Evet geri kafalılıktır. Ama ben en çok bu yoboz kafalı erkeklere değilde bunları tercih eden kadınlara kızıyorum. Kendini nasıl bu kişilere layık görebiliyorlar hayret. Bakıyorum şöyle bir bu site de bile, sevgilisi tarafından devamlı aşağılanan, hakaret yiyen, oynak bir kadın gibi gösterilen kişi bile hâlâ bu adama aşkım felan diyebiliyor.. Nasıl bir komedi bu ya😄 çocukken ne yaşamış bunlar merak ediyorum, psikolojisi sağlam bozuk türler.
Ben kafa yapısı olarak gerici biri değilim. Ama teşhir boyutunda olan tüm açıklıklara karşıyım ve gereksizdir buluyorum. Geri kafalılık olarak ta görmüyorum bu tavrı kıskanıyordur normal bir şekilde. Mayo da giyilebilir şort ta. Bikini giymek isteyen de giyebilir her düşünceye saygım var.
Kişisel tercihlerime saygı duymayan biri ile zaten olamam.. Yazın 40 derece güneşin altında haşema giyecek halim yok, böyle olağan durumlarda da erkeklik kasmaya hiç lüzum yok..
Giydirmeyen kişi açık biriyle yani bikini giyinen biriyle başından sevgili olmasın. Ben kapalıyım açılmamı isteyen oldu veya çarşafa girmemi isteyen oldu. Bunu yapanlar geri kafalı işte. Başından tanışmak isteme. Saçmalık 😅
Kişiyi olduğu gibi kabul etmek lazım. Sana çok ters gelen bir şey varsa orta yol bulmak için konuşulur. Kimse sevdiği için ne kendinden ne de hayatından ödün vermemeli.
Deniz bu neticede ne giyecek pantolon, gömlek mi?
Kadın bikiniyi çok seviyorsa ve sen de çok kıskanç isen kalçayı kapatan parça ile kapatırsın. Onun da adı gelmedi aklıma bolero desen değil değişik ismi vardı😂🙈
degildir neden geri kafalilik olsun ki bikini giyen kizin yanindaki erkek baska erkeklerin bakislarina tahammul edebilecek mi ayni sey kizlar icin de gecerli empati mesela
Şimdi şu g. t benim sevgilimde olsa başka abazaların bakıp ağzının sulandığını görsem, elemanları döve döve gebertirim, hatuna da iyi bi tokat çakıp oturturum