Yedi ay sonra bir sorun olmazsa Amerika’ya gidecek ve üç ay kalacak fakat erkek kız karışık aynı odada kalıyorlarmış yaklaşık bir odada on kişi kalıyormuş İster istemez insan kötü hissediyor sevgilisini aynı odada başka kızlarla. Bulunmasından vs onu seviyorum yani güvende hissediyorum fakat güvenle de bir alakası olmadığını düşünüyorum bazen şartlar değiştiğinde veya insan bir an kendini Kaybettiğinde hata yapabiliyor evet belki ben yapacağım hata fakat kendimden o kadar eminim ki onu zihninde bile aldatmam Dünden beri kavga ediyoruz beni küçümsedi lise mezunusun üniversite okusaydın da sen de gelseydin falan filan dedi sen kimsin dedi çok kötü hissettim o gidecek üç ay göremeyeceğim diye çok üzülüyorum az önce kavga ettik ve bu beni aldatırsın gittiğinde havalara gireceksin ama bu gidişin bir de dönüşü var falan filan dedim yoruyorsun beni falan yazdı ne yapacağımı bilmiyorum bu süreçte nasıl davranmam gerek bilmiyorum evet yedi ay var ama düşüncesi bile ürkütüyor gittiğinde ne yaparım bilmiyorum Şimdiden depresyona girdim Korkuyorum
Her yorumun altında farklı bı pisliğini öğrendim çocuğun, boynunu sıkmış, aldığım borç para için ağır laflar etmiş, birlikte yasiyosunuz mecburen, gerçekten sevgiline bu kadar bağımlı olman normal bu durumda ilişkiniz 10 yıllık evli çiftler gibi olmuş, kendine çok dikkat et temkinli ol duygularinla değil mantiginla hareket et herzaman, ona muhtaç olduğun tüm durumlardan kurtulmaya çalış, ve içini rahat tut kanka bu kadar gerilme kasma kiskanmiyomus gibi düşüncelerin değişmiş gibi davran, kendini bı halt sanmasın sanki tüm kızlar onun peşinden koşacak çok begenilcek vs gibi hissetmedim ve ayrıca onu bol bol ezikle özgüvenini düşür (keza o sana bunu yapıyor sen de ona yapmalısın) yaptığı şeyleri mutlaka eleştir, kötü olduğu bı konu varsa ezikle, sen de imkanım dahilinde açıktan üni oku böyle mallarin ağzına laf verme kanka bunu takiyosan eğer, embesile bak aşırı sinirlendim, sana fiziksel şiddet uygulamasına müsade etme kavgalarinizi fiziksel taşıma sakinha mesela sen baslatiyosan işte vurmayla vs yapma bunu ona sıra verip yol açma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu ilişki şimdiden bitmiş. 1. Seni küçümseyen bir sevgili 2. Seni aşağılayan destek olmayan bir sevgili.
Her şeye rağmen seviyorsan sabredersin ama ne için kim için sabredeceksiniz. sağlıklı görünmüyor ilişkiniz. Şahsen bende sevgilimin gitmesini istemezdim
00 Yorumla
Tatil & Seyahat konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aldatmak konusunda insan hata yapar diye bir şey yok
Aldatmak karaktersizliktir bunun hatası filan olmaz bilerek isteyerek yapılan bir şeydir.
Sevgilin şimdiden bi havalara girmiş seni eziklemeye kalkmış filan zaten bana çokta düzgün biri gibi gözükmedi açıkcası bunun boş duracağını sanmam da ona kalmadan önce böyle hemen seni niye okumadın diye ezikleyen biriyle sen nasıl beraber kalabiliyorsun onu anlayamadım ben asıl sorgulanması gereken bu bence
Ezdirmeyin kendinizi beğenmeyen defolsun gitsin bu ne00 Yorumla
- Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen üç ay görmeyeceksin diye çocuğun hayatının fırsatını neden yaşamasına engel oluyorsun? Bu ne biçim bencillik. Ayriyeten bi insanın hayatına engel olma hakkını nasıl kendinde buluyorsun? Çok da haklı sen de okuyup başvuru yapsaydın tutan mı oldu?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatmaz bence
00 Yorumla
+1 yılOldukça 'aydın' bir hanımefendinin de dillendirdiği gibi : Bu devirde...
Sevgili olarak addettiğin kişiye olan güvenin sarsılmaz ise aldatmayacağına inanman ruh sağlığın için yerinde ve faydalı olacaktır.
Eğer değilse, 'aydın hanımefendicikler' tarafından topa tutulacağımı bile bile iddia ediyorum :
Hem de kırbaçlaya kırbaçlaya,
Çatır çatır...20 Yorumla
+1 yılSeni aldatacagi için değil de saygisizlik yaptığı için ayrilmalisin. Okumuş okumamisi böyle elestirmez emin ol. Ayrıca sen üniversiteli olunca bu korkun daha mı anlaşılır karsilanacakmis ha?
Ama yaptığın bir hata var bu korkuları kendi içinde yaşayıp karşı tarafa bu konuyu hiç acmaman gerekiyordu.
Aldatmayacak kişi bile bu hareketlerden sonra eğer niyeti bozuksa aldatir. Niyeti bozuksa! Lütfen malzeme verme.07 Yorumla- +1 yıl
Sadece bu değil ki borç para vermişti sıkışık olduğum için üçbeş ay paramı at Yüzsüz falan dedi ve 2000 TL aldı benden. Hakkınla kazandığın para aldın kaç aydır vermedin ben olsam utanırdım çalışır işe girip verirdim falan dedi daha bunlar hiçbir şey
- +1 yıl
Kusura bakma sen sevgili ile değil bir narsist ile yaşıyorsun. Bu arada bende zamanında böyle bir mangal ile ciktim ve şu an sınava hazırlanacağım.
Hayatından çıkar de evet abi ben yobazim seni bozarim kiminle kalirsan kal hoscakal de engelle ua - +1 yıl
Uğraşma şu p*c k*rusu ile
- +1 yıl
Borcunu ödedikten hemen sonra yap ama. Sonra başına musallat olmasin
- +1 yıl
Mangal değil manyak ile
- +1 yıl
Kalbimden nasıl atacağımı bilmiyorum 3 yıl oldu tam o kadar seviyorum ki ve annem başkasıyla evlenmişti ben küçükken şimdi o adam beni evden attı annemi aylardır görmüyorum gece uyurken sevgilime sarılıp uyuyorum onun varlığı rahatlatıyor beni onu da kaybedersem dayanacak gücüm yok
- +1 yıl
Durumunun Bu şekilde olduğunu bilmiyordum.
O zaman şöyle yapmalisin.
Iş arayacaksin
Kazanç sağlamaya başlayacaksın.
Kız arkadaslarin mutlaka okuyordur onlarla ev arkadaşlığı yapacaksin ya da unilerin sayfalarına yazacaksin.
Tüm para durumunu ev durumunu ayarladikyan sonra ayrılmak istediğini söyleyeceksin ve ayrilacaksin.
Ancak busüre zarfında bu çocukla inatlasmiyorsun. Ayağını güçlendir öyle terket
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar kötü dusunceleri var senin hakkında bence sen onu aldat çünkü senin onu aldatmayacagindan o kadar emin ki kendi kafasına göre yorum yapıyor. Duruşu varsa kendine saygısı varsa yapmaz. Bence şimdi herseyi boş ver endişelerini ona yansıtmaktan vazgeç. Onu sadece ozleyecegini şöyle geç erkekler uzun uzun laflardsn cümlelerden anlamazlar. Elbet bir gün de senin onu aldatabilecegini hissettir bence. Seni Kaybetmekten korkarsa seni aldatmaz
00 YorumlaKöpek gibi çalışıyorlar ve çoğunlukla zaman kalmıyor ama eğer çapkın biriyse o kaldıklarında değil de dışardan birileriyle her haltı yiyebilir. Bu arada 10 kişi aynı odada kalma durumu biraz abartılmış. 3-4 kişi oluyor genelde.
02 Yorumla- +1 yıl
Sizin deneyiminiz oldu mu wat
+1 yılAynı benzer durumda Türkiye’de tek başına tatile çıkan erkeklerin 💯 ü fırsat yakalayınca aldatır tezinden yola çıkarsak! Fırsat gerekmeden sadece uygun koşullar gerekli olan ortamlarda yurt dışında bir değil birden fazla kişi ile aldatır!…
00 Yorumla
+1 yılVallahi buraya wat j1 ile gelen kızların da oğlanların da ben neler neler yediklerini biliyorum. Sevgilini ne kadar tanıyorsun? Gözü dışarıda mı? Beyaz kadın zaafı var mı? Öyleyse kesin aldatır.
