Evet arkadaşlar herkes o anda ne hissettiğini yazsın lütfen, bekliyorum :):)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılo anda ne hissettiğimi tam olarak hatırlayamıyorum aslında. bir veda öpücüğü idi aslında ve o zamanki sevgilimi gara götürmüştüm -beni görmek için günü birlik gelmişti yanıma. zaten tüm gün öpücük alma çabalarının hepsi benim utangaçlığım yüzünden boşa çıkmış olsa da, en sonunda trene binerken muvaffak olmuştu. bir büyük öpücük yerine yüz milyon küçük öpücük aldığından epeyce romantikti ve ilk öpücük olmaya pek uygundu ayrıca. dediğim gibi o anda ne hissettiğimi hatırlamıyorum, ama tren hareket edip ben yurda dönmek için yollandığımda (ki yaklaşık yarım saatlik bir yoldu) yurdun bulunduğu sokağa yaklaştığımda hala sırıttığımı fark etmiştim:) ha bir de, eni konu sırıtıyordum, öyle gülücükle falan anlatılacak bir surat değildi o.
bak şimdi fark ettim, o günü hatırlayıp yazarken de gülümsüyorum -sırıtmak yok artık:)02 Yorumla
Soran+1 yılçok duygusalmış..
Cevap sahibi+1 yılevet, kendisinden pek beklenmeyecek bir romantizm performansı göstermişti o gün hakikaten. tabii, benim bu performansın olağanüstü olduğunu idrak etmem bu öpücükten 1 yıl sonra oldu anca:)
Ağzını kocaman açtı, kocaman diliyle ağzımın içine saldırıda bulundu. Ağzımı açtım ve olanları izledim. Bana sarıldığında kalbi atıyordu. Bu o kadar kötü gelmemişti, yani bahsettikleri kadar rüya gibi bir şey değildi ama napalım, demekki bi halt yokmuş bu işte fln dedim kendi kendime.
"Now you got your first Italian kiss, did you like it?"
Ama diyelim okulda derse girmek için ayrılıcaz,
kafamı tutuyordu ağzını kocaman açıyordu, başlıyordu içeriyi kazımaya.
e görüntü pek romantik değil,
öpüşme bitince ağzımı kolumla şşşşrlllppp silesim geliyor..
Ayrıldım çocukcağızdan.
O sene benden nefret etti ve çok kötü davrandı.13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten iğrençmiş iyi ypmıssın ayrılmakla :)
Soran+1 yılyok ben eksilemedim
Walla fethipaşa korusunda döndük, döndük. Nasıl öpsem diye kolladım kolladım. Her tarafta kuytuda aşıklar falan. Neyse korulukta baktım olmadı, Üsküdar'a yürürken aniden oldu. Yolun ortasında öpüşüverdik ((= Çok garipti, sonra duramadık, Salacak'ta tam gaz devam. Aile varmış, yokmuş kim sallar ((=Akşam oldu, yine duramadık, gittik Kadıköy'de teras bardı sanırım, orada da devam ((= Keh keh keh, komik bir gündü.
Yalnız sevgilinle öpüşmek gibisi yok, harbiden sevince bambaşka oluyor. Kuşlar gibi ağzınla bile beslersin yani.00 Yorumla
+1 yılÇıktıgım kızın evindeydim babası hava sıcak oldugundan uyuyordu ben balkona cıktım kızda geldi ne konustugumuzu hatırlamıyorum ama gelip dudagımdan optugunde tepki vermedim 3 4 saniye surdu cok olagan ustuydu şok olmustum sonra iceri gecti ben 5 6 dk balkonda kaldım soku anca ustumden attım
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
18Cevap
Hala Aşık olduğum kızdan ayrı olduğum için kimseyi öpmem..Onlada maisumhane bi zamanımızda 3 sene çıkmıştık lise 1 de falan..Ailelerimizde çok yakın arkadaş tabi..Ben hep onlarla..O da hep bizle piknik olsun..Sinemalar olsun..Hayatımda bir tek onu sevdim ve seveceğim..O yüzden cevabım yok bu soruya:/
04 Yorumla
Soran+1 yılsuan yüzümde bir gülümseme olustu desem çünkü bende ailemizle cok yakın arkadas oldugu birisini seviyorum hatta abi kardes gibiyiz onun gözünde tabi benden haberi yok..hep pikniklere falan gideriz tabi hiç öyle bişey olmadı olsun yüzümü gülümsettin :)
- +1 yıl
Gülümseme oluşturabildiysem ne mutlu bana:) Ben hala o sebebi aşıp ilerde hani hayatlarımızı kurduktan sonra ben üni.de o üni.den mezun olunca..Belki tekrar giderim ve o aşamadığımız sorunu aşarız da birlikte mutlu oluruz gibi düşünüyorum hala..Umarım sende çok mutlu olursun:) tabi o düşündüğün kişiyle:)
Soran+1 yılteşekkür ederim insallah ikimizin dileğide kabul olur...
