+1 yılEnse değil de boyundan öpülmek her kadının hoşuna gider. Çünkü boyun vücudun en hassas en hayati bölgelerinden biridir. Eğer bir kadın sana boynuna dokunma hakkını veriyor ve bundan rahatsızlık duymuyorsa sana güveniyor ve kendisini sana tamamen teslim ediyor demektir. Biz erkekler derinlerde nasıl hükmetmeyi, domine etmeyi arzuluyorsak, kadınlar da derinlerde bize boyun eğmeyi ve teslim olmayı arzuluyor. Bu her iki cinsin de karanlık yönüdür.
Bu kadın erkek eşitliğini bozan şeylerin başında gelir. İhlal olmazsa ne şehvet, ne tutku, ne de aşk olur.31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBoyun neyse de enseyi opmek... zor olur sanirim... bir kere saatlerce ugrastigi saci bozmamak gerek (opeyim derken savas çıkmasin) tiki varsa bir anda opmek gerek ( saci cekecez yahu once) e sonra bakalim o istiyor mu ensesinden opulmek? Hani saci cekeriz hadi bir andada operizde ya hatun sevmiyorsa?
-(cok karmasin bir seysiziz :/)-01 Yorumla
Sevgilin var ise neden böyle bir mesaj atma gereği duyuyosun?
https://i.hizliresim.com/yn00Jn.png811 Yorumla- +1 yıl
Bence güvenilmemesi gereken biri varsa o da sensin @Soran , kız haklı sevgilin varsa böyle mesajlar atman hoş değil. sevgiline yazık
- +1 yıl
:):)
Çok hooş :) boyun ve omuzları öpmek de çok güzel :)
34 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kadin icin ense boyun bolgesi zevk noktalari :) sen kalkip bu soruyo burada sorarsan sapik demelerinede bozulma :) mdem sevgilini ensesinden opuyorsun ona sormalisin ne hissettigini.
25 YorumlaÇok kışkırtıcı, iç gıdıklayıcı, hoşa gidici bişey bence :)
51 Yorumlaen güzeli dudagın yan tarafıyla cenenin üst kısmının birleştiği yer var ya naza çekip ordan öpmek :D
42 YorumlaBenim de en sevdigim sey arkadan sarlmasi vede opmesi guzeldir ya seksi bisey guzel ask dolu his
27 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılavuç içi
yanaklarının cıkık kısmı kırmızı olan var ya orası
burun kenarı falan :D20 Yorumla Bu yan dudak dediğimiz varya yanakla dudak bitişimi orası can ya orda yaşarım ben (((:
28 Yorumla
+1 yılBoyundan öperken sevgilimin huylanmasından dolayı masum gülüşü o varya bana dünyaları verirdi
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılNe enseymiş arkadaş ya...
Adam var ya, hepimizi ensemizden öpecek bu gidişle...
Yavaş gel aslanım!!31 Yorumla
+1 yılboynundan öperim :) enseden öpülünce gıdıklanırım ben
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKulak memesi erkeklerde çok etkili kız arkadaşın oradan bir kez ıslak ıslak öpsün bak o zamn ensemi kalıyo kızlarda etki eden yer boyun ben paradan huylanıyorum bazı kızları bilemem :D
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOradan yazacağıma para yazmışım k. bakma :D kulak memesi on numara 5 yıldız yanındaki saf temiz çocuğu bile ayartır bu taktik nalet olsun kız olarak ben nereden hoşlanıyorum bilmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılMy life mi aldatmam sadece onunla denerim sende ensesini yediğin kızla konuş :D
+1 yılben arkadaşımın ensesini sürekli ısırıyorum saat misali :D
01 Yorumlaya beni birisi öpmesine gerek yok dokunsa bile bir garip oluyom tikim mi ne var enseme :)
125 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. l*n hırbo sen ne saygısız insansın millet insan gibi cevap veriyor ona buna sulanıyorsun ayıp l*n
31 Yorumla
+1 yılValla open olmadi ama ablam ensemden ppppppopoo yapmak icin seyaptiginda huylaniyom opuncede aynisi olur herhalde :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ya dudjduehsishis ben. her yerimden gidiklanirim yuzumden. bile :zd haliyle huylanirim yani :zd
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. bende en çok arkasından sarıldığımda boynunun yan kısmını öpmeyi severim :D
10 YorumlaŞerefsizlik ve Pezevenklik de, diploman falan var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen cok huylaniyorum ensemden sevgilim koltukaltimi opmeyi cok seviyor bana tuhaf geliyor ama oyle 7 senedir birlikteyiz hep boyle
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana tuhaf geliyor ama o cok seviyo
Cevap sahibi+1 yılTabiki hijenigim ama o benim ter kokumu cok sevdiğini soyluyor
Cevap sahibi+1 yılGuzel tabi değişik kim operki sevmediği birinin koltuk altini
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim de yapıyo çok hoş bir duygu ❤ ozledim sıpayı dur bir arıyım
21 Yorumlaben kimseyi öpemiyorum. sevgilim yok çünkü :(. ztn bu aralar kızlar bana acayip şekilde yobazlaştı. piçlere dokundurtturuyorlar kendilerini sadece
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence gayet hoş ve etkileyici bende enseden öpmeyi çok severim
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöpüncede öpülüncede gayet güzel bence :) ense feşistiyim sanırım :) boyunda güzel
Cevap sahibi+1 yılhaklısın :D
Cevap sahibi+1 yılöyle biri olur hep hayatında umarım :D
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
her bayanda farklıdır ense seven var poposundan öptüremeye bayılan var önemli olan bayanın zevk noktasını bulmak
10 Yorumlabitane mal arkadaşım vardı boynundan öpünce ilişkiye girmişledi
14 YorumlaÇok amaçlı bişeydir nereye çekersen oraya gidebilecek hoş ama tehlikli bir yakınlaşmadır :)
13 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. abi enseden öpmek nedir ya boyun filan tamamda ama ense?
010 Yorumla
+1 yılSiz hala yaşıyor musunuz sizi uzun zaman oldu hiç görmedim yorumunuzu
20 Yorumlaenseden ilk defa duydum ama biraz tik yapar gibime geliyor
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n hulili. Kızlarla huli huli konuşma git sapıklığını başka yerde yap huli muli.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnaa hulili hulili sinirlendi yediremedi kendine. He la benim hayırdır?
bir de kulakları dene panpa elektriğin toplandığı yer orası
01 Yorumla
+1 yılbende ensesinden :D ama nedeni var ensesinde dövme vardı o yüzden öpmeyi seviyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnseden öpmek beni bayağı etkiler ama haberim olmadan aniden olursa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim çok serverdi :D çözüm noktası denilebilir.
00 YorumlaBoyundan ya da kulaginin altina bir opucuk biterim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de sevgilim öper inşallah hic yaşamadım bu duyguyu ama eminim çok güzeldir
00 Yorumlaadam olan alnından öper :)
58 YorumlaBoyun , kulak arkasi ve alın (:
25 Yorumla
+1 yılManitan türbanlı galiba :))))
39 Yorumla- +1 yıl
Yine çıktın karşıma madem din sevmiyorsun türbanlı bacıma laf atma gardaş :)
güzel sevginin göstergesi olsa gerek
10 Yorumla
+1 yılÇenesine bayılıyorum :))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılhele bir sevgilim olsun da öpmek kolay :D
00 Yorumla Burnunu ve Gözlerini öpmeye bayılıyorum :)
00 YorumlaBoyun ve gel kemiğinden öpmekte Güzeldir evlat
03 Yorumla
+1 yılBende gamzesinden öpmeye bayiliyorum :p
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyundan öpünce uçuyorrr ben :)) ..
21 YorumlaAvuçlarının içinden ve şakaklarından R <3 D
20 Yorumla
+1 yılO ne öyle gürese çıkartır gibi.
21 Yorumla- +1 yıl
Kızı hiç öpmemişler millet ):
Benim öpmesin acayip huylanırım :D
01 YorumlaEllerinden op vallah beni dinle sen
111 Yorumlasaçlarımdan öpsün beni
14 Yorumlahuylanıyorum ben tik var ondan sevmiyorum
11 Yorumla
+1 yılTik var orda olmazz :) =^-^=
22 Yorumlaşaçma
diyor NEOlsun5503 Yorumla
+1 yılEnseden öptüğün insan aksi olurmuş. Biz örf, anneanne ve kültürümüzde bunu öğrendik!
02 Yorumla- +1 yıl
İyi hocam neresinden öpersen öp be amaan :)
Topuğundan öp kanka :sdfds
02 Yorumla
+1 yılBen çok huylanıyorum aga
13 Yorumla- +1 yıl
Töbe de😄😄
kulak memesının arkasını operım bende
01 YorumlaBenim ensemden opseler ben bile tahrik olurum be:)
01 YorumlaDirsek öpen bile var hulili
08 YorumlaEnse nedir ya :D boyundan bir dalarım wuwuuuw :P
010 YorumlaTatmadığım için bilmiyorum
17 Yorumla
+1 yılayyy çok hoşşş bişiii :D:DD
018 Yorumla- +1 yıl
bu arada ense değil boyunnnn :DDD
- +1 yıl
Sapıkkkk😄
- +1 yıl
@Ramazankzlyll konuşma benimleeeeeee :DDD
- +1 yıl
hahahaha muhabbete bakyaa de gettt nefret ediyom erkeklerdeennnnnnnnnnnn.:D:D:DD
- +1 yıl
Irz düşmanı çıktı adam ak😄😄😄
- +1 yıl
@Ramazankzlyll aynen :D:D
- +1 yıl
o benim ağabeyimmm deme öyle :D:D:D
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/yn00Jn.png Sevgilin Varmış var oldugu halde yazıyorsun bide yetmıyor benım bacıma Kahpe seni😄
- +1 yıl
@Ramazankzlyll ağaaabeeyyyimmmm sinirlenme :D:DDD
- +1 yıl
Çıldırtmayın l*n beniiii
- +1 yıl
@Ramazankzlyll hahahaa abartma len :D:DDD
- +1 yıl
😄😄
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?