07 Yorumla- +1 yıl
Beleş ot için çirkinlik abidesi 1.20 boyundaki boyunsuz gudduk hispnaniklere bj çeken kızlarımız var. Amerikalı beyazlarla kondomsuz ilişkiye girip içine boşalttırıp hamile kalmaya ve o yolla greencard almaya çalışan ağzından namus kelimesi düşmeyen kızcelerimiz var. Kimsenin yüzüne bakmadığı besili camış gibi karılara ilan-ı aşk edip evlenen erkekler var. Bakireliklerini ve bakirliklerini Erasmus ile wat sırasında bozanlar var. Ohooo daha neler neler var da onları yazsam KS siler herhalde.
- +1 yıl
Sorsan hepsi henüz el değmemiş 😂😂😂 ne aşağılık bir ırk arkadaş ya
- +1 yıl
Üç yıllık bir ilişki ve aldatılmaktan çok korkuyorum iyisiyle kötüsüyle bu zamana kadar geldik yanlış hareketlerde olsa hiçbir şekilde aldatmadım ve aldatılmak da istemiyorum henüz sekiz ay var gitmesine fakat gittiğinde yanlış yapar mı bilmiyorum bol bol dua görün inşallah bu seneki program iptal olur bir şekilde gidemez diye
- +1 yıl
Erkek arkadaşımı seviyorum ve böyle bir yanlış yapmasını da istemiyorum bir anlık yanlışa hataya düşüp çünkü gerçekten ileriye dönük düşünüyorum birbirimizle ve böyle bir şey olursa kahrolurum bütün emeklerim hoşuna gider
- +1 yıl
Nefis herkese göre değişir bacım. En iyi sen tanırsın. Nefsine hakim olamazsa burada Barbie bebek gibi karılar var. Benim mesela sevdiğim var umrumda değil ama ben gençken yaşayacağımı da yaşadım gözüm o yüzden dışarıda değil ben huzur ve sevgi istiyorum 1-2 saatlik eğlence değil. Ve 1-2 saatlik eğlence için gemileri limanları yakmam. Eğer sevgilin böyleyse düşünme sürekli kaşırsan bu konuyu şaka yolu dışında o yöne de itersin demek ki bu bana güvenmiyor der.
- +1 yıl
Bu süreç içerisinde nasıl davranmam gerekiyor ve ona hislerimi belli ettim tamamen korktuğumu ve onun gitmesini istemediğimi biliyor bu saatten sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum ve gerçekten iptal etmek istiyorum gitmesini istemiyorum bir sorun çıksın da gitmesin istiyorum
- +1 yıl
Şöyle diyeyim. Eğer çok seviyorsa seni ayak dire ya wat ya ben de. Seviyorsa seni seçer. Ya da Wat a gitmeden evlenin. Yüzüğünü görüntülü konuşurken parmağında görmezsen boşanırsın.
+1 yılÇapkınlık için pek zamanı olacağını düşünmüyorum. Bunu yaşayan insanların hayat hikayeleri YouTube de var. Onları az izleseniz ne kadar yoğun olduklarını görürsünüz. Ayrıca sevgiline olan güveninden eminsen bence dert edilmeyecek konu.
00 YorumlaTamamen karakteriyle alakalıdır. Ama biraz da oradaki çevresiyle de alakalıdır. Şeytana uyup yapma ihtimali karakterli biri olsa bile hep vardır. Bunu düşünmek hiçbir mana ifade etmez çünkü sorsanız bile doğruyu söyleyip söylemeyeceği belli değildir. Ona güvenmekten başka çareniz yok. Güvenemem diyorsanız da ayrılmak en hayırlısıdır.
00 Yorumla
+1 yılyaahu aldatacak burnunun dibindeyken de aldatıyor bunun için ülke değiltirmesine gerek yok ki , aldatmayacak adam Dünyanın diğer ucuna gitse aldatmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun haklısın fakat aynı oda içinde 5:10 kişi kalmaları normal değil ve oraya gittiğinde kendini özgür hissedip böyle bir şeyi rahatlıkla kalkışa bilir nasıl olsa öğrenemez diye yani güvenle de bilgisi yok çünkü şartlar değişiyor dolayısıyla korkuyorum çok üzgünüm
- +1 yıl
zaten öyle yaparsa gerçek yüzü odur ki
- +1 yıl
Korktuğum nokta şu yaparsa öğrenemezsem diye korkuyorum hiçbir şey olmamış gibi onu sevmeye devam ederim ama o bana kazık atmış olur yani bu düşünceler içinde bulmak beni yoruyor
- +1 yıl
sen yakalanmayacağını mı sanıyorsun yaparsa? İlahi adalet öyle bir şey ki sana onu yakalatır eğer yaparsa merak etme
+1 yılAldatsa ya da aldatmasa bile yazdığı şeyler zaten ayrılma sebebi bana göre. Ha eğer ayrılamam diyosan amerikaya gittiğinde sen çok üstüne düşmeyerek soğuk davranarak mesajlarına anında cevap vermeyerek kendini merak ettir, sosyal aktivitelerini arttır ki gözü senin üzerinde olsun:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende türk değilim aslen yabancıyım ve bence ayrıl gerçekten ya boynuzlanacaksın ya da ayrılacaksın oraya gittiğinde yatacak kızlarla. Ben türk sevgilimin şeyini bile yaladım neler neler yaptık kendimden biliyorum haha
09 Yorumla- +1 yıl
Mevzu yalamak değil her şey o da değil ayrı kalmakta üzücü zihniyetle alakalı bir durum ve emin ol Türk sevgilin varsa zamanla öğreneceksin bi tane yabancı kız bulup yalattım diye başka yabancı kız bulup yalatacak geçmiş olsun sana da
Cevap sahibi+1 yılBen zaten ayrıyım şu an
Cevap sahibi+1 yılUmrumda değil kimi bulursa bulsun ben takılmam öyle şeylere
- +1 yıl
@B0RN0VALI 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSeni uyarmak istedim
- +1 yıl
Ne bekliyodun sana yatacak sonra başka kız bulup yatacak
- +1 yıl
Ayrıca mevzu yabancı Türk olmak değil mevzu araya mesafelerin girmesi aldatan her yerde aldatır
Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kuzenim gitmişti yabancı kızlar için çok rahatlar derdi yani o her haltı yiyip gelmiş sevgilinin karakteri nasıl bilmiyorum..
03 Yorumla- +1 yıl
Güvenemiyorum içim içimi yiyor
- +1 yıl
Kanka valla aldım içiyorum şu an bu konu yüzünden birbirimize ağır konuştuk boynumu sıktı hatta boynum falan ağrıyor köpek gibi seviyorum psikolojik olarak öldüm
Kafan iyi mi millet ile dalgalı mi geçiyorsun. Sevgilin mi ne zıkkımsa biz ne bilelim ne halt yiyecek...
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek kız karışık aynı odada nasil kaliyorlarmis? Amerikadada öyle hersey serbest degil, erkek arkadasin nedense bana yalan söylüyor gibi geldi.
1 odaya 10 tane karisik erkek kiz kalsin daha ikinci gece birkac tane kadin hamile kalir
00 Yorumla
+1 yılDil geliştirmeye v. cslismaya gidiyor abartma istersen
02 Yorumla- +1 yıl
Kanka vallahi korkuyorum 3 ay birde mevzu sadece o değil ayrı kalmak
- +1 yıl
Sen bilirisin korkmaya devam et o zaman
+1 yılAkışa bırak ve sevgiline güven ayrıca sen ne yaparsan yap aldatmak isteyen her türlü aldatır
10 Yorumla
+1 yılAldatır yapmam diyen erkekte yalan söylüyo. Hem de kesin aldatır
06 Yorumla- +1 yıl
Ya he he nelerini gördüm çok ülke gezdim çok ğlkelerde çok Türk tanıdım benimle yaşıt kızları olan hacı adam kiralık ev sordu bana bulabilir miyiz diye ben evde yaşıyodum o şirketin kampında
- +1 yıl
Genelleme yapmak ortalamnın çoğunlukta olması demektir. Erkeklerin de %90ı aldatır yani baya bi çoğunlukta bu da genelleme yapmak için yeterlidir. İstisnalar kaideyi bozmaz yani. Senin dediğin çok az ama gerçekten çok az çıkar
- +1 yıl
Hayır genelleme herkes demek değildir çoğunluk demektir istisnalar kaideyi bozmaz diye de belirtilir ben bunu belirtme gereği duymadım anlarlar diye
aldatırsa senin bence pek haberin olmaz döneceği için elindekinide kaçırmak istemez
00 Yorumla
+1 yılOranın kızlarını gördükten sonra sana ekmek verir mi bilmem
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 550 cevap paylaştı. Valla zaten seni ilk başta eziklemesi ayrılma sebebi net yani
00 Yorumla
+1 yılSana tek tavsiyem ayrıl böyle bir insanla devam edersen kendine yazık
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBırak çocuğu hayatını yaşasın ya amma takıntılısınız
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılAmerika'ya gidecek ve aldatmayacak öyle mi? Çok beklersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatıp aldatmamayı boş ver o nasıl aşağılayı cümlerler kullanmış sana. Sırf bu yüzden ayrılmalısın.
