Daha 2 haftalık bir ilişkimiz var akşam bazen konuştuğumuzda seni öpmek istiyorum diyor sizce çok erken değilmk , hayalini kuruyor dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Normalde asla böyle konularla işi olmayan bi kızdım sevgilim olmuştu 1 kişi o da çok istiyordu fakat asla izin vermiyodum elimi tutmasına bile çünkü emin olamıyodum
Daha sonra benden ayrıdı 1 sene sonra başka biri çıktı karşıma onunla konuşmaya başladıktan 15 gün sonra ilk kez öpüştük izin verdim o an engel olamadım kendime çünkü bana olan hislerinin gerçek olduğundan emindim o kadar kısa olmasına rağmen sonuç şu ki 9 aydır beraberiz ve bana son derece bağlı gözü benden başka bir şey görmüyor desem gerçekten yalan olmaz
Demek istediğim böyle şeyler için belli bir süre koymak yerine emin olmak güvenmek daha önemli erken ya da geç onu ilişkinin gidişatı belirler sen önce her şeyden emin ol daha sonra dilediğin gibi ilişkini yaşa:)02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için şu an bende aynı durumdayım. Çocuk çok iyi biri ve bana çok iyi davranıyor ama suanlik onu öpme hissi yok bende o ise öpmek istiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu cocuk sana yemek ısmarladı mı birşeyler aldı mı bu 2 hafta içinde bir çiçek verdi mi sana
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere kahve ısmarladı , yemek aldi
- +1 yıl
peki ona aynı cevabı o zaman verdin mi ya daha çok erken ama değil mi yhaaa dedin mi demedin
Soran+1 yılDedim istiyorsan tokat at yinede öpucem diyo
- +1 yıl
anlatamadım sana kahvesini ısmarlarken aldığı çiçeği kabul ederken sana yemek ısmarlarken ya da sana değer verirken çok erken ama dedin mi demedin değil mi
Seni kullanmak istiyor. Konuşmayı kes engel at gitsin niyeti dürüst değil
00 Yorumla
+1 yılBaska şeylerinde hayalini kuruyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. cok erken hevesini alinda cok aglarsin
00 Yorumla
+1 yılSen istemezmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyom
- +1 yıl
İcin kıpır kıpır bence Şu an
+1 yılPardon da yarından z. kmek ister 🙄
00 Yorumla
+1 yılErken
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz