haberi yok tekrar konuşmaya başladık ilişkimize şans verip düzeltmek istiyoruz sizce napmaliyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir gün ucunuz toplanın bu konu hakkında fikirlerini al. Bizim gorusumuz degil onların gorusleri onemli.
Ayrica 4 milyar erkek icinden abi kardesle takilman da ne bileyim
öyle demekle olmuyor bi yanlışın içinde buluyorsun kendini asla diyodum bende aldatma olayına bak alası oldu abisiyle yakınlastim evet çok pişmanım zamanı geri alamıyorum ama neyse taviz verdim Allahim affetsin bağışlasın günahımı örtsün abisi anlatır mı kardeşin acaba
Hayal dünyan geniş bu sadece fantazin gerçek falan değil
maalesef gercek
Yaşınız kaç peki
19
Çok gençsiniz olmuş olabilir. O zaman iki kardeşlede cinsellik yaşadın mı
Abisiyle çok ileri gitmedik abisi zaten beni tanımıyordu kardesiyle yaşadım ama çok pişmanım abisi için zaten istemedim ilerisini
Anladım. Madem pişmansın ikisinden de uzak dur kendine yeni bir başlangıç yap
ama kardeşini çok seviyorum ve o kadar aradan sonra bana fondu bize bir şans verdi aynı şehir geldi aradı bu sene kazandın mı dedi
Daha yaşın çok küçük o sevgi değil sadece boşluktan. Üstelik abi kardeş ile bir şey yaşamışsın bunun sonu hiç iyi değil.
Abisiyle çok ilerlemedik ve abisinin kız çevresi çok duygu yoktu aramızda ama kardeşini deli gibi seviyorum zamanında çok çabalamıştım kesin red etti başka kızları anlattı bana birini nasıl bozduğunu hatta
bu sene yine aradı üni sınavını naptın diye aynı sahurdayız her şey iyi olacak emin ol diyor eskisinden güzel olacağız falan zaten eskiden sevgili gibi değildik ikimizde çok yıprandık
Abisi mi seni reddetti, ne kadar illeri gittiniz abisiyle
Belki niyeti sadece cinsellik
hayır kardeşi red etmişti ayrıldıktan sonra ben baya kostüm peşinden ta Ankara'ya gittim arkasından
Ha anladım. Bakireliğini o mu bozdu peki
abisi beni elledi ve oral oldu benim bikini bölgeme dokunmak istedi onada izin vermedim o da yapmak istedi onada yok dedim cinsel birliktelik yok zaten
Ha sen abisine oral yaptın, kardeşi ile bir şey olmadı öyle mi
kardeşinin mı
hayır bozulma olmadı
kardeşi ilede oldu daha fazlası
Kardeşi mi bakireliğini bozdu
yok sadece vajinamı elledi falan
ben kardeşiyle olmak istiyorum çok seviyorum napacagim
Anladım
Bence uzak dur ilerde sıkıntı olur. Abisiyle aranızda birşeyler geçmiş sonuçta. Bu hep karşına çıkacak illaki. En iyisi yol yakınken uzak durmak
ama gerçekten çok pişmanım abisi söyler mı kardeşine
Tabiki söylemese bile er ya da geç ortaya çıkar. O zaman sonuçları çok büyük olur. Bu basit bir şey değil ki.
Ama yem8n ederim çok pişmanım ayrıydık beraberken yapmadim barışma ihtimalimiz sıfırdı o da aynıyken cinsel yaşantısı oluyor bir defasında bana birini nasıl bozduğunu anlattı
Abisiyle aramızdaki şey bi defaya mahsusdu sonra görüşmedik konuşmadık zaten aramızda duyguda yoktu
Anladım pişman olduğunu zaten. Sevgilin başkasını nasıl bozduğunu sana mı anlattı. Sen tam olarak bu çocuğun neyine bu kadar bağlandın. Sen onun için sadece * bir kızsın. Neden bu kadar değer veriyorsun ona
Çok zor zamanımda hayatıma girdi ailemle anlaşamayıp kavga ederken kendimi yalnız hissederken sevilmek ve sevmek isterken geldi hayatıma bir de ben ilk defa bi erkeği hayallerine aldım hayal kurdum konuşurken bile havalara uctugumu hissettim ayrıldık ama arkasından çok kostüm yapma etme dedim kalktım tam Ankara'ya gittim yine olmadı neyse kesin bi dille red edince abisiyle bu olay oldu abisi hikayeme yanıt verdi okey oynamak için gitmiştim ama geç kaldığım için biri gitmiş sonra az oturduk kalkalım dedi nasıl oldu neden yaptım açıklayamıyorum ama çok pişmanım Allahım içimdeki acıyı zdirabi biliyor kendimi affedemiyorum
Çok fazla kendini kaptırmışsın. Kimse bu kadar peşinden gidilmeye değmez. Üstelik peşinden koştuğun kişide beş para etmez biri. 19 yaşında olduğun için duyguları yoğun bir şekilde yaşıyorsun. Birkaç yıl sonra bunlar sana çok saçma ve boş gelecek. Bu adamlarla hayatını heba etme. Birine bu derece bağlanırsan hayatın zehir olur
Çok yanıldık çok yanlış yaptık ama bi şansı hak etmiyor muyuz
Ankara cıktı unimde o da sans vermek istedi ilişkiye bunu demesi bile benim için çok şey ifade ediyor elimde olmadan için cıvıl cıvıl oluyor sonra yaptığım geliyor aklıma gerçekten çok pişmanım abisiyle konuşsam mı acaba
Hayır. Kendin diyorsun çok yanlış ve hata yaptık diye. Bu kadar yanlış üzerine gelecek inşa edilebilir mi. Rasyonel düşünmüyorsun. Şans verirsen bu yaptığın hataların çok daha büyüğünü yapacaksın emin ol. Yinede sen bilirsin yaşa ve gör
Yani sen meseleye çok farklı açıdan bakıyorsun. İki kardeş ile ilişki yaşamışsın ve biriyle geleceğin olacak sanıyorsun. Bu kadar uçuk bir hayal ki. Üniversite için Ankara'ya mı geliyorsun anlamadım
sence ben söyleyeyim mi çocuğa gerçekleri
birbirimizi yeniden tanıyalım dedik hiç tanışmamış gibi yapal8m dedik
Dürüst olursan daha iyi, herşeyin en başta açık bir şekilde bilinmesi herkes açısından en doğrusu. Kabul edecekse öyle kabul etsin
Öyle oluyor demek ki, ne güzel hayaler. Klasik çocuk aklı. Keşke her sıkıntı sonrası beyaz sayfa açılsaydı ama öyle olmuyor. Sizin ki sadece çocukluk ve duygusallık
başlamadan söyleyeyim yani ne diycem ne demeliyim nasıl cümle kurup açıklayacam çok utanıyorum keşke hiç yaşanmasaydı perişan bi haldeyim
Aynen bunları diyeceksin. Utanılacak şeyler yaptım. Sana dürüstçe anlatacağım diyeceksin. Beni kabul edeceksen böyle kabul et diyeceksin. Gerçi karşındaki pek adama benzemiyor ama sen bari bu sefer doğruyu yap.
