Bilmeyen google'layıp yorum atsın lütfen.
Gerçi memnunum halimden çünkü malum zeka kırıntısı olan erkek sayısı minimum oldugu için her erkeğe tav olmuyorum.
Bilmeyen google'layıp yorum atsın lütfen.
Gerçi memnunum halimden çünkü malum zeka kırıntısı olan erkek sayısı minimum oldugu için her erkeğe tav olmuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Zarafet ve zeka erdemliktir. Bence de zarafet ve zeka etkileyici yönlerdir.
Ben de öyleyim. Açıkçası çok da hoşuma gidiyor. Zeki bir kadın görünce düşüyorum. Hayranlık oluşuyor
İki sapyoseksuelin ilişkisi nasıl olur merak ediyorum açıkçası. İki psikoloğun ilişkisi gibi geliyor bana
Zeki adamları seviyorsun demekki bende olmayan bir şey olduğu için sorun yok 😬
İnan çok daha verimli
Ben zekiypm ve inan tğm kızlar bundan seviypr
Tamam çakma çaki 👍🏻
Mesele tav edecek erkeği bulmak..
Öyle
Erkek akilli degilse senin cinsin mi akıllı? Deliginidze taktığıniz pedden ağzına yüzüne sürdüğüm boyaya kadar erkekler yapıyor nankör , senin cinsin ne halta yarıyor
Al işte. Birak sapyoseksüel bir kadini klasik bir kadini bile etkileyemeyecek birisin. Üsluba bak yazık
Bu hakaretlerini polise de anlatırsın artık. Bekle
Hep aynı sey hemen polis savcı falan filan, erkeklerde beyin yok falan filan hakaret et biz deyince polis, verecek cevabin yok başka dimi zavallı, burada yazdigin telefonu bile erkekler yapıyor nankör, senmi sapyosun daha bunu bile dusunsen erkeklerin daha zeki olduğunu anlarsın
Noldu cümlelerini düzeltesin mi geldi? Benim hakaret vari tek kelimem yok. Böyle böyle konuşmayi öğreneceksiniz. Yazik bu yaşa gelip eğitilmemiş biri olarak kalmişsin.
Küfürlerin senin eğitim ve ahlak seviyeni gösteriyor. Yerlerde. Kaale almıyorum
Sen erkeklere saydırırken egitimli sapyo oluyorsun ben saydırınca eğitimsiz, umarim hic bi zaman evlenmezsin , git lezbiyen ol sen , senin neyine erkekler
Bende de aynı durum var. Doktor harici birine aşık olmam çok zor.
Bende o durumdan mağdurum kızlar İçin de aynı şey geçerli mi zeka kırıntısı?
Tabiki geçerli
Çözümü nedir 🤔 bi an önce üstesinden gelmek istiyorum
Sapyoseksuele inanmiorum. Cirkin biri zeki olsa cirkin tipsiz olsa yine düser misiniz, yok.
Düşmem. Sapyoseksüel tek kriterin zekilik olmasi demek değil ki. Tam tersi yakişikli olan biri zeki değilse konuşmalari mantikli kültürlü kibar türkçesi düzgun vs vs. Değilse yakişikliliğinin asla etkileyememesi demek. Dikkatli oku
sapyoseksüelim ama uzun boylu olsun 😄
Bu arada o dizi baya güzel 😃
öyle bi dizi mi varmış 😄
Profil nick'inin aynisinda dizi var. Anlamadin ama :(
heee tamam 😂 ben de yazdığım yorumu bi dizide replik zannettim
İyi ki sapyoseksüelsin, böyle devam 😉
Zeka çok önemli, bence doğru yoldasınız
Bunlar hep israilin oyunlari
Aynen
Uydurma şeyler bunlar sapyoseksüel falan
Değil
Uydurma yani zekice değil zaten kendisi ile çelişen bir kavram