ilgincfikir.files.wordpress.com/.../...n-balon.jpg
Bu kadar ilginizi balon degil de baska ne cekebilir mesela?
Bu kadar ilginizi balon degil de baska ne cekebilir mesela?
Bir arkadasim vardi hayatinda hic kimse ona balon almamis. Bunu duyar duymaz hemen gittim. Baska bir seyden mutlu oluyosa onu da alirdim. Onemli olan onun ne hissettigi. Balonlarda bir masumluk var cozemedigim.
Öyle deme ya o uçan balonları havaya bırakmak cok keyflı:) ama bıraz pahalı bır keyıf.
Hiç almadım ama isterse alırım
Cok tatli cok masumca her kizda bir cocuk yan mutlaka vardir iste bu yuzden hep balon alinir o icindeki cocuk sevinsin die. Olan biten bu
O zamn sordugun sorunun basligi cok gereksiz farkindaysan durumun.
Bende Gunzero ya katılıyorum. Çiçekdi, böcekti sıkılmadınız mı kızlar. Bence yeniliğe açık olmalısınız. İçerisi helyum ile dolu bir Demet kalpli balon veya veya krom balon beni daha mutlu eder mesela. 😍 Bence yeniliğe açık olmalıyız. Ben mesela çiçek ve hediyeden çok balondan daha mutlu olanlardanım. Eşim işyerine yakın ataşehirde bir parti dükkanım mağazası var ordan balonlar getiriyor bana sevgili kocişim. Ben çok mutlu oluyorum. 😘
Paylaştığın resimdeki tatlılığa bak, güzel sürpriz. İnsan sevdiceğini mutlu görmek ister
Bence sacma balon almak.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar