Ailesinin beni istememesi üzerine ilişkimiz bitti. Bitmesin diye çok çabaladı ama ailesini atamadı. Ayrıldıktan 10 gün sonra başka biriyle 20 gün konuşmuş konuşmaları hep c*nsel içerikli ve aralarında yaşanmış. Kızı engelledikten 2 hafta sonra barıştık. Ama ben bunu telefonunu karıştırarak yeni öğrendim haberi yok bildiğimden. Seven adam 10 günde kendini başkasının kollarına atabilir mi? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce bu aldatmak mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAldatma sayılmaz çünkü ayrılık olmuş aranızda sonuçta biten bir ilişki var ortada. Herkes kendi yoluna devam eder. Olayın yası, aranızda geçen sevgi, belli bir süre geçtikten sonra bari yapsaydı gibi konulara gelecek olursak evet erkeğin davranışı tabi ki hoş değil fakat gerçekten seven biri 10 günde kendini başkasının kollarını atmaz. Elbette süreci atlatıp biriyle ilişkiye başlayabilir (cinsellik odaklı anlaşılmasın sadece) ama en azından belli bir süre geçse artık bitti başkası olabilir diye düşünüleceği belli bir süre olmalı. Sevginize sadakati düşük bu gerçek fakat sonuca bakarsak seni aldatmamış ilişkiniz bitmiş. Erkeği savunduğumdan değil aynı olayı kız yapsaydıda aynı şeyleri söylerdim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHepsi aynı b... kun laciverti, tabikide aldatmış olur çünkü insanın önce kendisine sonra karşındakine saygısı olur bir yas dönemi olur. seven erkek ya da kadın birisiyle yatmak yerine kaliteli şekilde üzüntüsünü yaşar sonra ne b... yiyorsa yer. 1-2 ay çok şaibeli sürelerdir. Ben bu süreleri aldatma süresi olarak alıyorum ilişkilerde. Ben şahsen eski sevgilim ile ayrılalı 2 ay oldu kimseyle yatmayı bırak bakmaya tahammül edemiyorum çünkü aldatmış gibi hissediyorum. Önüme bakıyorum, kendimle ilgileniyorum. Ben olsam şahsen kaldıramazdım. Ben bu yüzden barışmadım, aynısını bana yaptı biriyle hemen konuşmuş, yatmıştır kesin diye yüz vermedim yazdığında. Onurlu bir kadın bunu yapmalı. İlerde her kavgada o zaman bu kadınların kollarına atar, bundan hayır mı gelir
52 Yorumla
Soran+1 yıl@G-Ü-V-E-N daha önceki ilişkim aldatmayla bitmişti zaten karşımdaki pişmanımda dese kendimi öldürürüm de dese geri dönemedim buz gibi olmuştum. Ama şu an bu durum daha farklı ayrıyken olmuş diyorum sonra bu kadar kolay mı diyorum kafam iyice karıştı
+1 yılMerhaba
Sorunuzu dikķatlice okudum bir yönden ailesini atmaması iyi olmuş ama gerçekten sevse istese karşısına alırdı ve hemen senden ayrılıp başkasıyla sevgili olup hemen cinsellik olduysa onunla evlenmediğine şükretmelisin hee bu dediklerim bana kolay sen sevmişsin etmişsin ama nasip olmamış ama kafana takmana gerek yok herkes hakettiğini yaşayacak
28 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmamışlar sadece cinsellik dönmüş kızı bir anda bırakıp engellemiş koşa koşa bana gelmiş
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
Soran+1 yılBen 25 o 27
- +1 yıl
Ekler misin
- +1 yıl
Ekle beni
Soran+1 yılEkliyorum
Soran+1 yılEkledim
- +1 yıl
Yazdım
+1 yılAyrılık sonrası başkasıyla beraber olması seni aldattığı anlamına gelmiyor. Sonuçta bir ayrılık yaşamışsınız ve bunun neticesinde adam özgür olduğu için başka biriyle konuşmuş aldatma olarak sayılmaz ama seni ne kadar sevmiş ve ilişkinize ne kadar saygısı olduğu tartışılır. Ama kesinlikle aldatma sayılmaz.