Çok korkuyorum çok
Yaptığım her hatamdan ders çıkardım söylemeden denesek benim pişman ve çok sevdiğimi görse
Evet çünkü yaptığın şey korkunç. Kendine yeni bir sayfa açmak varken yine bu girdaba girmeye değer mi. 🤔
uygun bir zamanda söylesem
Yaptığım canım bi davranıştan dolayı sevdiğim çocuğu kaybetmek istemiyorum
En ufak bir ders çıkarmamışsın maalesef. Daha büyük hatalar için can atıyorsun. Yani gizlemek ya da açık etmek sana kalmış. Ben dürüstlükten yanayım her zaman
elimde değil kardeşine içim akıyor kendimi tutamiyorum
Ya ne sevmesi sana çocukluk diyorum sen sevgi diyorsun. Kaybedeceğin kişi de adam olsa bari. Senin gibi saf ve kullanılmak için can atan kızları görünce deliriyorum. Hiç mi kendine saygın yok
Elinde değil çünkü hayatının merkezine koymuşsun. Hayatında hiç mi anlamlı bir şey yok. Daha değerli şeyler bulsan
Nasıl vazgecicem ne yapcam çıkış yolu göster bana
Okuyor musun ne yapıyorsun şu an, üniversite lise çalışma VS ne var hayatında
üniversiteye başlayacam Ankara'da
Ee ne güzelmiş bak. Bende Ankara'da okudum yaşıyorum. Ankara her açıdan zengin bir kent. İnsana pek çok fırsat sunuyor. Bölümün nedir, dil öğrenirsin, sosyal aktivitlelere katılırsın, kurslara gidersin kendine yeni bir sosyal çevre oluşturursın. O zaman bu girdaptan kurtulursun.
Mimarlık ben insanlarla cok cabuk kayanasan biri degilimdir bu ruh haliyle oraya gelmektende korkuyorum kendimi çok kötü ve değersiz hissediyorum yaptıklarımdan çok utanıyorum vicdanimin altında eziliyorum
Yaptıklarından pişman olman çok güzel bu aklı başında biri olduğunu gösteriyor. Merak etme üniversite de sosyal çevren çok rahat gelişir bu kadar dert etme. Dediğim gibi Ankara pek çok imkan sunuyor. Hangi üniversite, mimarlık güzel bölüm
bu arada dediğin gibi benim için çok farklıydı yarim kalmış şeyler var
Yarım kalmış şeyler derken
yani biz hayal kurmuştuk aynı ev beraber kahvaltilar falan diye 9 ay çıkmıştık ama sevgili gibi değildik 4 kere buluştuk hiç bir sosyal aktivitemiz yoktu birbirimize zaman ayirmiyorduk bile içime oturmuş şeyler var kendimi çıkmazda hissediyorum içim çok yanıyor sanki kalbimin kırıkları bana batiyor
Merak etme hepsini yine yaparsın ama değecek adamlarla. Sana saygı duyacak kıymetini bilecek adamlarla.
Ya uzak duramazsam kardeşinden napacagim ne yaptımda benim başıma geldi bu olay ya ben nasıl bi günah isledim
Koskoca şehir Ankara . Tüm iletişim kanallarını kapat ikisiylede muhatap olma engelle. Kendi hayatına bak.
beni dinlediğin icin yargilamadigin için çok teşekkür ederim minnettarım ama kardesiyle son bir kez denemek istiyorum insanlar evliyken bu durumları yaşayıp aşıyor biz ayrıydık o dönem
Rica ederim. Evet ben ne desemde kendini ateşe atacaksın. Ne diyeyim umarım bu seferki yıkıntı daha az olur
Beni olgunlukla karşılaşa aslında görür gözündeki psimanligi içimdeki çaresizliği her insan hata yapar o da baska vucutlara dokundu gecmise takili kalmak yerine affedip devam edebilse keşke
Ben onun çok sorun edeceğini sanmıyorum. Karakter olarak birbirinize uygunsunuz. İkinizde epey seviyesiz şey yapmışsınız. Ben sadece gelecek olmaz diyorum. Karaktersizlik olarak o senden daha iyi değil yani
yok o aynı haltlari yerken benim yaptığım daha büyük bi sorun haline gelir ben daha çok suclanirim kendi çok normalmiş gibi davranır
Evet öyle birşeyi de yapabilir. O zaman sana hayatında başarılar dilerim. Umarım dibe vurmadan bu uykudan uyanırsın 👋
Çok teşekkürler gerçekten zaman ayırdığım için bana dua eder mısın Allah affetsin kendimi affedeyim o affetsin diye kendinize iyi bakın Allaha emanet olun 😊
İnşallah. Sende kendine iyi bak.
sana istek attım bana yazar mısın lutfen
Yazdım.
