deli sevimli hallerin çok hoşuma gidiyor hele yüzüme bakıp gülerken 🥺 benimle birlikte olmanı çok isterim Betül bunu iyice düşünmeni istiyom kestirip atma seninde hoşuna gittiğimi hissediyorum benim de kafam allak bullak oldu böyle olunca
Ozleyecegine emin değilim o özlese de gelmez gurur çok yapan biri sohbet için ilk mesajı da atmaz illa ben yazcam da o da yazcak öyle konuşacaz sevgili olunca nasıl davranışları oluyor orasını düşünemiyorum bazı huyları sorun tabi