Nasıl olur arkadaşlar? Çalışma koşulları falan nasıldır? Benim anladığım kadarıyla iyi gözüküyor ama tecrübesi olan var mı?
-Ben de öğretmenim.
-Ben de öğretmenim.
Açıkçası pek polis tanıdığım yok çalışma saatlerini bilmiyorum ancak polisler kendi içerisinde çok farklı dallara ayrılabiliyor kimisi sahada görev yapıyor kimisi dediğim gibi görevlere gidiyor kimisi karakolda kalıyor Yazı işleri resmi evraklar falan bunlarla ilgileniyor Eğer sahaya gidiyorsa saha görevi yapıyorsa büyük ihtimalle Zorlu olacaktır ama evrak işleri ile falan uğraşıyorsa normal bir memurdan çok farklı olduğunu düşünmüyorum ancak her işin kendine göre bir zorluğu vardır önemli olan çiftlerin birbirini sevmesi birbirini anlayış gösterip destek olması diye düşünüyorum
ben sağlık çalışanıyım eşim polis. Evlendiğimiz zamandan kaza yaptığımız zamana kadar ikimizde nöbetli sistemde çalıştık. Eşimi bazen 2 günde bir görüyordum. Kaza yaptıktan sonra ben sabit olarak 8-5 çalışmaya başladım. Eşim nöbetlere gittiğinde yine yalnız kaldım, hatta saatleri düzensiz olduğu için nöbetten çıkıp akşama tekrar nöbete gittiği çok gün oldu. 14 aydın evliyiz ve toplasan 3-4 ay ancak Yanyana geçmiştir. Çok görmemek iyi mi dersen evet ama görmediğin günlerin sayısı artınca insan kendini yalnız hissediyor. Hamileyim ve duygusal anlamda eşime çok ihtiyacım var ama eşim çoğu gece evde bile olmuyor ve ben üzülüyorum. Görev yaptığı şehir, çalıştığı birim ve statüsü önemli. İşi rahatsa sorun olmaz ama düzensiz çalışıyorsa evde tek kalmaya, tek başına yemek yemeye, yek uyumaya, yaptığınız planların iptal olmasına alışmalısınız.
Şu an olduğu yer çok rahat nadiren göreve gidiyor. İşten 4-5'te çıkıp geliyor. Ama elbette ki bu hep böyle kalmayacaktır. Gerçekten sabır gerektiren bir şey herkes yapamaz. Onu çok seviyorum ama evlilik çok ayrı bir müessese.
İstanbul dışındaki her yer rahat bence. İstanbul'da gereksiz bir yüklenme var. Doğuşa böyle olacağını düşünmüyorum çünkü arkadaşları orada baya rahat.
Benimki İstanbul'da şu an ama sanırım olduğu birimden kaynaklı olarak rahat. Arkadaşları hiç öyle değil çünkü
Doğrudur, dediğim gibi çalıştığı birime bağlı. şu an rahatsa orada devam eder zaten
Selamlar,
Her şeyden öte gece çalışma olayı var polislerde. Öğretmenlerde ki koşullardan daha sert. Daha uzun ve daha yorucu işleri. Birde çok sabit olamayabiliyor. Pat diye izinleri iptal edip görev yeri değişebiliyor. Aynı yere atanamayan bir sürü insan olabiliyor. Bunu yapmadan önce çok iyi düşünmekte fayda var bana göre. Maaşları oldukça iyi ama şartları da oldukça zor. Tabi bu işin bir de psikolojik getirileri de yok değil.
Merhaba, bence o kadar it kopukla uğraştıklarından dolayı çok sinirli oluyorlar ve aşırı bir yorucu tempoda çalıştıklarını düşünüyorum. Sıkıntılı bir durum bence polisle evlenmek. Her şeyin gönce olması dileğiyle...
Cevap
8Cevap
Polisler çok çapkınnn varya bir tane polis arkadaşım vardı arkadaşlarıyla toplandık hep beraber adamlar farklı farklı karılarla yaptığı sik*şi anlatıp duruyorlardı
Bunun meslekle bir alakası yok ki karakter mevzusu.
Görev yapılan bölgeye göre değişir ama yaz dönemlerimiz baya yoğun geçiyor malasef Biraz fedâkarlık yapman gerekecek
Yani bu kişinin kim olduğunu bilmeden yorum yapıyorum bu işin piskolojik ve fizyolojik sorunları var bunalri göze alarak evlen yoksa polislik baya iyi bir meselk
Zordur eve bile gelmez
Evet yoğun çalışır asker polis eşleri çok aldatıyor kocasını diye duydum
ulan kızlar ne kadar kötüsünüz ya. vatan savunmaya giden herifleri bile aldatıyorsunuz karaktersizler.
Her kızın aynı olmadığı gibi her erkek de aynı değildir samet
Benim babam polis genelde eve çok geç geliyor çok şükür şu ana kadar bisey olmadı sapasağlam aslan babam ama tabi evlilik zor oluyordur diye düşünüyorum.
Polisin düşmanı çok olur zarar görebilirsiniz
İki memur anlaşır ama mantık evliliği mi
Hayır seviyoruz tabi ki
Ne güzel işte
Saatleri belli olmuyir bazen diye duydum
Senden faZla maaş alıyor işin komiği
Gece gündüz nöbet.
Seviyorsan evlen
Hayır öyle düşünme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?