Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. He bulursun he. İstediğin şekilde bulacaklarında sadece seni kullanıp bırakacaktır. Bir kerede biriniz tipe bakmasın orta halli neyine yetmiyor? Önemli olan kalbinin güzel olması değil mi? İnsanlık bitmiş gerçekten ya
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka mal. Tipsizler kullanmaz mı asıl tipsizler kullanıyor hem de sana kayık değiller. Gayet yakışıklı olup çok iyi sevgili olan erkekler var.
Soran+1 yılMal benim de etrafım erkek kaynıyor. Ben yakışıklı isterim. Onu da beğensinler beni de naapayım tipsizi. Onun ağlaması zırlaması daha kötü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılBen kerem bursinden iyiyum brnim de hic sevgilim olmadı yani olabiliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmadı
- +1 yıl
İstemedim istediğim zaman da olmadı iste
Soran+1 yılAynen benim de öyle. Bana aşık olana ben olmadım. Olduğum bana olmadı.
- +1 yıl
Üzdü bana da öylesi oldu
+1 yılSana hep öküzler denk geliyorsa yakında ahir vardır ipini koparan öküz seni buluyor demektir. Çevreni değiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki güzel ve çekici değilsin sende onlar gibi ezksin
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır arkadaşım öyle olsa niye herkes desin benim çevrem ya da onların. Bu kız sana çok fazla diye.
Cevap sahibi+1 yılSen herkesin dediğine inanır mısın böyle
+1 yıle spora git , istediğin gibi bulursun oradan. tipsiz olsalar bile fizikleri iyi olur seksi olur falan
00 Yorumla
+1 yılclup lere takil gecegi Seksi bi kucakta noktalarsin
00 YorumlaGuzel ve cekiciysen nasil begenmemisler
15 Yorumla
Soran+1 yılAbi beğenmeme değil de bilmiyorum hani hiç flörtöz yaklaşmadılar bana seksi erkekler hep ezik olanlar köpek oluyor bana ya da ortam *. Hani hem seksi hem efendiler hep arkadaşça mesafeli durdu işte bana.
Soran+1 yılYani normalim. Öyle üstüne oturan yanak sıkan kaşar kızlardan değilim.
- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılDemek sadece sen beğeniyosun kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılMal öyle olsa niye hergün kaç tane erkek sarksın bana
- +1 yıl
Ucuz malın alıcısı çok olur
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüğün kadar güzel ve çekici olmayabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim valla en güzel benim ölçü yüz tip boy kilo olarak. Herkes diyor bunu zaten. Ortamda da hep en çok ben beğenilirim ama ortamlarda yakışıklı erkek yok. Olunca da diyorum ya bana yüz vermiyor öyle.
- +1 yıl
Bilemedim. Başka bir sıkıntı var demek ki. Çok konuşuyor / hiç konuşmuyor olabilirsin. Konuştukların ilgilerini çekmiyor olabilir. Vs..
Soran+1 yılHayır ikisi de yok. Olsa şuana kadar biri derdi. Benim hiçbir sıkıntım yok sadece bazen çok sert ve ani tepki veriyorum o da birden ayrılmak ilişkiyi bitirmek. Onun dışında yok.
- +1 yıl
Peki. Kolay gelsin 👍
+1 yılOldu canım hemen paket yapıp gönderiyorum.
00 YorumlaHer şey fizik değil. Karakter ön planda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 631 cevap paylaştı. ooooo güzelll doyumsuz olandan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye oyle diyosun kalbine bakkk
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam kalpleri de kötüydü boştu
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalbi güzelle ol
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam kalbi de güzel yok. Çirkinler ezik ve kompleksli oluyor. Hep ben güzelim beğeniliyorum diye gıcık olup bana trip atarlardı mallar.
- +1 yıl
O trip atanlarin kalbi guzel degil demek
Soran+1 yılKesinlikle değildi. Hep böyle kompleksli bencil ezik tiplerdi. Tanıdıkça gördüm başta melek maskesi taktıkları için sevgili oldum sonra baktım böyle hep canımı sıkıyorlar beni yoruyorlar. Ayrıldım.
- +1 yıl
Neyseki hem fiziğim hem tipim hem karakterim iyi bence
+1 yılböyle olur hep herkes tam tersiyle
00 YorumlaGel olalım
00 Yorumla
+1 yılYaw he he 😂
00 Yorumla
+1 yılOlmasın
00 YorumlaOlur geldim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılBenimle tanışmadın daha o zaman
00 Yorumla
+1 yılDenemek ister gel 🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. ben varım
00 YorumlaOlsa ne yapcan ki
00 YorumlaNeden olmadı
00 Yorumla
+1 yılEminmsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026