014 Yorumla- +1 yıl
İşte siz bu kafadasiniz
- +1 yıl
Çıkar için birliktesiniz sevdiğinizden değil ayrilinca çıkar da bittiği için hooop başka çıkar iliskileri neticede aldatmak değil
- +1 yıl
Çok Çok kötüsün hâlâ kizlarin size deger vermeside ayri aptallik
- +1 yıl
Yazmadığımı tam anlamadın sanırım. Ayrılık sonrası başkasıyla olmanın neresi aldatmak sayılır? Aldatmak nedir? bunu biliyor musun öncelikle bunu araştırın derim. Ayrıca cümle içinde seni ne kadar sevmiş ilişkinize ne kadar saygısı olmuş bunu tartışılır dedim yani yaptığı doğru değil demek istedim. Sizde bu önyargı olduğu sürece evde kalırsınız.
- +1 yıl
Ya sen nasil bir şeysin Allah askina
- +1 yıl
Her ayrilan baskasiyla yatsa
- +1 yıl
Bu nasıl bir mide
- +1 yıl
Bu kizda da gurur yok zaten adam baskasini s@kmis gelmis burada davasini goruyor ne genis mezhepli insanlarsiniz
- +1 yıl
Peki ben sana sorayım. İlişkisi bitmiş iki insan özgür müdür değil midir?
- +1 yıl
Seven baskasiyla yatar mi ya ayrilik olsun olmasin
- +1 yıl
Ya ilişkisinin bitmesi onemli mi arada sevgi var
- +1 yıl
Sevgiyi saygiyi her seyi öldürdünüz bravo gercekten özgür diye seks mi yapmasi lazim nasil bir kafa bu
- +1 yıl
Sen böyle düşünüyorsun diye herkes böyle düşünmek zorunda değil. Öncelikle konuşurken sakin olup konuş. Ayrıca orada da belirttim aldatma sayılmaz ama sana ve ilişkine ne kadar saygısı olmuş tartışılır dedim.
- +1 yıl
Klasik erkeklersiniz ve sahte sevgileriniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBerbat bir karaktersizlik örneği
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatmış olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAyrıldıktan 10 gün sonra cinsel içerikli konuşmalar olmuş ve biseyler yaşanmış...
Yani fiziki anlamda ve bakıldığında resmi bir ayrılık söz konusu aslında aldatma olmuyor ama sevgiye ihanet, seven insan bırak başkasıyla olmayı cinsellik aklına bile gelmez o durumda ve ayrılık yeniyken.. şahsen mantık kabul edebilir ama kalp bunu kabul etmez !51 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle içim içimi yiyor
+1 yılBu adam sana gerçekten değer verse, çok seviyor olsa gidip bir başkasıyla konuşmak, dokunmak dahi istemez diye düşünüyorum.
Fakat erkekler de bi midesizlik söz konusu, bunu da çözümleyemedim.
Yaptığı çok çirkin, ayrıldınız diye hemen gidip bir başkasıyla olması mı gerekiyormuş? Kalbe, vicdana, ahlâka sığmaz bu be.62 Yorumla- +1 yıl
Türkçe'de bazı, baziları, bir kismi, bir çoğu, kimi gibi kelimeler var değil mi? Genelleme hoş değil lütfen
Soran+1 yılSevgimize emeğimize hiç mi saygısı yok diye düşünüyorum
+1 yılBu çok ekstrem bir durum. Bir yerde okumuştum bütün hıncını o kızdan çıkarmış. O kızı kullanıp atmış sana gelmiş. Bilmiyorum benim anlam veremediğim ama erkek psikolojisinde ekstrem olarak yerini almış bir gerçek sonuçta. Benim de ailem biriyle görüşmemi daha sevgili olurken aşamasında engel olmuştu durumu da anlayabiliyorum az çok. Ama başkasını 20 gün becermesinin başka açıklaması yok tüm hıncını o kızdan çıkarmış.
