Bir kız olarak söylüyorum Türkiye'de kızlara gerektiğinden fazla ilgi veriliyor 1.50 kıza yaklaşık 100 tane erkek yavşıyor 1.65 kıza 10000 erkek yavşıyor abartmıyorum sanalda yolda parkta heryerde yavşıyorlar ama 1.95 erkeğe 0 kız yavşıyor 2.05 erkeğe 0 kız yavşıyor yani Türkiye'de 1.50 kızlar sevgili buluyor herkes yavşadıgı için ama 1.95 boyunda erkek çocuklar sevgili bulamıyor kimse yavşamadıgı için peki sizce neden böyle düzen niye bu kadar adaletsiz sevgilisi olan evlenen erkeklere bakıyorum 1.70 boyunda göbekli bakımsız magra adamları sevgili bulma sebebleride herkese yavşamaları sevgilisi olmayan bekar erkeklere bakıyorum 1.95 boyunda kaslı yakışıklı çocuklar bu 1.95 olan çocuklar uzun ve fit olduğu için haliyle egolu oluyorlar ve hiç bir kıza yavsamiyorlar egoları yüzünden sonuç itibariyle Türkiye'de 1.50 kız 40 tane sevgili yapıyor 1.95 erkek sap geziyor sizce tespitim dogrumu siz ne düşünüyorsunuz Türkiyede bu durumla ilgili?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu erkekler kendi kendilerine yapıyor. Ortak bir bilinçle önüne gelen kıza yürüme hareketini bitirsek ve kendimizi geri çeksek daha orta bir alanda kadınlar da erkekler de birbirine yürür hale gelecek. Ama burada da şöyle bir sıkıntı devreye giriyor. Bu bir ütopya, böyle bir şeyin olması mümkün değil. Zengin olan, doğuştan dışa dönük, iyi görünen, iletişimde yetenekli olan vs erkekler çok rahat bir şekilde kadınlarla birliktelik yaşayabiliyorlar. Bunu gören ve yapamayan tonla erkek de bunun gerçekleşmesini istiyor ya da en azından elde edebildikleri kadarını elde etmek istiyorlar. Bu amaç uğruna da uçana kaçana yazıyorlar. Genel olarak erkek cinsine eksi yazıyor bu davranış örüntüsü.
Bu arada kadınlar hiç yazmıyor diyemem. Kadınların yürüdüğü pek çok olay da söz konusu ama istisna veya düşük olasılık denilebilecek bir düzeyde gerçekleşiyor. Elbette tüm bu bahsettiklerimin biyolojik bir karşılığı da var. Erkek biyolojik olarak kadını etkileyip kadının çiftleşmeyi tercih edeceği erkek olma eğilimindedir. Yani bu erkeklerin kendi aralarındaki bir yarıştır aynı zamanda. Ama bu dediğim %100 toplumsal gerçeği yansıtmıyor çünkü tamamen içgüdülerle hareket etmiyoruz, bu yüzden biyolojik determinizm olmuş oluyor. Yine de bir gerçeklik payı var.
Toplumsal olarak ise toplumsal cinsiyet rolleri adı altında bizlere sosyalizasyonumuz sırasında ve hayatımız boyunca çevremizdeki insanlar tarafından öğretilen erkek şöyle yapar, kadın böyle yapar... gibisinden öğretilerin de bilinçaltımızda yer edip bizim davranışlarımızı şekillendirmesiyle bu konu hakkında herhangi bir bilgisi, düşüncesi olmayan sıradan insanların bilinçlenememesi ve bilinçlenemedikleri için bu davranış kalıbında hayatlarını sürdürmeye devam etmeleri durumu söz konusu. Bunun başka bir boyutu da incel, red pillci vs gibi isimlendirilen ve bilinçlense bile kendini çok değersiz hissettiğinden ötürü bu bilinci reddederek mizojiniye düşen bir grup var.
Daha da uzun uzun konuşurdum da sonu gelmeyecek kadar kompleks ve benim çözemeyeceğim kadar derin bir sorun. Sözün özü ise, Türkiye cinselliğin afrikası çünkü bilinçsiz, bilgisiz, tabularının içine gömülmüş ve henüz belli bir seviye çağdaşlığa erişememiş geri bir toplum.11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım gerçekten üzücü bir durum
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 12,3b cevap paylaştı. Düzenli fb lerim var. Takıldığım insanlara da söylerim. Kim olduğumu. Öyle ego yapmam. 184 boyum var. Turizm işim. Memnun ediyorum insanları. Bir daha geldiklerinde, yine takılmak istiyorlar... Yabancılarla aram daha iyi türklere göre
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Valla çok haklı bir tespit ama bunun sorumlusu bence erkekler, çünkü kızlara aşırı ilgi gösteriyorlar, çözüm olarakta erkek nüfusunun azalması gerektiğini ve gay çiftlerin çoğalması gerektiğini düşünüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ayn ya birbirinizi zkn biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne pok olduğu belli değil bu ülke de hiç kafa yormaya değmez sal gitsin artık olursa olur kafasındayım 😊 çünkü insanlar tutarsız bu ülke de olmuyorsa olmuyor
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef öyle sanırım aileden gelmeyen sevgi ve şefkati bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar kendi fikrimdir
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılgöbekli ve bakımsız adamlara bakmıyoruz boşuna şey yapma
018 Yorumla
Soran+1 yılValla ben çevremde çok gördüm göbekli bakımsız kısa esmer erkeklere bakan kız
Soran+1 yılTürkiye cinselligin afrikası bence dediğim şeyler hala devam ediyor
- +1 yıl
ooo esmer deme orası kırmızı çizgim kimse beyaz tavuk istemez şimdi güçsüz onlar
Soran+1 yılsen bence git bir piskologa görün
- +1 yıl
psikolog sana gelsin
- +1 yıl
dönme
- +1 yıl
amacın belli ama yemezler
Soran+1 yılEsmer göbekli erkeklerle sana mutluluklar evlendiğinde çocuğunda kocan gibi esmer olur benim sevgilim sarışın mavi gözlü çocuğumda sarışın mavi gözlü olucak
- +1 yıl
ayy öyle erkrk mi olur be
- +1 yıl
kızdır o
- +1 yıl
sevgilimde kaslı zaten ağlama
Soran+1 yılCanım kıvanç Tatlıtuğda sarışın mavi gözlü
- +1 yıl
ıyy onu sevmem ki zaten
- +1 yıl
çok tipsiz ve kız gibi saçları
Soran+1 yılFlorianmacek de sarı saçlı mavi gözlü Avrupalı erkekler hep sarışın mavi gözlü bu arada
- +1 yıl
tamam işte çekici gelmiyor o yüzden
- +1 yıl
Meksikalı İspanyol kürt seviyorum
- +1 yıl
zenci de olur onlar da baya çekici
+1 yılYakışıklı erkeğe yavşayan kızlarda görüyorum ama mevzu bu değil. Maalesef abazan dolu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılÜstünkörü yazılmış bir yazı.
112 Yorumla- +1 yıl
@everkeğii başlık hatalı. Türkiyeye vurgu yapılmış fakat böyle bir vurgu yapılacaksa diğer ülkelerle olan kıyaslamaları da yazıya dökmeliydi. Bir araştırma niteliği taşımasa da bir yazı paylaşıyorsun biraz daha üstüne düşebilirdi. Türkiyeyi eleştirmiş ortada kıyaslama niteliği taşıyan bir şey yok.
- +1 yıl
@everkeğii senden ne beklediysem bi de uzunca açıklamışım. İşte bu yüzden nadir açıklama yapıyordum. Allahım ya
- +1 yıl
@everkeğii ben nasılım diye sormaktansa azıcık zeka serpiştirmek fena olmaz
- +1 yıl
@everkeğii seni kırdıysam üzgünüm sadece aşırı genelleme içeren yazıları sevmiyorum :))
- +1 yıl
@everkeğii neyse ya
- +1 yıl
@everkeğii umarımmm
+1 yılBunlar hep iletişim sıkıntısı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir bilimsel çalışma lan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoy konusunda senin kadar saplantılı değiliz
30 Yorumla
+1 yılOhoo sen hangi devirde kaldın bacim
27 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
- +1 yıl
Dedigin seyler 90 larda kaldı çünkü biraz gündem takip et sahaya in
Soran+1 yılTürkiye cinselligin afrikası bence dediğim şeyler hala devam ediyor
- +1 yıl
Milliyetçi duygularim kabardı şu an tr dediğin için bizim milletten başka kendi ülkesini kendi insanini bu kadar kötüleyen yeren baska milletlere özenen onlar tamam aaa ne güzel yedi diyen var mi sen bunu bi cevapla.. bu kadar rahatsiz olan varsa da o çok ovdugunuz ulkelere gidin vatandaşlık alin yaşayın bida da gelmeyin ha yok burada iyiyim diyosan da madem afrika burası suyu sen getir o zaman hosnutsuz olduğun şeyler için elinde klavye oturmak yerine hizmet yap vatanina degistir biseyleri kendini ispatla başar yani biseyler anladın mi mesele bu çünkü
- +1 yıl
@isbackafr0 merak etme yazan kişi me araştırmış ki kıyaslasın. Herkes ülkeyi kötülüyor da bi kafalarını kaldırıp diğer yerlere baktıkları diğer yerleri araştırdıkları yok
Soran+1 yıl@uyumamlazim dolar ve euronun ne kadar arttığından haberin yok senin 5 senede alamadıgın iPhone'u Avrupa'da Amerika'da 1 saatte alıyorlar 2 ayda lüks bir araba alabiliyorlar orada arabalar 10 bin Euro falan ama sizin gibiler bunu anlamıyor ben kafamı kaldırıp diğer ülkelerede bakıyorum kusura bakmada en çöp ülke bizim ülke ekonomi berbat insanlar kötü iletişim sıkıntısı var Avrupa'da bunlar yok Türkiye çünkü geri gelişememiş bir ülke binalar yenilenmiş insanlar yenilenememiş acaba Türkiye'nin neresinde yaşıyorsun ülkede övülücek hiçbir şey yok eğitim sisteminden tut sağlık sistemine kadar bu ülkede her şey sıkıntılı
- +1 yıl
Konu cinsellik ve ilişkiler farkında mısın
+1 yılKatilmiyorum
20 Yorumla🤣🤣 En iyisi ithal kız almak
00 Yorumla
+1 yılAhh ah çok haklısın😄
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam