Sevdigim adam bana seninle sadece uyumak istiyorum dedi kokunu icime cekmek istiyorum sabah gozumu actigimda seni yanimda gormek istiyorum dedi kal bende dedi ama olmaz dedim tekrar birakti eve ama sizce niyeti sadece oyle olabilirmiydi 1 bucuk senedir cikiyoruz ama ben soyle dusunuyorum hic bir erkek rahat duramaz boyle bir durumda :) yanlismi dusunuyorum acaba onun hakkinda gunahini aliyo olmayim gercekten sadece uyumak icin olabilirmi
Cevabın nedir?
+1 yılıkl gece oper koklar dokunur senınde ıcın erır ıkıncı gece opusmeler yüzeysel hıssetmeler ve askım dur dedıgın yerde durcam sozlerı bı bakmışsın ıs olup bıtı vermıs bıle kı zaten sende ınsansın onun tenı sana senın tenın ona degdımı aynı yatakta ıkınızde rahat duramazsınız olan olur yanı yanı kısacası SEVGILIN GEL SEVISELIM DIYEMIODA ZEMIN HAZIRLIO :)))) yahu cevap acık ve net
00 Yorumla
O ev o oda o yatakta herşey varken sessizce yatacağına sen inanıyor musun yanında? Kurtuluşun imkansız eğer bu taraklarda bezin yoksa , güzellikle , dayadığında tahrik olarak ya da zorla.. Sen hangisini seçerdin?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden karsiyim ben acikcasi
Soran+1 yılYapamaz oldururum :D
- +1 yıl
Gönlünde birisi ama asla bilemezsin kısmetin o mu değil mi...
Bekar bekar ; bir erkeğin evinde ve yatağında ne işin olduğu konusunda içindeki kız ne diyor o önemli. Saz çalmaya geldim de diyebilir, tavla oynamaya da yatakta. Ama bu işin sonunda geri dönülmez bir kaybın ve acaba hamile miyim obsesyonu sana miras olarak kalabilir de.. Sonra nasıl kendi başına çözeceksin bu işleri ; eğer bana veren başkasına da vermiştir bahanesi ile sıyırıp atarsa...
Soran+1 yılCok haklisin karar verdim boyle bisey olmayacak evlenmeden once karsiyim zatende aklimdan gecti oyle bir an
Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. Karşı olabilirsin veya hayır diyebilirsin ama o anda sende isteyebilirsin ama bir erkeğe cinsellikte güvenme kendine de güvenme sorumluluğu alırım diyorsan öyle git kendi sorumluluğunu alırım evleniceğin erkeğe karşı pişmanlık duymak diyorsan
00 Yorumla
canim1.5 yil olmus biraz ilerletmek istemistir yani sana kalmis bisey aam evet erkek bazen kendini tutamaz hele bu duurmda bence tutamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen evlilikten once boyle birseye karsiyim
Ama onunla sarilip uyumak ne yalan soyleyim hosuma gidiyo ama daha fazla bisey olsun istemiyorum ve korkuyorum tutamayiz kendimizi diye acikcasi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
34Cevap
ates barut olayi sadece ondan dolayi cekinme sende rahat durmayabilirsin en iyisi hic uyuma daha iyi ama bir gece degil de bunu bir iki saatlik bir uyku yapabilirsin mesela yorgunsaniz bir yerde kivrilip uyuyabilirsiniz birlikte ornegin.. saadece bir oneriydi yaparsin yapmazsin o sana bagli
10 YorumlaNiyeti eğer dürüstlüğüne uyanıyorsan sadece budur. Ha küçük bir sevişmeden kimse ölmez ya da zarar görmez. Hatta ilişkiniz çok farklı bir boyuta gelir (: bu boyut ne diye soracak olursanız birbirinize adeta bağımlı olursunuz. ha böylede cok bağımlısınızdır o baska ama o uyumaya girince olay çok ilginçleşiyor. ilişkine bir heyecan geliyor daha bir güven geliyor.
Bu da benim yorumum bayan ((:00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevdiğim kız istediği halde dokunmamıstım ona... Sırf seviyorum yanlıs anlamasın diye..
Ama nerden bileyim istediği halde dokunmamamı sorun yapacağını..
Yani her erkek bir değildir.. Gerçekten niyeti sadece buysa? sadece benim yaptığım gibi sarılıp uyumaksa?
Ayrıca salaklıktır bu.. kendini kısıtlamak engellemek frenlemek eziyettir.. Ben yaptım siz yapmayın dostlar..20 Yorumlabakire bir sevgilim vardı ve 1 yıl çıktık... bir çok kez beraber uyuduk.. yüzeysel bişiler oldu ama asla ileri gitmedim... yani kız istemiyorsa istemiyordur hayvanlık yapmaya gerek yok. herşey seks değil ki.. bir kıza sarılıp uyurken sabah kadar ona sarılmanın verdiği heyecanı yaşıyosun... bence ona izin ver...1,5 senedir çıkıyorsunuz... az çok tanıyorsunuz dur... zorla yapacak değil ya
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi cinselliğe çekmeyin amacı gerçekten uyumak olabilir bende sevgilimden istemiştim kabulde etmişti inan bana seven erkeğin sevdiği insanı uyurken izlemesi gibi güzel bir duygu yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk kız arkadaşımla uyuduğum gece kızarkadaşım heyecandan karnı kasıldı karnı ağrıdı sabaha kadar uyumadan karnını ovdum...