Düşünürken duygusallaşan ama
öpüşürken hiç bir duygu barındırmayan ve hissetmeyen tek insan
benmıyım acaba :))))
Kafamda hep harikadır süperdır inanılmazdır
iş çok yakınına gelınce ,denızın orta yerınde gördüğün
tahta parcalarını ilk önce gemı ,az yaklaşında sandal
yaklaşınca sal, daha yaklaşınca tahta parcasıymıs
olduğunu anlamak gıbı bir şey oluyor :))13 Yorumla
Soran+1 yılBende çok güzel birşey diye düşünüyorum bilmem belkide sevmediğin birisiymiş öpüştüğün insan :/
Parkta kulübe dibinde oturuyoduk tam başladık öpüşmeye birde baktık ki dibinde oturduğumuz kulübe güvenlik kulübesiymiş :) 2 kişi çıktı oldumu kardeş aile var felan,Çevreme bakındım 2 3 zibidi kızdan başka kimseyi görmedim fena bozuk atmıştım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok komikmiş seninki :)
Soran+1 yıldahasıda var yani :):)
+1 yılValla benim baya erken olmuştu. Küçükken kızlar konusunda çok çapkındım heralde:) Şimdilerde biraz duruldum diyebilirim. Benden yaşça büyük bir kızdı. Konuşurken birden dudaklarına yapıştım hiç utanma falan yok he. Kız ne oldugunu anlamadı ama bitirmemi bekledi. Güzel bir ilk öpücüktü.
00 Yorumlaramazan gunu daha edepli sorular sorulsaydı keske...
42 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
- +1 yıl
soruda edepsizlik göremedim
sitedeki edepsiz soru ve cevapları görmemişsiniz anlaşılan
ben ilk olarak ilkokulda kız arkadaşımı öpmüştüm :) sonra bütün gün onun verdiği aptallıkla geçti :))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılYa benim ilk öpüşmem 6 yaşında arkadaşımla oldu kız kıza(ne hissettim bilemeyrum:P)
Bir de doktorculuk oynarken öpüşmüştük o normal sayılabilir ama hiçbir şey hissetmedim.03 Yorumla
Soran+1 yılbende küçükken evcilik oynarken kız arkadasımla öpüşürdüm :)
- +1 yıl
RaFSan daha o günleri göremedim:D
ilk el ele tutuştuğum an daha anlamlı... Öpmek o kadar güzel gelmedi bana :)
35 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yorum gerçkten güzeldi :) daha anlamlıydı :)
- +1 yıl
Madem beğendiniz o zaman o anı anlatayım. Yolda yürüyorduk. Fazla konuşabilmek için yolu uzatmıştık dersane çıkışında. Adı koyulmamıştı ama hani hoşumuza gidiyorduk. Elini tutabilirmiyim demiştim. Oda olur demişti. Gerisi yok. Bişey hissetmiyorsun. Hani insan heyecanlanınca kalbi küt küt atar ya. Daha fazla heyecanlanınca atmıyor işte, duruyor. Böyle bulut üstünde yürüyormuşsun gibi oluyor. Sonra yavaş yavaş "çok heyecanlı" dedikleri o duruma "düşüyorsun" kalbin küt küt atıyor.
- +1 yıl
Standart çok heyecanlı olduğumuz anlardaki gibi hissediyorsunuz. Bir müddet sonrada o yerini mutluluğa sevince bırakıyor. Bir kaç kere ölümün eşiğine geldimi hatırlarım, hayat gözünün önünden geçerken illa o sahne gelir aklıma. Vay be ne güzeldi derim. Cennet öyle hissedilen bir yer olsa gerek diye düşünürüm. Öyle işte. Noldu öğrendiniz başınız göğe erdi mi? Ermedi. Biz niye öyle hissedemiyoruz diye üzülüyorsunuz belkide. Eeee emek vermeden elde edilen başarılar insanı tatmin etmeye yetmez :-)
Soran+1 yılgüzelmiş :)
2 şubat 1996 taksim meydanı öğleden sonra sanırım.. bir daha hiçbiri o an gibi olmadı..
15 Yorumla
Soran+1 yılİlkler unutulmaz derler :)
Soran+1 yılUmarım bende sevdiğim o kişiyle ilklerimi yaşarım..
- +1 yıl
Çok romantiksin :))
+1 yılbuz gibi bir bardak jack içtikten 20 sn sonra göğsümde hissettiğim yanmaya benziyordu...
00 Yorumlabeni birden öptügünde hosumu gitti.sonra ona ama bilmiyorum ki dedim oda güldü hafifce. o an ki duygu cok garipti. kalbim yerinden fırlayacak gibiydi:))
01 Yorumlaöpüşme denemezdi..o dudaklarıma yakınlaşdı öptü..ama o kadar sert öpdüki kurtulamadım..bırakdığındada çok kızmışdım..ne yapmaya çalışıyorsun sen diyee:))
06 YorumlaNe olduğunu anlamadım. Garip, tuhaf, yapışık bir duyguydu. Ama hoşuma gitti. 16 yaşında bir çocuk başka ne anlam çıkarabilir ki ? :)
00 YorumlaErkek arkadaşm yakınlaşmıştı hiç aklımda yokken öpmüştüm ama çok güzeldi onu çok seviyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğin insanı öpmek bencede bir baskadır :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 yaşlarındaydım sanırım iğrençti. Bir de aklım başındayken öpüştüm, oda iğrençti. 3 ay kadar önceki muhteşemdi, öpüşmenin tadına ilk ozaman vardım diyebilirim.
Demekki neymiş önemli olan öpüşmek değil, kimle öpüştüğünmüş :)01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sene 21.07:) yürüyor ve sohbet ediyorduk,sorna kendine cekti birden yapisti dudaklarima:) kalbim yerinden firlicak gibiydi hala düsündükce cok heyecanlaniyorum :) pff özledimm ben askimii..
10 YorumlaBir anda cok ıslak gelmisti sanki :) 15 yasındaydım sanırım
00 Yorumlabilmiyodum, beceremezsem diye korkuyodumm, kalbimn bya çarptığını hatrlıyorum :)
00 Yorumlavala güzeldi...hoşuma gitti.ağır ağır yaklaşıp usulcana öpüşmüştük...
00 Yorumlafelaket bi duygu yaşamayan varsa yaşasın,benim erken yaşamama bi komşumuzun kızı daha orta 2 de vesile olmuştu:)
00 Yorumlaacemi acemi öpmüştüm 8.sınftı okul gezisi otobüsüydü... :) gece saatleri herkes uyuyodu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla olmuştu benimki birazcık, zaten bilmedğim icin ne yapıcağımı, istememiştim. fazla büyük değildim, 14 yaşlarındaydım. Ve o kişiyle değilim şuan cok iğrenç geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu bir milyon kez öptükten sonra (bir nevi ön sevişme oldu), daha sonra öpcüğü kondurduk birbirimize. içimi hiç öyle bi mutluluk kaplamamıştı.heyecan,zevk,mutluluk, 3ü bir arada.
00 Yorumla13 yaşındaydım. sadece dudaklarımı hissedebiliyordum :D
iğrenç öpüşmüşüm bir de.00 Yorumla
+1 yılinanmaya bilirsiniz...
ama dudakdan hala öpmedim.20 Yorumlabir halt anlamamistim :)
22 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. okul bahçesinde olmuştu :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne kadar acemi olduğumu anlamıştım
00 Yorumla
+1 yılbanktan düşüyodum az daha:)
11 Yorumlasıcak ve ıslak bi duyguydu :) 13 yaşındaydım.
00 Yorumla
+1 yıl:) yumusak ve ıslak bir tat...cok güzeldiii :D
00 Yorumlaayyyyy kızarmıstım :D
00 Yorumla
+1 yıl:) öpüşmek çok güzel
00 Yorumla
+1 yılöpüşünce yazarım...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi