Daha bir hafta olmadı mesajlaşalı, sesimi merak ediyormuş. Neden ama? Daha önce de flört ettiğim kişiler sesimi merak ettiklerini söylüyordu.
Beyinlerinde tam bir profil tamamlamak için mi?
Ben konuşma taraftarı değilim, en azından şimdilik
Daha bir hafta olmadı mesajlaşalı, sesimi merak ediyormuş. Neden ama? Daha önce de flört ettiğim kişiler sesimi merak ettiklerini söylüyordu.
Beyinlerinde tam bir profil tamamlamak için mi?
Ben konuşma taraftarı değilim, en azından şimdilik
iyi hissettirir yani yeni tanışmayla alakası yok ki bunun erkek için sevdiği kadının sesini duymak hakkıdır bende birinin sesini duyunca mutlu oluyorum 2 3 günde bir sesli konuşuruz ama doyamıyor insan
Kız evi naz evi kafasında olup konuşmama taraftarı biri daha galiba.
Neden sesli konuşmadan bu kadar kaçınıyorsunuz ben ikinci gün aramıştım adamı çok kasmayın bence
Bende karşımdaki insanın sesini duymak isterim flört olarak da değil sadece. Mesela sohbet ediyoruz arkadaş gibi sesli iletişim ile daha iyi anlaşılıyor.
Cevap
7Cevap
Kadin/erkek fark etmez. Sevdigi kisinin sesini duymak ona mutluluk verir. Bunda alinip, gucenecek ne var?
Vaooww konuşma taraftarı değilsin çok cool felan filansın hea
Ses ya ne olucak sende abartma ve herkes de bir değil herkesi aynı kefeye koymamak gerek belki seni çok seviyorum sesini duymak istiyorum ayağına yatıyordur hep sesini duymak ister sanki ölüp bitiyormuş gibi taktik yapabilir dikkat
Kadinlar ozlemiyor mu?
Tanımıyorum, üç gün oldu daha o yüzden istemiyorum
Anladim
Evet ses ve görüntü merak edilir
Ona hitap edip etmediğine bakacak sesin
Nasil biri olduugnu mu merak etti
Bende merak ederim bu doğal bence
:D.. davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?