Şans da verme düzeltmeye de çalışma psikolojin bozulur zarar görürsün
Ama kardesine çok değer veriyorum ve onla değilken oldu bu olay tekrarlanmadı ve tekrarlanmayacak o da başkalarıyla birlikte oldu
Bu iş şantaja kadar gider abisi her canı istediğinde seninle birlikte olmak için bunu koz olarak kullanır. senin için rahat olsa bile olay tek taraflı değil illa ki sıkıntı çıkar
abisi öyle karaktersiz bir insan değil umarım bu dediğin başıma gelmez abisinin söylememesi için çok dua ediyorum insanlar evliyken bunları yapıyor biz ayrıydık ve ben onun için çok çabalamıştım
Kimsenin kendinin bile ne kadar karaktersizleşebileceğini bilemezsin
evet gerçekten öyle asla yapmazdım güya böyle bir şey alasını yaptım resmen Allah affetsin
Sen beni dinle şans da verme düzeltmeye de çalışma o iş olmaz öldü say yok say hayatına bak, sana onu unutturacak daha kim bilir neler yaşayacaksın
öncelikle çok teşekkür ederim beni yargılamak yerine yardım etmeye çalıştığım için gerçekten çok iyi birisisin umarım mutluluklar kapını çalar hep ama inan çok seviyorum kardeşini bi umut ışığı yaktı ya bana dinletemiyorum kalbime evet vicdanım altında eziliyorum ama kesin bir dille red etmişti ve çok ağır konuşmuştu hani olmaz diyordum evli çiftler gibi değil ya da birlikteyken değil
Değerli yorumların için çok teşekkür ederim. Evliyken de birlikteyken de insan hata yapabilir sen de yapabilirdin. Senin durumunda ise geri dönüş gerçekten sorunlu bir şey. Aşk sevgi çok güzel şeyler ve insan gerçekten kalbine söz geçiremiyor ama kendini çözümsüz problemlerin içine atmaya değmez. Düşünsene herhangi bir sorun çıktığında sevdiğin adam sana nasıl bakacak, seni yargılamadan eskisi gibi sevebileceğini düşünüyor musun? Eğer öyleyse baştan söyle. Abinle böyle bir şey yaşadım diye itiraf et ve hata yaptığımın farkındayım beni bu şekilde enimseyebilirsen başlayalım de
hayır o çok nettir yani affetmez beni sevmiyo bile daha sevse belki ama
eskiden hayal edip yasayamadigim çok şey var onla insan her şeyden geciyo ama hayalinden ilk defa bi erkeği hayallerine dahil demiştim şimdi böyle olması çok perişanım
Baştan söyleyemediğin şeyi sonradan saklamak zorunda kalacaksın gerçekten olmaz senin iş. Sakın yapma
ben mi söyleyeyim nasıl edeyim o çocuktan vazgeçmek istemiyorum helede o yokken yaptığım bir suçtan dolayi
Hayat sana yepyeni heyecanlar yeni hayaller verecek, bunlar unutulacak
Yaptığını suç olarak görmekten vazgeç ve abisine şantaj imkanı sunmadan açıkça konusarak devam edemiyosan o işe hiç girme. Hayatın mahvolur
kardeşi hiç sineye çekemez mı bi şans verse çok mutlu etmeye hazirim o da görür gözüme baksa çaresizliğimi ben onun yanına gideyim diye Ankara'ya babamla konuşmadım 4 ay mesela
Konuşursan yaşayacağın ihtimaller
En iyisi: Birinin hata yaptım ama seni çok seviyorum demesi affedici bir şevkatla yaklaşmayı tetikler. Güzel bir ilişkiye başlarsınız ve sık sık onun krizler geçirip sana karşı saldırganlaşmasını alttan almak zorunda kalırsın.
En kötüsü: Sorun etmeyecek gibi davranır ama sana or*spu gözüyle bakar ve öyle davanır. Sen bunu farkedip kendini korumak zorunda olduğunu anlayana kadar çok fazla yıpranırsın
Ortalama ihtimal: Kabullenemez affetmez hakaretler eder ve görüşmek istemez.
Gördüğün gibi en iyi ihtimalde bile sorun var ama olacaksa bunları göze almak zorundasın
Oooovvv kaliteli bir peynir, karşıdakilerde peynirci.
ben olsam yüzüne bakamazdım
öyle değil işte aynıyken ben çok çabaladım kalktım üni okuduğu şehre gittim aradım sordum falan ama yok yani olmadı bana başka kızlarla beraber olduğunu anlattı en ihtiyacım varken bıraktı bi ateşe attı beni evim dediğim insandı
Abi kardeş götürüyorsun bakıyorum, hayırlı işler
Abisiyle tek seferlik oldu ve hayatımda değildi oda başkalarıyla daha ileri şeyler yaşadı benimki çok ilerisi olmadı
Sana başka zamanlarda kimler ile takıldığınızdan bahseden mi oldu? Komple işiniz manipülasyon
Hayır o da yaptı diyorum kendimi aklamiyorum ayrıydık bu aldatma sayılmaz
Ben abi kardeş olan erkekler ile düşüp kalkmandan bahsediyorum.
yatmadık diyorum abi o hayatımda değildi
Farklı zamanlarda da olsa kardeş insanlar ile çıkman seni kötü kız gösteriyor kusura bakma. Yani farklı zaman olunca gayet normal geliyor sana değil mi? O çocuklar bunu nasıl yapıyor onuda anlamadım. Heralde kız olsun yeter havasındalar. Ne töre kalmış ne kültür. Herkes alabildiğine geniş anasını satayım.
abisinin haberi yoktu benden eski sevgilimle zaten aram çok kötüydü adı ilişkiydi o da bende biliyoduk ilişki olmadigini
Ben bilmem kendin dedin. Bilip bilmemesi ne alaka ne diyorsun onuda anlamıyorum. Hala gereksiz detaylar söyleyip cevap veriyor görünüyorsun anladığım bu. Sen aynı ailenin abi kardeş olan iki erkek çocuğuyla çıktın mı çıkmadın mı? Ee çıkmışın işte. Sen bilmiyor muydun kardeş olduklarını? Biliyordun. Ee?
iyi halt yemişsin
pişmanım hemde çok bugün bi şansımız var onunda geçmişinde tensel temasları oldu ayrıydık
yattınmı abisiyle
yatmadım ama yakinlastik
Evlenince de babasını denersin
Başka abisi kardeşi varsa onlardan uzak dur
Uzak dur
aynı şehirde okumaya başlıcaz bi şans vermek istedik eskiden ilişkimiz çok kötüydü
Abisi söylerse ilişkiniz olduğunu
napacagim bilmiyorum ama hayatımda değildi ve beni kesin bir dille red etti çok çabaladım olsun diye bana başka kadınları anlatti
Bence uzak dur onlardan abisi biliyor mu kardeşi ile çıktığını
hayır
ya bizim ilişkimiz çok gibiydi zaten kardeşide bende bunu biliyoruz şimdi düzeltmek istiyoruz
Dene o zaman ama ilişki cinsellik üzerine kurulur bence
ona verdiğim değerden sevgiden belki çok pişman olduğumu gözüyle gorur
Abisi ile birşeyler yaşadın mı?
evet çok ilerisi olmadı istemedim
Kardeşi ile görüştüğünü duyunca aranızda geçenleri anlatırsa kötü olur
anlatır mı kardeşini çok sevdiğimi söylersem her insan hata yapar çok pişmanım abi allah tekrar böyle bi olay yasatmasin tövbe ettim falan dersem
Anlata bilir ihtimal riskli durum yaşayıp gör derim
bana dua eder mısın lütfeen
Her zaman dualardasın ☺️
Yazarsın bana
Allah razı olsun gerçekten yargılamadan dinledin yol gösterdin sagolasin
Rica ederim umarım mutlu olursun
Eklersin beni
Grup
sade sade..