Ayrıca aldatma ihtimali %99
00 Yorumla
+1 yılBi kaç ülke gezme fırsatım oldu. Ne rusyada nede avrupada afedersinizde Türk erkeklerini beklemiyorlar. Öte yandan aldatan her yerde aldatabilir. Ama kadınlar bunu anlıyor görmezden gelme yeter
04 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama 1 kişiyle bile yatıp kalksa yani canım yanar ölürüm
- +1 yıl
Merak etme ölmezsin bence sevinin evlenmeden gerçek yüzünü göreceksiniz
- +1 yıl
Ya yaparsa ruhum duymazsa asıl sorun bu aslında gerçek yüzünü öğrenmek için bir fırsat
- +1 yıl
Durum çok zor ama aldatmanın hastalık gibi bir şey olduğunu söyleye bilirim başlarsa çok kez yapar birinide anlarsın herhalde. Senin görevin burada şu olmalı gözün kapalı güvenmediğin adama kendini tamamen açmamak
+1 yılAyrılman en iyisi bence aldatıp aldatmamasıyla ilgilenmiyorum sana fazla zarar veriyor duygusal olarak psikolojik olarak seni yoruyor çok zor olabilir ama kendini kurtarman için en doğru olan bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerdeyse kesin gözüyle bakıyorum ama senin haberin olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yoruyorsun benimde eşim böyleydi sevgiliyken evlendim yandım hala öyle işi zor çocuğun
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere bu kadar bağlanıp kendinizi ezdiriyorsunuz tüm ipleri veriyorsunuz sonra aldatılınca yok yavşk yok güzel kardeşim flan yapmayan kızm ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yani seni küçümseyen kişinin yanında mı duruyorsun hala.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok yüksek ihtimalle biriyle kesin yatar. Sevgili olur mu bilemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin aldatir, 2009 dan beri amerikadayim iyi bilirim work and travelcilari :)
00 YorumlaSana sen kimsin diyen birisini neden önemsiyorsun. Yazdıklarına göre seni önemsemiyor, yolla gözün arkada kalmasın
00 Yorumla
+1 yılBarışmaya gir şimdi bu sefer yut herşeyi barış evet şartlar değişince sıkıntılı
07 Yorumla- +1 yıl
Kendine güvenen adam asla aldatmaz ama her Anı bilemez kimse
- +1 yıl
Kendime güvenen adam aldatmaz hiç bir şekilde
- +1 yıl
Ya belki anlık zevki geldi gitti kızlarla cinsel ilişkiye girdi
- +1 yıl
Zaten kaynar su iner başına
- +1 yıl
Tedirginleşme şimdiden yani
- +1 yıl
Umarım tapmaz
- +1 yıl
Bilemeyiz kusura bakma sen olacak herşeye karşı karşılıklı ol
+1 yılSana böyle laflar etmeye hakkı yok bence arayıp sorma konuşma
00 YorumlaSenle bu şekilde konuştuğuna göre aldatacaginin net kanıtıdır
00 Yorumla
+1 yılSadece yazdığından 1 cümle okudumo bile anlamama yetti bacım aldatır ya güven olmaz asla
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 724 cevap paylaştı. O gider ya ben bile rahatsız oldum ne saçma şey ya
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılOn yargilisin korkma guvenn
00 Yorumla
+1 yılSjdjfjfjdfuuffjfjvjgjgjfjfjgjfu
00 Yorumla
+1 yılOlabilir erkek milleti sonuçta belli olmaz
01 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın âlâsını yapar hem de.
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. kacak et keser cok da dert etme
00 Yorumla
+1 yılGüvenmiyorsan ayrılsana
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuruşu varsa yapmaz
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle evet
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimal evet
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 3,4b cevap paylaştı. Arkadaşımın eşi aldatmıştı valla
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 9,2b cevap paylaştı. Seven aldatmaz aldatirsa kendi kaybeder
00 YorumlaDaha çok kavga ediceksiniz
03 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Evet maalesef ama aldatıldığımı hissederim gerçekten ortaya çıkar er geç
- Tatil & Seyahat konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılO ölçü değilki
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
fırsat olursa
00 YorumlaAldatmaz ama durumları değerlendirir. 😁😁
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. aldatır
00 Yorumla
+1 yılKesin
00 Yorumlaşimdiden hayırlı olsun boynuzların
00 Yorumla
+1 yılGrup bile yaparlar
01 Yorumla- +1 yıl
aKLSDANJKASNDAJDNADJKLASDNASLDASDASKLDASDMPO
- Tatil & Seyahat konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşar bence
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBanko
00 Yorumla aldatır
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler