Ya da şu an dediğiniz birisi var mı? Ceku balım ne demek?

Ya da şu an dediğiniz birisi var mı? Ceku balım ne demek?

Merhaba Saddov,
Bayadır popüler olan Ceku repliğini sorunda görünce dayanamadım hemen cevap vermek istedim. İlişkilerde ve günlük hayatta kullandığımız tatlı ve sevimli ifadelerin karşımızdakine olan sevgimizi daha iyi ifade etmemizi sağladığı bir gerçek. Peki bu Ceku nerden dolandı ilişkilerimizde dilimize sana anlatayım.😊
Bu ifade sevgililer arasında günümüzde kullanılan sevimli bir hitap şekli ama aslında Ceku G. O. R. A filminde Özge Özberk tarafından canlandırılan, Gora prensesi ve Arif Işık'ın eşidir. Filmde asıl ismi Ceku Lamçina Işık/ Ceku Işık olarak geçmektedir.

GORA filminde Arif'in Ceku'ya "Ceku hazırsan çıkalım balım" deyişiyle ünlenen bu replikse şu anda Ceku balım olarak sevgililer arasında özel bir sevgi ifadesi olarak kullanılmaktadır. Hatta benim yakın bir arkadaşım kedisinin ismine Ceku vermişti. Demek ki kiminin de sevgi dolu duygusunu yaşattığı kedisi🐾💑
Bu tatlı ve romantik ifade, Cem Yılmaz‘ın Gora filminde oynadığı Komutan Logar karakteri’nin yine kendisinin oynadığı Arif Işık karakterini taklit ettiği bir sahnede geçen repliktir.

G. O. R. A filmi 2004 yapımı, Komedi/Bilim Kurgu türündedir. 2 saat 7 dakikadan oluşan filmde Anadolu’nun turistik kentlerinden birinde tüccarlık yapan Arif uzaylılar tarafından kaçırılarak G. O. R. A adlı gezegene götürülür. Arif, gezegenden kaçmak için uzaylı Komutan Logar’a karşı mücadele vermesi gerekir. Bu mücadele esnasında gezegenin kralının kızı olan Ceku'ya aşık olan Arif, G. O. R. A'da tanıştığı dostlarının da yardımıyla Logar'ı alt etmeye çalışır. 🎬
Ceku, balım genelde romantik ilişkilerde sevgiliye hitap ederken kullanılmakta. Sevgilinle arandaki bağı güçlendirmek, sevginizi ifade etmek için bu tür sevimli ifadeler kullanabileceğini söyleyebilirim.💕 Ayrıca çok cana yakın bulduğun dostuna da eğlenceli bir ifade olarak kullanıldığı da bir gerçek.
Sonuçta sevgiyi ifade etmenin yolları sınırsızdır.🌹
Ben kendim direk Ceku olduğum için Arif diyebilcegim olur 😀Senin var mı demek istedigin ya da dediğin?😀😀
Cevap
14Cevap
Ceku balım dediğim biri yok. 😅 Sevgilime başka sıfatlar buluyorum
Yok ben öküzüm, odunum diyorum. Oda bana ne diyor onu asla söylemem 🤣🤣
hayır kimse yok
balım diyon zehir oluyor zehirliyor seni gerek yok kardeşim
Hayır yok. Bu yüzden amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun. Uzaylılar tarafından kaçırılmam gereken bir konu var. Evet tarafından.
Lanet olsun neden ingilizce konuşuyorsun? Türkçe konuştun da... 2’ye bas Türkçe geç 2’ye bas😂
Hayır yok.
soruyu görünce aklıma @ceku_ adminim geldi sadece 🤣
O kadar odunlaşmışım ki ceku balım ne onu düşünüyorum
Cennet mahallesi Ferhatın bana sahanem demesini isterdim
Furkan diye bir arkadaşım var onunla birbirimize deriz hep
Bu aralar prensesim beyaz prensesim veyatta sütlacım dediğim bir kadın var 😊
Ceku ne demek 🙄
İstediğim yok, yeğenime diyorum balım o yeterli.
Beynim alev aldı sağolun 😄
Aynada kendime söylerim
Nevo balım dediğim var.
Ceku balım ne yaa 😂😂 yemin ederim siz insanı aşktan sogutursunuz 😂 al işte soğudum 🤣🤣
O bana desin ben söylemem 😂
Yok maalesef 😒
Al işte zor tutuyodum kendimi ağlamamak için 😭😂😂
Tamam api kızma😂
Balımı anladım da ceku ne oluyor
He tamamm
Türkçemizde o kadar zengin kelime varken..
Bal😅 evet var
Var o bilir kendini 🙃
Kimse yok
İstiyorum ama doğru insan olmadı
Tercih yapmasam daha iyi
Karşımda edepli ve dengim olsa kabul ama yok ki
Tabiki
Hayır
Ne yaşıyorum
😂😂 dalga mı geçiyorsun
Yaşıyorsun dedin bende ne yaşıyorum dedim
😀😀😀 uzaklaştım bu aralar siteden sıkıcı geliyor artık