Seven erkek isterse dokunmaz
Erkek yeri geldiğinde kız arkadaşına baba şefkatiyle davranabilmeli...40 Yorumla
+1 yılMeşhur zampara David X'in taktiğidir. Kızı yumuşatıp, romantizme kapılmasını sağlayıp durumdan faydalanmaktır amaç.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyunabilir. İlla eli ayağı durmaz diye düşünmemek lazım. 1.5 yıldır birliktesiniz, istemediğin bir şey yapıp ilişkiyi p. ç etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinle açıkça konuştuktan sonra ona güveniyorsan bence olur. 2 yıllık sevgilimin evine sık sık kalmaya giderim ve henüz bakireyim. Bu saygı, güven ve güvendiğin kişiyle alakalı
00 YorumlaGerçekten tarih sayfalarından süzülmüş bir mecnun olabilir bir ihtimallll
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence gitme.. Şayet seven her erkek o dediğini yapmak ister ama asıl adam olan sabreder bunu dillendirmez
20 Yorumla Bir buçuk sene geçmiş sen daha iyi taniman lazim neler yapabileceğini az çok tahmin edebilirsin her erkekte dediğini yapmaz genelleme yapmayin artik
00 Yorumlamk sizde ne kafa varya :D sevgiliyle evlenmeden masumca uyumakmı ahahahahahahahahahahah :P oraya kadar işi ilerlettiyse güzel anlatsana biraz nasıl geldi konu oraya? bilgilendir bizi merak ediyorum.
00 YorumlaUff be bunu buraya niye yazdin. Sonuc belli 1 kadin 1 erkek ucuncu sahis seytan.. everyone knows thizzz story ;)
00 Yorumlatabiki de eve böyle masum şekilde çağırıcak bizim eve gel sana şunuları yapcam demez hiç bir erkek kızın gelmiceğini bilir çünkü güvenme gitme yani
00 Yorumla
+1 yılKülliyen yalan sabah çıplak bulursun kendini hiç güvenme derim iyisini yapmışsın boşver edebiyat parçalamış bide babababaa
11 Yorumla- +1 yıl
Yuh çıplak bulursun falan Nuri Alço mu bu :D ilaç atacak hali yok ya :))
eyvahhh beya :) klasikler hahahahhahha ulannnn aklıma geldi yine henüz 16 ydım bunu bir hatuna söylediğimde hahahhahahh :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff iyice ergen ergen sorular soruyorsunuz artık. Amacı uyumak değil niyeti bozmuş... rahatladın mı? Teallam ya
20 YorumlaBu klasik bir yalandır her erkek bu yalanı söyler tabikide hiç bir erkekde rahat durmaz :D
00 Yorumla
+1 yıl1.5 senedir çocuk elizabeth takılıosa sen yakında şutu yersin :D
00 YorumlaAteşle : Barut yan yana durmaz.. : D
O gece paTlama yaşarsınız kanks00 YorumlaSenle uyuyacakmış ben ne düşüneyim:-) Barut la ateşin arasına folyo koysanda patlamaya hazır olur.
00 Yorumla
+1 yıltabıkıde zın verme sonunun ne olacagını az cok tahmınedıyondur
00 Yorumla
+1 yılHiç bir erkek rahat duramaz değilde sen sanki rahat durcan. Atalar ne demiş atesle barut yan yana durmaz :) patlar kızım big bang :D
00 YorumlaLe pompa le pompier. :D uykuymus. ne uykusu ablacim ya :D
10 YorumlaOna çaktırmadan uyku hapını ver sonra kapa gözlerini derim :) tedbirli olmakta fayda vat
00 Yorumla
+1 yılSen kendine güveniyorsun yani...
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumki belli olmaz en iyisi olmasin boyle bisey sonra fena olabilir
o laflar hep fasa fisoo
00 Yorumla
+1 yılkısmen doğru düşünüyorsun denebilir..
00 Yorumlayani illa seks olmasa bile bişeyler illa olurdu
00 Yorumla
+1 yılSeytan. bu durter her an her sey olabilir
10 Yorumlaadam sana aşık kızım bırakma sakın onu
06 Yorumla
Soran+1 yılBirakirmiyim hic ama ya niyeti sadece uyumak degilse onuda dusunmek lazim
Soran+1 yılO durduktan sonra ben dururum o durmazsa ozaman karisabilir ortalik :D
Soran+1 yılHahah ama cidden ya o dursa sorun yok :D once onu anlamam lazim
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. doğru düşünüyorsun ve doğru yapmışsın
00 YorumlaRahat duramaz kesin bişey olur :D
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece opusecekse sorun yok :D
Soran+1 yılVermiycem vermiycem benim degilmi vermiycemm :D
Soran+1 yılHahaha :D cok guldummm
Bu konuda sozu erkeklere birakiyorum:)
00 YorumlaGitme s kerse görür sun gününü :))))
10 YorumlaSeviyorsan git uyu bence
00 YorumlaSeninle uyumak istemedigini dusunuyorum :))
00 Yorumlaefendimiz bizi skmezzzzzzzzz
00 YorumlaBacım ateşle barut yan yana durmaz
10 Yorumla
+1 yılsevişmek istese karşılık vermeyeceksin sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. deneme bile..
00 Yorumla
+1 yılOlamaz
00 YorumlaGüveniyor musun ona?
00 YorumlaS... Senı : ))
00 Yorumlaadamina bagli
00 YorumlaSi. ker affetmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi