Karnımı öpmek istedi bende istemedim ama geçen göbeği açık bisy giyince karnımı öpmeye başladı ısırdı bikac defa izler çıktı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Karnımı öpmek istedi bende istemedim ama geçen göbeği açık bisy giyince karnımı öpmeye başladı ısırdı bikac defa izler çıktı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim öyle bir fantazm yok dusuncemde yok demek ki onun fantazisi öyleymiş
Çok güzel ve seksi bir kızsın sanırım ondan olabilir
Bilmiyorm ki
Bence ondan dolayıdır birde hep açık giyiniyorsa. Tahrik olmuştur sana
Hayır açık giyinen biri değilim
Banada güzel geliyo ilerde eşime yapmak isterim evlenmeden yapmam
Neden evlenince
İnançlı biriyim evlenmeden yapmam zina benim için haram
Ülkeyi soyanlara haram demezsinizhırsızlara göz yumarsınız iki insanın seks yaşamasını zina haram olarak görürsünüz ve ayrıca dinin de Kadınları pazarlıyorlar köle pazarında ve torunu yaşında el kadar satıyorlar dedelere bu mu zina yoksa iki çiftin birliktelik mi haram zina
Ne anlatıyon dayı herkesin dini kendine banane iki insanın ne ysptıgından ya 😂
Kendi inancımdan sanane sana giren cıkanmı var
Ben kimse zina yapmasınmı dedim kdkdkd
Tepki gösterince bana ne dersin tabi kaşmer seni yobaz cahil sürüsü siz Müslüman bu ülkenin kamburusunuz orta çağ zihniyeti ile yaşayan tipler al dini git burdan Afganistana
Pardonda bu toprakların hepsini zamanında osmanlı aldı onlarda cübbeleriyle ezanla namazla kuranla aldılar sen kimş kimin yerinden kovuyosun?
Acayip birisin ya toprakları kimşn aldıgını unutma istersen misafirsin gelmişsin ev sahibini kovuyosun
Sizinde başınız harbi fazla uzadı
Nerde kurdular önce tarihini öğren Türkler kılıç zoru ile Araplar tarafından Müslüman oldu bir halt bidliğin yok git sen kuran oku Arapça
Arapların türklerle verdiği savaştan dolayı müslüman olmaları 100 yıl gecikmiştir ayrıca bunun hiçbir önemi yok zorla veya isteyerek bu topraklar hala müslümanlar tarafından alınmış oluyor lütfen ülkeyi terket 😂
Aloo iyimisin kardeş bu toprakları müslğmanlar aldı kafa yerindemi orada saksımı var hala ülkem diyosun aloo boşmu orası kimse var mı
Tipine bakınc Kadın öldürecek şiddey uygulayacak potansiye sahipsin genlerin Orta Doğuya ait kes kesini
Alooo kimse yokmu boş galiba hiç cevap gelmiyor
Bu inançsızlar maymunlardan evrimleştiği içinmi boş kafaları acaba kimse yokmu gerçekten yok galiba bomboş orası
Karın kaslarım var eşim öpüyor cropta giyiyorum seviyor herhalde
Ne güzel işte teninin heryerinden faydalanmak istiyor ileri safhalar için iyi biişey
daha coıj seyler istiyorda yapamıyor :d
Niyeki ne istiyor
sevişmek elbette
Seni huylandırmaya çalışıyor olabilir
Neden
Daha fazlası için
Masumluk da aranır fesatlık da
Fesatlık ne mesela
Cinsellik istediğini belirten ufaktan girişler
Zaten istiyo ki
Göbeğin tatlı duruyorsa
sevimli gelmiştir. nolcak öpsün yaa