Evliyim ve gerçekten mutlu degılım cevap verecek arkadaşlarımın lütfen cıdı cvvplar vermesını ıstıorum?

5 yıllık evlıyım 4 yasında bır kızm var esım akrabamız halamın kızı bu evlılıgı ben ıstemdım aılemın baskısıyla olan bırseydı ıstedıklerı benı doğru yola çekmek bır duzenım olsun arkdfas çevremden uzaklasıyım duzenlı ılıskım ve yuvam olsun ıstdıler hatır gonul rıca mınnet bunu basardılar... ama ben mutlu deılım yanı sevmedim bır turlu cocougm annesı dıe saygı duydum hep ama ne bır aıle mutlug ne bır sohbet ne muhabt ne heyecan var eve gırmek ıstemıorum kızıma tapıorum resmen onun ıcın eve gırıorum sadece.. esımde bu durumu bılıo ama aşırı kısknc oda ezıyet derecesınde duşunun artık akrabam halamın kız dıye bosanamıyorumda babası efat etmıs annesının durumu hıc ıyı deıl ben yardımcı oluruom onada anlıcagınız durumum bu ve bır kadın var onunla gorusyorum evlı oldguumu hıc saklamdım ondan bı müddettır goruruyoruz onun yanında mutluyum eglencelı gecır zamnın nasıl gecıgnı anlamıorum fazla uzatmıcam böyle bır durumum var evet asla boşanamam ama ondnada vazgeçmek ıstemıorum... arada kaldım sız yerımde olsaydınız ne yaprdınız bu arada yasım daha 28...:( ya da bu durumda olanınız varmıı
Evliyim ve gerçekten mutlu degılım cevap verecek arkadaşlarımın lütfen cıdı cvvplar vermesını ıstıorum?