13 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı sevgisi var yani aldatma değil bu öyle mi?
- +1 yıl
Boşa zorlama ailesi istememiş seni sonuçta ve o da ailesinden yana tercih yapmış. Senin ilişkinin çıkar tarafı yok. Bundan sonra takılırsınız ancak.
- +1 yıl
Evet aldatma değil sonuçta ayrıldınız.
+1 yılŞimdi şöyle canım benim arkadaşlarim okuldan sevgilileriyle ayrılınca haftalarca aşk acısı çeker kendi kabuğuna çekilir erkeklerden bahsediyorum kimse de böyle Bir şey yapmaz demek ki sana değer vermedi bu saygı duymadı üzülme ama doğrular acıdır bu seninle sevgiliyken bile aldatır yani o nu yapan bunu da yapar bencee sen gözünü dört aç
16 Yorumla
Soran+1 yılKendisi mesleği gereğide aldatmaya o kadar karşı bir imajı var ki arkadaşı bile böyle bir şey yaptı diye onunla konuşmayıp bağını kesen birisi şimdi böyle bir şey yapması aklımı çok bulandırdı
- +1 yıl
Canım her şeyi geç tamam mı o aile işin içine girince o kadar zor ki her şey bir kere sevmedi mi olmuyor ben senin yerinde olsam daha fazla uzulmeden vazgeçerim sende ayrıldın bu çocuktan gidip başkasiyla yatmadın
Soran+1 yılValla yapacağı şey belli ya benden vazgeçip ailesinin uygun gördüğü biriyle evlenecek ya da kendi kültüründen birini bulacak yaşı 27 bu saatten sonra ailesine ben bu kızı seviyorum olacak herşeyede kabulüm diyemiyorsa diyecek çok bir şey de yok aslında
- +1 yıl
Bence de ki diyeceğini de pek sanmıyorum ana
- +1 yıl
Hayırlısı olsun senin hakkında inşallah
Soran+1 yılİnşallah canım hepimiz için
Ortada bir aldatma yok, sonuçta ayrılık olmuş. Ama insanın aklına doğal olarak şu soru gelip takılıyor. Madem ayrıldıktan hemen sonra gidip başka birini buldu, o zaman bana hiç değer vermemiş. Yani üzülmesi gerekir insanın, biraz kendi halinde takılıp kendisini dinlemesi gerekir. Bu süreçler yaşanmamış. Şimdi tekrar konuşmaya başlamışsınız ama ailevi durumlar ilişkinize ne kadar etki ediyor? Bu sorunlar çözüldü mü? Çözüldüyse bu olaydan haberdar olduğunuzu söyleyin, yok birbirinizden kopamadiginiz için tekrar bir araya geldiyseniz bence söylemenize gerek yok.. Gereksiz huzursuzluk çıkar..
27 Yorumla
Soran+1 yılBende kesinlikle böyle düşünüyorum acısını biraz olsun yaşamalı tamam illa bir arayışa geçip başkasını yara bandı tabiriyle kullanacaksan da bu konuşmanın ilerisine gitmemeli diye düşünüyorum. Ailevi sorunlar çözülmedi. Ailesinin muhtemelen barıştığımızdan haberi bile yok
- +1 yıl
Ben de ailevi sorunlar nedeniyle sevdiğim birinden ayrılmak zorunda kalmıştım geçmişte. Size şu kadar söyleyeyim, bu tarz durumlarda ilişki her zaman ayrılıkla sonuçlanıyor. Yani boşu boşuna kendinize eziyet etmeyin. Bitirin ve yolunuza devam edin. Böyle geleceği belirsiz bir ilişkiyi devam ettirmektense şimdi bu acıyı yaşamayı göze alırsanız sizin için daha iyi olacağını düşünüyorum..
Soran+1 yılAilesi beni tanımadan hüküm veriyor annesiyle 2 saat babasıyla 20 dakika kadar görüştüm. Kültürel farklılıklar olduğunu dile getirmişler tamam var yok değil ama beni veya ailemi tanımıyorlar ki bu kesin hüküm neden? Aşılamayacak kadar büyük sorun değil ki
Soran+1 yılBunu denedik 3-4 kez yapamadık bilmiyorum sonumuzun ne olacağını
- +1 yıl
Aynen öyleee
+1 yılBunu şöyle açıklayabiliriz açlığın doyuma ulaşması doğrultusunda yapmıştır dersen ki doğrumu elbette değil sonuç olarak bir ayrılık ve bu ayrılık ta iki kişinin üzüntü ve kendini toparlama sürecinde olurken bu gibi bir olaya ve nefsine yenik düşmesi hiçte hoş değil aldatmış olmaz beraberlik yok ayrılık var aldatma değil sadakatsizlik
18 Yorumla- +1 yıl
Kafaya takarmisin elbette takacaksin bunun bir sorgulaması da güvensizlik olur herhangi bir durumdan ayrılık değil ara verme saçma ama bir skeilde uzak kalsanız tekrar yapacağın aklına gelsin
- +1 yıl
Ne yapman gerekiyor dersen de nerdesin sen ona bak bu sevginin neresindesin yaptıklarına değil nerenin neyin eksikliğini taşıyor yaşıyorsun neyin ek olan yerin doldurulması gerekiyor buna bak
Soran+1 yılİçim içimi kemiriyor söylemeden nasıl durabilirim bilmiyorum söylesem telefonunu karıştırdığım için ben suçlu olacağım. Söylemesem içimde acaba her arkamı döndüğümde bunu yapar mı korkusunu yaşarım. Ha sevmeye gelince evet seviyorum kendimizce ailevi anlamında badireler yaşadık günlerce oturup ikimizde ağlayıp napıcaz dedik barışmamız bile birbirimize sarılıp ağlayarak oldu sevmese neden bunları yaşadık diyorum. Sonra sevseydi 10 günde başkasına nasıl dokunabildi hiç mi sevgimize emeğe saygısı yoktu bunu sorguluyorum ha sadece belki öylesine konuşmuş olsa anlayabilirim arayışa geçmiş diyebilirim ama işin içine cinsellik girince bilemiyorum kafam çok karıştı
- +1 yıl
Dediğim gibi sen bu sevginin neresindesin sorman hakkindir sen suçlu olmazsın yapmasaydim dahada devam edecekti belkide öyle düşünelim bak seviyorum demek ile sana ihtiyacım var demek seni seviyorum demek başka şeydir çıkar sevgisidir sadece seni seviyorum demek seni sevmesi demektir neyse ama sen yapacağın şey alacaksın karşına konuşacaksın sağlam bir temel olmadan karar verme
Soran+1 yılDirekt karıştırdım bunu gördüm dersem zaten konu ayrılığa gelecektir
- +1 yıl
Gelsin neyden korkuyorsun ki seven insan bu durumdan ayrılmayı tercih ediyorsa demekki niyeti varmış bu adamın
Soran+1 yılDoğru diyorsun ya olacağı varsa olur olmazsa olmaz zaten
- +1 yıl
Aynen öyle uzun yıllar gecirecegin kişi sonuçta
- Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak olmaz ama adamın yaptığı en adi şerefsizliktir net. Neden mi? Bir insan olmadı diye ya da ayrıldınız diye hemen kendini başkasının kollarına atıyorsa o adama bi sefer sırtını dönmene bakar her şey.
32 Yorumla
Soran+1 yılKafamda bu sefer demek ki her arkamı döndüğümde başkasının kollarına atacak kendini acabası
- +1 yıl
Aynen öyle. Şüphe her şeyi öldürür bacım.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sevmediğinden değil acıyı bastırmak icin yapmıştır. Erkek ve kadının doğası aynı değil. Erkek her kadını ister ama sevdigi kadına destek olur yalnızca.
65 Yorumla
Soran+1 yılBu acıyı 20 gün bastırır mı konuşarak veya ilişkiye girerek bilemiyorum sonra kıza bir anda rest çekip engellemiş sonra bana aynı gün itibariyle 1-2 hafta her gün göndermeli whatsapp durumları paylaşmaya başladı evimin önünden sürekli geçerken storyler arkada acıklı şarkılar
- +1 yıl
Tamam seni seviyordu işte, erkek 1 yıl acı çeker en az.
Soran+1 yılBir şey demeli miyim sence bildiğimi belli etmeli miyim
- +1 yıl
Bildiğini söyle, üzüldüm sana güvenim de kırılmadi seni anlıyorum ama degersiz hissetim bir daha kopmayalım birbirimizdrn gibi seyler söyle.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 😍
Ayrı olduğunuz süre içerisinde yaptığı için aldatma yok. Ama gel gelelim ailesinin seni istemediği için seni bırakan adam ailesini tercih eden insan seninle ne kadar ciddi olur dönse bile. Gel kızım yol yakınken dön. Onun senden ayrı kaldığı süre içerisinde bırak başkalarıyla görüşmesini seninle olmak için çıkar yol bulması gerekirdi. Sizin olur bı tarafınız yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ayrıldıktan sonra ne yaptığı artık seni ilgilendirmemeli derdim ancak burada vefasızlık var çünkü 10 gun geçmeden kendisini başkalarının kollarına atmış bu sana ve aranızdaki geçenlere önem atfermediği gelip geçici gördüğü kıymet vermediği anlamına gelir vefasızlıktır yani bir kaç ay geçseydi durum başkaydı
10 YorumlaBak canım erkekle kadının sadıklığı çok farklı erkekler bu şekilde boşluğa düştüğünde gebelere bu tur davranışta bulunur bu onun sevip sevmemesiyle alakalı değil onun karekteri ile ilgilidir hala bir birinizi seviyorsanız ve o içindeki ses unut o yasanani diyosa unut gitsin bir daha bu şekilde bir durum olursa asla affetme.
10 YorumlaAldatmaktir aldatmak illa hayatında birisi varken birinin koynuna girmek değildir sevgine ihanet etmeside aldatmak sayılır on gün sabredememis mi okadar mi beynini o bölgeye kitlemis kim ne derse desin bn o adamin sevdiğini düşünmüyorum. Sen zaten ona her baktığında o yaptıkları gelecek aklına dayanamazsin bile insan nasıl hazmedebilir benim midem almaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıktan sonra yaşananlar kimseyi ilgilendirmez ve aldatma olmaz. Önemli olan o kadar kısa sürede nasıl birini bulduğu. Daha önceden var mıydı yok muydu?
11 Yorumla
Soran+1 yılBu da ayrı bir soru işareti zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılAldatma değil ama insanda bi aşk acısı yaşar ya 10 günde aklında biri varken başkasına dokunaz bence bak barışmışsınız tekrardan bunu düşünmesi lazımdı şöyle düşünürüm ben tamam ben yoktum ayrıydık ama insanlar tartıla bilir her tartışmada başkasının kollarına atacakmış kendini diye düşünürüm.
12 Yorumla
Soran+1 yılArkamı her döndüğümde demek ki aynısını yapacak korkusu sardı içimi
- +1 yıl
İşte güven sarsıcı böyle şeyler.
şeker sen varken ilşki yaşamamış senle alakası yok üstüne alma ama illede öyle algılaycaksan sevdiğin kadar affedersin. kafanda kurma nasıldı iimiydi nasıl yaptılar zevkaldılarmı verdilermi sorma bile sıkıştırıp durma çocuğu sıkışır anlatır sonra daha çok kurarsın belliki şans vermişsiniz birbirinize yüz göz olma derim yediremiyorsanda ayrıl git işkence etme ya sev ya terket olayı..
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgimize emeğimize hiç mi saygısı yoktu beni hiç mi sevmemişti diye düşünüyor insan
Soran+1 yılHemde nasıl kendimi sıkışmış hissediyorum
Soran+1 yılLütfen
+1 yılSen de yapabilirdin demi? Tek başına yaşamıyor sorunu demi? Umarım anlatabildim her şey gönlünce olsun
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben burada üzülürken o gönül eğlendirme peşindeymiş meğer teşekkür ederim
- +1 yıl
İnşallah affetmezsin. Rabbim gerçekten kıymetini bilecek Olanları karşına çıkarsın. Amin.
Soran+1 yılHaberi yok şu an bildiğimden
- +1 yıl
Barışacsksan da olmasın benden sana abla tavsiyesi
Soran+1 yılBarışalı 1 hafta oluyor ben dün telefonunu karıştırıp öğrendim şimdi ne yapmalıyım sineye çekip aptal rolü mü yapmalıyım
- +1 yıl
İyi düşün sakince ve akıllıca. Bence kurtul ama sen bilirsin. Şundan emin ol sadece, devamı gelir. her şey gönlünce olsun güzellik
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🙏🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSüre çok kısa. Birkaç ay olsaydı anlardım ama ya libidosu yüksek engel olamıyor ya da çok üzülmemiş ayrılığa.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılınca ne oldum delisine döndü
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durumun içindesin gerçekten seven biri ayrılık olsa bile o kadar kısa süre içerisinde başka birini düşünemez dokunamaz. Yine de sevgilini en iyi tanıyan sensin ona göre kararını verebilirsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıktan sonra yaşadığı olay seni aldatmış sayılmıyor. Ama eğer o kadınla yatmışsa sana olan saygısı ve sevgisinde eksiklik var demektir. Seni yeteri kadar sevmiyor tatlım. Ayrılsan yerinde bi karar olur.
10 Yorumla Bu soruyu erkeklere kapatsan da olurdu muhtemelen hemcinslerini savunurlar kendilerini onun yerine koyup. Ama senden 10 gün ayrı kalınca böyle bir şey yapan birinin sende pek gözü yok belli. Bir de saklıyor senden konuşmaları hala duruyor falan. Güvenemezsin artık yolla bunu
10 Yorumla
+1 yılAldatmış olmaz bu aldatmanın ete kemiğe bürünmüş halidir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıldıktan sonra yaptığı için aldatma sayılmaz çünkü erkeğin bu cinsel istek dürtüsü doğasında var eğer hala sevginiz saygınız devam ediyorsa fazla büyütme bu durumu bitmiş gitmiş bir olay mutlu olmaya bak derim
13 Yorumla
Soran+1 yılİçimde mi yaşamalıyım konuyu ona açmalı mıyım
- +1 yıl
Boş ver açsan nolucak ki
- +1 yıl
O anlatmak isterse anlatır zaten merak etme bu tür olaylari konuştuğun zaman hem moralin bozulur hemde tartışma ortamı doğar ne gerek var keyif li bir zaman geçirmek yerine tartışarak vskit gecirirsin dedim ya gülüm sevgisinden eminsen uzatma kapat konuyu bence
1. Senden ayrılmış ama başka aşk aramamış sen evlenmek için o kız ise seks için sadece onun ile takılmış seks yapıp yol vermiş
2. Erkeğinde ihtiyacı olan bir şey seks aldatmaya girmiyorki sonuçta ayrılmış
İhtiyacını gidermiş05 Yorumla
Soran+1 yılHiç bişeyden haberim yok gibi mi davranmalıyım peki
- +1 yıl
Ya bu sefer sen ayrılacaksın ya da sessiz kalıp bir şey söylemeyeceksin eğerki bir şey söylemeye kalkarsan ve ayrılmazsan kendi gururunu ayaklar altına almış olursun neden diceksin? Çünkü bak beni bir başka kızla yattığımı öğrendi fakat terk etmiyor birdaha yaparım ozaman nede olsa benden gitmiyor düşüncesine kapılacak yani senin varlığın onun için bir şey fark etmemiş olucak yine yapıcak
Soran+1 yılHaberim yok gibi davranırsam da buna davetiye çıkarmaz mı peki
+1 yıl
Bilemedim ki şimdi 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumlara baktım adamı bilseler topluca linç edecekler 🙂 ne öfke varmış millette eyvah eyvah
Mantıken aldatmış anlamına gelmez ama sevmediği anlamına gelir uzak dur derim seven insan acı çeker gidip başkasıyla cinsellik yaşamaz
10 Yorumla
+1 yılOlur tabiki ilişki biter bitmez bunu yapıyorsa aldatmış oluyor. Sonuçta düşünür insan bir belki tekrar ikna ederse barışırım diye.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmaktır. Neden aldatmak hemen söyleyim, ayrılık sonrası ardından günler sonra duygular bitmeden geri dönüşlerin olabileceği çözümlerin bulunacağı bu kısa süreçte birinin kucağına atlamak yav şaklık ve ihanettir
20 Yorumla
+1 yılBitti dedikten isterse 1 dakika sonra Bi durum olsa aldatmada olmaz kimseyide ilgilendirmez
Silmiş kurcalamısın o silmiş barışmış sende kurcalama yoluna bak
02 Yorumla
Soran+1 yılBu beraberken tekrarını doğurur mu peki
- +1 yıl
Orası için de unutma uyar Bi tekrarı olmasın diye kulağına su kaçır anlasın ok
+1 yılKimi aldatmış olur? Anasını mı? Çünkü hayatındaki kadın annesi kalmış oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılKolay kabullenilecek bir şey deyil, ben olsam gördüm farkettim, neden niye nasıl yaptın diye karşıma alır konuşurum , ya sürer ya biter konuşmalarına göre
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Erkeğin aldatması sevgiyle bağlantılı değildir.
Erkekler sevse de aldatabiliyor.
Merak ettiğin sevgisiyse bunu kıstas tutma bence.12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden? Uçkuruna sahip olamamak mı bu
+1 yılBence hemen hop diye iliskiye girebilen insanda korkulur, aldatma potansiyeli yuksek olur, su an bence aldatmis sayilmiyor ama ilerisi… 😫
02 Yorumla
Soran+1 yılGözümü korkutuyor bu durum
- +1 yıl
Özelini okumana kiziyor mu peki? Kizmiyorsa baskasiyla neden oldun diye sor mesela? En azindsn icin rahatlar
+1 yılayrilik sonrasi aldatma sayilmaz tabi ama hemen birini bulup isi pisirmesi de nebilim... barismayaydin iyidi sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılBarıştıktan 1 hafta sonra öğrendim dün gece karıştırdım telefonunu bildiğimden haberi yok henüz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılara vermemişsiniz ki, basbaya ayrılmışsınız istediğini yapar. bekarlık yemini edip manastıra mı kapanacaktı ayrıldınız diye. nereden bilsin tekrar barışacağınızı. hayat çok kısa kaybedecek bir tek saniye yok. gençlik bir an gibi gelip geçer.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılır ayrılmaz başkasına koşmazsın ama ya biraz ilişkine karşındakine sevgine saygı duyulmalı bu durum beni değersiz hissettirdi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma olsun ya da olmasın midesiz misin ki 10 günlük tanıdığı kızla cinsellik yaşayan bir erkekle devam edesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven başkasına gitmez kaldı ki iliskiye girmiş senin hâlâ bunu sormanda berbat ötesi gerçekten. Nasıl bir mide var sende ya başka kızı s@kiyor gelmiş burada davasını görüyosun hiç mi gururun yok arkadaş?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılSeni unutmak için yapar sıkıntı yok sen affeder misin
01 Yorumla
Soran+1 yılBi insan birini düdükleyerek nasıl unutabilir ki bunun mantığa sığar yanı var mı ya
Bu ilişki çoktan bitmiş ki karıştirma artık kalan hayatina devam et dünyaya bir kereligine geliyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma yok değer vermeme var. Saygısızlık var
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi yeterince değersiz hissettim zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıloluşan boşluğu doldurmak istemiş geçici olarak. acısını dindirmiş biraz. öyle düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılAcı ne zamandan beri zevkle diniyormuş çok merak ediyorum sormadan da kendi içim içimi yiyorum resmen
- +1 yıl
biz erkeklerde öyle...
- Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılBence aldatmış olmuyor. Sonuç olarak ayrılmışsınnız o süre de.
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrıyız evet ama ayrılalı daha 10 gün olmuştu
- +1 yıl
E olabilir , napsın yas mı tutsun? En fazla 1 hafta düşünürsün yani
Soran+1 yılBildiğimi söylemeli miyim peki
- +1 yıl
söylesen ne değişir sence?
Soran+1 yılDeğişen tek şey artık bir ilişki içinde olmadığımız olur kavga ve bitiş
- +1 yıl
ilişkiyi bitirmşsin kafanda zaten , niye devam ediyorsun hala o zaman?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmış ki yatmış demek ki seni de sevmemiş hemen yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğinden gitti yattı buraya kadar tamam peki ailesini karşısına almaya çalışması ve yeniden benimle barışmak istemesi mi de mi sevmediğinden
- +1 yıl
sevgiler gelip geçici değildir ki ama hani
+1 yılyoo sen varken yaparsa aldatmıs olurdu senle yapıo mu pekı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmadı ailesiyle tanıştım zaten hemen hemen her gün yanyanaydık sosyal medyada da beni paylaşıyordu telefonunuda rahatça koyuyordu ortaya
- +1 yıl
HIMM o zmn sendn de ıster
+1 yılGerçekten bitirmeseydi başkasıyla yatmazdı. Aldatmış sayılmaz ama seni silmiş.
20 Yorumla
+1 yılBu konu bizi aşar arkadaşım. bir ucu nihat hatipoğluna bir ucu seda sayana dayanan bi mevzu. ama ortada tek bir gerçek var oda aldatılmış olman. yol ver gitsin. bikere yapan yine yapar...
10 Yorumla
+1 yılAyrılık sonrası.
Ayrılık.
Ayrılarda aldatma olmaz.
00 YorumlaAtar sanane adamın ne yaptıgından gelip sen boşaltıverseydin çok dert ediyorduysan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık sonrası başkasıyla yatan erkek aldatmış olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ilişki bitmiş ne yaparsa yapar demeyeceğim.
10 günlük süre çok az !
bunun fırsatını bekliyordu gibime geliyor.00 Yorumla Yapar psikolojisi bozuktur. Anlayışlı ol, ne yaparsa yapsın, karışma. O gezecek gezecek sonra artık yavaş yavaş sana bağlanacak ve bir daha senden gitmeyecek. Seni duygusal ihmal etmiyorsa o zaman rahat bırak.
00 Yorumla
+1 yılayrılığın süresine bağlı bence. Yani 1-2 haftaysa olur. Ama aylarca bir ayrılık varsa hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılalı 10 gün olduktan sonra kızla görüşmeye başlamış
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmış değil bence bende ayrılınca başkasıyla yatıyorum
00 Yorumla
+1 yılolmaz tabi ki. hayatinda yoksun sonucta
20 YorumlaAyriyken her sey yapabilir
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim de kadınla birlikte oldu ayriyken şimdi 2.5 aylık bebeği varmış
00 Yorumlaeğer bu durumu kabullenirsen ilerde grup ta yaparsınız
00 Yorumla
+1 yılAyrılmış neden aldatma olsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıllık ilişkiden çıkıp 10 günde başkasının kollarına gitmezsin be
- +1 yıl
10 gün sonra gitmese 1 ay sonra gidicek
Soran+1 yılSıksaydı dişini 1 aya barıştık zaten
+1 yılMiden yoksa devam et 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılBunuda sorguluyorum tabi
- Devamını Gör (34)