Wp ya da instadan konuşalım diyince istemiyor intadan eklemedik bile. Söyleyince oralarda çok aktif değilim dedi, bende buraya da mesaj atmaya giriyorsun diyince konuyu kapatmaya çalıştı öyle yani şuanlik böyle falan diyor.
Sadece amaç ci**ellik falan diye mi yani çok garip erkekler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
snap kullanan kızdan da, erkekten de bi cacık olmaz.
Kesinlikle uzak dur orada mesajlar silindigi icin orayi tercih ediyor bende bilmiyodum bi erkek kankam soylemisti bunlar cinsellik icin sadece dusunuyo uzak dur
Daha önce sexting falan yaptık sonra 2-3 ay konuşmadık sevgili yapmıştır falan bende kullanılmak istemdigimi söylüyordum hep. Neyse sonra yazdı geçen falan öyle yine zaten cinsellik istiyor o okey bendr buluşalım diyorum daha buluşamadık hep sporcu falan yoğunum sürekli diyor bende sporcuyum zaten bu aralar yoğunum bir ara buluşuruz diyor. Cidden ben de ne yapmam lazım bilmiyorum artık unuttum diyorum bir anda yazıyor sonra aklıma takılıyor ya
Kendini niye kullandiriyosun ki canim benim sana erkek mi yok Allah askina bas tekmeyi boyle bi insana ya
Bende bu gün bi çocukla konusmaya basladım instagramı var tiktoğu var ama snapten konusmak istedi neden anlamadım
Cidden garip. Snapte ne var ki
Gizlice ordan konusuyodur iste senle
Başkası var desem ayrılmıştı falan bir ara vardı biliyorum o zaman konuşmuyorduk. Ama instadan falan da asla eklemedi hiç yani sanki yicem onu çok saçma, reelde buluşak biseyler düzene oturacak da
Sen nerde tanistin ki bu kisiyle
Ya vsco diye uygulama var ya garip bir şekilde ordan fotosunu beğendim fslan bu da orsan takip etti yazdı. Sonra snap falan biraz cinsellik falan da konuştuk sonea bu sevgili yaptı bende baya şey yaptım kullanılmak istemiyorum diye 2-3 aydır konuşmuyoruz. Geçen gün bir anda yazdı unutamadım falan buluşalım diye biraz cinsellik için gibiydi ya da o ara çok yüksekti bilmiyorum. Buluşalım diyince de çok yoğunum diyor sporcu bu arada bende öyle ama yani anlamıyorum asla bu şekilde kullanmasını istemediğim için en azından bir buluşsak sonra ona göre bakicam olmuyo
Sevgilisi vardır sakliyordur
Yok diye biliyorum yani bir ara vardı o zaman baya uzak durup yazmıyordu konuşmadık sonra ayrıldılar. Ama o zaman falan da hep snap falan konuştuk hiç wp Instagram gibi şeyden konuşmadık daha gizli yerlerden gibi hep çok garip
Sakladığı bişey olmasa niye böyle yapsın
2-3 ay önce konuşmaya başladığımız zaman da instadan eklemiyordu. Nedeni de hep menajerim kızıyor falan diyordu. Çok üstelemedim inanmasam da hani buluşsak okeyleşecek az çok asla bulunamıyoruz ama coo yoğunum diyor sporcu işte az çok anlıyorum zaten bende yoğunum ama bu şekilde de kullanılmak istemiyorum buluşak bir kez görsem tamamen biseyler düzelir
Görmeden kimseye inanma burdakilerin çoğu yalan söyleyen tipler bı iki sexting için konuşmuş seninle
Burdan tanışmadım ki
Evli
Hayır ve genciz daha
Evlidir
Hayır genciz daha zaten