20 eylulde iliskim oldu sonra 30 eylulde test yaptım negatif cıktı 16 ekimde reglim gecikince yine yaptım negatif cıktı ama regl olmadım hâlâ yardımcı olur musunuz sizce ne var
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bu ay herkesinki gecikti
Sende mi
Evet
Kac gun
Kac gun peki
10-15 gün oldu 😬😬😬
Riskli mi
Yani bilemiyorum ama herkes aynı durumda
İlişkide falan mı
Hayır mevsimsel olarak
Umarım düzelir
Herkes soğan suyuna dadanmış durumda 😄😄
Umarımm🫠
Haah öyle, 😂
Bi konuda fikir danısmak istiyorum
Tabii buyurun
@Papatyakuru Kadın doktoru var karşında sormuyorsun , bu cahil cühelayamı soracaksın 🤔 Erkek oldugundan şüpheleniyorum
Korundun mu
Erkekler Ne Diyor
Cinsel ilişki girmişsin ve çocuk içeri sutlamis az daha kalıyormuşsun yumurtaya tutunamamış düşmüş, ondan gecikme
kan ile dısarı atılmaz mıydı oyle olsaydı
Doktorum ben , hayır öyle saçma düşünme, zaten yumurtaliga tutunamamış sperm ondan bu gecikme, ama tam gününe yakın s ex yapmışsın bi dakine bukadar şanslı olmayabilirsin, korunun tek çocuk için değil binlerce hastalık var hpv var hicmi korkmuyorsunuz
regl olmam icin ne yapmam gerekiyor su an olmadıgım her an psikolojik olarak mahvoluyorum ve dediklerinizde cok haklısınız bundan sonra dikkat edecegim
Regl olma hapı var onu alabilirsin yutuyorsun tak regl sin
adet sokturucuden mi bahsediyorsun
Evet , başkada yapabilcek bisey yok., cok şık cinsel ilişkiye girne , ergen isen zaten adet düzensizliği olur birde o eklenir
adet donemine yakın iliskiye girmekte de her zaman oldugu gibi bir ihtimal var biliyorum ama her zamankinden daha mı az daha cok bu ihtimal
Daha az , adetten sonraki günler en riskli olan günler, normalde adete yakın risk yoktur, dış gebelik olur böyle, ama yinede sen riske atma , dişi spermler 7_9 gün canlı kalabilir , erkeksi cok çabuk ölür, ertesi günü hapı var hersey varda , sen hpv aids vs hastalıklardan kork onlara dikkat et
son olarak ozelden bana yazarsanız cok sevinirim bi doktor olarak beni dinlemeniz bugun belki de rahat uyumama neden olacak :(
Sana yazilmaz gizli sin 😁
istek attım 🙏🏻
Ben erkek arkaşımla ovulasyondan 7 gun once sevıstım erkek arkadasım benı parmakladı sadece elıne zevk sıvısı bulasmıs olabılır bugun reglım 7 gun gecikti hamıle mıyım cok korkuyorum
@Zeliha_2000 yok hamile olman imkansız tatlım , korkma , hamile kalmak o kadar basit degil yok parmakladı yok öptü yok gözüyle baktı 😀😀
İcinize bosalma olduysa kan testi yaptirin daha iyi sonuc alirsiniz
1 ay oldu neredeyse idrar testinde cıkmıs olması gerekmez miydi 2 tane yaptım bir de
Cikmasi gerekir de bazen kesin sonuc vermeyebiliyor silik vs de olabilir ama adet gunun uzun sure gecikirse hamilesinizdir. İcinize bosalma oldu mu peki
hayır olmadı
Hamile kalma ihtimalin dusuk biraz boşalma olmadiysa
kan testi yap tam net sonuç alırsın
Iliskiye girdin mi?