Rus erkekleri yakışıklı ve seksi, aynı zamanda romantik ve saygılılar. Nereden biliyorsun diye sormayan İki senedir Rusya'da yaşıyorum haliyle görüyorum buranın insanlarını. Rus kızları neden gelip Türkiye'de bizim kıro erkeklerle sevgili oluyor ne buluyorlar Yani bizim kıskanç maço ve erkeklerde?
Rus erkekleri bu kadar yakışıklı ve seksiyken Rus kızları neden gelip kıro Türk erkekleri ile sevgili oluyor?
Sanırım Türkiye'de sadece en magandaların bulunduğu ortamdan çıkıp Rusya'nın en entelektüel ortamına gitmişsin :)
Türkiye'de tarif ettiğin Rus erkekleri ile aynı ayarda erkekler olduğu gibi, Rusya'da magandanın önde gideni erkekler mevcut.
Ayrıca Rus kızları magandalara bayılmıyor. Magandalara gidenleri genellikle eğitimsiz Rus kadınları, eğtimli, Entelektüel Rus kadınları magandaya gitmiyor, genelde Türkiye'ye de gelmiyor zaten o seviyedekiler, gelirse de buranın en entelektüel ve elit kesimi içinde yer alıyorlar.
Yakışıklılık ve güzellik oranları her ülkede yaklaşık olarak yakındır, çok az fark eder.
Romantik ve Saygılı ile Kıskanç ve Maço tespitine katılıyorum.
Fakat şöyle bir şey var; kadın içgüdüsel olarak kıskanılmak ve sahiplenilmek istiyor, hele bunu ailesinden özellikle babasından göremeyen Türk kadınlarında da durum bu.
Rus kadınların da ilgisini bu çekiyor olabilir. Evrimsel bir şey bu.
Hatta 365 Gün filminin bu jadar popüler olma sebeplerinden bir tanesi de budur.
Ailesinden yeterli ilgi ve sevgi görmüş, daha medeni ve uygar kadınlar ise bunu tercih etmiyor.
Kıro seviyolar. Ve birde sıcak denizlere inmek için vatandaşlık için çocuk dahi doğururlar. Daha erkeksi de geliyor olabilir bizim kıllı yaratıklar. Eğitimsizler genelde düz düşünüyor rus kızları.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay gerçekten Ne buluyorlarsa bizim kıllı yaratıklarda
Sen bilmezsin kendilerini bişey sanıyolar çevremde o kadar çok ki. Bizim erkeklerin aradığı ırıspı ruh onlarda galiba. Rus kızlarının dötleri bi kalkık sana anlatamam.
Ay bizim şu tok evin aç kedisi Türk erkekleri sanıyorlar ki Rus kızları çok güzel fıstık gibiler Ay hiç de öyle değil. İki senedir Rusya'da yaşıyorum hepsi osuruk kokuyor kızların Hiç güzel değil yakından bakınca neneme benziyorlar
Tatlım onlar sarışın oldukları için güzel gözüküyorlar sarışın kadınlar çekici gözüküyor 90 yaşında babaannemi bile sarışın yapsan erkekler peşinden koşar jahahahah
Ruslar Türkler için falan ölmüyor ya kim uydurmuş bunu kaç tane Türk'ün kolunda Rus var, iki foto mesaj flörte aman bana ölüyor diyor erkekler. Onu 15 yaşındakilerde yapıyor artık
Rus erkekleri kadınlarına sert davranıp sahiplenmediği için olabilir. Türk erkekleri kıskanç ve sahiplenici olduğu için cazip geliyor. Bir de aile kuramı üzerine aşılanan bir Türk toplumu olduğumuzdan dolayı evlilikler konusunda bağlar gelişmiş bir şekilde Türk erkeklerinde görülür. Rus erkekleri ise tam tersi bir tablo ile karşımıza çıkıyor.
Ben de anlamıyorum. Mesela gördüğüm Rus babalar çocuklarına öyle düşkünler ki. Sanırım onlar alkole ve çocuğa çok düşkünler. Türk erkekleri de Rus kadinlara ilahe gibi taptığı için evleniyorlar. Gözlemlerime göre aile kavrami Ruslarda daha iyi.
Rus kelimesine dahi tahammülüm kalmadı. Hayatımda bu kadar hödük, görgüsüz ve sorumsuz insanlar görmedim açıkçası. O yüzden erkeklerinden de nefret ediyorum şahsen.
Demekki onlara insan gibi davranmıyorlar. Ayrıca yakışıklı rus erkeği ve çirkin Türk erkeği koyup herkesi genellemek de bir tuhaf olmuş. Rus erkekleri votka içmekten kafayı kırmışlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Haahaha nasil zoruna gittiyse bi de insanlara zorla rus kizlarinin cirkin oldugunu dayatmaya calismissin kıskançlığın son noktasi herhalde bu canim sarisin olduklarindan degil sen ve senin gibilerden kat kat daha guzeller fistik gibiler kudur
0
21 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Genel olarak boylari fizikleri de nerdeyse hepsinin daha iyi bizim 150 kendini bi sey sanan turk kizlarindan da daha iyiler senin gibilerinden yani
Hahaha kendini bir şey sanıp osuruk kokan Berkcan.. Ben kimseye inatla bir şeyi anlatmaya çalışmıyorum herkes zaten biliyor kimin ne mal olduğunu Ayrıca orada oturup pinterest'te yabancı kadınlara bakarak onları güzel sanmak ta ayrı bir mallık. Ben yıllardır Rusya'da yaşıyorum herkesin nasıl olduğunu biliyorum burada klavye arkasından boş yapma basurlu. Hahayt Ayrıca 1.50 boyunda değilim 1.74 boyunda alımlı ve güzelim Ama sen Türk erkeği gibi kırosun ve yine kıro olduğunu kanıtladın. MAÇO
Onyargili @ptal kiz gormedigimi nerden biliyosun sen kendini boyle tatmin etmeye devam et antalyadayim burada turkten cok rus var senin baban da turk erkegi o saydigi kuro ve maço senin baban ve akrabalaridir onları görüp herkesi öyle sanma rus erkekleri kadar hayvanlari yok onlarla da epey karsilastim daha g0tlerini bile silmiyolar alımlı güzel olsan baskalarinin guzelligi sana batmazdi asosyal ezik
Pp senin degilse dikkat cekmek icin baskasininkini koymak ayri bi eziklik şayet seninse de memelerinle erkeklerin turk erkeklerinin dikkatini cekmeye calisip ustune de erkeklere sallamak da ayri bi ironi sen bizim dikkatimizi cekmek icin memelerini gozumuzun icine sokuyosun ama yine de kendini kaliteli erkejlere begendiremezsin çünkü kafanın içi boş eziksin
Mal olduğun yazı tipinden Belli zaten benim babam Türk bile değil Rus, Annem Türk kökenli. Gеri zekalı olduğun her türlü anlaşılıyor Profildeki de benim değil evet zaten kimseyi düşürmek için de koymadım senin IQ seviyen düşük olduğun için kızın sadece memelerine bakıyorsun Halbuki orada memeden başka daha da şey var Ayrıca Evet yine de söylüyorum Türk erkekleri kıro sen de onların başısın Hadi Yallah habibi şimdi özgüvensiz ezik😅😅
Türk kadınları senin gibi özgüvensiz ezikleri beğenmiyor Yanından bile geçmiyor Siz de gidiyorsunuz Rus aşüftelerine kendinizi seviyorsunuz. Rus kadınları için fark etmez erkek boka bile benzese yine erkek olsun senin gibi 🤣🤣
O fotonun çeyregi meme zaten istesen daha mantikli foto koyabilirsin kelime oyunu yapma bunlar eziklik belirtileri canım 😊 senin adına cok uzuluyorum senin gibi bi lozer dogurduklari icin daha da uzuluyorum😊🥰
Ayrıca bana kıskanç diyorsun ya benim kıskanacak Neyim var ki evli değilim nişanlı değilim kocamı kıskanayım bekar çıtır güzel bir kadınım Rusyanın ta merkezinde yaşıyorum etrafımda hepsi 1.80 boyunda model Rus erkekleri ile dolu bir göz kırpsam hemen peşimde koşarlar Bence sen otur kendi derdine yan kıllı mahlukat
Rus kadinlarindan çok cekmissin canim belli birdaha cikmazlar karsina umarim ajajaja rus erkekleri bana bakmayinca girdigim tripler😊 uzuluyorum ama yapacak bi sey yok doktora gorun bi ara belki iyi gelir
Gizli degilim diyosun fake foto niye koydun güzelkm😊 ben de fake erkek fotosu mu koysaydim bence bu daha da acizlik dusuncelerimle bu sitede var olmak istiyorum senkn gibi eziklkk yaparak degil
Hadi bay ezik başka kapıya ben fotoyu koyarak kimse düşürmeye çalışmıyorum En azından zaten mesaj kutum patlıyor senin gibi kırolarla kimse düşürmek isteseydim hepsi ile oturup şimdi chat yapardım😂😂
Hayatimda pintereste bile girmedim ne oldugunu dahi bilmiyorum ayni seyi tekrarlamaktan yorulmadin mi cahilligin sınırı aştı artik bu tartisma benim de zeka seviyemi seninkine dogru düşürecek hadi bana müsade 😊 seni alan erkege sabirlar olsun turk erkegi almaz da belki yabanciya begendirirsin 🥰
Ayrıca postuma kaç tane erkek yanıt verdi kimse bu kadar yanıklı değildi bu senin yaralı yerine dokundu galiba o kadar yanıklısın ki kıro olduğun her halinden belli
Hahaha Bana diyene bak Ayrıca Rus kadınları da senin gibi erkeklere bir gecelik yalatır sonra tekmeyi koyar gider Rus kadınlarından evlilik mi bekliyorsunuz? Türk kadını gibi her sabah saat 7'de durup sana börek mi açacak o kadın? dediğim gibi bir gece senin kokmuş ağzına yalatır sonra tekmeyi koyar sana
Birincisi bizim kıro dediğin erkekler kadınına sahip çıkıyor. İkincisi onların erkekleri sabah kahvaltıda votkaya başlıyor kuş ötmüyor ve kadına değer vermiyor.
Resimde ki Türk mü hadi Türk diyelim sen bakımsız olanı seçiyorsan problem senin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türklerde bir tabir var işte her karşıt cinsin anlamadığı ve idrak yolları enfeksiyonu olduğu.
"At, avrat, silah "
Yani bunları sahiplenirler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dünyanın neresine gidersen git Türk erkekleri baş üstünde tutulur. Sevdiğine değer veren gerçekten seven erkekler varken neden obje gözüyle bakan biriyle birlikte olsunlar.